فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در آمریکا:
🔺کشورها و سازمانها پشت پرده اعتراضات و آشوبها در ایران هستند، این جریان از انگلستان با هماهنگی عربها، اسرائیل و آمریکاییها پشتیبانی میشود!
🔺تلویزیونها مخصوصا شبکه اینترنشنال در لندن رسما برای تجزیه ایران فعالیت میکنند؛ به اسم مسأله زن میخواهند ایران را نابود کنند، هدفشان سوریه کردن ایران است!
@kafesiasi
✅ کدام دیکتاتور!؟
🇮🇷 در ناآرامی ها و فتنه های دو دهه گذشته ، یکی از شعارهای معترضان و در نهایت آشوبگران ، شعار «مرگ بر دیکتاتور» بوده است.
در این نوشتار بنا داریم تا به طور اختصار صحت و سقم این شعار را بررسی کنیم.
🔴 در وهله اول ، بایستی تعریفی از دیکتاتور ارائه کرد. در ویکیپدیا درباره کلمه «دیکتاتور» آمده است :« دیکتاتور در واژه به معنی «کسی که دیکته میکند» و معمولا عوام معتقدند، دیکتاتور خود را مستقل از مردم می داند و خود را فراتر از هر قانونی می داند . دیکتاتور کسی است که می تواند خواست و اراده خود را بر خواست و اراده اکثریت دیکته کند.»
🟠حال بررسی می کنیم تا ببینیم حکومت جمهوری اسلامی یا رهبران آن دیکتاتور بوده اند یا خیر؟
🟡 در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که پیش بینی می شد یک شخص روحانی به عنوان نخست وزیر انتخاب شود، اما امام خمینی ره به توصیه اعضای شورای انقلاب گوش دادند و مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت شد. امام خمینی همچنین با اینکه می توانستند بدون توجه به خواست ملت ، جمهوری اسلامی را به عنوان نوع حکومت اعلام کنند، اما این موضوع را به رأی و نظر مردم گذاردند. این اعتقاد امام به نظر مردم ، تا امروز با برگزاری چهل و چند انتخابات ، تبلور داشته است. امامین انقلاب همیشه معتقد بودند خودشان هم مانند سایر مردم یک رأی دارند و حتی امام خمینی در جریان همه پرسی جمهوری اسلامی در قم، در حالی که صداوسیما نتوانسته بود به دلیل ازدحام جمعیت در محل اخذ رأی، تصویر درستی از لحظه رأی امام بگیرد، امام حاضر نشدند که دوباره رأی بدهند.
🟤ایشان با اینکه بعدها فرمودند به ریاست جمهوری بنی صدر رأی ندادند، اما با احترام به خواست ملت ، حکم او را تنفیذ کردند.
امام امت همچنین در جریان قائم مقامی منتظری با وجود اینکه مخالف انتخاب وی بودند، اما نظر نمایندگان مجلس خبرگان را بر نظر خود ترجیح دادند. در سال ۶۷ با وجود اینکه در آخرین پیام خود قبل از پذیرش قطعنامه ،از ایستادگی و مقاومت سخن می گفتند ، اما نظر کارشناسان نظامی و سیاسی را پذیرفتند و جام زهر را نوشیدند.
🟢 مقام معظم رهبری به عنوان خلف صالح ایشان ، در طول چند دهه ، با وجود اختلاف نظر با برخی منتخبین، اما تمام منتخبین مردم در انتخابات های ریاست جمهوری را تنفیذ کردند و خواست خود را بر خواست اکثریت دیکته نکردند . مصوبات شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام که به عنوان دو نهاد تصمیم گیری با اعضای مختلف از جریانات سیاسی است، مگر در یکی دو مورد، معمولا مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار می گیرد و نظر جمع ترجیح داده می شود.
🔵 آیت الله خامنه ای همچنین در طول مسئولیت سنگین رهبری ، به افرادی نظیر : موسوی خوئینیها ، میر حسین موسوی و ... حکم مشاوری دادند و معمولا با این افراد و از جناح های مختلف جلسات متعدد برگزار کرده و می کنند.
🟣رهبر معظم انقلاب همچنین هرساله چندین جلسه با اساتید و دانشجویان دارند که اتفاقاً نقدهای جدی در این برنامه ها صورت می گیرد.
⚪️با این توصیف ، یا معترضان ، معنای دیکتاتور را نمی دانند یا از این مواردی که از نظرتان گذشت با خبر نیستند! البته چندان هم عجیب نیست چون جهادگران عرصه تبیین همچون بنده در اینباره کم گذاشته ایم و جوان امروزی در فضای هیجانی شاید حتی معنای دیکتاتور و دیکتاتوری را هم نداند. بیچاره تقصیر ندارد چون تاریخ نخوانده است و با دیکتاتورهای واقعی آشنا نیست. در جنگ شناختی ، برای او جای شهید و جلاد عوض شده است. دشمنان خود را دوست و دوست را دشمن جا زده اند.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
May 11
❌ دیروز:
🔸صدام: خوزستان را میگیرم.
🔹رجوی: تهران را فتح میکنم.
🔸داعش: مشهد را ویران میکنیم.
🔹بنسلمان: جنگ را به ایران میکشانم.
🔸بولتون: کریسمس را در تهران جشن میگیرم.
🔸ترامپ: ۵۲ نقطه از ایران را هدف قرار میدهیم.
🔹روحالله زم: صدا و سیما رو میگیرم.
❌امروز:
🔸صدام: به دار آویخته شد.
🔹رجوی: فرار کرد و گم و گور شد؛ به احتمال زیاد به درک رفته.
🔸منافقین: از کمپهای خود در منطقه فرار و به اروپا پناهنده شدهاند، بی آبرو شدن.
🔹داعش: تار و مار شد.
🔸بنسلمان: به غلط کردن افتاده.
🔹عربستان: در باتلاق جنگ یمن فرو رفت.
🔸بولتون: برکنار شده.
🔹ترامپ: با حقارت رفت.
🔸روحالله زم: به دار مجازات آویخته شد.
"ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم"
@kafesiasi
📎🔹 5 مدعی دانش اقتصادی علیه خرابکاریهای خود بیانیه دادند!
🔸 یادداشتی سیاستزده که با عنوان بیانیه 5 اقتصاددان در محافل رسانهای در حال دست به دست شدن است، واقعیتهای اقتصاد کشور در دولت حسن روحانی را بهویژه در دولت دوم او برملا کرده است.
از روز گذشته بیانیهای متعلق به گروهی 5 نفره از کارشناسان اقتصادی که عموما متعلق به جریان لیبرال هستند منتشر شده است.
نکته جالب اینکه در این بیانیه که ظاهرا به عنوان واکنش به اغتشاشات اخیر نوشته شده، هم به پیشرفتهای چشمگیر در دهههای اخیر اشاره شده و هم بهطور ناخواسته به افتضاحی که دولت روحانی در اقتصاد کشور به بار آورده و همین به ظاهر اقتصاددانان در مقام مشاور ارشد اقتصادی یا حامیان رسانهای در بروز آن دخیل بودهاند، اذعان کردهاند.
در این بیانیه علیرغم مویه کردن برای اوضاع کشور، اعتراف کردهاند که «برخورداری از سطح تحصیلات بالا و گستردگی زیاد در سطح کشور نیز باعث شده است که سطح آگاهی عموم مردم بهطرز شگفتآوری بالا باشد.» این گروه همچنین به توسعه شهرنشینی، دسترسی بیشتر به اطلاعات و فراهم شدن بیشتر زیرساختها و بهطور ویژه، با افزایش مشخصههای یادشده برای زنان اذعان کردهاند، البته بدون اینکه توضیح دهند چگونه این سطح از تحصیلات شگفتآور و موفقیتهای ذکر شده در کشور رقم خورده است.
رو شدن دست دولت روحانی
این به اصطلاح کارشناسان اقتصادی، ذیل تخطئه دستاورد کشور در سالهای گذشته، ناخواسته به عملکرد فاجعهبار دولت روحانی که خودشان هم کموبیش در آن دست داشتهاند، اشاره نموده و آوردهاند: «مسیری که طی یک دهه گذشته و بهطور کاملا ویژه در فاصله سالهای ۱۳۹۶ به بعد در هر سه زمینه یادشده یعنی «رفاه»، «مشارکت سیاسی» و «شفافیت مالی و سیاسی» طی شده، خلاف جهت مورد تقاضا [متناسب با پیشرفتهای کشور] بوده است».
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/250819
#بانیان_وضع_موجود
#محاکمه_روحانی
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
1_1531189378.pdf
1.79M
🌸سلسله مباحث احکام🌸
این قسمت: احکام پیرامون زکات
💠ویژه مربیان و جوانان و نوجوانان علاقمند به فراگیری احکام اسلامی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نماهنگ بسیار زیبا|مُصطَفی|
⚠️همخوانی موزیکال شاد از نوجوانان دهه نودی
🌺به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص)
⭕️جدید ترین اثر:
💠گروه تواشیح تسنیم💠
⚜در مدح و منقبت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله
#پیامبر_اکرم
#میلاد_پیامبر
🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺
@kafesiasi
دلواپسی زنجیرهای ها برای اینترنت
✅ در حرکتی هماهنگ برخی روزنامه های زنجیره ای اصلاحطلب( آرمان ملی، شرق، ستاره صبح ) به موضوع اختلال در اینترنت و خسارت های ناشی از آن پرداخته اند. البته مشخص نیست که چرا کاسبان اینترنتی حاضر به دادن مالیات کسب و کار در این فضا نیستند ولی همچنان اصرار به باز شدن فضا دارند. از سوی دیگر این سئوال مطرح است که چرا این افراد حاضر به ادامه فعالیت در پلتفرم های داخلی نیستند؟!
#سواد_رسانه
#فضای_مجازی
@kafesiasi
اگر واقعا ریشه ناآرامی های اخیر معیشت و تبعیض است، چرا به بازار حمله می شود و شعارهای اقتصادی داده نمی شود؟ چرا فقط با فحش؟
#آدرس_غلط
#جریان_تحریف
#فتنه_تجزیه_ایران_عزیز
@kafesiasi
شکاف همیشگی میان اصلاحطلبان و امنیت ملی
اعلام برائت از دشمنان و تجزیهطلبان، ضرورتی برای فعالان سیاسی و فرصتی برای ادای دین به نظام است؛ اما اصلاحطلبان بارها در این سالها آن را نادیده گرفته و منافع ملی را به خطر انداختهاند.
گذشته از آنکه جناح سیاسی چه باشد و جهت فکری به کدام سمت است، امنیت و منفعت ملی، آن اصلی است که همه ارکان، مُهرهها و چهرههای یک کشور ملزم به حفظ و موظف به احترام به آنها هستند. البته گاهی ممکن است اصول و خطوط قرمز یک نظام سیاسی، به مُرور به ارزش یا هنجار تبدیل شوند، اما در هر صورت نظامهای مختلف سیاسی در دنیا چارچوبهای خاص خودشان را دارند که روی آن حساس هستند؛ چارچوبهایی که عبور از آنها را، از سوی سیاسیون یا غیر سیاسیون برنمیتابند.
طبیعی است هر نظامی که داعیه بیشتری در دموکراسی داشته باشد، تاب و تحمل بیشتری در برابر نگاه و اقدام انتقادی یا حتی اعتراضی دارد؛ با این وجود باز هم آنجایی که وقایع به سمت تغییر نظام سیاسی و به خطر افتادن امنیت ملی نیل داده شود، ماجرا رنگ و بوی دیگری به خود میگیرد. دقیقاً در همین نقطه از داستان است که موضعگیری کسانی که دستی بر قدرت یا برگی از شهرت در اختیار دارند، بیش از همیشه حائز اهمیت است، به ویژه اصحاب سیاست.
تاریخ چهل و چند ساله جمهوری اسلامی ایران تا امروز، چند نوبت شاهد شرایطی بوده است که اعتراضات، مرزهای امنیت را پشت سر گذاشته و نظم اجتماعی را مختل کرده است. حوادث سال ۷۸ و ماجرای کوی دانشگاه را میتوان نقطه عطفی دانست که گروهی از سیاستمداران در ایران با مواضع خود نشان دادند آنجا که باید و شاید امنیت را در اولویت قرار ندادهاند، بلکه آن را به خطر انداختهاند.
«مصطفی تاجزاده» فعال سیاسی اصلاحطلب، معاون سیاسی وقت وزارت کشور بود که یکی از شخصیتهای تأثیرگذار در حادثه کوی دانشگاه به شمار میرود. او به عنوان چهره سیاسی از طرف وزارت کشور در شرایطی که میتوانست از التهاب شرایط بکاهد با حضور در میان معترضان پشت بلندگو میرود و میگوید: «شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا درِ وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و در آنجا را بکنید!».
شواهد زیادی وجود دارد که ثابت میکند اصلاحطلبان در روزهای پر فراز و نشیب سال ۷۸، بر آتش ناامنیها هیزم ریختهاند. سردار نظری فرمانده نیروی انتظامی تهران در حادثه کوی دانشگاه، در کتاب خاطرات خود با عنوان «برای تاریخ» که به بررسی ابعاد حادثه ۱۸ تیر پرداخته، مینویسد: «فتنه تازه شروع شده بود، تا صبح خیابانهای اطراف متشنج و در حال درگیری بود. وزارت کشور دستور برخورد میداد؛ ولی وزیر کشور و معاونش در بین دانشجویان از نیروی انتظامی بد میگفتند و پلیس را مقصر میدانستند!».
در شلوغترین روزهای تیرماه سال ۷۸ در شرایطی که وضعیت، ساعت به ساعت وخیمتر میشد، افرادی مانند «فائزه هاشمی»، «مجید انصاری» و «فاطمه کروبی» به نوبت در جمع دانشجویان حاضر شدند و با تهییج معترضان مانع از آرام گرفتن اوضاع شدند. علاوه بر این، «مصطفی معین» وزیر وقت علوم و «عبدالواحد موسوی لاری» وزیر وقت کشور به جمع متحصنین پیوستند.
اصلاحطلبان با اعتبارزدایی از نظام حاکم بر کشور، منافع ملی را نادیده گرفته و امنیت کشور را قربانی کردند و با رویکرد خود، بحرانی را ساختند که عواقب آن تا سالها ادامه پیدا کرد.این موضعگیریهای التهابآور به روزهای آشوب ۷۸ ختم نشد؛ معین بعد از از غائله ۱۸ تیر با استعفای خود، برخورد با تجمعکنندگان و آشوبگران را «حمله به حریم امن دانشجو» خواند و «سید محمد خاتمی» رئیسجمهور وقت که نمیخواست یا نمیتوانست شرایط آن روزها را کنترل و مدیریت کند، از این استعفا به عنوان «تاوان افشای قتلهای زنجیرهای» که یک ماجرای رسانهای بود، یاد کرد.
آنها با اعتبارزدایی از نظام حاکم بر کشور، منافع ملی را نادیده گرفته و امنیت کشور را قربانی کردند و با رویکرد خود، بحرانی را ساختند که عواقب آن تا سالها ادامه پیدا کرد.دوم خردادیها که دیگر به صورت رسمی با نام «اصلاحطلبان» شناخته میشدند، این بار در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸، رویکرد قبل خود را ادامه دادند و از سناریویی که دشمنان نظام جمهوری اسلامی آن را هدایت میکردند و به پیش میبردند، حمایت کردند.
اصلاحطلبان علیرغم آنکه میدانستند دامن زدن به ادعای تقلب در انتخابات، چه هزینههایی در پی خواهد داشت، باز هم پرداخت هزینه ملی را از هزینه جناحی خود کم ارزشتر دانستند و به قیمت نپذیرفتن شکست در رقابت، ماهها ناامنی را برای کشور رقم زدند.جرقه وقایع ۸۸، تقلب در شمارش آرای انتخابات آن سال بود؛ ادعایی که کذب بودن آن در طول سالها محرز شد و حتی بعدها، رهبران اصلاحات به آن اعتراف کردند. «محمد خاتمی» که از مدعیان اصلی تقلب در سال ۸۸ بود، حدود سه سال بعد در نشستی با گروهی از جوانان تأکید کرد که
در انتخابات ۸۸ تقلبی صورت نگرفته است و گفت: «من نمیگویم تقلب شده است».
عدهای خاص از اصلاحطلبانی که ادعای اصلاح نظام جمهوری اسلامی ایران را داشتند، به دنبال بهانهای دروغین که از سوی دشمنان قسم خورده کشور طراحی شده بود به میدان آمدند و آتش اغتشاش علیه امنیت کشور را با اظهارات خود، شعلهورتر کردند. آنها بار دیگر در روزهایی که هر اعلام نظر جزئی، میتوانست در تلطیف یا تشدید فضا مؤثر باشد، با مواضع رادیکالی خود ثابت کردند که از مؤلفههای گفتمانی نظام و ایران اسلامی فاصله چشمگیری گرفتهاند. «مجمع روحانیون مبارز» به عنوان یکی از اصلیترین و تاثیرگذارترین احزاب اصلاحطلب، شنبه پس از انتخابات، با صدور بیانیهای نشان داد که آنچه دنبال میکند، آرام کردن فضا نیست، بلکه تشدید آن است.
نهتنها سال ۸۸، بلکه سال ۹۶، ۹۸ نیز که ایران شاهد دور دیگری از اغتشاشات بود، اصلاحطلبان با سکوت یا حتی همراهی جریانی که بر طبل براندازی میکوبیدند، التهابات را افزایش دادند و بازگشت امنیت و آرامش به کشور را به تعویق انداختند.
اگرچه آنچه در ایران و به بهانه اعتراض اتفاق میافتد، همواره به واسطه دشمنی دیرینه غرب و بدخواهی تجزیهطلبان، از مسیر قابل کنترل و امن خارج شده و به سوی اغتشاش منحرف میشود؛ اما دشمنیها که با جمهوری اسلامی، همیشه این فرصت را به جامعه و سیاستمداران ایران داده است تا راه خود راستیآزمایی کنند و بر حق بودن آن را بیازمایند.
در حقیقت، دشمن همواره با به میدان آمدن خود، این فرصت را به تک تک حاضران در صحنه میدهد که مسیر حق و باطل را به روشنی ببینند و راه خود را با آگاهی کافی انتخاب کنند. آنچنانکه رهبر انقلاب در بیانات خود در دیدار با دانشجویان خاطرنشان کردند که مراقبت کنید برای مطالبهگری، با دشمن «مخرج مشترک» پیدا نکنید؛ روشن است آنجا که با دشمن مخرج مشترکی به دست آید و انطباق مسیر وجود داشته باشد، طبعاً راهی که انتخاب شده بر خلاف مولفههای امنیتی و سیاسی جمهوری سالامی ایران است و این مخرج مشترک به کرات در کارنامه اصلاحطلبان قابل مشاهده است.
در نوبت اخیر از تجربه اغتشاشات در ایران که به دنبال فوت مرحوم «مهسا امینی» اتفاق افتاد نیز، بار دیگر اصلاحطلبان با جهتگیریهایی که با دشمنان و تجزیهطلبان اشتراکات بسیار داشت، نشان دادند که امنیت کشور اولویت چندم آنهاست. مجمع روحانیون مبارز این بار هم با صدور بیانیهی این حادثه را محکوم کرد: «به نام نهی از منکر مرتکب صدها منکر میشوند و به نام دین تیشه بر ریشه دین میزنند». سوال مهم آن است که آیا بر هم خوردن نظم اجتماعی، به خطر افتادن امنیت ملی و ناامنیهای اخیر نیز برای صدور یک بیانیه از سوی این مجمع یا سایر احزاب اصلاحطلب اهمیت نداشت؟واضح است که آنها پیش از آنکه جرمی، اثبات یا ادعایی محرز شود به طرق مختلف، بر طبل کوبیدند و فرض را بر این گذاشتند که بالاترین سطح خشونت رخ داده و آن دختر ایرانی کشته شده است! این در حالی است که مقامات سیاسی و دستگاه قضائی کشور مکرراً اعلام کرده بودند که هنوز هیچچیز محرز نیست، آنچه رخ داده را از مسیر قانونی بررسی میکنند و نتیجه را به اطلاع مردم خواهند رساند.
این بار هم در شرایطی که فرصت باقی بود، با «دعوت مردم به آرامش» از سوی جناحهای سیاسی، آسیبها تا حدی کاهش داده شوند؛ اصلاحطلبان ترجیح دادند پا جای پای دشمنان و تجزیهطلبان بگذارند و با تشدید عواطف عمومی، آنها را به خیابانها بکشانند.امروز، برخی از اصلاحطلبان به واسطه تحریم انتخابات به عنوان یکی از اصول و پایههای نظام جمهوری اسلامی به مُرور از میدان کنار رفتهاند و گروهی دیگر نیز به واسطه شکست در چند دوره گذشته از رقابتهای سیاسی، تا حد قابل توجهی منزوی و کمرنگ شدهاند و به نظر میرسد آنها که اثر و برش که پیش بر این در عرصه سیاست داشتهاند را از دست دادهاند، التهابات اخیر را فرصتی یافتند تا به هر بهانه و قیمتی شده نامشان دوباره بر سر زبان بیفتد.
آنها «گشت ارشاد» را چه در رقابتهای انتخاباتی سال ۱۴۰۰ و چه در جراید و مطبوعات خود در مدت یک سال گذشته، به عنوان اهرمی علیه سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور وقت، به کار بردهاند، غافل از آنکه کسی فراموش نمیکند که پایه و ایده این موضوع را رهبران تفکر خودشان برنامهریزی کردهاند.
بعد از همه آنچه گفته شد، این سوال به ذهن متبادر میشود که چنین افرادی که ادعا میکنند خواهان اصلاح در نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، چرا زمانی که رئیسجمهور آمریکا علیه نظام و در حمایت از براندازان و اغتشاشگران حرف میزند، راه خود را از او جدا نمیکنند؟ اگر اعتراض مسئلهای داخلی است، چرا با دخالت و ورود آشکار و پنهان عناصر بیگانه به موضوع، عیار خود در دفاع از ارزشها و مبانی حکومتی را به نمایش نمیگذارند؟ چرا زمانی که تجزیهطلبان به میدان میآیند و به وضوح از اغتشاشات حمایت میکنند راه خود ر
ا جدا نمیسازند؟ اگر یک سیاستمدار، تمامیت ارضی کشور، برایش خط قرمز نباشد پس چه چیز میتواند او را پایبند به منافع ملی و امنیت داخلی معرفی کند؟
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅ مرده پرستی به شیوه کارگزاران
🔹حزب کارگزاران سازندگى ایران ضمن دعوت همگان به آرامش و پرهیز از خشونت و تاکید بر ضرورت دستیابى به مفاهمه از طریق گفتگو یادآور شد که بازگشت به اعتدال در سیاست ورزى و حکمرانى به عنوان میراث ماندگار مرحوم آیتالله هاشمىرفسنجانى مىتواند راهکارى براى عبور از بحرانها و گسستهاى میان دولت و ملت باشد.
✅ البته در ارادت این حزب دولت ساخته هاشمی به وی تردیدی نیست، ولی کاش به ظاهر هم که شده ، اشاره ای به بیانات رهبر معظم انقلاب می کردید. آخه ولایت گریزی این قدر تابلو😄😁😂😂😂
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
✅ روزنامه ای برای دیو سازی از پوتین
در حالی روزنامه آفتاب یزد در شماره امروز خود با انتشار تصاویری از کشته های اوکراینی تلاش کرد ، چهره ای قاتل و خشن از پوتین نشان دهد که ستاد کل ارتش اوکراین ، 23 آگوست با انتشار گزارشی پیرامون آمار تلفات ارتش روسیه در جنگ با این کشور با اعلام خبر کشته شدن 150 نظامی روس طی 24 ساعت گذشته، افزود: از آغاز جنگ تاکنون 45 هزار و 550 نظامی روسیه کشته شدهاند.
بر اساس این آمار، از 24 فوریه تا 23 آگوست «234 فروند جنگنده، 198 فروند هلیکوپتر، 1921 تانک، 4 هزار و 238 دستگاه خودروی زرهی، 1033 توپ، 266 راکت انداز و 146 پدافند هوایی ارتش روسیه نیز منهدم شده است».
براین اساس، همچنین 3 هزار و 150 دستگاه خودرو، 15 فروند کشتی جنگی و قایق تندرو سبک و 817 فروند پهپاد متعلق به نیروهای روسیه نیز منهدم و 196 موشک کروز شلیک شده توسط روسها از سوی یگانهای پدافند هوایی اوکراین خنثی شده است.
روزنامه آفتاب یزد در قامت یک مدافع غربگرا بعد از جنگ روسیه علیه اوکراین ، بارها به سیاستهای پوتین حمله کرده و از ارتباط ایران با روسیه انتقاد کرده است.
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#روسیه_اوکراین
@kafesiasi