✅ باز هم رحم اجارهای؟
🔺در انتخاب رویکرد موسوم به «رحم اجارهای» که اصلاحطلبان تجربه آن را در فاصله 92 تا 96 داشتهاند و پیشتر نیز برای جلب بیشتر آرای مردم در انتخابات به آن روی آوردهاند؛ برای مثال ائتلاف انتخاباتی با حسن روحانی در سال ۹۲ و ۹۴ آن هم درست زمانی که نامزدهای اصلاحات حضور داشتند؛ اما جریان اصلاحات نشان داد پیروزی برایش بیشتر از جریان اهمیت دارد و حال سوال اصلی این است که آیا اصلاحطلبان امسال نیز به ائتلاف میاندیشند یا رویکرد دیگری را اتخاذ خواهند کرد؟
البته ناگفته نماند که رفتن به سمت تاکتیک رحم اجاره ای به این دلیل است که جبهه اصلاحات و رهبران آن از ارائه لیستی واحد که بتواند کالای سیاسی مناسبی برای عرضه داشته باشد و رای جذب کند عاجز است، بنابراین به سمت ائتلاف میروند. دو ماه تا انتخابات مجلس دوازدهم زمان باقی است و جبهه اصلاحات کماکان در خواب زمستانی به سر میبرد؛ اما احزابی همچون کارگزاران، اعتدال و توسعه و ندای ایرانیان تلاش دارند رقابت را از دست ندهند؛ اعتدال و توسعه از تلاش برای تهیه فهرست انتخابات سخن گفته و چهره محوری لیست آنها محمدباقر نوبخت است. کارگزاران که سال ۹۸ در انتخابات مجلس یازدهم فهرستی تحت عنوان «یاران هاشمی» روانه میدان کرد، احتمالا این دوره نیز در تلاش برای تهیه فهرستی در تهران باشد، کمااینکه حسن روحانی هم رایزنیهایش را برای لیست مجلس خبرگان آغاز کرده است.
تحرکات انتخاباتی نشان از نقشآفرینی احزاب شناخته شده اصلاحطلب در کارزار ۱۱ اسفند دارد. حزبِ اصلاحطلب کارگزاران سازندگی نشست و برخاستهای انتخاباتی خود را آغاز کرده و اعتدال و توسعه هم مدتهاست برای ورود به این عرصه دورخیز کرده و از طرفی روحانی در تلاش است با تقسیم کار با اصلاحطلبان در خصوص انتخابات مجلس، اعتدال و توسعه را محور کار قرار داده و ضمن ارائه لیستی با سرلیستی نوبخت برای انتخابات مجلس، به دنبال این است در مجلس خبرگان هم جای هاشمی رفسنجانی را پر کند.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ موافقان و مخالفان ائتلاف با اعتدالیون
🔺حالا که بحث بر سر ائتلافهای احتمالی برای حضور جریانها در انتخابات اسفندماه است، هر روز در خبرها تحلیلهایی در این مورد میخوانیم؛ ولی در این بین باید به ائتلافی در جریان اصلاحات اشاره کنیم که بیش از سایر ائتلافها احتمال حضورش به چشم میخورد و آن هم اتحادی نیست جز ائتلاف طیف اعتدال و توسعه با اصلاحطلبان که البته این ائتلاف تازگی ندارد و در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در سالهای ۹۶ و ۹۲ و همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال ۹۴ توانستند ائتلاف برنده را شکل دهند.
اکنون با اتمام مرحله ثبتنام برای انتخابات مجلس، فعالیت و جلسات احزاب و گروههای مختلف سیاسی برای حضور در این دوره از انتخابات انسجام بیشتری به خود گرفته است. در این میان اصلاحطلبان و جریان موسوم به اعتدال و توسعه، جلسات خود را با برنامه آغاز کردهاند. جلسات اصلاحطلبان و حامیان رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم بهصورت منظم در حال برگزاری است. از طرفی طیفهای متفاوت اصلاحطلبان هم همان گفتمان محسن هاشمی را پیش میبرند و معتقدند که اصلاحطلبان دچار انفعال شدهاند و باید با رویکردی دستهجمعی از شر این انفعال خلاص شوند. در این روزها هم تمایل اعتدالیون و اصلاحطلبان برای رسیدن به لیست نهایی ائتلاف بیش از پیش ابراز میشود که این هشداری بزرگ برای اصولگرایان است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅میدانداری ضد ائتلافی اتحاد ملتیها
🔺از آنجا که جبهه اصلاحات، کاریزما ندارد و با توجه به ریزش هواداران جبهه اصلاحات که در سالهای اخیر رخ داده است، باید بگوییم اکنون نسبت به دهههای گذشته هواداران کمتری دارند، ازاینرو شرکت در انتخابات را بهنوعی در توان و وزن سیاسی خود نمیبینند و همین موضوع هم دلیل احتمالی مخالفت این طیف با محوریت «اتحاد ملتیها» با هر گونه ائتلافی است. از طرفی آرایش سایر نیروهای اصلاحطلب اینچنین نشان داده میشود که گویی از نوع نگاه رادیکال جبهه اصلاحات و نوع نگاه منصوری به ستوه آمدهاند و راهحل را نه در انفعال و نگاه به خیابان بلکه در کنش سیاسی و نگاه به صندوق رأی میبینند. احزابی نظیر کارگزاران، اعتماد ملی و ندای ایرانیان نمونههایی از این طیف هستند که در مجالهایی مجزا بارها مخالفتهای خود را با نوع نگاه انفعالی منصوری اعلام داشتهاند.
از طرفی این طیفها هم مشکلاتی عمده در راه ورود به بهارستان دارند و نمونههایی از آن را میتوان، عدم حضور چهرههای مردمی و فراگیر نام برد. در واقع برخی معتقدند که درصدی از تمایل کارگزاران برای ائتلاف با اعتدالیون و بازی دوباره در زمین روحانی به دلیل همین کمبود چهره موجه در اردوگاه کارگزاران است و همین موضوع هم زمینه حمایت مجدد کارگزارانیها از روحانی را فراهم کرده است.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حقایقی جالب دربارهی تسویه حساب با مرحوم «ناصر طهماسب»
🔹«داوود نماینده» پیشکسوت دوبله ایران در مصاحبهی از راز تسویه حساب سازمان مجاهدین خلق و ضد انقلاب با ناصر طهماسب پرده برداشت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
4_5796366263567519777.pdf
901.5K
🔹تکنیک های #کنش_رسانهای_موثر در جنگ روایت ها
✍محمدلسانی، کارشناس و پژوهشگر رسانه
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
21.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست جنجالی یک شکلات در تهران🍬!
#دوربین_مخفی_سیاسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 اژدهای هفت سر فضای مجازی تحت مدیریت دشمن❗️
🔰 هر گاه مشکلی در کشورمان پیش می آید، رد پای پیامرسانهای خارجی، در آن دیده می شود.
❌ فتنه ارز
❌ فتنه طلا
❌ فتنه خودرو
❌ اغتشاشات سال گذشته
و...
🔴 این اژدهای هفت سر، در همه فتنه ها حضور دارد.
حتی اگر لطف خداوند شامل حال ما شود و برف و بارانی ببارد، باز هم سر وکله اش پیدا می شود تا با دروغ پردازی و شایعه پراکنی، ضربه ای به این مردم شهیدپرور بزند❗️
🔴 از دشمن، انتظاری جز دشمنی نیست؛ اما تعجب از مسئولان است که در مقابله با آن قاطعیت ندارند و فیلترشکن ها را آزاد گذاشته اند❗️
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وظیفه شورای نگهبان شناساندن افراد به مردم است
👤 شریعتمداری:
🔹 کار شورای نگهبان کمک به مردم است. فردی در شمال کشور تایید صلاحیت شد ولی رای نیاورد بعد از مدتی به جرم قتل دستگیر شد زیرا از فردی پول زیادی برای تبلیغات انتخاباتی قرض کرده بود و چون فرد راضی نشده بود به تهدیداتش تن دهد وی را کشته بود.
🔹 اگر این جرثومه وارد مجلس میشد چه اتفاقی رخ میداد؟ مردم عادی چگونه میخواستند وی را بشناسند؟
🔹 شورای نگهبان افراد را به مردم میشناساند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
✅ هاشمی کدام مدل انتخاباتی را می پسندید؟ 🔺یکی از مواضع مورد بحث درباره مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ سنگین شریعتمداری به محسن هاشمی/ مرحوم هاشمی انتخابات را زینتی میدانست!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 پاسخ وزارت اقتصاد به ادعای های حزب کارگزاران سازندگی
🔹بیانیه سیاسی «تداوم تورم» مردود است / آیا تحلیلگران حزب کارگزاران فراموشکار شده اند ؟
🔸مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با انتشار توضیحاتی به بیانیه کمیته اقتصادی حزب کارگزاران سازندگی که در صفحه نخست شماره ۱۵۹۴ ارگان این حزب منتشر شده پاسخ داد .
🔸در بخشی از پاسخ وزارت اقتصاد می خوانیم :
خوشبختانه مردم شریف ایران به خاطر دارند دولت قبل که به لحاظ تفکر اقتصادی و سیاسی در نزدیکی کامل با حزب کارگزاران بود ، بر اساس آمار بانک مرکزی کار خود را با رکورد نرخ تورم ۸۰ سال اخیر یعنی ۵۷ درصدی تیرماه ۱۴۰۰ به پایان رساند .
متن کامل پاسخ در :
📡 https://shada.ir/fa-IR/shada/5588/news/view/15807/255418/Staging
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi