🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهاي رهبرمعظم انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
متن فرمان هشت ماده ای 👇👇
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فرمان_هشت_مادهای_مبارزه_با_مفا.pdf
167.2K
🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهاي رهبرمعظم انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
دستگیری پنج نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام رشوه
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی:
🔹وفق دستورات قضایی صادره به اداره اطلاعات و هماهنگی های به عمل آمده و با انجام کار دقیق اطلاعاتی پنج نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام اخذ رشوه دستگیر و تحت قرار بازپرس رسیدگی کننده قرار گرفتند.
🔹دیروز هم یک نفر از اعضای شورای شهر به همراه رئیس یکی از ادارات تابعه شهرداری سردشت دستگیر شده بودند.
🔴 بازداشت موعود شمخانی تأیید شد
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با برنا خبر بازداشت موعود شمخانی معاون فنی سابق سازمان منطقه آزاد اروند و برادرزاده علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی را تایید کرد و گفت: وی به اتهام دریافت رشوه و فساد مالی در آبادان بازداشت شده است.
🔹موعود شمخانی در سال ۱۳۹۴ به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شده بود./برنا
#گشت_ارشاد_مدیران
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رقبای قالیباف برای ریاست مجلس چه کسانی هستند؟
🔹روحالامینی، نماینده فعلی مجلس: در کنار آقای قالیباف، نام آقایان نیکزاد و ذوالنور برای رسیدن به ریاست مجلس مطرح است اما هنوز چیزی قطعی نیست.
#انتخابات
#مجلس
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅نجات از تله «سایه جنگ»
التهاب و نگرانیهای برآمده از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل که برای نخستین بار، سطح منازعه دو طرف را به ساحت رویارویی مستقیم نظامی کشاند، زودتر از آنچه تصور میرفت فروکش کرد و این اتفاق امری غیرمعمول در صحنه سیاست ایران به شمار میرود. غیرمعمول از این جهت که در تاریخ 8 ساله سیاست خارجی در دولت حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین، رویکرد نظامی و تکیه به قوای «میدان» همواره از سوی دولتمردان وقت موجی از بدبینی و هراس را تصویر میکرد و روابط دستگاه اجرایی و دستگاه نظامی کشور را در ماراتن تنش و بدبینی قرار میداد و همین عامل کافی بود تا صهیونیستها و دشمنان امنیت ایران، از این دوقطبیسازی سوءاستفاده کنند.
این دوره چند ساله، موارد بسیاری از تنشها را در بزنگاههای مهم به خاطر دارد که گاهی تا مرحله قفل شدن حوزههای متعدد بویژه اقتصاد پیش رفت.
به واقع، روحانی به اهمیت مؤلفههای قدرت در مناسبات جهانی و ضرورت گزینش یک سیاست خارجی معتبر که قادر به ایجاد بازدارندگی در صحنه «میدان» و در عین حال ایجاد اجماع جهانی یا تأثیرگذاری مثبت بر رفتار قدرتهای بزرگ باشد، اعتقادی نداشت.
✅مسیر غلط
شیوه نامتعارف تمرکز صرف دولت او به «دیپلماسی با غرب» و نگاهی که ذیل سیاست «جنگ هراسی» در پیش گرفت، سایه دوگانه مغالطهآمیز «موافق مذاکره» و «مخالف مذاکره» را بر فضای سیاسی ایران انداخت و روحانی فارغ از آنچه در پشت پرده بازی مناسبات قدرت در روند ضدیت با ایران رخ میداد، تحت تأثیر فضای غالب ذهنی و آکادمیهای غرب، صرفاً مذاکره را راهی برای گشایش سیاسی و اقتصادی و پیوستن ایران به جهان آزاد معرفی میکرد و در این مسیر تا سرحد «تسلیم» به خواست بازیگران بزرگ رسید. عملکرد، موضعگیریها و اظهارات او که برای سالها وقوع هر تحولی درمواجهه با سیاست تحریمهای ظالمانه غرب و همچنین به پیش راندن ظرفیتهای اقتصادی کشور و مقابله با نوسانات ارزی را به خاتمه مناقشه هستهای در زمین مذاکره گره زده بود، بیش از آنکه موجب نزدیک شدن ایران به کانون تأثیرگذاری و ارتقای میزان نفوذ تهران بر مناسبات دیپلماتیک جهان شود، به حاشیه نشینی کشور و بیصدایی ایران در مذاکرات مهم بینالمللی و حتی منطقهای منجر شد.
✅نتایج بد
حاصل این رویکرد و نگاه دولت روحانی به دینامیسم قدرت در مناسبات جهانی، اصرار بر این انگاره بود که اگر «مذاکره نکنیم جنگ میشود» و همین امر، الطاف کلامی و سیگنالهای چشمگیر و یکطرفه ایران را روانه زمین مذاکرات کرد بدون آنکه کمترین تأثیری بر محاسبات تصمیم گیران در پایتختهای غربی برای لحاظ کردن منافع اقتصادی کشور داشته باشد. بواقع آنچه دولت وقت از سیاست نشستن با «کدخدای» اروپاییان برای حل و فصل بحران هستهای حاصل کرد، دستیابی به توافق هستهای 2015 بود که کمتر از دو سال بعد با خروج یکجانبه ایالات متحده از این توافق و افزایش دوبرابری تحریمها روبهرو شد و این در حالی بود که طرفهای اروپایی هم دلیلی ندیدند در برابر صبر و مماشات تمام نشدنی روحانی، کمترین دوراندیشی برای جبران منافع از دست رفته ایران به کار گیرند. این چنین بود که مفاهمه نادرست از صحنه تحولات، مذاکره را در مسیر شکست طراحی کرد و کشور را در تله دیپلماسی برای گریز از توهم جنگ انداخت.
#تحلیل_بین_المللی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅خروج از انسداد پرونده سیاست خارجی
اما نگاه دولت سید ابراهیم رئیسی به سیاست ورزی در عرصه جهانی با آموزههای تاریخی، اندوختههای تاریخچه مذاکرات بینالمللی و تجربیات دنیای جنگ و دیپلماسی همخوانی داشت. اولین نشانه این تفاوت رویکرد زمانی آشکار شد که رئیسی از ضرورت پیگیری توأمان رفع تحریمها و تنوع بخشیدن به سیاست خارجی و در عین حال بازدارندگی قدرت نظامی و موشکی ایران سخن به میان آورد. آنچه در نگاه رئیس دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی مستتر بود، همان درس محوری همپوشانی «میدان» و «دیپلماسی» بود که مطابق آن، تلاش برای نشان دادن قدرت نظامی را در مواجهه با سناریوهای ایران ستیزان به مراتب مؤثرتر و نتیجه بخشتر از تعاملات فرسایشی و کم حاصل میدید.
✅نتایج جدید در مسیر جدید
در همین حال پیگیری دیپلماسی فعال درمنطقه برای تعدیل یا مهار سیاستی که به روال سالهای پیش از آن، به شکلگیری جبهه عربی ضد ایرانی انجامیده بود، به مبدأ خروج از انسداد پرونده سیاست خارجی در ساحت منطقه و شمارش معکوسی برای ترمیم و توسعه روابط با همسایگان و کشورهای عربی تبدیل شد. بازتاب مهم سیاست خارجی همه جانبه دولت سیزدهم که در سه سال اخیر در ازسرگیری رابطه با عربستان، حضور در ائتلافهای نوظهور با حضور روسیه و چین، یافتن راههای قانونی بیاثرسازی تحریمها و مدیریت مشکلات اقتصادی برآمده از فضاسازی مشکوک برخی جریانهای داخلی در دامن زدن به دامنه نوسانات ارزی نمایان شده، چندی پیش در رویارویی مستقیم نظامی با تل آویو به منصه ظهور رسید و تلنگری به تصویر غیر واقعی دولت روحانی از روند مواجهه نظامی با دشمنان وارد کرد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅جنگی که رخ نداد
عقب نشینی آشکار اروپاییها در پی حمله موشکی ایران به تل آویو؛ لابیگریهای مکرر آنها برای مهار اقدامات رهبران افراطی تل آویو جهت جلوگیری از تسری جنگ، سکوت در اسرائیل و هراس از پاسخ به عملیات نظامی ایران در کنار انزوای این رژیم در حلقه مناسبات منطقه خاورمیانه تنها چند نمونه گویایی است که تأثیر آشکار سیاست خارجی دولت رئیسی بر امنیت و جایگاه بینالمللی ایران را به نمایش میگذارد. ضمن اینکه امروزه، ایران متأثر از همین رویکرد، به عنوان پای ثابت مهمترین مذاکرات منطقهای و بینالمللی توسط کشورهایی که سابقاً نقش مهمی برای آن قائل نبودند، به رسمیت شناخته شده است.
رئیسی در حالی بار اجرای رویکرد پیچیده سیاست خارجی را به دوش کشیده که این مهم را نه از طریق عدول از منافع ملی که با درک درست از ساختار و مناسبات چند وجهی بازی قدرت در صحنه بینالملل به نتیجه رسانده است و طبیعتاً استمرار در این راه که محصول تأمل و دوراندیشی او و دیپلماتهایش در جهان سیاست است، توانسته نه تنها شبح خیالی جنگ را از سر کشور دور کند بلکه جایگاه ایران را به عنوان یک بازیگر تمام عیار در صحنه بینالمللی تحکیم و تثبیت نماید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ چرا هر از گاهی دکتر زاکانی مورد هجمه رسانه های جریان اصلاحات قرار می گبرد؟
👇پاسخ:
✅چون منافع خیلی ها به خطر افتاده
👇👇👇
✅توضیحات مفصل زاکانی درباره قرارداد شهرداری تهران با چین | چرا یک عده ناراحت هستند که ما می خواهیم ماشین ارزان و با کیفیت به مردم ارائه دهیم؟ - همشهری آنلاین
https://www.hamshahrionline.ir/news/847750/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%B2%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%DB%8C%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7
✅عصبانی از پیشرفت پایتخت
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/223763/%D8%B9%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA.html
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢آزادیبیان به سبک غربیها!
🔹این روزها شاهد شکلگیری جنبشهای دانشجویی در راستای حمایت از مردم غزه آن هم در دانشگاههای آمریکا هستیم. رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند که بیش از 600 نفر در جریان اعتراضهای حمایت از فلسطین در دست کم 15 دانشگاه سراسر آمریکا دستگیر شدند.
🔸تجمعات با تحصن در دانشگاه کلمبیا آغاز شد و حالا به 40 دانشگاه بزرگ و مهم دیگر آمریکا و کانادایی کشیده شده است. از جمله هاروارد، ییل، تافتس، نورث وسترن، تگزاس، مینهسوتا و میشیگان. آنها برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کردهاند و این تحصنها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.
🔹خیزش ضدصهیونیستی دانشجویان در آمریکا و گسترش دامنه آن به سایر دانشگاهها و اروپا وحشت شدیدی را در دولتهای آمریکایی و اروپایی ایجاد کرده است. این اعتراضها به دو دلیل انجام میشود؛ یکی بحث نسلکُشی در غزه است و دیگری مربوط به نسبت میان این دانشگاهها با دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر تأمین تسلیحات نظامی است.
🔸این دانشجویان که در معرض سرکوبگری و بازداشت دولت آمریکا قرار گرفتهاند، از قشر عادی جامعه نیستند، بلکه آنها فرزندان نمایندگان کنگره و سنا، بازرگانان و طبقه سیاسی حاکم در آمریکا هستند و در واقع این دانشجویان رهبران جدید آمریکا خواهند بود و بنابراین آینده آمریکا مخالف رژیم صهیونیستی و موافق فلسطین خواهد بود.
🔹معمولا در تاریخ آمریکا تغییرات بزرگ در افکار عمومی یا همزمان با جنبشهای بزرگ دانشجویی رخ داده یا از سوی آنها آغاز شده است و از سویی دیگر تصمیم به تعلیق و بازداشت دانشجویان نتیجه معکوس داشته است. صدها نفر از اعضای هیئتعلمی تعدادی از دانشگاههای آمریکا با در دست داشتن بنرهایی که روی آن نوشته شده بود «دانشجویان را تعلیق نمیکنیم» از کار دست کشیدند.
🔸هفته گذشته انجمن اساتید دانشگاه آمریکا بیانیهای صادر و تعلیق دانشجویان و دستگیری آنها را محکوم کردند. در این بیانیه آمده است، ما اعتماد خود را به رئیسجمهور و دولت خود از دست دادهایم و متعهد میشویم که دانشگاه را پس بگیریم.
🔹نکته پایانی اینکه آیا این جنبش اعتراضی دانشگاهها میتواند به ایجاد تغییر در سیاست ایالات متحده کمک کند؟«جانتسون» مورخ بیان میکند: «تغییر درازمدت امکانپذیر است، اما یکشبه به وجود نمیآید. ما بارها و بارها دیدهایم که سازماندهی دانشجویی سیاستها را تغییر میدهد، نه همیشه بهسرعت، و نه همیشه بهروشی که دانشجویان امیدوار بودند، اما ما میبینیم که وقتی سازماندهی دانشآموزی بهشدت بالا میرود، میتواند تأثیر قابلتوجهی داشته باشد.»
🔸بدیهی است نازیسم صهیونیستی امروز رسوا شده است و نقاب از چهره زشت آن بهدست دانشجویان آمریکایی و اروپایی افتاده است. همین آگاهی جمعی ایجاد شده، نقطه آشکارساز ایستادگی آنها در برابر الگوها و مؤلفههای نظم سلطهطلبانه ادعایی غرب و تمایل آنها مبنی بر گذار به نظمی جدید است. قطعا این مسئله کابوسی سخت برای غرب و مدافعان نظم غربی خواهد بود.
#دوگانگی_غرب
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅چرا اقتصاددانان منتقد دولت سیزدهم سکوت کردهاند؟
کابوس تعبیر نشدنی تورم 3 رقمی
برخلاف برآورد کارشناسان نه تنها تورم سه رقمی نشد، بلکه به یک چهارم رسید
خرداد ماه سال 1401، 61 اقتصاددان منتقد دولت سیزدهم در بیانیهای، پیشبینی کردند که اقتصاد ایران درآستانه تورم سهرقمی قرار دارد و به همین دلیل تأمین معیشت مردم و پایداری کسب و کارها در معرض خطر است. این درشرایطی است که تمام مراجع آماری داخلی و خارجی از سقوط آزاد نرخ تورم و ثبت رکوردهای پی درپی دولت سیزدهم در کاهش بیش از پیش این شاخص خبر میدهند. آمارها نشان میدهد نه تنها تورم در دوره فعالیت دولت سیزدهم سهرقمی نشد، بلکه از قلههای تاریخی انتهای دولت دوازدهم تورم سهرقمی تولیدکننده به یکچهارم کاهش یافته است.
همچنین در تورم مصرفکننده بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم ۱۲ماهه در زمان شروع به کار دولت سیزدهم در شهریور ۱۴۰۰ به رقم ۵۹.۳ درصد رسیده بود اما با اقدامات دولت از جمله ثبات بخشی به بازار ارز، نظارت بر قیمت کالاها و خدمات و تأمین مناسب کالاهای اساسی روند صعودی تورم کاهشی شد و روند نزولی در پیش گرفت و در پایان سال 1400 به ۴۶.۲ درصد رسید و چهبسا اگر دولت گذشته همچنان بر سر کار بود تورم همچنان صعودی بود و پایان سال تورم به حدود ۸۰ درصد میرسید. این درشرایطی است که طبق اعلام بانک مرکزی سال 1402 تورم نقطه به نقطه مصرفکننده ۲۶.۵ واحد درصد کاهش داشته که هدفگذاری بانک مرکزی برای تورم نقطه به نقطه مصرفکننده برای پایان سال جاری، رسیدن به کانال ۲۰درصدی است.
درحالی که نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در سال گذشته با سقوط آزاد در اسفند ماه این سال به 24.5 درصد رسیده بود، سالجاری را هم با روند نزولی آغاز کرد. براساس تازهترین گزارش بانک مرکزی تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که مؤید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سالجاری رسیده است. با این حساب از اردیبهشت سال 1400 که این شاخص به بیش از 103 درصد رسیده بود، شاهد کاهش 79.2 درصدی هستیم که نویدبخش بهبود وضعیت تولید و سپس سرعت گرفتن روند نزولی نرخ تورم مصرفکننده خواهیم بود.
ادامه 👇👇👇
https://irannewspaper.ir/8450/1/90221
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍محسن افشانی: چه منطقی تباهی دارید که بت میسازید که قهرمان ملیست
🔸توماج و شروین و من و گلزار و..نمیتونیم قهرمان ملی باشیم، قهرمان اونیه که درد جامعه را دوا کنه
🔸دلیل نمیشه که یکی تو شلوغیها موزیک میخونه خیلیها تهییج میشن، اون میشه قهرمان ملی؟!
🔸خوب شد مملکت دست شما نیفتاد
🔸قهرمان ملی مدافع حرمی بود که وقتی من و تو تو پارتی و عشق و حال بودیم زن و بچه رو رها کرد رفت، اون این روزا رو میدید!
✅لازم به توضیح است که کانالهای ضدانقلاب بد جوری بهشون برخورده و خواستار حمله به این بازیگر شده اند!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi