⁉️متن شبهه:👇👇👇👇
۵٠ سال پيش، از علامه طباطبايی پرسیدند:
چطور ما مسلمانان نماز میخوانيم ولی بارانش در غـرب و سرزمینهای اروپایی می بارد !؟
علامه طباطبایی فرمود:
با توجه به آيۀ [وَلَو اَنَّ اَهل القُری] آنچه موجب نزول باران و رحمت می شود « رعايت حقوق شهروندان » است نه رعایت حقوق الهی! که این حقوق نیز در غرب و اروپا بهتر و بيشتر از سرزمین های اسلامی رعايت ميشود.
✅پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣از جهت سند این متن فاقد اعتبار است و نویسنده هیچ سندی برای پیگیری ارایه نکرده است و یک مدعی قطعاً برای استحکام و اتقان کلام و ادعای خود تمام استدلالات و شواهد و مستندات خود را ارایه خواهد داد. پس اگر سند مشخص و واضحی در بین بود نویسنده از آن فروگذار نمیکرد.
2⃣از حیث دلالت نیز ما کل آیه را می آوریم تا مخدوش بودن و خلاف بودن این حرف ثابت، بلکه ضدش اثبات شود.
ادامه 👇
@kafesiasi
کافه سیاسی
ادامه از بالا
👇👇👇👇
💠 ولَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ [ اعراف: ۹۶] اگر مردم قريهها ايمان آورده و پرهيزگارى پيشه كرده بودند بركات آسمان و زمين را به رويشان مىگشوديم، ولى پيامبران را به دروغگويى نسبت دادند. ما نيز به كيفر كردارشان مؤاخذهشان كرديم.
3⃣قرآن می فرماید: اگر ایمان می آوردند و تقوا پیشه میکردند….
آیا ایمان آوردن جدیدا جزء حقوق شهروندی محسوب میشود!!!
تقوا نیز متعلقش الله است که شامل پرهیز و اجتناب از جمیع محرمات الهی است نه حقوق شهروندی که اگر هم برفرض خیال فقط حق الناس و حقوق شهروندی را شامل می شد، باز هم حیثیت رعایت این حقوق، تقوا از خداست نه مخلوق!!!!
4⃣حالا اگر این توهمات مطرح در این قصه با فرض انتساب به یک مفسر بزرگ اسلام مثل حضرت علامه در نظر گرفته شود، عمق فاجعه بیشتر نمایان می شود.
مضافاً بر اینکه درک و فهم این همه فساد و رسوایی که نماد آن حقوق بشر امریکایی است، کار سختی نیست.
5⃣اگر کسی اسم جنایات و خشونتها ، تجاوزها ، قتلها و نژاد پرستی ها و … را بگذارد حقوق شهروندی، باید به انسانیت او شک کرد.
@kafesiasi
✨ مولا أمیرالمؤمنین علی✨علیه السلام ؛
💢 سخن چون داروست ، اندکش سود می بخشد و بسیارش کُشنده است.
@kafesiasi
🔴 #تلخ_تر از #سیلی‼️| از بازی دوگانه اصلاح طلبان تا واکنش درخور تقدیر قالیباف
🔻 در مجلس قبل محمدباسط درازهی نماینده اصلاح طلب سراوان و عضو فراکسیون امید به کارمند گمرگ فحاشی کرد. اقدامی تلخ که برخی واکنش های حمایتی و خنثی اعضای فراکسیون امید تلخی آن را مضاعف و ماندگار ساخت. آن زمان علی مطهری در گفتوگویی با رادیو تلویحا از نماینده سراوان حمایت کرد، از تقطیع فیلم گفت و انتشار این کلیپ را مصداق اشاعه فحشا دانست!
🔹 اما همان جماعت سایلنت امروز با انتشار حداکثری ویدئوی رفتار خطای نماینده سبزوار، ناجوانمردانه آن را به پای همه مجلس انقلابی نوشته اند. پروانه سلحشوری آن را سیلی نظارت استصوابی خوانده و آشنا مشاور روحانی به طعنه توئیت زده : چه زود دست بزن پیدا کرده اند
🔹 تاکید میشود رفتار نماینده (که البته هنوز تایید نشده) کاملا خطا و محکوم است و تلاش در توجیه یا تطهیر آن خطای بزرگتر. برخورد قاطع و قانونی با نماینده متخلف و احقاق سرباز مطالبه ی جدی جبهه انقلابی است.
🔹اما جناب آشنا بهتر از همه میداند که زودتر از نماینده مجلس، شهردار مورد حمایت آنان بود که *دست بزن* پیدا کرده بود!!، همان شهرداری که برای توجیه و تطهیر جرمش ، همسر مرحومه اش را *پرستو* خواندند. *همان شهرداری* که منتخب شورای اصلاح طلبی بود که بدون نظارت استصوابی بر کرسی شورای شهر تهران تکیه زده بودند!
🔹 تحلیل واکنش های برخی *اصلاح طلبان* به نوعی موید این گزاره ی تلخ تر از سیلی است که : هیچ سیلی، فحاشی ، همسرآزاری و قتل بد نیست مگر مرتکبین آن اصولگرا باشند!
🔹 بگذریم؛ فارغ از استانداردها و رفتارهای دوگانه اصلاح طلبانی که فعلا برای فرار از پاسخگویی از عملکردشان ، نان شان در حاشیه سازی و برجسته سازی حاشیه ها است ، توجه به واکنش درخور تقدیر دکتر قالیباف به ویدئوی منتشر شده است که در مقام دفاع از سرباز نوشت: " همه در برابر قانون مساوی هستند.... ، در صورت احراز تخلف بدون مسامحه برخورد قانونی خواهد شد."
✅ قضاوت با وجدان های بیدار...
🇮🇷 @kafesiasi
#یادمان_نمیرود
✅ ضمن اعلام انزجار از این اتفاق تلخ ، در حالی روزنامه های اصلاح طلب با هدف زیر سئوال بردن کلیت مجلس ، با ذوق زدگی به دفاع از سرباز و آن را سیلی به قانون عنوان کردند که انگار نه انگار همین جماعت در سال ۸۸ به بهانه ی واهی تقلب بیشترین حمله ها به سربازان را داشتند و حتی یک فرد بسیجی مجری قانون را برهنه کرده و به آتش کشیدند! و این روزنامه ها دم نزدند!
✍ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#دوگانگی_تعارض
🔴 @kafesiasi
هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان حتما به ماجرای آقای عنابستانی رسیدگی خواهد کرد. رسانههای انقلابی هم تیتر نخواهند زد که اصل مجلس نشانه است. اما مشاور رئیسجمهوری که خود و کابینهاش از این موارد فراوان در کارنامه دارند، حق ندارد کل مجلس و بلکه کل یک جریان را اینگونه خطاب کند.
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
🔴نگاهی به یک مناظره و آشنایی با چند تکنیک رسانهای
✍️ معصومه نصیری :
🔹مساله اصلی این نوشتار نه صادق زیباکلام است و نه خسرو معتضد. مساله اصلی آشناسازی مخاطب با تکنیکهای به کار رفته در این مناظره است تا در ماههای آینده که به انتخابات نزدیکتر میشویم بدانیم وزن افراد در مناظرهها را چگونه باید مورد سنجش قرار دهیم.
🔹یکی از روشهای رایج در مناظره مخصوصا وقتی که دست یکی از طرفین برای اثبات ادعایش یا رد ادعای طرف مقابل خالی است، توسل به مغالطه است. یکی از روشهای مغالطه حمله به فرد بهجای نقد گفتمان یا اظهارات اوست که از آن بهعنوان «مسموم کردن چاه» هم یاد میشود. این روش یکی از غیراخلاقیترین روشها برای انحراف مسیر بحث، عصبانی کردن طرف دیگر مناظره، منحرف ساختن افکار عمومی و فرار از پاسخگویی است. این روش بر مبنای شخص ستیزی مورد استفاده قرار میگیرد نه رد استدلال. استفاده از عباراتی مثل دروغگو و خائن بهجای نقد اظهارات فرد مقابل توسل به اینگونه از مغالطه است.
🔹یکی دیگر از روشها برچسب زنی است. برچسبزنی باعث میشود فرد و گفتههایش ذیل آنچه به او نسبت داده شده، قرار گیرد و مخاطب بر اساس همان برچسب، دچار انحراف در استنتاج شود. استفاده از عناوینی همچون مورخ حکومتی، عوامفریب، تاریخ حکومتی، پوپولیست و... نمونههایی از این روش هستند.
🔹پاره حقیقتگویی موضوع دیگری است که اکثرا در مناظرهها مشاهده میکنیم. گاهی سخنی یا ادعایی از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای بهم پیوسته و مرتب هستند اما بیان بخشی از آن و حذف بخش دیگر، جهت و نتیجه تصمیم و درک مخاطب از موضوع را تغییر میدهد. درواقع در روش «پاره حقیقتگویی» حذف یکی از عناصر بهعمد صورت میگیرد. در این روش نداشتن استدلال و تحلیل ذیل تکهپاره کردن اصل موضوع پنهان میشود.
🔹هنگام مشاهده مناظرهها و پذیرش اظهارات یک فرد، به برنامهها و استدلالهایش پیرامون موضوع بحث دقت کنید تا آسمان ریسمان بافتنها.
@kafesiasi