رییس جمهور منتخب ملت ایران آیت الله رئیسی در حرم امام رضاعليه السلام:
همه بدانند قبول داشتنِ بنده شرط کار در دولت من نیست، حفظ کرامت مردم شرط خدمت در دولت است
🔹شکلگیری دولتی کارآمد خواست مردم است و من اجازه نمیدهم حقوق ملت ضایع شود. در سیاست داخلی و خارجی، محور ما حفظ کرامت مررم ایران خواهد بود.
@kafesiasi
رئیسی: بی احترامی به رای دهندگان خارج کشور باید جبران شود
رئیس جمهور منتخب:
🔸برخی می خواهند حضور مردم را کمرنگ کنند. حضور مردم در انتخابات پر شور بود
🔸بخاطر معطل شدن مردم در صف های رای گیری از مردم شرمنده ایم
🔸در ادوار گذاشته برخی را بخاطر رای به یک فردی در ادارات اذیت می کردند اما ملاک در دولت ما شایسته سالاری است
🇮🇷 @kafesiasi
♨️پيروزی در تحريم
پيروزي باشکوه آیتالله ابراهيم رئيسي در سيزدهمين انتخابات رياست جمهوري، نقطه عطفي در سير تحولي و تکويني انقلاب اسلامي است که ميتواند نوید بخش آيندهای روشن در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد. در اين ميان دستهای پنهاني دستبهکار شدهاند تا رأی ارزشمند ملت را کم اعتبار کرده و مخدوش نمايند که در این زمینه توجه به این نکته حائز اهميت است که:
🔹علاوه بر تاثیر ناکارآمدي دولت مستقر بر میزان مشارکت و گستردگی فعالیت «اردوگاه های تحریم رای» داخلی و خارجی، این انتخابات در شرايطي برگزار شد که بيماري کرونا نیز، بيش از یک سال است کشور را درگير خود کرده است. طبق آماري که عليرضا وهابزاده مشاور وزير بهداشت اعلام کرده است، گروههای حساس، بيماران و سالمندان جمعيتي در حدود ۱۰ ميليون نفر را تشکيل ميدهند که بسياري از آنها به خاطر نگراني از کرونا نتوانستند در انتخابات شرکت نمايند!
🔸البته بحران کرونا تنها دامنگیر ایران نشده است، بلکه روند انتخابات در جهان را مختل کرده است، بهنحویکه پس از شيوع کرونا در جهان، ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعويق انداختند و ۳۰ کشور هم بااینوجود آن را برگزار کردند که در اغلب آنها شاهد کاهش مشارکت ۱۰ تا ۲۰ درصدي بودهايم! لذا با احتساب حداقل ۱۰ درصدی کاهش مشارکت به دلیل شرایط کرونایی کشور، میتوان ميزان مشارکت واقعي را ۶۰ درصد دانست.
🔹بااینحال حماسهای دیگر از سوی ملت ایران خلق شد. مقايسه رأی هشتمين رئیسجمهور با رئیسجمهور هفتم و ششم اين حقيقت را آشکار میسازد که او با نسبت آراء بيشتري از آنها توانسته است، بر کرسي قدرت تکيه زند.
🔸رئیسجمهور ششم کمتر از ۲۰ درصد آراء را در دور اول انتخابات کسب کرد و کار پیروزیاش به دور دوم کشيده شد و رئیسجمهور هفتم نيز ۵۰.۷ درصد آرا را در اولين حضورش کسب کرد؛ اما ۶۲ درصد از مشارکتکنندگان در انتخابات اخیر به رئیسجمهور هشتم رأی دادند.
✍️ مهدی سعیدی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kafesiasi
🔸تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه و مسئولان عالی قضایی با آرمان های امام خمینی (ره)
🔹سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه و مسئولان عالی قضائی امروز همزمان با اولین روز هفته قوه قضائیه با حضور در حرم امام خمینی (ره) با آرمانهای امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
🔸امروز ما نباید دچار آزمون و خطا شویم چرا که ۴۰ سال از انقلاب اسلامی می گذرد
رئیسی در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالیرتبه قضایی در حرم امام خمینی(ره):
🔹 باید در محضر روح مطهر امام(ره) و ملت عزیزمان عرض کنم که امروز تلاش فرزندان شما در دستگاه قضایی این است که این دستگاه را ملجا و پناهگاه کسانی قرار بدهند که مورد ظلم و ستم قرار گرفته اند.
🔹دستگاه قضایی می خواهد همچون پدر مهربانی برای مردم باشد.
🔹نه فقط دستگاه قضایی بلکه تمام دستگاههای دولتی باید با مردم مهربان باشند.
🔹دستگاه قضایی به لحاظ قدرتی که قانون در اختیارش قرار داده، باید مقتدرانه عمل کند.
🔹امروز ما نباید دچار آزمون و خطا شویم چرا که ۴۰ سال از انقلاب اسلامی می گذرد. ....
@kafesiasi
🔴حجاریان:اصلاحات صندوق محور مُرد
آقای حجاریان دنبال زیر بغل مار نگرد!
قاتل اصلاحات عملکرد ضعیفش هست
قاتل اصلاحات رشد فکری و سیاسی مردم هست که نتوانستید این بار فریبشون بدید
قاتل اصلاحات مردانی باتفکر پوسیده ای بودند که طمع قدرت داشتند نه شوق خدمت..
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
🔴آدرس غلط روحانی درباره تحلیل انتخابات
آقای روحانی در سخنان تامل برانگیزی مدعی شد:
🔹باید جامعه ای داشته باشیم که اگر کسی دروغ گفت از بین برود
🔹در جامعه اسلامی حسن ظن داشتن به مردم آبروی مردم را پایمال نکردن اساس است.
🔹اینکه تا ساعت ۲ صبح انتخابات ادامه داشته باشد و صبح اول صبح منتخب مردم معرفی شود کار بزرگی است
🔹اینکه در یک صندوقی نیم ساعت یک نفر معطل شده است نباید همه انتخابات را زیر سوال برد
🔹بخاطر یک دستمال نباید قیصریه را آتش زد
🔹نگوییم بخاطر معیشت مردم نیامدند، پس چرا در سیستان و بلوچستان با آن همه سختی مشارکت بالا بود؟
🔹در خارج از کشور هم آِیا سختی معیشت داشتند که مردم نیامدند؟
⭕️آقای روحانی ؛ لطفا فرافکنی نکنید. مردم از ناکارآمدی و بی صداقتی شما نارحت هستند. چه داخل کشور چه خارج.
✍ سعید میرزایی
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
#سرطان_اصلاحات
#زنگ_حساب
@kafesiasi
اصلاح طلبان و کارخانه ی دشمن سازی
✅اخیرا سعید حجاریان در یادداشتی تحت عنوان "دنیاهای موازی" جامعه و ساخت قدرت را دو دنیای موازی تلقی کرده که هر کدام هنجارها و ارزش های خود را دارند و هر یک از دیگری ناامید هستند. سپس کارویژه اصلاح طلبان را نمایندگی نیروهای محذوف و انعکاس صدای آنها شمرده است.
با توجه به راهبرد کاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری که ذیل راهبرد کلی اصلاح طلبان است، بیان چند نکته در مورد سخنان حجاریان، معتنابه است:
نمایندگی نیروهای محذوف، اگرچه حق هر گروه سیاسی یا حتی کاندیدای انتخاباتی است، اما در اینجا به معنای استفاده دائمی از همان به اصطلاح نیروهای محذوف برای رسیدن به قدرت است.
اصلاح طلبان زمانی که به قدرت می رسند یا در قدرت هستند برای نیروهای محذوف (به زعم خودشان) محلی از اعراب قائل نیستند اما هنگامی که به رای آنها نیاز دارند خود را نماینده آنها و بیان کننده و پیگیر مطالبات آنها جا می زنند.
اگرچه طی 25 سال اخیر بر تعداد افرادی (از همان به اصطلاح نیروهای محذوف) که به این موضوع آگاه شده اند افزوده شده اما اصلاح طلبان هنوز هم به دنبال جذب آنها هستند که درصدی از این مورد را باید فرصت دانست با این فرض که ممکن است برخی از همان به اصطلاح نیروهای محذوف به فعالان سیاسی خارج از کشور گرایش پیدا کرده باشند که اگر مجددا به اصلاح طلبان گرایش پیدا کنند، درواقع فرصتی است برای دوری آنها از گرایشات رادیکال و هرجومرجخواهانه خارج از کشور.
اما موضوع به همین جا ختم نمی شود، آنچه اهمیت دارد این است که اصلاح طلبان با گرفتن رای این افراد، ایجاد توقع در میان آنها و بی توجهی به خواسته آنها پس از رسیدن به قدرت (یا حتی عدم توانایی در محقق ساختن خواسته یا شعار آنها) نهایتا آنچه که از جمهوری اسلامی نمایش می دهند "اصلاحناپذیری" است که آسیب آن بسیار بیشتر از فرصتی است که ایجاد کرده اند.
بطور کلی، عدم وجود خیلی از چیزها (چه انتزاعی باشد چه غیرانتزاعی) به خودی خود، مشکلی ایجاد نمی کند زمانی فقدان یک چیز، نارضایتی ایجاد می کند که یا تجربه شده باشد یا انتظار آن ایجاد شده باشد؛ در این صورت ذهن برای رسیدن به آن (یا تکرار آن) بی قراری می کند، که اگر محقق نشود موجبات نارضایتی، ناراحتی، و حتی خشم را فراهم مینماید.
اینکه اصلاح طلبان مرتبا از حجاب اختیاری می گویند یا حضور زنان در ورزشگاه را به اولویت جامعه تبدیل می کنند، یا در مناظرات انتخاباتی از ارسال پیامک به زنان ابراز نگرانی می کنند، یا شجریان و فردوسی پور را به مبارزان سیاسی تبدیل می کنند و... در راستای همین تحلیل و استفاده از هواداران آنها (نیروهای محذوف) با دادن وعده های خلاف است.
این وعده ها؛ یا شدنی اند که طبعا مشکلی برای هواداران ایجاد نمی کند زیرا به خواسته خود رسیده اند، یا نشدنی اند که باعث تجمیع انتظارات محقق نشده می شوند که آسیب های خود را به همراه دارد، بالاخص اینکه با تعمیم این موضوعات به موضوعات کلان مانند برجام، راهبرد سیاست خارجی، راهبرد دفاعی، اقتصاد و... تصمیم گیری های نظام را محل پرسش قرار می دهند زیرا علی الاصول توان رقابت و محاجه با سیاست های نظام در موارد اخیر را ندارند.
اما نکته بعدی این است که چون همین به اصطلاح نیروهای محذوف، منبع اصلی به قدرت رساندن اصلاح طلبان است این شائبه نیز وجود دارد که اصلاح طلبان تمایلی برای حل موضوع/موضوعات نیروهای محذوف ندارند زیرا با حل این موضوعات در واقع عامل اصلی به قدرت رسیدن این گروه سیاسی از میان برداشته می شود و هیچ گروه سیاسی، عامل به قدرت رسیدن خود را از میان برنمی دارد بلکه آن را تقویت می کند!
اما مشکل اصلی زمانی ایجاد می شود که اصلاح طلبان با رنگ پاشی سیاسی به خواسته های بخشی از جامعه و تبدیل یک خواسته عادی به موضوعی هویتی سیاسی، و سپس ایجاد تضاد هویتی سیاسی میان ساخت قدرت و همان نیروهای به اصطلاح محذوف، مانع تحقق همان خواسته ها از یکسو و ایجاد شکاف از سوی دیگر می شوند، موضوعاتی از قبیل چهارشنبه سفید و... در این راستا می باشند.
آنچه ساخت قدرت و بخشی از جامعه را به زعم جناب حجاریان "دو دنیای موازی" کرده، نه خواسته ها، هنجارها، و ارزش های هر دو، بلکه قرار گرفتن اصلاح طلبان در میان این دو با هدف بهره برداری سیاسی و نیل به صندلی قدرت است.
در این راستا شاید بتوان با بلاموضوع کردن دستاویزهای اصلاح طلبان (ادعای تحقق خواسته های نیروهای به اصطلاح محذوف)، نه تنها این ابزار را از آنها گرفت بلکه آدرس غلط موجود را نیز تغییر داد که طبعا این مورد به بررسی و تبیین راهبرد نیاز دارد.
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
🚨 وزارت کشور امار جدید اعلام کرد!/ عبور رای رئیسی از ۱۸ میلیون رای
🔹با وصول تمامی صورتجلسات صندوق های اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انطباق صورتجلسات هیأت های اجرائی و نظارت بخش ها و شهرستان های سراسر کشور، و اعمال جملگی آنها در سامانه جامع انتخابات، نتایج تکمیلی شمارش آرای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، مورد جمع بندی قرار گرفت:
۱. کل تعرفه های مصرفی ( تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب) : ۲۸.۹۸۹.۵۲۹ برگ
۲. آرای داخل صندوق های اخذ رای: ۲۸.۷۵۰.۷۳۶ برگ
۳. آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: ۱۰۰.۲۳۱ برگ
۴. آرای مأخوذه: ۲۸.۶۵۰.۵۰۵ رأی
۵. آرای باطله مأخوذه: ۳.۷۴۰.۶۸۸ رأی
۶. آرای صحیح: ۲۴.۹۰۹.۸۱۷ رأی
🔹آرای هر یک از نامزدها:
آقای سید ابراهیم رییسی ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رأی
آقای محسن رضایی میرقائد ۳.۴۴۰.۸۳۵ رأی
آقای عبدالناصر همتی ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی
آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱.۰۰۳.۶۵۰ رأی
@kafesiasi
🚨 سوء مدیریت و تورم ۴۳ درصدی چگونه به مشارکت مردم آسیب زد؟
محمد ایمانی:
🔹آقای روحانی ضمن انکار تاثیر سوء مدیریت دولت در کاهش میزان مشارکت انتخاباتی گفت: «دلیل مشارکت ۴۸ درصدی از نظر من روشن است. بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. من علت را می دانم، اما نمی خواهم اشاره کنم».
🔹این اظهارات عجیب «آقای تورم ساز» در حالی است که بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم سالانه خرداد ماه، به ۴۳ درصد رسید. این رقم، یک رکورد بی سابقه در دو دهه گذشته است و نسبت به همین ماه قبل، ۲ درصد افزایش نشان میدهد. نرخ تورم نقطهای هم در خرداد ماه به عدد ۴۷/۶ درصد رسید.
🔹مرور نتایج نظرسنجی های مراکز دولتی هم ادعای روحانی را رد می کند. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که اواخر شهریور ۹۹ منتشر شد، «۶۹ درصد مردم معتقد بودند وضع اقتصادی، پنج سال قبل (پیش از برجام) بهتر بود و وضع زندگی در این مدت بدتر شده. فقط ۱۲ درصد گفته بودند وضع شان بهتر شده است».
🔹 «۸۷ درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها بودند»؛ چیزی که خلاف آن در این ۹ ماه اتفاق افتاد و دولت در سه ماه گذشته استارت زننده چند باره گرانی ها در اقلام اساسی بود.
🔹در همان نظرسنجی، ۵۳ درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران و ۲۲ درصد هم تحریمها عنوان کرده، و ۲۵ درصد هم دلایل دیگر را برشمرده بودند. ۵۵ درصد معتقد بودند دولت توانمندیهای زیادی در کمک به بهبود وضع زندگی مردم دارد. همچنین ۸۰ درصد معتقدند دولت باید در حد زیاد برای رونق کسب و کار دخالت و نظارت کند».
🔹همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی اواخر اردیبهشت ماه امسال که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا انجام شد و آقای رئیسی، در میان ۱۳ نامزد محتمل، محبوبترین فرد بود، مردم «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» را به ترتیب، «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» دانستند . بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی، از رئیسجمهور آینده انتظار داشتند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد.
🔹متاسفانه دولت ظرف سه ماه گذشته به جای این که به بازار ثبات بخشد و نشاط و امید و میل به مشارکت را در مردم را افزایش دهد، به تزریق سیستماتیک گرانی به بازار و تشدید دومینوی نورم اصرار داشت و همزمان، آقای روحانی با ادبیاتی که اعصاب مردم را بیشتر خورد می کرد، دستور می داد دستگاه های دولتی دیگر تا پایان دولت، کالایی را گران نکنند!
@kafesiasi
حمله آمریکا به آزادی بیان/ وبسایتهای محور مقاومت مسدود شدند
🔹دولت آمریکا وبسایت شبکههای پرستیوی، العالم، الکوثر، المسیره و احتمالاً چندین وبسایت متعلق به محور مقاومت را توقیف کرد.
🔹در تصویری که برای اعلام مسدودی این وبسایتها قرار داده شده به قوانینی برای توجیه این اقدام استناد شده که به دولت آمریکا اجازه میدهد داراییهای نهادهای دخیل در «قاچاق فناوریها، مواد و سلاحهای هستهای، شیمیایی، بیولوژیک و رادیولوژیک و یا دخیل در ساخت، واردات، فروش یا توزیع مواد غیرقانونی» را مصادره کند.
#دروغ_رسانه_ای
#فریب
@kafesiasi
شورای نگهبان صحت انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد
🔹سخنگوی شورای نگهبان: گزارش وزیر کشور را ما دیروز دریافت کردیم و نسبت به نتایج نهایی واصله، موضوع مورد بحث قرار گرفت و همکاران ما در ستاد نظارت گزارشها را بررسی کردند و امروز صبح نیز در جلسه شورای نگهبان، موضوع به بحث گذاشته شد.
🔹نهایتا اعضای شورای نگهبان با توجه به نتایج اعلامی و اینکه ما گزارش موثری که بر سرنوشت انتخابات اثر گذاشته باشد، نداشتیم اعضای شورای نگهبان صحت سیزدهمین دوره انتخابات را تایید کردند.
@kafesiasi