🛑 البته اینهمه تلاش جواب نداد و با اینکه رسانههای بیگانه و ضدانقلاب دنبال مشارکت کمتر از ۲۰٪ در انتخابات ۱۴۰۰ بودن، اما با وجود همه مشکلات و شیوع کرونا، ۴۸.۸٪ واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردن! این در حالیه که در انتخابات چند روز پیش در فرانسه فقط ۴۷٪ مردم مشارکت کردن!
🔹بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاستجمهوری و مشخص شدن میزان مشارکت و رئیسجمهور منتخب، این شبکهها عصبانیتشون رو از این شکست سنگین و غیرقابل پیشبینی علنی کرده و شروع به اتهامزنی و فحاشی علیه منتخب مردم ایران کردن که البته باد هوا بود!😆
#شایعات۱۴۰۰ #سواد_رسانه #انتخابات۱۴۰
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود سلام فرمانده امروز در زنجان 👌
غوغای دوباره دهه نودی ها و دهه هشتادی ها
#سلام_فرمانده
#ما_بیشماریم
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پادکست شماره ۷
موضوع : آنچه در انتخابات ۲۸خرداد از روحانی به رییسی رسید .
#سعید_میرزایی
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
✅نسخه تسلیم در برابر غرب توسط مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح
علی صالح آبادی مدیر مسئول روزنامه اصلاح طلب ستاره صبح در یادداشت امروز خود مدعی شد:« اگر در دهههای گذشته رویه انقلابی گری، مقاومت و کوتاه نیامدن امر پسندیدهای بوده، اکنون به دلیل تغییرات نسلی و ژئوپلیتیکی در جهان، خاورمیانه، خاور دور، آسیای میانه و مرکزی اتخاذ سیاستهای تند و رادیکالی در ارتباط با مطالبات قانونی شهروندان در داخل و روابط خارجی در قاعده هزینه – فایده نمیگنجد.» وی دلیل این تحلیل خود را اینگونه توصیف می کند:«امروز دولتها و ملتها تغییر نگرش داده و به این در و به آن در میزنند تا برای مردمشان کسب درآمد ایجاد کنند تا فرد در پرتو آن به «رفاه»، «آسایش» و «امنیت» برسد و امید به زندگی داشته باشد نه اینکه از آینده ناامید باشد.»
صالح آبادی در ادامه مدعی میشود:«مشاهدات میدانی نویسنده حاکی از آن است که مردم ایران دیگر به دنبال مطالبات قبلی خود مثل انتخابات، اجرای قانون اساسی، حذف نظریه استصوابی، نابودی اسرائیل، به خاک مالیدن پوزه آمریکا و کشورهای غربی نیستند. وضع بهگونهای پیش رفته که مطالبه مردم از حاکمیت به سطح نیازهای اولیه معیشتی مانند «نان»، «آب» و «هوا» نزول کرده است. »
وی همچنین با اشاره به عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونسیتی می نویسد:« شواهد و قرائن نشان میدهد که امارات، بحرین، اردن، مصر، عربستان و سودان به دنبال تجارت، سرمایه و تکنولوژی این رژیم اشغالگر هستند. به همین دلیل این کشورها درهای خود را به روی تجار و سرمایه تکنولوژی اسرائیلی گشودهاند تا به مردمان خود سود برسانند.»
✅ پاسخ : در اینکه باید دولتمردان در پی حل مشکلات معیشتی مردم باشند، شکی نیست ، اما آیا انقلابی گری و پافشاری بر اصول انقلاب مانع کار است، یا مطالبات فراقانونی غربی ها؟ پیشنهاد تسلیم از سوی جریانی که هشت سال گذشته همه چیز را به سیاست خارجی گره زده بود و هیچ نتیجه ای دریافت نکرد،نوعی ارتجاع مدرن محسوب میشود.
نویسنده برای توجیه تسلیم شدن در برابر غرب به کشورهای عربی اشاره می کند و مدعی است سود این ارتباط به مردم آن کشورها بر می گردد که این هم یک تحلیل غلط است . چرا وضعیت مردم در کشورهای مذکور چندان هم خوب نیست و خفقان و سلب آزادی های مدنی در آنجا بی داد می کند.
البته درباره مشاهدات میدانی این اصلاح طلب این نکته حایز اهمیت است که مشاهدات ایشان به واسطه جنگ شناختی و جنگ روایتها روی داده و با تغییر ذائقه سیاسی، اجتماعی و سبک زندگی مردم ، اولویت های برخی از مردم تغییر کرده باشد اما آن را نمی توان به کل جامعه تعمیم داد. چرا که بسیاری از مردم هنوز که هنوز است پای ارزش های انقلاب اسلامی ایستاده اند.
✍ سعید میرزایی
#جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها
#شاه_سلطان_حسین_های_زمان
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
@kafesiasi
سانسور در روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان
✅امروز دو موضوع مهم در روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان سانسور شد.
1⃣ جلسه جهادگران با رییس جمهور و سید حسن خمینی در حسینیه جماران: این روزنامه ها که در سالهای گذشته تلاش می نمودند از سخنان سید حسن خمینی در راستای منافع گروهی شان بهره برند، اما اینبار به نزدیکی وی با رییس جمهور و جهادگران و خصوصا حاج سعید قاسمی کم محلی کرده و این جلسه را سانسور کردند.
2⃣ سخنان ائمه جمعه کشور درباره لزوم مبارزه با گرانفروشی ،نظارت بر بازار، قیمت گذاری بر کالاها متناسب با درآمد مردم : در شرایطی که جریان تحریف از طریق عدم انتشار مطالبات مردمی از زبان علما و روحانیون با هدف تنفر زایی در بین مردم از قشر روحانیت ، به دنبال مطامع خود بودند، اینبار هم سخنان ائمه جمعه در این باره سانسور شد.
✍ سعید میرزایی
#قبیله_گرایی
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
مطلبی از حاج سعید قاسمی درباره دیدار روز جمعه با رییس جمهور و سید حسن خمینی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢️سرانجام وعده های رئیسی چه شد؟
#مطالبه_گری_از_دولت
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا رئیسی دستور ساخت «۸ هواپیمای مسافربری تا سفر بعدی» داد؟
در جریان سفر رئیسجمهور به اصفهان برخی رسانهها از قول رئیسی نوشتند که او دستور داده تا سفر بعدیاش ۸ هواپیمای مسافربری ساخته شود
حاجیدلیگانی نماینده مجلس این را به خبرنگارها گفته بود. حالا مدیرکل روابط عمومی ریاستجمهوری این اظهارات را تکذیب کرده و گفته «رئیسی با اشراف بر توان متخصصان ساخت هواپیمای مسافربری را طلب کرد و قول حمایت داد. نماینده محترم که با فاصله ایستاده بود احتمالا آرزویش برای«ساخت ۸هواپیما تا سفربعدی» را از قول رئیس جمهور مطرح کرده!»
نگاهی به ویدئوی اظهارات رئیسی هم نشان میدهد اگر چه رئیسی از هسا ساخت هواپیما را خواسته است،اما برای این کار تعداد و زمانی مشخص نکرده و آن را به متخصصان صنایع هوایی واگذار کرده
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کاهش ۶۰۰ مگاواتی مصرف برق در کشور از زمان اجرای طرح کاهش ساعت کاری ادارات
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 فیلمی از #حجاب زنان اروپایی و آمریکایی، ۱۰۰ سال قبل
🔺گشت ارشاد داشتند زنانی که مد نبود!؟
چه شد که زنها به برهنگی روی آوردن؟
#حتما_ببینید
@kafesiasi
✅ رشد علمی ایران از نگاه دیگران
🇮🇷روزنامه جروزالم پست رژیم صهیونیستی نیز با اقرار به رشد علمی ایران نوشته است: «تعداد دانشگاهها و دانشجویان ایرانی از زمان انقلاب اسلامی تاکنون بیش از ۲۰ برابر شده است؛ رشد حضور در رشتههای فنی-مهندسی در ایران بسیار قابلتوجه بوده است؛ ایران بر اساس اعلام سایت تامسون رویترز سریعترین رشد تولید علم را در جهان دارد.» این روزنامه در مورد تأثیرات تحریم بر رشد علمی ایران مینویسد: «اتفاقاً اِعمال تحریمهای اقتصادی بر ایران عامل اصلی و مهم در رشد علمی ایران بوده است.» در ادامهی این گزارش نیز آمده است «بر اساس اعلام یونسکو، تحریمهای اِعمالشده بر ایران باعث سرعت بخشیدن به تغییر “اقتصادِ منبع بنیان” به “اقتصادِ دانشبنیان” شده است».
@kafesiasi
✳حضرت امیرالمؤمنین #امام_علی عليه السلام:
لَولا خَمسُ خِصالٍ لَصارَ النّاسُ كُلُّهُم صالِحينَ: أوَّلُهَا القَناعَةُ بِالجَهلِ، وَالحِرصُ عَلَى الدُّنيا، وَالشُّحُّ بِالفَضلِ، وَالرِّياءُ فِي العَمَلِ، وَالإِعجابُ بِالرَّأيِ
اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مىشدند:
قانع بودن به نادانى،
آزمندى به دنيا،
بخل ورزى به زيادى،
رياكارى در عمل،
و خودرأی بودن
📚 المواعظ العدديّة، صفحه ۲۶۳
@kafesiasi
دکتر شریعتی، مرحوم یا شهید!؟
🔻٢٩ خرداد ١٣۵۶ خبر فوت ناگهانی #دکتر_شریعتی در لندن، خیلیها را شوکه کرد. با توجه به فضای سیاسی آن زمان، افکار عمومی بیش از آن که این اتفاق را «مرگ طبیعی» بداند، آن را حذف فیزیکی و «شهادت» تلقی کرد.
فرضیهای که حتی پس از سقوط رژیم #شاه و انتشار اسناد #ساواک نیز اثبات نشد.
▪️ ایتالله خامنهای در حاشیهای که بر کتاب جریانها و سازمانهای مذهبی سیاسی ایران نوشتهاند این ماجرا را اینگونه روایت میکنند:
«در آغاز همه متقاعد بودند که او کشته شده است. من در مشهد جزو سه چهار نفر اولی بودم که از واقعه مطلع شدند و تقریبا شک نکردیم که شهید شده است. پدرش هم در جلسهی دو سه روز بعد در منزل یکی از دوستان، هنگامی که نرم نرم به او تفهیم شد که دکتر فوت کرده است، اولین جملهی او که با گریه و زاری همراه بود این بود: علی را کشتند. و همه جمعیت ٢٠-٣٠ نفره ی آن جلسه که همه هم میگریستند همین را فهمیده بودند. مسأله #سکته و ربط آن با روزی هفتاد هشتاد #سیگاری که دکتر دود میکرد، بعدا به تدریج مطرح شد.»
● منبع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
@kafesiasi