فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حاج قاسم گفت «سید رضی» تو هم باید شهید بشی!
🔸خاطره شهید سید رضی موسوی از فرماندهان بدون مرز سپاه در سوریه که امروز توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🛑 چرا رژیم صهیونیستی سردار سید رضی موسوی را ترور کرد ؟
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش کنعانی به بیانیه روسیه و کشورهای عربی درباره جزایر ایرانی
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹ادعاهای مندرج در بیانیه کشورهای عربی و روسیه در مراکش در ارتباط با جزایر سه گانه ایرانی به منزله اقدام علیه تمامیت ارضی ایران تلقی میشود و مفاد آن از نظر جمهوری اسلام ایران مردود و غیرقابل قبول است.
🔹این اقدام به منزله نقض حقوق پذیرفته شده بینالمللی و منشور ملل متحد مبنی بر احترام به حاکمیت و تمامیت سرزمینی دولتها و کشورهاست.
🔹در ارتباط با تمامیت ارضی کشورمان با هیچ طرفی تعارف نداریم. در این ارتباط نیز اعتراض خود را با صریحترین و شفافترین عبارات به مقامات عالی فدراسیون روسیه اعلام کردیم.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 مشارکت حداقلی؛ فرافکنی متهمان
🖌محمد ایمانی
🔹چه کسانی در کشور سابقه حمایت از مشارکت حداقلی مردم در انتخابات را دارند و چه کسی از عمق وجود، پای حق رای مردم و اهمیت مشارکت حداکثری ایستاده است؟
♦️آقای روحانی، هفته گذشته گفت: اقلیتی که امروز حاکم است، میخواهد انتخابات حداقلی باشد تا رأی آنها تضمین شود. میگویند اگر در انتخابات مردم نیایند هم به ما ارتباطی ندارد؛ مشارکت ۲۰ یا ۳۰ درصد باشد هم از نظر آنها پذیرفته است، اما این خیانت به نظام است".
🔹روحانی بهمن ۱۴۰۰ شهادت داد: «رهبری در همه انتخابات ها تاکید کردند که انتخاب منتخب، بسیار مهم است؛ اما اهمّ، مشارکت مردم است. عینِ این کلمات را چند روز پیش تکرار کردند. من بارها در این ۲۵ سال، این جمله را از ایشان شنیده بودم و باز هم فرمودند مشارکت، اهمّ است و انتخاب درست، مهم".
♦️آقای روحانی، ریاست جمهوری خود در سال ۱۳۹۲ را مدیون مرحوم هاشمی است؛ کسی که اغلب مدعیان اعتدال، او را پدر معنوی خود می دانند.
🔹آقای موسوی خوئینیها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز، ۲۳ دی ۱۳۹۷ در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا خبر داد که آقای هاشمی، از حامیان مشارکت حداقلی بوده است:
🔻«در انتخابات ۱۳۷۶ یک وقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یک جوری بازی انتخابات را به هم بزنند و بناست همان کسی را که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی.
🔻هاشمی در پاسخ گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند، بیشتر تایید نظام است.
🔻آقای هاشمی در مسیر هدفش، اگر معتقد بود کاری باید انجام شود، دیگر هیچ مانعی را بر سر راه نمیپذیرفت؛ چه این مانع قانون باشد، چه اشخاص و حقوق دیگران. آقای هاشمی آن زمان با آن روابط و امکانات و قدرت می توانست انتخابات را جوری مهندسی کند که آن نتیجهای که میخواهد گرفته شود».
🔹این ماجرا، غیر از عملکرد خسارتبار برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، در شورش علیه رای مردم (جمهوریت) در سال ۱۳۸۸، و تهدید و فشار دولت و مجلس وقت به حاکمیتُ برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم در سال اسفند ۱۳۸۲ است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
🎥 محسن هاشمی: افراطیها و تفریطیها دوست ندارند انتخابات پرشور شود. 🇮🇷https://t.me/kafesiasi 🇮🇷https
✅ نقدی بر اظهارات محسن هاشمی
🔰 در مناظره با حسین شریعتمداری ، محسن هاشمی رفسنجانی مدعی شد :« افراطیها نمیخواهند مشارکت بالا برود چون با مشارکت پایین خودشان رأی میآورند»
✅ نکات تحلیلی:
1⃣ بکارگیری واژه هایی که دشمن برای جریانات سیاسی استفاده می کند، بارها از سوی رهبر معظم انقلاب نهی شده و ایشان فرمودند که نباید از آن واژه ها استفاده کرد. اما چند سالی است که برخی سیاسیون از این واژه ها استفاده می کنند و رقیب خودشان را افراطی می نامند !
2⃣ بر اساس آنچه جناب محسن هاشمی گفته اند، افراطی ها ( منظور جبهه پایداری) نمی خواهند مشارکت بالا رود. اگر بنا را بر پذیرش این گزاره بگذاریم، چرا جریان متبوع آقای هاشمی طرفداران خود را به پای صندوق رأی نمی کشانند که آن گروه افراطی رأی نیاورد ؟
3⃣ مگر این گروه افراطی خوانده شده چند داوطلب دارد ؟ چرا جریان متبوع آقای هاشمی اجازه نمی دهند هوادارانشان به افرادی غیر از آن گروه که احیانا افراطی نیستند رأی بدهند؟
4⃣ مشکل امثال آقای هاشمی این است که غیر از باند و جناح خودشان ، همه افراطی هستند و لذا نباید به آنها رأی داد! لذا سابقه نشان داده است که اصلاح طلبان در هیچ یک از انتخابات هایی که داوطلب حداکثری نداشته اند ، نه تنها تشویق به حضور در پای صندوق های رأی نکرده اند ، بلکه هوادارانشان را دلسرد کرده اند!
5⃣ در طول تاریخ جمهوری اسلامی هیچگاه دیده نشده که اصلاح طلبان محض رضای خدا و کشور و ایران پای صندوق رأی حاضر شوند و همیشه به دنبال منافع حزبی بوده اند!
6⃣ در یک مسابقه گروهی فوتبال اگر یک تیم سه بازی داشته باشد و تا بازی آخر حذف شود و از گروه بالا هم نیاید ، اما اجازه ندارد بازی تشریفاتی که هیچ دخل و تصرفی در صعود به مرحله بعد ندارد را ترک کند. اما در انتخابات ، جریان اصلاحات تنها منافع باندی و قبیله ای خود را می بیند ، لذا چندان تمایلی برای فعالیت و تشویق به حضور هواداران نمی بیند.
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش نفوذیها در ترور شهید سید رضی موسوی
سردار جعفر اسدی، همرزم شهید سید رضی موسوی:
🔺رژیم صهیونیستی، هفته گذشت هم همین مکان را به گمان اینکه شهید سید رضی موسوی در آنجا حضور دارد هدف گرفته بود ولی او در آن مکان نبود؛ ولی این بار به واسطه جاسوسهایی که داشتند، توانستند مکان دقیق حضورش را شناسایی کنند.
🔺️ترور شهید سید رضی کار عاقلانهای نبود ولی اسرائیل به وضعیتی رسیده که به هر دستاویزی چنگ میزند تا خودش را نجات دهد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید سید رضی موسوی: مشکی پوشیدن را ترک نکردم چون حاج قاسم به من وعدۀ شهادت داده بود.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علی عبدی، کارشناس مسائل فلسطین:
🔻شهید سید رضی با دستور شخص نتانیاهو ترور شد.
❌ اگر این ترور بیپاسخ بماند پیامدهای دیگری به همراه خواهد داشت
🔰تحلیل عبدی درباره ترور امروز:
✖️بانک اهدافی برای ترور در ارتش رژیم صهیونیستی وجود دارد،
✖️و هر بار، چند نفر در کارتابل ترور نخستوزیر قرار میگیرند،
✖️ترور شهید سید رضی موسوی هم قطعاً با دستور نتانیاهو صورت گرفته است.
✖️شکست از مقاومت در غزه، از حزبالله در لبنان و از انصارالله در دریای سرخ،
✖️فشار زیادی بر نتانیاهو وارد کرده،
✖️به همین دلیل او تصمیم به این اقدام تروریستی گرفت.
✖️البته شاید قصد او، کشاندن نبرد به خارج از مرزهای غزه باشد.
✖️این ترور نباید بی پاسخ بماند چون پیامدهای دیگری به همراه دارد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برنامه مربوط به شهید سید رضی موسوی که از شبکه ۱۴ اسرائیل در ۴ جولای ۲۰۲۲ پخش شده
متن خبر:
🔺️سیدرضی رابط ایران در سوریه، مدیر دفتر رابط بین دمشق و تهران است.
او به عنوان مغز متفکر، جابجایی تجهیزات به انبارهای مهمات در سوریه یا به حزب الله لبنان را در منطقه دمشق انجام می دهد.
🔺️کسانی که انتقال سلاح به سوریه و لبنان را برنامه ریزی میکنند واحد ۱۰۹ سپاه پاسداران است، مغز متفکری که برای اسرائیل بسیار تهدید کننده است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️این یک تهدید نیست
🔺عزرائیل در انتظار نتانیاهو و فرماندهان ارشد نظامی رژیم صهیونیستی
🔺در پی شهادت شهید سیدرضی موسوی یار دیرین حاج قاسم سلیمانی اتفاقات خاصی در حال وقوع هست...
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 چراغ سبز کارگزاران به اعتدالیون/ ائتلاف انتخاباتی در راه است؟
🔹علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، با اشاره به سخنان اخیر رهبر انقلاب در رابطه با انتخابات و مشارکت گفت: ما باید برای صحبت در موضوع انتخابات و مشارکت ابتدا به مبانی خود در رابطه با موضوعات مربوطه به انتخابات رجوع کنیم.
🔻وی در باره معنوی لغوی انتخاب افزود: انتخاب به معنای برگزیدن و گزینش کردن است، این معنی نشان میدهد که هرچه در یک انتخاباتی تعداد افراد بیشتر باشند، هم برگزیدن افراد سختتر میشود و این گزینش کیفیت آن بالا میرود.
🔻نمازی تصریح کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب در چند بعد مطرح شد که یکی از آنها برمیگشت به اهمیت انتخابات و دومی هم در بحث خواص انتخابات و اثرات انتخابات در کشور و خلأ نبود انتخابات در کشور بود.
🔻این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: یک رهنمود اساسی که رهبر انقلاب داشتند مشارکت قوی و پرشور و رقابت واقعی جناحها و گروههای سیاسی، سلامت حقیقی و امنیت کامل برای انتخابات پیش رو بود که باید هم سرلوحه دست اندرکاران انتخابات و هم فعالین سیاسی و احزاب و گروه ها قرار گیرد.
🔻وی در ادامه گفت: در همین راستا نیز بنده بارها در مصاحبهها گفتهام که راهکار خروج کشور از بنبستها و مشکلات و رفتن کشور به سمت رشد و توسعه و پیشرفت انتخابات است. این یعنی کمهزینهترین راه انتخابات است و رهبر معظم انقلاب به خوبی با شناخت این موضوع چنین راهبردهایی را مطرح کردند.
🔻عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در ادامه گفت: رقابت واقعی در انتخابات و بهطور کلی همه عرصهها حرف اول را میزند و هرجا رقابت باشد، دیگر سوءاستفاده، رانت و فساد وجود ندارد؛ چراکه رقابت یک اصل شفافی است و هر کسی که تواناتر است کارش بهتر پیش میرود.
🔻وی افزود: پس اولین موضوع در انتخابات رقابت است و رقابت نتیجه تعدد کاندیداهاست و باید کاندیداهای متعددی در میدان رقابت وجود داشته باشند تا طرفداران این کاندیداها با یکدیگر رقابت کنند برای پیروزی فرد موردنظر خود و مشارکت شور و نشاط اجتماعی را در جامعه به وجود بیاورند.
🔻نمازی خاطرنشان کرد: اگر این چنین مشارکت افزایش پیدا کند، به فرموده رهبری باعث افزایش انسجام ملی و افزایش وحدت مردم کشور با یکدیگر میشود و باعث رشد اقتصادی و رشد علمی کشور هم میشود.
🔻عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در ادامه اظهار داشت: اگر میخواهیم یک رقابتی صورت بگیرد، باید چه فضایی فراهم باشد! خب، همانطور که میدانید حدودا چهرههای شاخص زیادی در انتخابات ثبتنام نکردهاند، اما به هر حال چهرههایی که ثبت نام کردهاند بعضا در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت شدند، از جمله خود بنده. خب، این اتفاق خود به خود کاهش مشارکت را در حوزههای انتخابیه مختلفی که افرادی مثل بنده و دیگر همفکرانم وجود دارد، در پی دارد.
🔻وی افزود: بنده فکر میکنم اولین مخاطب این بیانات رهبری مراکز بررسی نظارت کاندیداها هستند، اما در همین مرحله اگر میخواهیم که به تعداد کاندیداها و تنوع کاندیداها افزوده شود، مراکز بررسی صلاحیت کاندیداها که به شکایتها و تأیید صلاحیتها رسیدگی میکنند، باید این بیانات رهبری را سرلوحه خود قرار داده و فضای میدان رقابت را باز کنند.
🔻نمازی در ادامه گفت: اگر این اتفاق بیفتد و میدان باز رقابت به وجود بیاید، خود به خود یک جهشی در مشارکت مردم در انتخابات به وجود میآید و وقتی مشارکت افزایش یابد، مشروعیت نظام افزایش پیدا کرده و قدرت نظام هم بیشتر شده و ما علامت حضور مردم در میدان را به خوبی نشان دادهایم.
🔻نمازی با اشاره به تحرکات گروههای اصلاحطلب در عرصه انتخابات گفت: اگر این فضای رقابتی ایجاد شود، همه جوره پای کار هستیم و در انتخابات شرکت میکنیم و کاندیداهایمان را معرفی و حمایت خواهیم کرد و از مردم دعوت میکنیم که به پای صندوقهای رای بیایند.
🔻وی افزود: جبهه اصلاحات نیز هنوز تا جایی که بنده خبر دارم، تصمیمی برای مشارکت یا عدم مشارکت نگرفته و آن ها هم منتظر نتیجه همین هیاتهای نظارت هستند که تأیید صلاحیتها چگونه باشد و اگر امیدوارکننده باشد، قطعا جبهه اصلاحات هم با یک نگاه مثبت در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔻نمازی در پاسخ به سوال ائتلاف نیروهای اصلاح طلب و اعتدالی با یکدیگر گفت: ذات کارکرد حزبی و انتخاباتی ائتلاف است و ائتلاف و با هم بودن در انتخابات توسط تشکلهای سیاسی و گروهها یک اصل مهم است و ما میتوانیم به سمت یک ائتلاف برویم و امکان ائتلاف وجود دارد و وقتی زمینه ائتلاف فراهم باشد، چه اشکالی دارد که ائتلاف بین گروههای نزدیک به هم برای پیروزی در انتخابات به وجود بیاید.
🔻وی گفت: قطعا وقتی هماهنگی و ائتلاف بیشتری بین نیروهای هم فکر و نزدیک به هم صورت بگیرد باعث پیروزی و موفقیت میشود و ما هم به دنبال این موضوع هستیم.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 آرایش انتخاباتی حزب اعتماد ملی
🔻محمدصادق جوادیحصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی هم در خصوص چگونگی حضور این حزب اصلاحطلب در انتخابات پیش رو به ایرنا گفته: اگر به جمعبندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور میتوانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رأیآوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به فهرست مشترکی برسیم. وی درباره برنامه حزب متبوعش در انتخابات پیش این هم گفته: از آنجا که اکثر اشخاص عضو شورای مرکزی یا شوراهای مناطق اعتماد ملی ثبتنام نکردند یا از فیلتر هیئتهای اجرایی عبور نکردند، هنوز به لیستی که رضایتبخش ما باشد نرسیدهایم، اما امکان آن منتفی نیست. اگر به جمعبندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور میتوانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رأیآوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به لیست مشترکی برسیم.
🔻سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه هنوز به تصمیم قطعی برای ارائه لیستی که واجد مختصات لازم برای رقابت باشد نرسیدهایم، اظهار کرد: تلاش و همفکری با دیگر احزاب نیز ادامه دارد و امیدوارم نتایج اعلامی بعدی توسط وزارت کشور لیست نیروهای مورد نظر ما را تأمین کند. اگر به لیست برسیم حتماً اعلام خواهیم کرد. جوادیحصار درپاسخ به این پرسش که ستاد انتخاباتی حزب تشکیل نشده است، گفت: ستاد انتخاباتی حزب هنوز به معنای مصطلح آن تشکیل نشده، اما همه جلساتی که ما داریم پیرامون موضوعات انتخابات است و درباره موضوعات مربوط به انتخاب صحبت میکنیم.
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وکیلی، مدیرمسئول روزنامۀ ابتکار: نظارت استصوابی انتخابات رقابتی را به انتخابات ناعادلانه میکشاند
🔹مهدیان، مدیرعامل همشهری: نظارت استصوابی در همهجای دنیا وجود دارد. در آمریکا هم ترامپ را بهخاطر اقدام علیه امنیت ملی ردصلاحیت کردند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وکیلی: مجلس پژواک صدای ملت نیست؛ چون ساختار نظام انتخاباتی ما غلط است و از آن مجلس کارآمد درنمیآید
🔹مهدیان: شما همین چند سال پیش نمایندۀ مجلس بودید. آنجا همین حرفها را میزدید و به آن عمل میکردید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ببینید برخی چگونه توسط فضای مجازی مسخ و تحمیق می شوند و حس خودتحقیری در آنها نهادینه می شود
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 بیانیه حزب ندای ایران درباره مشارکت و رقابت واقعی در انتخابات
🔻اسفندماه امسال در شرایطی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار میشود که بخشهایی از جامعه همچنان نسبت به حضور در انتخابات مردد و از تاثیرگذاری انتخابات بر سرنوشت کشور ناامید شدهاند. این مسأله با حوادث جگرسوزِ سال گذشته و برخوردهای تلخ با جوانانِ این سرزمین تشدید شده است.
🔻در آسیبشناسی آن حوادث نمیتوان این نکته را نادیده گرفت که بخشهای عمدهای از جامعۀ امروز ایران در نهادهای تصمیمگیر اصولاً نمایندهای ندارند. دولت و مجلس فعلی مطالباتِ اکثریتِ جامعه را نادیده میگیرند تا عملاً آنها را به سمت اعتراضهای کور سوق بدهند. هر اعتراضی به سیاستهای موجود را به تحریکِ دشمنان نسبت میدهند و برخوردهای حذفی و چکشی را تشویق میکنند. طرح صیانت، لایحه حجاب و عفاف و امثال آن بیش از که بازتابِ مطالباتِ اکثریت باشد، خط و نشانی برای بخشِ معترض جامعه است.
🔻در این شرایط سخنان روز گذشته رهبر انقلاب برخلاف رویههای اتخاذ شده توسط نهادهای حاکمیتی است. رهبری با تاکید بر مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت حقیقی و امنیت انتخابات، باز بودن میدان رقابت برای همه جناحها را اولویت نظام سیاسی تعیین کردند.
🔻حزب ندای ایرانیان ضمن استقبال و قدردانی از این نگاه و رویکرد، اجراییسازی این توصیهها توسط نهادهای متولی انتخابات را یگانه راه برون رفت از اختلافات و شکافهای موجود در جامعه میداند. متاسفانه در انتخابات دو دهه گذشته امکان رقابت عادلانه و برابر از جریانهای سیاسی، توسط هیاتهای اجرایی و انتخاباتی، سلب شده و آشکارا قواعدِ بازی به نفع یک جناح خاص بازتعریف شده که این کار لطماتِ زیانباری برای نظام حکمرانی کشور داشته است.
🔻انتظارِ حزب ندای ایرانیان آن است که دستگاههای اجرایی و هیاتهای نظارتی و به ویژه شورای نگهبان این توصیهها و دستورات را نصب العین قرار بدهند و به بهانههای واهی، به مانند توصیه به جبران در انتخابات سال ۱۴۰۰ ، این منویات را نادیده نگیرند. همگان به یاد داریم که پس از آن توصیه، هیچ تغییری در تصمیمات ماخوذه رخ نداد و مدعیانِ اطاعتِ از رهبری در عمل خود را به نشنیدن زدند!
🔻حزب ندای ایرانیان بهجد معتقد است که صرفاً وقتی میتوان تغییری در شرایط ایجاد کرد که توصیههای رهبری عملیاتی شود، از همین رو، عملکرد دستگاههای اجرایی و نظارتی را رصد خواهد کرد. بدیهی است در این باره با هیچ شخص و نهادی مماشات نخواهیم داشت.
🔻امید آن که با اجرای صد در صدی این توصیهها امکان حضور و رقابت برای همه دیدگاههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی فراهم شود و هیاتهای نظارتی و شورای نگهبان در رویههای گذشته خود که تنها امکان حضور افرادی با دیدگاههای خاص و همسو را فراهم میکردند، تجدیدنظر کنند.
#جریان_شناسی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ گزیده های انتخاباتی | رهبر معظم انقلاب:
🔸انتخابات دارد نزدیک میشود. مردم باید آگاهانه پای صندوقهای رأی بروند و انتخاب کنند. مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمانها و خواستها و مطلوبِ خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند.
۱۳۸۴/۰۲/۱۱
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ توصیه سعه صدر برای شورای نگهبان یا تغافل بر روی خطا ؟
💢«عباس سلیمینمین»، تحلیلگر مسایل سیاسی با اشاره به عملکرد دستگاههای اجرایی در انتخابات اسفند ماه به خبرآنلاین گفت: «زمانی که نتایج هیات اجرایی اعلام شد، برخی از افرادی که سابقهشان، سلامت سیاسی و اقتصادی آنان را نشان میدهد رد شدند. ممکن است گاهی برخی افراد مواضعی را اتخاذ کنند که درست نباشد، نباید به خاطر یک خطا ما از یک شخصیت سالم، پاک و صاحب فکر محروم شویم. یک بزرگ منشی و وسعت نظر در کسانی که دستاندرکاران انتخابات هستند، باید وجود داشته باشد که منجر به محروم شدن مردم از برخی شخصیتهایی که خود را در گذشته نشان داده و همه هم به سلامت آنان اذعان دارند به دلیل تنگنظری یا سختگیری نشود. به این معنا که افراد نباید اشتباه کنند و در صورت اشتباه نباید حذف شوند. ممکن است افراد در زندگی سیاسی اشتباه کنند، این نباید منجر به محروم شدن ملت از وجود یک فرد با سابقه شود. آقایان شورای نگهبان باید این نوع تنگنظریها را جبران کنند و زمینه انتخابات مشارکتی را فراهم بسازند.» او با اشاره به دفاع برخی چهرههای سیاسی از مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی در انتخابات، گفت: فاصله این نگاه با نگاه رهبری بسیار زیاد است. آنان دم از منویات رهبری و پیروی از ایشان میزنند اما با منویات رهبری فاصله زیادی دارند.»
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
شماره جدید نشریه خط حزب الله
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi