🖼 نمایندگانی که تاکنون به مجلس راه یافتهاند چه گرایشی سیاسیای دارند؟
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باورم نمیشه عطاءالله مهاجرانی (از
مخالفین سرسخت) داره یه همچین چیزایی در شبکه BBC میگه؟!!
✅ این ۴ دقیقه رو از دست ندید! 👌👌
#اپوزیسیون
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢برکات انتخابات ۱۱ اسفند!
🔹انتخابات ۱۱ اسفند، با تمام سختیهایش، زیبا و شیرین است. این انتخابات زشتیها و زیباییهایی داشت، بالاترین زشتی در بعد داخلی آنجا بود که بخش رادیکال جریان اصلاحطلب نفاقگونه با راهبردی که در پیش گرفتند، عملاً پروژه کاهش مشارکت را کلید زدند و با ضدانقلاب و دشمن مخرج مشترک داشتند. این تندروها هر آنچه در توان داشتند، انجام دادند تا پروژه «انتخابات ضعیف و زیر ۲۰ درصد» رقم بخورد. این راهبرد به شدت شکست خورد و همین شکست به منزله یکی از محورهای مهم زیبایی این دوره از انتخابات یاد میشود.
🔻به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است:
🔸الفـ این انتخابات مایه عزت و مظهر قوت ملی است؛ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ....هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
🔹بـ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
🔸جـ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. این از جمله برکات ستودنی این انتخابات و دست مریزادی برای حافظان نظم و امنیت است.
🔹دـ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند. نظریهپردازان «بحران ناکارآمدی» معتقدند بحران ناکارآمدی نباید ایجاد شود، بلکه باید احساس شود. در این طرح تمام اقداماتی که از سوی دولت به مرحله اجرا در میآیند، بهصورت کاملاً سیاه تحلیل و تفسیر میشود. جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
#حماسه_مردم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ببینید | «سامانه مدیریت ریسک فساد» وزارت اقتصاد رونمایی شد
⚜ برای اولینبار در ایران
این سامانه، ابزاری جدید و مبتنی بر تجربهی موفق جهانی در شناسایی، تحلیل و رفع گلوگاههای فساده که شروع به کار کرده ...
#اقتصادی
#خبر_خوب
#الکترونیک
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ چرا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان نیامد؟
🔺شاید در وهله اول بگویید ، خُب آنها را ردصلاحیت کرده بودند و نامزدی نداشتند که پایگاه اجتماعی شان وارد عمل شود. اما داستان فراتر از اینهاست.
🔺یک سئوال اساسی درباره انتخابات اخیر وجود دارد و آن اینکه چرا علیرغم رقیب هراسی و توصیف های طالبان گونه از جبهه پایداری توسط این جریان باز هم پایگاه اجتماعی این جریان وارد میدان نشد؟ چرا بدنه اصلاح طلبان ، به قول خودشان جبهه پایداری را به انتخاب علی مطهری ها ترجیح دادند؟
🔰«محمدرضا عارف» رئیس سابق جبهه اصلاحات در بخشی از یک مصاحبه با سایت جماران پیرامون کاسته شدن اعتماد به اصلاحطلبان گفته است: «باید نخبگان سیاسی ریشهیابی کرده که چرا سرمایه اجتماعی جذب شده در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۴ به خصوص در بین جریان اصلاحات از دست رفت؛ این مسئله جدی است که بخشی از آن به درون جبهه بر میگردد و باید در وهله اول جبهه اصلاحات عملکرد خود را ارزیابی کند مبنی بر اینکه چه اتفاقی افتاد این سرمایه اجتماعی بی نظیر در انتخابات مجلس دهم در تهران به طور کامل به لیست امید رأی دادند و بعد در انتخابات ۹۸ اتفاق دیگری رخ داد.»
🔰جریان اصلاحات باید بداند که با بحران جدی هویت روبرو شده است و تحریم انتخابات و رأی ندادن خاتمی نه تنها هیچ فایده ای برای آنها ندارد ، بلکه موجب پایان حیات سیاسی این جریان خواهد بود. درست مثل زمانی که مسعود رجوی در رفراندوم جمهوری اسلامی حاضر نشد و از سوی امام امت برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری حذف گردید.
🔺جریان اصلاحات بایستی هزینه این عمل خود را پرداخت کند تا عبرت سایرین گردد.
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ چرا از مسعود رجوی درس نمی گیرید؟
🗣رجوی که به جمهوری اسلامی رأی نداده بود به دستور امام از نامزدی انتخابات کنار گذاشته شد.
🔺 خاتمی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به عنوان مبلغ در هامبورگ آلمان بود... اما پیروزی انقلاب اتفاقی نبود که خاتمی را به بازگشت به کشور ترغیب کند. او تا زمستان ۱۳۵۸ در آلمان ماند و از دور به نظاره تحولات ایران نشست. شاید علت این عدم بازگشت، همان ناامیدی از سرانجام انقلاب بود که پیشتر باعث شده بود او در اوج درگیریهای ملت و رژیم،تهران را به مقصد هامبورگ ترک گوید به ویژه که به قول بزرگی، عدهای از دشمنان وقتی انقلاب پیروز شد میگفتند: دو ماه بیشتر دوام نمیآورد . وقتی دو ماه گذشت ضد انقلابهای ساده لوحی که در داخل کشور بودند پرسیدند: پس چه شد ؟ گفتند: ۶ ماه دیگر حتماً قضیه تمام خواهد شد.(بخشی از کتاب سودای سکولاریسم)
🔺شاید عدم رأی دهی خاتمی در انتخابات مجلس دوازدهم را هم امید او به تغییر نظام بشود ارزیابی کرد! شاید او دوباره در توهم اکثریت پنداری براندازان محاصره شده باشد!
اما این اتفاق ، کاملا با آن چیزی که او در آبان سال گذشته اعلام کرد( براندازی نه ممکن است نه مطلوب) در تضاد است!؟
🔺نمی دانیم خاتمی چه چیزی را در سر می پروراند که در انتخابات شرکت نکرده، اما آنچه می شد فهمید این است که او در عرصه سیاسی به بن بست رسیده است.کما اینکه محمدعلی وکیلی نماینده اصلاح طلب مجلس دهم در مصاحبه ای در سالهای گذشته گفت:« خاتمی هم در این انتخابات حضور داشت ، دیگر رأی نمی آورد!»
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ اون وقت به ما میگن ماله کش!
🔰«محمدعلی ابطحی» رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات نوشت: «خاتمی در انتخابات دیروز قهر نکرد. فکر کرد شاید تنها راه شنیدن حرفهای دلسوزانهاش رأی ندادن باشد. هرکسی به شکلی دنبال این هدف بود.» گفتنی است، جبهه اصلاحات رسماً پیشتر این انتخابات را تحریم و در دو انتخابات گذشته نیز از صندوق رأی عبور کرده بود. به عبارت دیگر میتوان گفت باید پایان سیاسی اصلاحطلبان در سپهر سیاسی ایران را اعلام کرد.
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 انتخابات تمام شد
چه کسی برد؟ چه کسی باخت؟
🔸با پایان انتخابات ۱۱ اسفند و مشارکت معنادار و پرشور مردم در این انتخابات ملت ایران برنده واقعی و دشمنان ایران بازنده اصلی آن شدند.
🔸آنان که در دو دهه اخیر با توهم خودمردم پنداری و خود بزرگپنداری، ضررهای متعددی را به منافع کشور وارد کردهاند، این بار نیز با ارزیابی شکست احتمالی خود در این انتخابات، به جای رقابت سالم، سعی در زیرسؤال بردن اصل انتخابات به عنوان رکن مردمسالاری داشتند.
🔸با پایان رأیگیری در روز ۱۱ اسفند، شکست این کمپین و مشارکت معنادار مردم در این دو انتخابات، براندازان، مدعیان اصلاحات، برخی از سیاسیون غافل در داخل کشور و همچنین تمام کسانی که منتظر شکست ملت ایران بودند، بار دیگر متوجه غلط بودن نگاه خود و انتظار خود از ملت ایران شدند.
🔸ملتی که برخلاف تصور دشمنان، جاهلان و سوءاستفادهگران، با حضور خود نشان دادند که هیچگاه خود را جدا از نظام و نظام را جدا از خود نمیبیند. برنده واقعی این انتخابات در یک کلام مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
ادامه مطلب
@kayhan_online
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi