eitaa logo
🌐 کفران یاور 🇮🇷
3.7هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
4.3هزار ویدیو
151 فایل
◀️اطلاع رسانی فرهنگی_تبلیغی کفران 🌐اصفهان شهرستان ورزنه ادمین ارتباطی، تبلیغ و تبادل: @Admin_kafranyavar ادمین اعلام مسائل و مشکلات کفران: @kafran_ghadir ادمین مشاوره اعتقادی و اجتماعی: @Rouhollah14
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام: 《كَفى بالرجُلِ غَفلةً أن يُضيعَ عُمرهُ فيما لا يُنجيه》 در غفلت آدمى همين بس که عمر خود در راه چيزهايى که او را نجات نمی‌دهد هدر کند 📗غررالحکم، حدیث ۷۰۷۵
‏رئیس دادگستری استان هرمزگان گفته یک محموله بزرگ دام زنده قاچاق در گمرک بندر شهید باهنر بندرعباس توقیف شد. دقت کنید قاچاق از بندر رسمی!!!؟ کشف می شود نه در بیابان و بیراهه و هورالعظیم.خانه تکانی هنوز نشده است جنابان دولت مردمی. "عبداله گنجی
‏یخچال و سرویس بهداشتی تازه عروس ها کم بود، سنگ قبر هم به اونا اضافه شد. آخه کی می خواییم دست از این رسوم غلط برداریم؟
⭕️ اهداف اردوغان از عملیات نظامی در حلب *وبگاه شبکه خبری "الاخباریه" سوریه در گزارشی آخرین تحولات مرتبط با تهدیدات و لشکرکشی‌های اخیرترکیه در سوریه ارزیابی کرد و نوشت: 🔻در حالی‌که ارتش سوریه عرصه در حومه شمالی حلب را برای تمامی کشورهای حامی گروه‌های تروریستی تنگ کرده است، ترکیه تلاش می‌کند با تهدید نظامی علیه شهر "تل رفعت"، بر تحولات نظامی در این منطقه تاثیر بگذارد. 🔻حومه شمالی حلب بار دیگر به جبهه‌ای داغ تبدیل شده است؛ بعد از آنکه ترکیه اعلام کرد نیروهایش در مجاورت حومه شمالی حلب مستقر شده‌اند اوضاع در این منطقه بسیار پیچیده شده است و تحولات میدانی حاکی از آن است که این منطقه آبستن تحولاتی می‌شود که ترکیه از طریق آنها تلاش می‌کند نقشه اشغالگری‌های خود را ترسیم کند. 🔻چنین عملیاتی نشان می‌دهد که ترکیه از جمله با هدف تلاش از خارج کردن نیروهای خودش و گروه‌های مسلح از حومه بزرگراره بین‌المللی "ام ۴" و نیز با هدف تلاش بر تحمیل نقشه‌اش در شمال سوریه از طریق ایجاد منطقه حائل به عمق ۳۰ کیلومتر، بر تشدید تنش در این منطقه اصرار دارد.
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏👆چرا باید از کوروش دوستی هراسید❓درباره کوروش چه می دانید❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خداحافظی مدافعان حرم با "حاج قاسم" 🔷ویدئویی تاثرانگیز از خداحافظی مدافعان حرم با سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
⭕️ درگیری‌های اخیر انصارالله یمن و آل‌سعود در مارب چقدر مهم است؟ 🔻جنگ در مأرب به باور دوست و دشمن سرنوشت‌سازترین مرحله از جنگ یمن است و برنده آن دست برتر را در موازنه‌های میدانی و مذاکرات دیپلماتیک آینده در اختیار خواهد داشت. 👈نکته بسیار مهم در خصوص آزادسازی کامل استان مارب توسط انصارالله، خروج منصور هادی و ائتلاف سعودی از آخرین منطقه مهم تحت کنترلشان در خاک یمن خواهد بود و پس از آن رهبران سعودی بایستی نقش خود در این کشور را در حد حضور نظامی در استان‌های بیابانی شرقی نظیر المهره و حضرموت تعریف کرده و در هرگونه مذاکرات برای آتش بس و توقف حملات دوطرف، دست برتر میدانی با ارتش و نیروهای مردمی یمن است.
⭕️ عربستان: مشکل ما در لبنان حزب‌الله است وزیر خارجه عربستان: 🔻مشکل ریاض با لبنان اظهارات وزیر خارجه این کشور نبوده، بلکه ما با قدرت متحدان ایران در منطقه مشکل داریم!
♨️ عاقبت ترک فعل یک وزیر! *در روزهای اخیر حمله سایبری به زیرساخت‌های وزارت نفت و اختلال در پمپ‌بنزین‌ها، جامعه و مسئولین کشور را با این سؤال مواجه کرد که چگونه ممکن است یک نهاد حاکمیتی تا این حد ضعیف باشد که از بیرون موردحمله قرار گیرد و زندگی و آسایش مردم به گروگان گرفته شود؟! 👈 نکات تحلیلی 1️⃣ ایران ۸۵ میلیون جمعیت دارد؛ اما آخرین آمار حوزه ارتباطات کشور حاکی از آن است که ۱۳۱ میلیون و ۵۴ هزار مشترک تلفن همراه در کشور وجود دارد که ضریب‌ نفوذ تعداد مشترکین تلفن همراه در کشور را به ۱۵۶.۹۱ درصد رسانده است. 2️⃣ یکی از برنامه‌های مهم دولت‌ها در سال‌های گذشته توسعه دولت الکترونیک بوده و هدف آن بهینه‌سازی مستمر ارائه خدمات، مشارکت عمومی و حکمرانی از طریق تحول ارتباطات داخلی و خارجی بر پایه فناوری، اینترنت و رسانه بوده است. بانک‌ها، پمپ‌بنزین‌ها، سدها، نیروگاه‌ها، بنادر، توزیع کالا و خدمات در این بستر شکل می‌گیرد. 3️⃣ مقام معظم رهبری از سال ۱۳۸۴ بارها بر استقلال و حکمرانی در فضای مجازی، هم در حوزه زیرساخت و هم در حوزه محتوا، تأکید داشته‌اند. بی‌توجهی دولت قبل به حکمرانی در عرصه فضای سایبر با گلایه‌های متعدد رهبر معظم انقلاب مواجه شده است؛ رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت در شهریورماه سال ۹۹، فرمودند: «بنده روی مسئله شبکه‌ی ملّی اطلاعات این‌همه تأکید می‌کنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملّی فضای مجازی که تشکیل داده‌ایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این [شورا] تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیم‌گیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمیت این مسئله است؛ نمی‌شود این مسئله را رها کرد و من می‌بینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمی‌شود». 4️⃣ به خاطر عدم توسعه زیرساخت‌های امن فضای ارتباطی، ایران در حوزه محتوا و دولت الکترونیک مورد هجمه قرار گرفته و باید در این زمینه شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان یکی از فعالیت‌های اولویت‌دار دولت، موردتوجه قرار گیرد. 👈 نکته پایانی در دولت الکترونیک، پشتیبانی و حراست از زیرساخت‌های ارتباطات به‌اندازه مرزهای سرزمینی و بلکه بیشتر اهمیت دارد و دولت روحانی این عرصه را به‌صورت کامل رها کرده و در اختیار بیگانگان گذاشته بود و طبیعی بود که در ماه‌های گذشته در حوزه حمل‌ونقل ریلی، حمل‌ونقل دریایی و حمل‌ونقل جاده‌ای با حملات سایبری مواجه شویم. قوه قضاییه در زمان دولت قبل، آقای جهرمی وزیر ارتباطات وقت را به خاطر ترک فعل در دوره مسئولیت احضار کرد و با قرار وثیقه آزاد نمود که اکنون دیگر خبری از آن دادگاه نیست! ✍️ فرهاد مهدوی
🔴صرفا جهت تأمل... ‏شاید بشود گفت مهم‌ترین علت عمیق‌تر شدن در بین فقرا، دقیقا هست.. با تبلیغات و ترویج ، کاری کرده که قشر متوسط هم احساس بدبخت بودن میکنه... چه برسه به فقرا !
▪️ایران؛ رکورددار کاهش نرخ باروری بررسی آمارهای جمعیتی نشان می‌دهد، نرخ باروری برای هر زن در ایران، طی ۱۰ سال از بیش از ۶ فرزند به کمتر از ۳ فرزند رسیده است. این در حالی است که این میزان کاهش نرخ باروری در انگلستان ۹۵ سال و در آمریکا ۸۲ سال طول کشیده است.
🔴 شصت سالگی دهه شصتی ها! 🔹شرایط سالمندان ایران خوب نیست و طبق آمارها یک سوم سالمندان تهران در معرض سوء تغذیه هستند و یک چهارم در معرض افسردگی 🔹اما بحران سالمندی واقعی ۲۰ سال دیگر آغاز میشود، زمانی که ۲۰ میلیون متولد دهه ی ۶۰ وارد سالمندی میشوند. جمعیتی که همیشه با چالش مواجه بوده اند و آخرین چالششان نیز سالمندی است. 🔹در حال حاضر ۱۸ صندوق بازنشستگی ورشکسته داریم و مهم ترین صندوق بازنشستگی کشور صندوق تامین اجتماعی است که طبق برآوردها آن هم تا ده سال آینده ورشکسته میشود که اگر حتی ورشکسته هم نشود توان پرداخت حقوق این جمعیت را ندارد چرا که همین الان هم دولت سالانه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از جیب میدهد تا ۴ میلیون بازنشسته حقوق بگیرند، دولت در آن زمان میخواهد چه کند؟ 🔹سیاستمداران ما فقط ۲۰ سال فرصت دارند تا از بحران سالمندی ۲۰ سال آینده جلوگیری کنند. 🔹آیا نگاه های بلند مدت در اقتصاد ایران وجود دارد؟