متن پیام این بود: «به سوی هر نوع هواپیمای ایرانی که بر فراز آبهای خلیج فارس پرواز میکند، شلیک شود». آنها هواپیمای مسافربری ایران را که در آسمان آبهای اطراف جزیره «هنگام» پرواز میکرد، با دو موشک مورد اصابت قرار دادند و همه مسافران و خدمه آن را به شهادت رساندند. این اقدام پایان تلاشهای آمریکا در اعمال فشار به ایران برای قبول قطعنامه ۵۹۸ بود؛ فشارهایی که از فروردین ۱۳۶۷ شروع شده بود.
به گزارش ایسنا، «عملیات نیروهای ایران در کردستان (عملیات والفجر ۱۰)»، «دور چهارم جنگ شهرها»، «بازپسگیری شبه جزیره فاو توسط عراق»، «راهبرد جدید عراق»، «حملات شیمیایی عراق»، «انتصاب مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی به جانشینی فرماندهی جنگ» و تأثیر آن بر روند جنگ، «ماجرای جزایر مجنون و شلمچه»، «انهدام هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو وینسنس آمریکا»، «پذیرش قطعنامه از سوی دو کشور»، «دوره پس از برقراری آتشبس بین دو کشور» و «سرنوشت سازمانهای نیابتی جنگ مانند سازمانهای کرد معارض عراقی و سازمان منافقین»، «گفتوگوهای صلح دو کشور» از جمله حوادث سالهای منتهی و پس از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است.
در میان این حوادث که به برخی از آنها اشاره شد، «انهدام هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو وینسنس» آمریکا به عنوان تاریخیترین لکه ننگ از جنایتهای این کشور در تاریخ جنایتهایش علیه ایران به ثبت رسیده است. چرا که در روز ۱۲ تیر ۱۳۶۷، در فاصله ۱۵۰ مایلی بندرعباس، ناوِ وینسنس که به محدوده آبهای ایران وارد شده بود، پیام رمزی از قرارگاه عملیاتی ناوگان پنجم آمریکا در «منامه» دریافت کرد تا به واسطه آن بتواند ایران را ملزم به پذیرش قطعنامه ۵۹۸ کند.
متن پیام این بود: «به سوی هر نوع هواپیمای ایرانی که بر فراز آبهای خلیج فارس پرواز میکند، شلیک شود». آنها هواپیمای مسافربری ایران را که در آسمان آبهای اطراف جزیره «هنگام» پرواز میکرد، با دو موشک مورد اصابت قرار دادند و همه مسافران و خدمه آن را به شهادت رساندند. این اقدام پایان تلاشهای آمریکا در اعمال فشار به ایران برای قبول قطعنامه ۵۹۸ بود؛ فشارهایی که از فروردین ۱۳۶۷ شروع شده بود.
آمریکاییها در ابتدا منکر این حمله شدند، اما پس از آنکه خبرِ سقوط این هواپیما از رسانههای عمومی منتشر شد، اعلام کردند در این شلیک دچار اشتباه شدهاند. این اعتراف که درحقیقت یک عقبنشینی استراتژیک بود، از نظر ایرانیها پذیرفته نشد. مدتی بعد «دیوید کارلسون»، فرمانده ناو «سایدز» که در اجرای عملیات دست داشت، در برنامه «روی خط شب» از تلویزیون ملی آمریکا گفت: «براساس دستور «راجرز»، تهاجمی را سامان داده است که چند هفته قبل از آن برنامهریزی شده بود تا ایرانیان را مجبور به عقبنشینی در جنگ با عراق کنند.»
سیاستی که پس از سرنگونی هواپیمای ایرانی توسط ناو آمریکایی، ادعاهایی از طرف ناخدای ناو و مقامات آمریکایی مطرح میشود که یکی پس از دیگری با بررسی نوارهای صوتی بهدستآمده از مرکز اطلاعات کشتی و... رد میشوند. برای مثال میتوان به ادعاهایی ازجمله اشتباه گرفتن هواپیمای مسافربری با جنگنده اف۱۴، با توجه به کاهش ارتفاعی که به سمت ناو داشته یا حضور ناو در آبهای بینالمللی اشاره کرد که پس از بررسیها مشخص شد که نهتنها در حال کاهش ارتفاع، بلکه در حال اوجگیری و در مسیر همیشگی خود قرار داشت و همچنین ناو آمریکایی با تجاوز به آبهای سرزمینی ایران، با چند ناوچه ایرانی درگیر بود. همچنین با توجه به سامانههای راداری پیشرفته ناو، تشخیص اشتباه اف۱۴با ایرباس مسئلهای درخور توجه است.
⭕️ بیانیه خبرگان رهبری خوزستان در حمایت دکتر سعید جلیلی
🔹اعضای خبرگان رهبری خوزستان در بیانیهای ضمن تاکید بر گلهمندی مردم خوزستان از مشکلات انباشته این استان، با اشاره به برنامه محوری دکتر سعید جلیلی در حل مشکلات، حمایت خود را این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است:
🔹در این مرحله ضمن احترام و تقدیر از هر دو نامزد حاضر در صحنه رقابت ، ما بر این باوریم که قهرمان فداکار ملت ایران برادر جانباز سرافراز آقای دکتر جلیلی با پشتوانه تجربه مدیریتی درسطوح بالای نظام اسلامی واشراف عالی بر مسائل کشور می تواند با اجرای برنامه هفتم و بهره مندی از توصیه های رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت ایت الله العظمی امام خامنه ای دام ظله می تواند بارقه امید را در دل ملت ایران زنده کند.
لذا همراه شما مردم خوب و آگاه در جمعه ۱۵ تیر با مشارکت مجاهدانه به اقای دکتر سعید جلیلی رای می دهیم.
🔹نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛
آیت الله سید علی شفیعی
آیت الله عباس کعبی
آیت الله محسن حیدری
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
حجتالاسلام والمسلمین هدایی
25.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حمایت استاد مسعود عالی از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
🗳
🕎 بدون شرح ...
✍ دوستان مراقب شکار (کنترل ذهن) این فرد توسط دشمن باشند.
⬅️ میزان تخریب این فرد برای کشور و جامعه، میتواند بالاتر از تخریب انفجار هسته ای عمل کند!
📝 ابعاد کامل این موضوع، در گزارش راهبردی، روند شکل گیری نظم جدید در منطقه و جهان در پس یک جنگ نامرئی، در کانال قرار داده شده است.
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#جنگ_شبح_وار
#کنترل_ذهن
#درگیری_های_اجتماعی
#تغییر_حاکمیت_ها
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از پشت صحنه آخرین مناظره انتخابات
زاکانی: اطرافیان پزشکیان کشور را به خاک سیاه نشاندند
علیرضا زاکانی:
🔹بزرگترین فسادهای اقتصادی و نفتی در دوره آقای خاتمی اتفاق افتاد که آقای پزشکیان به کارنامه دولت آقای خاتمی میبالد. آنها که کلید و برنامه داشتند، کشور را به خاک سیاه نشاندند اینها که برنامه هم ندارند که هیچ.
🔹در زمان مجلس ششم که هم دولت و هم مجلس به تعبیر خودشان اصلاحطلب بود، همان مجلس آقای پزشکیان را استیضاح کرد.
ظریف: قول نمیدهم با حضور پزشکیان مشکلات یک شبه حل شود
محمدجواد ظریف:
🔹دوستان قول نمیدهم که اگر پزشکیان را انتخاب کردید همه چیز یک شبه حل شود.
🔹ما در برابر این مردم که واقعا نماد «وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باسبم که در طریقت ما کافری ست رنجیدن»، شرمساریم.
🔹تحریمها را تمام خواهیم کرد و تحریم خواهان را به خانه خواهیم فرستاد. شمایید که با حضورتان در پای صندوقهای رای در سال ۹۲ ثابت کردید که ملت بزرگ را نمیتوان تحقیر، تحریم و تهدید کرد.
ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد
🔹وزارت امور خارجه ایران در خصوص اعمال تحریم علیه برخی اشخاص آمریکایی دخیل در نقض فاحش حقوق بشر از طریق سرکوب جنبش اعتراضی دانشجویی حامی فلسطین بیانیهای را صادر کرد.
🔹در این بیانیه آمده است وزارت امور خارجه اشخاص آمریکایی زیر را تحت تحریم قرار میدهد:
۱. ویلیام (بیلی) هیچنز، رئیس اداره امنیت عمومی جورجیا
۲. ادی گریر، فرمانده عملیات میدانی ایالت جورجیا
۳. لیندا جی استامپ کورنیک، رئیس پلیس دانشگاه فلوریدا
۴. پاملا اسمیت، فرمانده پلیس واشینگتن دی¬سی
۵. جفری کارول، دستیار اجرایی فرمانده پلیس واشینگتن دی¬سی
۶. کارل جاکوبسن، رئیس پلیس نیو هاون
۷. شین استریپی، دستیار رئیس پلیس دانشگاه تگزاس
۸. مایکل کاکس، رئیس پلیس بوستون
۹. اسکات دانینگ، رئیس بخش پلیس مرکزی دانشگاه ایندیانا
۱۰. مایکل تامپسون، رئیس پلیس دانشگاه آریزونا
۱۱. جان بروکی، رئیس پلیس دانشگاه لانگ بیچ کالیفرنیا