دیر رسید
موقع ثبت ِ نام
اعزام
عملیات
موقع ِ تفحّص
تشیـیع
آن قـدر دیر
تا شد آخرین نفر!
ماند
برای همیشه ..
📸 آغاز استفاده گسترده رژیم عراق
از سلاح های #شیمیایی
اسفند ۱۳۶۲ ؛ عملیات خیبر
عکاس : محمود بدرفر
💠
جبهه های ما مملو بود از
حبیب بن مظاهرها ؛ علی اکبرها ...
اسفند۱۳۶۲
جزیره مـجنون
منطقه عملیاتی خیبر
عکاس : سعید صادقی
💠
.
بخش دوم
.
#سرلشکر_عطاءالله_صالحی (1384-1396)
فرمانده معظم کل قوا ده روز قبل از مراسم هفته دفاع مقدس سال 1384، فرمانده جدید ارتش را معرفی و منصوب کردند؛ فرماندهی که با سالها حضور در سطوح فرماندهی دفاع مقدس، تجربه عملیاتی ارزندهای بهدست آورده بود. او دانشآموخته دانشکده افسری بود. با دو مقطع فرماندهی بر دانشکده افسری و دانشگاه افسری امام علی(ع) نسبت به اکثر فرماندهان عملیاتی حق استادی داشت و پس از پایان خدمت در دانشگاه افسری نیز مسئولیت معاونتهای بازرسی و نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح را بهعهده داشت. از تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا(ص) تا اجرای طرح ثامنالائمه در نیروی زمینی و از پرواز جنگندههای ایرانی آذرخش و صاعقه نیروی هوایی تا ساخت و الحاق ناوشکنهای ایرانی جماران و دماوند و نیز تشکیل بسیج در کویهای سازمانی، در مدت فرماندهی امیر صالحی رخ داد. سرلشکر عطاءالله صالحی در 30 مرداد 1396 با حکم فرمانده معظم کل قوا، جانشین ستاد کل نیروهای مسلح شد و منصب فرماندهی ارتش را به امیری جوانتر سپرد.
.
#سرلشکر _سید_عبدالرحیم_موسوی (از 30 مرداد 1396)
.
سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی نخستین فرمانده ارتش است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به استخدام ارتش درآمده است. این نخستین فرمانده از نسل انقلاب، در یکی از نخستین اقداماتش، عنوان «ارتش انقلابی» را برای ارتش برگزید و به اطلاع عموم اقشار جامعه رساند و ارتش را با رویکرد انقلابی مهیای مأموریتهای پیش رو کرد. امیر سرلشکر موسوی جایگاه ممتاز علمی نسبت به اسلاف موفقش داشته و دانشآموخته دانشگاه افسری امام علی(ع) در مقطع کارشناسی، دانشگاه فرماندهی و ستاد در مقطع کارشناسیارشد و دانشگاه عالی دفاع ملی در مقطع دکتری است. تجربه جنگ را از سطح هدایت یگانهای جزء بهدست آورده و تا سرحد فرماندهی دانشگاه افسری امام علی(ع) در این مهد تربیت افسران ارتش، حضور داشته است. فرماندهی قرارگاه شمال شرق ارتش، معاونتهای نیروی زمینی، ریاست اداره عملیات ستاد مشترک ارتش، ریاست ستاد ارتش، جانشینی فرماندهی کل ارتش و جانشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، تجربیات ارزشمندی را در پیشینه خدمتی امیر سرلشکر موسوی قرار داده است.
امیر سرلشکر موسوی ضمن آن که تأمین علمی و تجهیزاتی ارتش را ضروری میداند، برای نیروی انسانی اهمیت ویژهای قائل است و به این موضوع اعتقاد دارد که همه نیازهای تجهیزاتی و عملیاتی ارتش با اهمیت دادن به نیروی انسانی مؤمن و متخصص کاملاً تأمین میشود.
.
ادامه متن در سایت آجا
.