محمد حسین فهمیده، فرزند محمد تقی در سال 1346 در خانوادهای مذهبی در محله پامنار شهر قم چشم به جهان گشود. او دوران کودکی را همراه سایر فرزندان خانواده و درکنار برادرش داوود که وی نیز سه سال بعد از شهادت محمد حسین، شهید شد، با صفا و صمیمیت و در زیر سایه محبت و توجه پدر و مادری مهربان، سپری کرد. فهمیده دوازده ساله بود که حوادث کردستان اتفاق افتاد. خود را به کردستان رساند، ولی به دلیل کمی سن، برادران کمیته او را باز میگردانند و درصدد برمی آیند که در حضور مادرش از او تعهد بگیرند که دیگر از شهرستان خارج نشود. در همان روزهای نخست جنگ تحمیلی، محمد حسین تصمیم میگیرد که به جبهه برود و با متجاوزان بعثی بجنگد.
شهید فهمیده که در عزم خود راسخ بود، خود را به شهرهای جنوب کشور می رساند و هرچه تلاش میکند که همراه گروهی که عازم خطوط مقدم جبهه هستند، برود ، موفق نمیشود. تا با گروهی از دانشجویان انقلابی دانشکده افسری برخورد کرده و به نزد فرمانده آنان میرود و از او میخواهد که وی را با خود ببرند. فرمانده امتناع میکند، اما شهید فهمیده ، آن قدر اصرار میکند تا فرمانده را متقاعد میکند که برای یک هفته او را همراه خود به خرمشهر ببرد.
او به اتفاق دوست شهیدش محمد رضا شمس، در یک سنگر قرار داشتند تا در هجوم عراقیها به خرمشهر محاصره میشوند. محمد رضا شمس، دوست و هم سنگر حسین زخمی میشود و حسین با سختی و زحمت زیاد او را به پشت خط میرساند و به سنگر خود بر میگردد و میبیند که تانکهای عراقی به طرف رزمندگان اسلام هجوم آورده و در صدد محاصره آن ها هستند. حسین در حالی که تعدادی نارنجک به کمرش بسته و در دستش گرفته بود به طرف تانکها حرکت میکند. تیری به پای او میخورد و از ناحیه پا مجروح میشود.
با این وجود خود را به تانک پیشرو میرساند و آن را منفجر میکند و خود نیز تکه تکه میشود. افراد دشمن گمان میکنند که حملهای از سوی نیروهای ایرانی صورت گرفته است، جملگی روحیه خود را میبازند و با سرعت تانکها را رها کرده و فرار میکنند. در نتیجه، حلقه محاصره شکسته میشود و نیروهای کمکی هم میرسند و آن قسمت را از وجود متجاوزان پاک سازی میکنند.
صدای جمهوری اسلامی ایران با قطع برنامههای خود اعلام میکند که نوجوانی 13 ساله با فداکاری زیر تانک عراقی رفته آن را منفجر کرده و خود نیز به شهادت رسیده است. امام قدس سره در پیامی جملات معروف خود را پیرامون او میفرمایند: «رهبر ما آن طفل سیزده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ تر است، با نارنجک ، خود را زیر تانک دشمن انداخت وآن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.»
روحش شاد یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
شهید سید حمیدرضا سیاهپوش
سیدحمیدرضا سیاهپوش، 15 دی ماه 1347، در تهران به دنیا آمد. پدرش سید ابوطالب، خیاط بود و مادرش صدیقه نام داشت. دانش آموز سوم متوسطه بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم دی ماه 1365، وقتی فقط 18 سال داشت در عملیات کربلای 4 و در جزیره امالرصاص به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه برجا ماند و 11 سال پس از شهادتش در سال 1376 پس از تفحص در گلزار شهدای شهرستان قزوین به خاک سپرده شد.
مادرش در آخرین وداع با یک نگاه و تبسم به او گفت:«برایت هر روز صدقه میاندازم و برایت دعا میکنم که برگردی!» اما سید حمیدرضا در جواب مادر این گونه میگوید:«من هم از مادرم فاطمه زهرا(س) میخواهم تا شهید شوم...»
روحش شاد یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
عملیات انفجار در یکی از صنایع هوایی اصفهان خنثی شد
وزیر اطلاعات:
🔹عوامل اجرایی جنگ شناختی علیه ایران عمدتاً از بین اعضای گروهکهای مختلف، فرقهها و گروههای منحرف عقیدتی و جنسی، برخی ایرانیان ناراضی، بعضی افراد دارای مشکلات و آسیبهای حاد اجتماعی و خانوادگی انتخاب میشوند.
🔹 سرویسهاس جاسوسی دشمن بهصورت لحظهای به «نارسانه»های فارسیزبان خبر و تصویر میدادند و این شبکهها اغتشاشگران را در صحنه هدایت میکردند که در لحظه کجا تجمع کنند و چگونه با نیروها درگیر شوند.
🔹این اغتشاشات بیش از آنکه اعتراض مردمی باشد، در فضای مجازی جریان دارد و به همین جهت آن را «بزرگترین عملیات تأثیرگذاری» مینامیم.
🔹دشمن برای انفجار در یکی از صنایع هوایی اصفهان برنامهریزی کرده بود که خنثی شد.
انتشار مدرک هویتی و تصویر عاملان اصلی حمله تروریستی شاهچراغ
اختصاصی تسنیم:
🔹مدرک هویتی «سبحان کُمرونی» با نام مستعار «ابوعایشه» عامل اصلی حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز که عضو داعش بود، منتشر شد.
🔹در این مدرک که تصویر گذرنامه وی است، نشان داده میشود ابوعایشه تبعه تاجیکستانی است.
🔹همچنین تصویر هماهنگ کننده اصلی عملیات که تبعه آذربایجان است و از فرودگاه امام وارد کشور شده در کنار ابوعایشه منتشر شده است.
جاده میرسید به خط بچه های لشکر بیست و پنج.
فکر میکردم«اینها چجوری از این جاده درب و داغون میرن و میان؟»
دو طرف جاده پر بود از تویوتاهای توی گل مانده یا خمپاره خورده.
حسین رفت طرف یکیشان.یک چیزی از روی زمین برداشت، نشانمان داد«ببین.قبلا کمپوت بوده.»
پرت کرد آن طرف. گفت:« همین امشب دستگاه میاری، این جاده رو صاف میکنی، درستش میکنی.»
باز گفت:« نگی جاده لشکر ما نیست یا اون ها خودشون مهندسی دارن ها.درستش کن؛ انگار جاده لشکر خودمونه.»
📚یادگاران۷
✍
نحوه شهادت بسیجی شهید مجید یوسفی در گیلان
معاون هماهنگکننده سپاه گیلان:
🔹شهید «یوسفی» در حین انجام وظیفه و دستگیری یکی از لیدرهای آشوبهای اخیر در بندر کیاشهر بود که راننده یک دستگاه سواری تندر ۹۰ که لیدر اغتشاشات اخیر در کیاشهر بود با سرعتی جنونآمیز به سمت مدافعان امنیت حرکت کرده و شهید یوسفی را به شهادت رساند.
🔹مراسم وداع با پیکر پاک شهید بسیجی «مجید یوسفی» روز پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در گلزار شهدای شهرستان آستانه اشرفیه برگزار میشود