🌟 غنیمت دانستن روزهای آخر
🔺️رهبر معظم انقلاب: پروردگارا! شبهای ماه رمضان سپری شد، روزهای ماه رمضان درنوردیده شد و ما نمیدانیم که در این روزها و شبهائی که گذشت، چه مقدار توانستیم ظرف وجود خودمان را از رحمت تو، از عنایت تو لبریز کنیم: «إن لَم تَکُن رَضِیتَ مِنّا فَالآنَ فَارضِ مِنّا»؛ پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما. ۱۳۸۹/۰۶/۱۴
🔴روشنگری #جهاد است نه #تندروی!یکی از جهادها جهاد #فکری است.
♦️امام خامنه ای :چون دشمن ممکن است ما را غافل کند، فکر ما را منحرف سازد و دچار خطا و اشتباهمان گرداند
♦️هرکس که در راه روشنگری فکر مردم، تلاشی بکند، از انحرافی جلوگیری نماید و مانع سوءفهمی شود، از آنجا که در مقابله با دشمن است، تلاشش #جهاد نامیده میشود .آن هم جهادی که شاید امروز، مهمّ محسوب میشود .پس، کشور ما امروز کانون جهاد است.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔴استفتائات امام خامنه ای(مدظله العالی):مصرف زکات فطره
♦️س: آيا زكات فطره را مىتوان به خانواده فقير غير متدين داد؟
💢ج) در زكات فطره، عدالتِ گيرنده لازم نيست؛ ولى به كسى كه آشكارا گناه كبيره انجام مى دهد، بنابر احتياط نبايد زكات فطره داد.
♦️س: آيا پدر مى تواند زكات فطره را به فرزند دانشجوى خود كه محتاج است، بدهد؟
💢ج) اگر فرزندان فقير باشند، پدر و مادر بايد مخارج واجب آنان را بپردازند و نمىتوان چيزى از زكات فطره را بابت مخارج زندگى به آنها داد ولى براى اداى دين و يا مايحتاجى كه تأمين آن بر پدر واجب نيست اشكال ندارد.
♦️س: آيا جايز است زكات فطره را به عنوان هديه، به خويشاوندان آبرومند و مستحق داد؟
💢ج) میتواند به عنوان هديه بدهد و لازم نيست به او بگويد زكات فطره است؛ ولى بايد در نيت قصد زكات كند.
♦️س: كسى كه سيد نيست، میتواند فطره را به سيد بدهد؟
💢ج) خير، جايز نيست.
♦️س: آيا جايز است زكات فطره را در امور فرهنگى و مذهبى كه باعث نشر معارف دين میشود صرف كرد؟
💢ج) صرف زكات فطره در راه نشر معارف دين اشكال ندارد؛ ولى بهتر است آن را به فقير بدهند.
♦️س: همسرم از سادات مىباشند با توجه به اينکه فطريه ايشان به عهده اينجانب مىباشد و من نيز سيّد نيستم و با عنايت به اينکه فطريه سادات جداگانه دريافت مىشود آيا فطريه مربوط به همسرم را در محل فطريه سادات بايد قرار داد؟
💢ج) ملاک در پرداخت فطريه معيل (پرداخت کننده فطريه) است نه عيال، بنابراين شما نمىتوانيد فطريه خود را به سيّد بپردازيد هر چند همسر شما از سادات باشد.
♦️س: آيا فطريه را به سادات فقير مىتوان داد؟
💢ج) غير سادات نمىتوانند به سادات فطريه پرداخت نمايند.
♦️س: اگر شخصى وضع مالى خوبى ندارد و براى مداواى بيمارى دختر بچهاش که هزينه زيادى دارد نيازمند پول است، آيا زکات فطره به او تعلق مىگيرد؟ و اگر بعداً معلوم شود كه اصلاً او مستحق نبوده حکم چيست؟
💢ج) اگر فقير است، زكات فطره بر او واجب نيست و مىتوانيد زكات خود را به او بدهيد و اگر بفهميد فقير نبوده چنانچه مالى را كه به او دادهايد از بين نرفته باشد، مىتوانيد پس بگيريد و به مستحق بدهيد و اگر نتوانيد پس بگيريد، بايد از مال خودتان فطره را بدهيد.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔴ماجرای ارسال پیامک انبوه و همگانی حجاب چه بود؟
♦️روز سهشنبه هفته جاری برای افراد زیادی پیامکی مبنی بر رعایت قانون حجاب ارسال شد که بحثهای زیادی را به همراه داشت.
♦️برخی از کاربران فضای مجازی نوشته بودند این پیام درحالی برای ما ارسال شده است که ما امروز اصلا از منزل به بیرون نرفتهایم.
♦️برخی از کاربران آقا هم با این ابهام مواجه شدند که چرا برای آنها هم پیامک حجاب ارسال شده است و آیا سامانه پلیس ایراد داشته و پیامک اشتباهی برای آنها ارسال شده است.
♦️اما حقیقت ماجرا این است که معاونت اجتماعی فراجا این پیام را برای تمامی افراد دارای خط فعال تلفن همراه ارسال کرده است تا بار دیگر یک قانون را یادآوری کند و این پیام ربطی به بیحجاب بودن یا با حجاب بودن افراد ندارد.
♦️نکته قابل توجه این است که پیامکهایی که تخلفات مربوط به قانون عفاف و حجاب را اعلام میکند صرفا با سرشماره police ارسال میشود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔴 بریکس؛ پایان تسلط دلار بر بازار جهانی
🔻 گزارش مجله آمریکایی «کاونتر بانش» آمریکا در رابطه با رقابت گروه "بریکس" برای تغییر ساختار اقتصادی جهان:
➕ اقدامات کشورهای عضو "بریکس" و تقویت این گروه، آنها را به رقیب جدی برای کشورهای غربی و صندوق بینالمللی پول تبدیل کرده است.
➕ هیمنه غرب بر ثروتهای جهان و فرمانروایی دلار بر بازار جهانی اکنون در شرف سرنگونی است و ساختار اقتصادی و سیاسی جهان در حال تغییر است.
➕ گروهی که تا قبل از سال ٢٠١۴، جدی و جریانساز به نظر نمیرسید اکنون اقتصادهای نوظهور و در حال پیشرفت را گرد هم جمع کرده و بخش بزرگی از بازارها را در دست دارد.
➕ تورم و مشکلات اقتصادی در سایه جنگ اوکراین، بهترین فرصت برای رشد و نمو این گروه بود و بریکس اکنون با سرعت حداکثری در حال کاهش استفاده از دلار در بازار جهانی است.
➕ شاید این مهم به زودی محقق نشود اما به نظر این اتفاق طی سالهای آتی رخ خواهد داد و جهان شاهد نقشه سیاسی و اقتصادی نوینی خواهد بود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیشالظلم
🔹رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در روزهای گذشته موفق به انهدام باندهای اشرار و گروهکهای تروریستی شدند.
🔹از این باند تعداد ۱۵۴ قبضه سلاح جنگی و مقادیر قابل توجهی مهمات کشف و ضبط گردید و تعداد ۲ نفر از افراد شاخص این باند دستگیر شدند.
🔹سپاه سیستانوبلوچستان همچنین ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیشالظلم را که قصد ورود به کشور را داشتند، دستگیر و به مقامات قضایی تحویل دادند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔘رسانه ایتالیایی: غرب هرگز قادر به حذف سردار سلیمانی از اذهان نخواهد بود
وبگاه ایتالیایی «دوریگه» با اشاره به جایگاه شهید سلیمانی در منطقه نوشت:
🔻در سایه بودن سلیمانی، وفاداری کامل او به آرمانهای انقلابی و ایمان بیاندازه او به دین اسلام باعث شد به نماد واقعی و ویژه تبدیل شود.
🔻سردار سلیمانی زمانی که مسیحیت در خاورمیانه در خطر بود و ایزدیها مورد حمله قرار میگرفتند، تنها فردی در جهان بود که به صورت هدفمند و سازمانیافته با داعش به مبارزه پرداخت.
🔻قدرتهای غربی بهرغم نفوذ بیش از حد در شبکههای اجتماعی، هرگز قادر به حذف او از اذهان نخواهند بود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔴در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
🔹 این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی.
🔹در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
🔹این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
📝 پشت پرده طراحی پیشنهاد همه پرسی از جانب روحانی کیست؟
🔻تیم حسن روحانی تلاش دارد تا با خلق و تقویت سیاست های جدید خود را به محور انتخاباتی با جریان اصلاحات تبدیل نماید.
🔸در همین رابطه مشاوران روحانی به او توصیه کردهاند با توجه عملکرد دولت رییسی، شکل گیری اعتراضات در سال ۱۴۰۱، فعال شدن بیش از پیش اپوزیسیون، وی محور «تقدم همه پرسی بر انتخابات» را مطرح نماید.
🔹بر اساس طراحی های صورت گرفته راهبرد انتخاباتی روحانی در میانه پیشنهادهای ۱۵ گانه خاتمی و تاسیس مجلس موسسان میرحسین موسوی بوده و می کوشد تا از جمیع مطالبات اصلاح طلبان ساختاری، عبور کرده از ساختار و معترضین را نمایندگی کند.
🔸بر همین اساس روحانی با طرح کلی همه پرسی در سیاست داخلی، سیاست خارجی، فضای اجتماعی و فرهنگی و اقتصاد، زمینه را برای طرح مصداق های سخنانش در فضای مجازی از طریق تیم رسانه ایش را فراهم ساخته است.
🔺بر همین اساس تیم رسانه ای و چهره های نزدیک به روحانی بنا دارد تاکید کنند که مقصود او مساله «احیای برجام و رابطه با آمریکا» در سیاست خارجی، مساله «نظارت استصوابی» در سیاست داخلی، مساله «گشت ارشاد» در مسائل اجتماعی و مساله «یارانههای پنهان» در اقتصاد بوده و لازم است که نظام حکمرانی در این رابطه دست به همه پرسی بزند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🌕توصیه ای مهم برای ایام پایانی ماه مبارک رمضان
💠آیتالله فاطمی نیا رحمةالله علیه:
🔹️از اولياء الهی سينه به سينه ، يک يادگاری دارم كه عمل به آن بركات فراوانی دارد.
ماه مبارك رمضان ، اين ضيافت الهی را با يك زيارت جامعه ي كبيره به اخر برسانيد .
در اثر اين عمل اين ضيافت چنان رنگين خواهد شد كه آثارش از عقول ما خارج است و روزی به كار خواهد آمد كه آن روز هيچ چيز ديگري به كار نخواهد آمد.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
👈بالاخره حدّش کجاست؟!
👈در دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با دانشجویان نکاتی مهم مغفول ماند، هرچند واکنش های بسیاری را در پی داشت؛
1️⃣ رهبر انقلاب دربارۀ اینکه باید حرف مردم شنیده شود فرمودند: حرف مردم کجاست؟ مردم در همۀ مسائل یک حرف ندارند و شنیدن حرف مردم سازوکاری دارد؛ همین که الآن وجود دارد، یک نفر را انتخاب کنند به عنوان رئیس جمهور، این مال مردم، یک عده را انتخاب میکنند به عنوان نماینده مجلس، این حرف مردم است.
2️⃣ در پاسخ به دانشجویی که ادعا کرد؛ "اگر چنانچه از اول در همه مسائلی که پیش می آمد رفراندوم بود، حالا بر مسئلۀ رفراندوم حساسیت وجود نداشت" رهبر انقلاب فرمودند: کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است؟! مگر همۀ مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند امکان تحلیل مسئله را دارند؟ در مسائلی که تبلیغات میشود کرد حرف میشود زد، این جور نیست که همۀ قضایا را ساده گفت و مطرح کرد!
♨️ اما از بیانات معظم له میتوان چند سرفصل برداشت کرد:
1️⃣ مسائل کلی را فقط انقلاب اسلامی به رفراندوم گذاشته است؛ برخلاف دنیا!
2️⃣ جمهوری اسلامی رفراندوم را در اصول برگزار کرده و اصول را به سمع همه و تایید اکثریت رسانده است!
3️⃣ در پاسخ به همۀ مستشکلان سیاسی و حزبی و حتی معاندان و رسانه های خارج نشین آنچه قابل طرح است اینکه؛ تکلیف سیستم منظم پارلمانی، نخبگانی و نمایندگی در عرصه هایی چون مجلس شورا و... که شبانهروز مسائل کشور را نقد و ارزیابی میکنند چه میشود؟ آیا صحیح است با این سازوکارهایِ منظم و تعریف شده اختلافات را با دوقطبیکردن جامعه به میان مردم کشاند؟!
4️⃣ فرض که قرار باشد برای حل مسائل رفراندوم شود، در چند مسئله رفراندوم باشد، ده تا بیست تا، بالاخره حدّش کجاست؟! برای کدام موضوعات رفراندوم شود؟! چه کسانی شرکت کنند؟! و...
✍🏻 #میثم_میرطاهری
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
🔻 هدف حذف قوانین اسلامی است نه چیز دیگری!
♨️ جریان اصلاحات و حسن روحانی برای اجرای رفراندوم اصل 59 را نام می برند اما منظور و هدفشان اصل 177 قانون اساسی است.
‼️ در واقع هدف آنها همه پرسی در موضوعات مهم سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی که اصل 59 به آن اشاره می کند نیست چرا که مکانیسم برگزاری اصل 59 مشخص است و اگر به تصویب دو سوم نمایندگان برسد همه پرسی انجام می شود.
♨️ دلیل دیگری که هدفشان اصل 177 یعنی بازنگری در قانون اساسی است، این است که خود این آقایان روزی نماینده مجلس بوه اند، چرا از ظرفیت نمایندگی خود برای اجرای همه پرسی استفاده نکردند؟
♨️ همانطور که عباس آخوندی در گفتگو با شرق گفت منظورشان حذف قوانین اسلامی در کشور است، نه چیز دیگری!
‼️ این جماعت چون می دانند با توجه به اصل 177 محتوای اصول مربوط به اسلامی بودن نظام و ابتنای کلیه قوانین و مقررات بر اساس موازین اسلامی تغییر ناپذیر است، در ظاهر و خفا حامی جریان های براندازی هستند!
✍مرتضی_حسینی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews
تلاش سازمان ملل برای قانونی کردن روابط جنسی با کودکان!
🔸 جلوهی حقیقت متعفن «آزادی» در غرب؛ این بار با عادیسازی پدوفیلی!
🔺فاکس نیوز در مطلبی به بررسی گزارش تکان دهندهای که توسط کارشناسان بینالمللی حقوق و با حمایت سازمان ملل منتشر شده پرداخته و آن را تلاشی برای عادیسازی روابط جنسی با کودکان دانسته است!
🔹در بخشی از گزارش مرتبط با سازمان ملل که توسط کمیسیون بینالمللی حقوقدانان مستقر در ژنو در ماه مارس به مناسبت روز جهانی زن و با کمک UNAIDS و دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل نوشته شده آمده است: «روابط جنسی افراد زیر سن قانونی مجاز، ممکن است در واقع توافقی باشد، اگرچه در قانون نباشد».
🔹در ادامه این گزارش آمده است: «در این زمین باید قوانین کیفری به گونهای اجرا شود که بازتاب دهنده حقوق و همچنین ظرفیت افراد زیر ۱۸ سال برای تصمیمگیری درباره امور جنسی باشد.»
🔹به گفته فاکس نیوز اگر چه این گزارش صراحتا خواستار جرمزدایی رابطه جنسی بین بزرگسالان و کودکان نشده است اما بر این باور است کودکان ظرفیت و همچنین حق قانونی تصمیمگیری در این زمینه را دارا هستند.
🔹به نظر میرسد توصیههای غیرقابل تصور این گروه از حقوقدانان، در راستای عادیسازی پدوفیلی در جهان است. این امر واکنشهای تندی را در شبکههای اجتماعی سراسر جهان به دنبال داشته است که در این بین فاکس نیوز در گزارش خود به برخی از این واکنشها اشاره کرده است.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه تحلیلی خبری کلاغ نیوز
@kalaaghnews