⭕️ نیویورک تایمز از حضور مردم در #انتخابات اخیر برغم مشکلات شدید اقتصادی و گلایه مندی ها اظهار تعجب کرده و نوشته جمهوری اسلامی باید با این همه فشار اقتصادی و تحریم و بحران بارها دچار فروپاشی می شد اما برخلاف همه چارچوب ها و اصول سیاسی و اجتماعی،جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
⭕️ اسرائیل خواستار سرعت بخشیدن به احیای برجام قبل از روی کار آمدن رئیسی شد!
🔻وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: ایرانیان تندروترین رئیس جمهور تاریخ خود را انتخاب کردند. ماه عسل غرب با ایران به سر آمد و گفتگویهای برجامی پیش از تحلیف دکتر رئیسی بایست به عقد توافق منجر شود.
⭕️ اسرائیل نشون داد که بر خلاف گفتههای دولت فعلی، برجام روحانی براش عالی بود ولی برجام رئیسی براش بیفرجام خواهد بود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
💠 #یادداشت_کوتاه
⛔️ موضوع: انتخابات ۱۴۰۰ و امداد الهی ‼️
✍️علیاکبر صیدی
🔻مشارکت نزدیک ۵۰ درصدی مردم ایران و رای به جریان انقلابی، با همه موانع ذیل، فقط با امداد و #نصرت_الهی، قابل تبیین است. چرا که دقیقا صحنه جنگ احزاب، تکرار شده بود. دشمنان و عوامل ذیل در تلاش بود که مشارکت را به حداقل برسانند.
1️⃣ فشار اقتصادی به مردم توسط دولت روحانی‼️
2️⃣ تشکیل کمپین های تحریم انتخابات توسط جریان های معاند و غیر انقلابی(غربگرایان، جریان احمدی نژاد و...)
3️⃣ هجمههای هماهنگ و ناجوانمردانه به آیتالله رئیسی (منتخب مردم) در داخل و خارج از طریق شبکه های اجتماعی خارجی.
4️⃣ اخلال (عمدی یا سهوی) در سیستم های احراز هویت و سیستم الکترونیکی شوراها که انتظار طولانی را تشکیل داده بود.
5️⃣ بیماری کرونا نیز یکی دیگر از عوامل موثر درکاهش مشارکت بود.
🔺با همه موانع فوق، به فضل الهی مشارکت، مقبول و دشمن شکن بود.
/معیار
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
دلایل کاهش مشارکت در انتخابات ۲۸ خرداد چیست؟
🔻محمدامین باقری، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امامصادق(ع) در فرهیختگان نوشت:
🔸از رقبای اصلی انتخابات88 گرفته تا ربعپهلوی و منافقین و از رژیمصهیونیستی و آمریکا گرفته تا آلسعود و ملیجکهای لندننشینش، هریک به سهم خود کاهش میزان مشارکت را محصول کمپین و دعوت خود میدانند. با این همه، نگاهی به واقعیت موجود در جامعه ایران و نتایج انتخابات، دلایل دیگری را برای این کاهش مشارکت برجسته میسازد
🔹نارضایتی از اوضاع اقتصادی و خلفوعدههای دولت دوازدهم:
یکی از مهمترین دلایل کاهش مشارکت، نارضایتی گسترده از اوضاع اقتصادی است. تورم افسارگسیخته و گرانیهای غیرقابل تحمل بهویژه در دوسال اخیر، فشار سنگینی را بر گرده مردم بهویژه دهکهای میانی و پایین جامعه وارد آورده است. کاستن از میزان مشارکت بهویژه در مناطق کمبرخوردار و محروم، معلول همین علت است. نگاهی به وعدههای انتخاباتی کمپین رئیس دولت دوازدهم در بهار96، نشان میدهد حجم وسیعی از آرای او در اعتماد به آن وعدهها به صندوق ریخته شد. وعدههای جذاب بهبود اوضاع اقتصادی که ازسوی رئیسجمهور و معاوناول او در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری دوره قبل، امید بسیار زیادی را برای رایدهندگان ایجاد کرد، اما با ناتوانی دولت در تحقق آن وعدهها، بخشهای مهمی از رایدهندگان به رئیسجمهور مستقر، امیدهای خود را ناامید یافته و در واکنش به این خلفوعده در انتخابات شرکت نکردند.
🔹کرونا:
کرونا از دو جهت بر مشارکت موثر بود؛ جهت اول مساله سلامتی و بهداشت مردم بود؛ هرچند این جهت تاثیر کمی بر میزان مشارکت داشته است. جهت دوم که آسیبهای اقتصادی، اجتماعی و روانی ناشی از کروناست، بسیار بیشتر از جهت اول بر میزان مشارکت تاثیر گذاشت. تعطیلی بسیاری از بنگاههای کسبوکار و نیمهتعطیل شدن بسیاری دیگر، نتیجهای جز سختشدن معیشت و تنگتر شدن فضای کسبوکار نداشت. امری که به کمک عامل قبل، بر میزان مشارکت تاثیر منفی گذاشت.
🔹سیاهنمایی:
عامل دیگر کاستن از میزان مشارکت در انتخابات 28خرداد، نوع انتقادها و مطالبهگری منتقدان دولت در چهارسال اخیر بود. این انتقادها در برهههایی از زمان، شکل سیاهنمایی به خود گرفت و بهجای آنکه به بهبود اوضاع کشور بینجامد، عملا مجموعه دستگاه حاکمیت را هدف گرفت. شاید بزرگترین نقص این انتقادها علاوهبر یکسویه و بعضا غیرمنصفانه بودن آن، غلبه نگاه سلبی در آنها بود.
🔹افزایش شکاف میان مسئولان و مردم:
عامل دیگر در کاستن از میزان مشارکت، دور شدن بخشهایی از بدنه مدیریتی کلان کشور از فضای زندگی مردم بود. سبکی که دولتهای تکنوکرات نظیر دولتهای یازدهم و دوازدهم در تحکیم و استقرار آن مهمترین نقش را ایفا کردهاند. کار بهجایی رسید که میان مردم بودن مسئولان ازسوی برخی دیگر به دیوانگی تشبیه شد و سادهزیستی مسئولان در نگاه برخی نامزدهای انتخابات، ضدارزش تلقی شد.
🔹مخدوش ساختن اعتماد عموم:
یکی دیگر از عوامل مهم کاهش مشارکت در انتخابات 28خرداد، خدشهای بوده که در سالهای اخیر به اعتماد عمومی وارد شد. مهمترین نمونه این خدشه، تصمیم نابخرادنه دولت برای گرانی شبانه قیمت بنزین بود؛ امری که علاوهبر سببسازی برای رخدادهای تلخ آبان98، جامعه را با یک شوک عمیق روانی مواجه کرد. این شوک، اعتماد عمومی به حاکمیت و دولت را دچار اختلال کرد.
🔹کمبود فضای رقابت:
بعد از اعلام اسامی نامزدهای احراز صلاحیتشده توسط شورای نگهبان، فضای انتخابات تا پایان رقابتها و تبلیغات به آن گرمابخشی و شورانگیزی برای مشارکت حداکثری نرسید. درواقع، رقابت به آن معنای مرسوم شکل نگرفت و بیشتر، مردم با 7فرد روبهرو بودند تا 7برنامه و دیدگاه و طرح و اداره. حتی برخی کاندیداها کاملا افراد درجه دو و سهای بودند که شاید برای مدارج پایینتر از این هم از نظر مردم، صاحب صلاحیت نبودند. لذا رغبت بدانها بسیار کمبود.
🔹برنامههای تبلیغاتی و رسانه ملی:
با اینکه طراحی تلویزیون برای تبلیغات و معرفی نامزدها و دیدگاههایشان بهنسبت خوب بود اما برای مناظرات تلویزیونی که در این دوره جای هر کمپین و تجمع انتخاباتی و... را گرفته بود و نقش اساسی در تهییج مردم داشت، هیچ طراحی مشارکتآفرین و موثری انجام نشده بود. این طوری بود که مناظرهها با مخاطب بسیار پابین نسبت به گذشته تماشا میشد.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: پیام ملت ایران پیام تغییر، مبارزه با فساد، فقر، تبعیض و اجرای عدالت بود
🔹رئیسجمهور منتخب در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی: حماسه ملت بزرگ ایران در ۲۸ خرداد علیرغم شیوع کرونا در کشور و جنگ روانی گسترده دشمنان علیه ملت ایران و گلهمندی مردم از وضعیت معیشتی موجود رقم خورد.
🔹تغییر وضع موجود، مبارزه با فساد، فقر و تبعیض و در یک کلمه اجرای عدالت در تمام شئون زندگی مردم، پافشاری بر ارزشهای اسلامی و انقلابی، پیامهای حضور ملت ایران در صحنه انتخابات بود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📸 اینفوگرافی| رسانه های خارجی درباره انتخابات ایران چه گفتند؟!
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
روزنامه شرق: اصلاحات تمام این سال ها نسبتش با مخاطبانش پادگانی شده بود
روزنامه اصلاح طلب شرق در مطلبی نوشت:
🔻جبهه اصلاحات در تمام اینسالها از سرمایه اجتماعی خود غافل ماند و نسبتش با مخاطبانش پادگانی شده بود؛ به این معنی که طیفهایی از اصلاحطلبان تصور میکردند سرمایه اجتماعیشان سربازهایی گوش به فرماناند که هر زمان پدرخواندهها اراده کنند بیهیچ چون و چرایی رأی خود را به نفع اصلاحات به صندوق میاندازند و فراموش شده بود که اینها مردماند؛ همان مردمی که روزگاری به دلیل گفتمان اجتماعی اصلاحات، به خاتمی رأی داده بودند، نه به درخواست، بیانیه یا سفارش بزرگان اصلاحات و اگر روزگاری تکرارهای خاتمی مؤثر واقع میشد، پیوندی قلبی میان او و بدنه اجتماعی اصلاحطلبان برقرار بود
🔻جریان اصلاحات در بدترین شرایط خودش از سال 76 تا کنون قرار دارد؛ حتی شرایطی بدتر از اوضاع بعد از انتخابات 88، زیرا اگر در آن زمان اصلاحطلبان ازسوی سیستم سیاسی طرد شده بودند، اکنون از جانب حامیانشان مورد اقبال قرار نمیگیرند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
میزان مشارکت مرفه ترین و برخوردارترین نقطه کشور، تهران بزرگ ۲۴ درصد است
میزان مشارکت محروم ترین و مستضعف ترین نقطه کشور، ایلام ۶۲ درصد و خراسان جنوبی حدود ۷۰ درصد و...
امیرالمؤمنین علیه السلام درنامه به مالک فرمود:
ای مالک خواص و برخورداران از همه طلبکارتر و از همه دیرتر راضی میشوند؛ عموم جامعه را دریاب! همانا خشم عمومی مردم، خشنودی خواص را از بین میبرد. اما خشم خواص را خشنودی همگان بی اثر میکند.
#حسین_دارابی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
قلّاب نگیرید، تضمین بگیرید!
🔹آقای عراقچی دیروز گفت "بدون #تضمین امریکا، توافقی صورت نمیگیرد. یکی از مباحث ما در مذاکرات، ایجاد اطمینان نسبت به عدم تکرار اقدام امریکا در ترک برجام است. ما برای بازگشت به برجام، نیازمند تضمین هستیم".
♦️سه هفته دیگر، ششمین سالگرد برجام است. توافقی نامتوازن، و فاقد ضمانت و مکانیسم شکایت معتبر برای ایران. روزگاری که آقای ظریف، صاحب نظران منتقد را دست می انداخت و با اطمینان می گفت "آمریکا از برجام خارج نمی شود"، آقای عراقچی سخنی گفت که تیتر روزنامه شرق شد: "امضای کری تضمین است"!
🔹تب اطمینان به شیطان بزرگ چنان تند بود که وقتی آمریکا آذر 92، توافق موقت ژنو را نقض کرد، مرحوم هاشمی در مصلای کرمان به مردم گفت:
♦️"وزیر خارجه امریکا با اعتراف به خلف وعده، قول داده واشنگتن جبران کند. وقتی او به آقای ظریف می گوید خُلف وعده خود را جبران می کنیم و مذاکرات باید ادامه یابد؛ یعنی عزم قدرت های غربی برای گفت و گوهای دوستانه جدی است. تغییر رویکرد غرب، به خاطر هوشیاری مردم در انتخابات است که دنیا را مجبور کرد با ایران در فضای برابر مذاکره کند".
🔹شیدایی چنان بود که در برابر تحریم های پیاپی دولت اوباما تغافل شد. آقای روحانی حتی 27 دی 95 گفت «برجام، توافق دوجانبه نیست که ترامپ بگوید خوشم میآید یا بدم میآید». اما به فاصله یکی دو ساعت، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در دولت اوباما پاسخ داد:
♦️"ما برای آینده توافق در دولت بعدی #تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت در خصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را در قبال توافق خواهد گرفت"!
🔹حسین دهباشی، سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی و آموزگار او در گفتن "هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد و هم چرخ اقتصاد" بود. اما کار که از کار گذشت، شهریور 96 نوشت: "برجام اصلا خیانت نبود، صرفا خریّت بود! امثال ما نیز بیغیرتی کردند، وقتی قبل از تصویب برجام، نقدهای شان را علنی نکردند".
♦️روحانی چنان مایه عبرت جهانیان شد که گفت"داستان مضحکی اتفاق افتاده؛... آمریکا با زبان و عمل میگوید که اهل مذاکره و تعهد نیست اما به برخی کشورهای شرق آسیا می گوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانه اند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكره اي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد".
🔹شش سال از امضای برجام گذشته و وزارت خارجه، این بار به اصرار رهبری، شورای عالی امنیت ملی و مجلس، از آمریکا "تضمین معتبر" مطالبه می کند. با این وجود، روحانی چند ماه است بدون احترام به عبرت و عقلانیت جمعی، و بدون گرفتن تضمین، ادعا می کند "توافق تمام شده است"!
♦️آنچه آمریکا می خواهد این است که قبل از پایان روحانی، به برجام برگردد و از مکانیسم ماشه آن علیه ایران استفاده کند، بدون این که تحریم های اصلی را لغو کند و تضمین معتبر بدهد. دولت بایدن شش ماه فرصت داشت و جبران نکرد. حالا هم فقط به آخرین قلاب گرفتن روحانی امید بسته است!
✍️ #محمد_ایمانی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رئیسی به موضعِ چند ماه قبلِ بایدن
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ دندان شکن یک بانو باغیرت ایرانی در خارج از کشور به مزدوران منافقین و سلطنت طلبان: «شما که میگفتید عرب نمی پرستید چرا رفتید طرفدار بن سلمان شدید»
#انتخابات #انتخابات1400 #رئیسی #رییسی #رهبر #همتی #سلبریتی #بازیگران #بی_بی_سی #منوتو #اینترنشنال #اخبار #خبرفوری #روحانی #کرامت_ملت #دوباره_خدمت #زاکانی #طنز #مناظره #ما_منتظر_انتخاباتیم #رای_میدهم #ایران #جوک
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش مجری تهران۲۰ به ضعف وزارت خارجه در ماجرای حمله منافقین به رایدهندگان ایرانی در اروپا: دیپلماسی فقط مذاکره در هتل نیست!
یادمان باشد کسانی که به ما میگفتند رای ندید اگر یکم فضا شیر تو شیر شود به صغیر و کبیرمان رحم نمیکنند
پس ما وزارت خارجه برای چی داریم؟ شما حتی نمیتوانید امنیت مردم را در جلوی درب سفارتخانهمان را تامین کنید، این نشان از اوج ضعف دستگاه دیپلماسی است.
اگر برای یکی از همین کشورها همین اتفاق در تهران میافتاد چه جنجالی درست می کردند؟ دیپلماسی که تنها مذاکره کردن در هتل نیست!
#انتخابات #انتخابات1400 #رئیسی #رییسی #رهبر #همتی #سلبریتی #بازیگران #بی_بی_سی #منوتو #اینترنشنال #اخبار #خبرفوری #روحانی #کرامت_ملت #دوباره_خدمت #زاکانی #طنز #مناظره #ما_منتظر_انتخاباتیم #رای_میدهم #ایران #جوک
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim