⁉️ چرا باید این روزها از آخوندی یاد کرد؟!
📌ناتوانیِ امروز برخی مردم در تامین سرپناه و بروز پدیدههای بدمسکنی نظیر اتوبوسخوابی و حاشیهنشینی، نتیجه مستقیم عملکرد مسؤولان پُرادعا در برخی دولتهای قبل است که نه تنها پروژه مهمی نظیر مسکن مهر را مزخرف میدانستند، بلکه زمینه فاصله انقلاب از اهداف خود را هم فراهم کردند.
🔹یکی از این سیاستمداران که نقش پررنگی در نابهسامانی امروز بازار مسکن دارد، عباس آخوندی است. وزیری که در 2 مقطع بر کرسی بالاترین مقام اجرایی حوزه مسکن کشور تکیه زد و در هر 2 مرتبه با اتحاذ سیاستهایی زمینه ناتوانی مردم در تامین مسکن را مهیا کرد.
🔸بر همین اساس، عباس آخوندی پیش از به دست گرفتن اختیار وزارت راه و شهرسازی در دولت تدبیر و امید، بین سال 72 تا 76 وزیر مسکن و شهرسازی دولت رفسنجانی بود.
🔹در سال اول حضور آخوندی در وزارت مسکن و شهرسازی دولت سازندگی، متوسط قیمت یک متر مربع مسکن در تهران 51 هزار و 600 تومان بود، این در حالی است که در سال 75 متوسط قیمت مسکن به 160 هزار تومان رسید و در مجموع، طی چهار سال حضور آخوندی در دولت سازندگی، قیمت هر متر مربع مسکن بیش از 246 درصد رشد کرد.
🔸یکی از بحثبرانگیزترین اقدامات آخوندی در بازار مسکن، نحوه مواجه وی با مسئله جولان سوداگران در این بازار بود، در سال های اخیر، سهم تقاضاهای سرمایهای و سوداگرانه در بازار مسکن به بیش از 70 درصد رسیده است. این یعنی از هر 10 نفری که اقدام به خرید مسکن میکنند، 7 نفر دلال و سوداگر هستند و برای افزایش سرمایه خود به بازار مسکن رجوع کردند.
🔹بخش قابل توجهی از خانوارهای فاقد مسکن که تا پیش از وزارت آخوندی به صاحبخانه شدن فکر میکردند، پس از اقدامات وی با رشد سرسامآور قیمت مواجه شدند و خانهدار شدن را به رویا سپردند.
🔸این مقام مسئول تاکنون در هیچ نهاد نظارتی مورد بازخواست قرار نگرفته و در حقیقت بانی وضع موجود به جای پاسخ به شرایط فعلی خود به منتقد شرایط تبدیل شده و در جایگاه تئوریسین نسبت به اعلام مواضع خود میپردازد.
✅بر همین اساس به نظر میرسد، گام اول ساماندهی بازار مسکن، فارغ از مسئله سیاستگذاری، پیگیری عملکرد مسئولانی است که عامل شرایط کنونی هستند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🖼 #صرفا_جهت_اطلاع |
🔻دو سال پیش در چنین روزهایی بود که عین الاسد هدف موشکهای بالستیک ایران قرار گرفت.
🔹 این حمله به قدری مهم بود که مقام معظم رهبری ایران آن را یوم الله اعلام کرد.
🔸بعد از حمله یک خبرنگار نامهای از پنتاگون منتشر کرد با عنوان خسارات عین الاسد
❌شامل:
✔️ ۱۳۹کشته و ۱۴۶ زخمی
✔️نابودی ۱۵ هلیکوپتر شامل انواع بلک هاوک، ام کیو وان، ایر کرافت
✔️نابودی ۱۰ چادر نظامی و ۳ پادگان
🔺این نامه بلافاصله تکذیب شد و دیگه خبری از تعداد کشتهها نشد فقط گفتن چند نفر ضربه ملایم مغزی شدن
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🔸 برای همیشه خودتان را آماده نگهدارید تا انقلاب - به هر طریق که اقتضا میکند - از شما استفاده کند. یک وقت، بهترین استفاده از یک انسان زنده و عاقل و باشعور این است که مثل نردبان بشود و یک نفر پایش را روی دوش او بگذارد تا دستش به جایی برسد که کاری انجام بدهد. چه اشکالی دارد؟ اگر مصلحت انقلاب و کشور اقتضا میکند، باید چنین کاری هم کرد.
توصیهام به شما برادران عزیز این است که؛ هر جا هستید، هر کاری که احساس میکنید انقلاب بدان نیاز دارد، آن را انجام بدهید.
۶۸/۵/۱۸
#امام_خامنه_ای
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🔰 ما از تکثیر او وحشت داریم!
📸 پوستر جدید سایت KHAMENEI.IR در واکنش به حذف تصاویر حاج قاسم سلیمانی در فضای مجازی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
رهبر معظم انقلاب به مدیر مسئول کیهان پیام فرستادن و فرمودند:
«یادداشت امروز آقای محمد صرفی، یک آفرین دارد».👏
این یادداشت آقای صرفی نویسندهی خوش ذوق، با سواد و بیادعای کیهان، درباره حاج قاسم که توجه حضرت آقا را جلب کرده است اینجا بخوانید:👇👇
ستاره قاسم در کهکشان راه خمینی(یادداشت روز)
چقدر خوب است که کودکان وقتی به دنیا میآیند کسی نمیداند سرنوشت چه تقدیری برای آنان رقم زده و تاریخ برای شانه نحیف برخی از این کودکانگریان، چه مأموریتی گرانسنگ تدارک دیده است. آری! اینگونه بود که دست فرعون بهرغم تمام دست و پا زدنهایش، به فرزند عمران و یوکابد نرسید و موسی دودمان طاغوت عصر خود را در نیل بر باد داد. و آن زمانی بود که از چشم دنیااندیشان و ظاهربینان کار مؤمنان به پایان رسیده بود؛ در پیش، امواج خروشان نیل بود و از پس، لشکر جرّار فرعون. اما تقدیر الهی چیز دیگری بود. پس فرمان آمد که ای موسی! عصای خود را بر دریا بزن ... و شد آنچه ناشدنی مینمود.
تابستان سال 1953 برای «دوایت آیزنهاور» سی و چهارمین رئیسجمهور آمریکا شیرین بود. ماموران سازمان CIA در تهران به فرستادگان و مزدوران بریتانیایی که دیگر کبیر نبود پیوستند و عملیات آژاکس را با موفقیت به سرانجام رساندند. دولت وقت با کودتا سرنگون شد و شاه لرزان و فراری دوباره بر تخت نشست. «آلن دالس» رئیس CIA اگر از آینده چیزی میدانست بدون شک پنج سال بعد، تیمی از ماموران خود را بار دیگر راهی ایران میکرد اما این بار نه به مقصد تهران بلکه به «قناتملک»، روستایی در دل کویر مرکزی ایران. به خانه ساده و محقر مشهدی حسن.
اما نه آیزنهاور و دالس میدانستند و نه حتی مشهدی حسن و فاطمه که آن کودکی که روز اول فروردین سال 1337 پا به زمین گذاشته و گریه میکند، چه آیندهای و مأموریتی در پیش دارد. فرزند سوم خانه بود و نامش را گذاشتند قاسم. انتخابی بهجا و نامی نیکو بود. این طفل شیرخوار و روستازاده گمنام، مأموریت داشت چیزهایی را قسمت کند. از این باب همه ما قاسم هستیم چرا که در زندگی چیزهایی را با دیگران و بین دیگران قسمت میکنیم. اما قرار بود او از همه ما و قاسمها، قاسمتر باشد.
دنیا معرکههای عجیب و غریب و شگفتیهای فرامحاسباتی کم ندارد. نقاطی به ظاهر بسیار دور و بیربط در گوشه و کنار کرهخاکی هستند که هیچ دستگاه محاسباتی و عقل و حتی خیالی نمیتواند میان آنها خطی برقرار سازد. وقتی مامور ساواک سال 1342 با ریشخند از آقا روحالله پرسید یارانت کجا هستند، آن مرد خدا که دلش از خورشید هم گرمتر و چشمهایش از برق آسمان گیراتر بود، با دلی آرام و قلبی مطمئن پاسخ داد؛ سربازان من در گهوارهها هستند. یحتمل مأمور مفلوک سازمان اطلاعات و امنیت کشور، پوزخندی زده و در دل یا زیر لب گفته باشد عجب آخوند خوشخیالی و چه خیالات خامی! نمیتوان به واکنش آن مأمور چندان خرده گرفت. آن روز قاسم سلیمانی پنج ساله بود، مهدی باکری و اسماعیل دقایقی 9 ساله، حسن باقری و ابراهیم همت هشت ساله، حسین خرازی شش ساله، احمد کاظمی، مهدی زینالدین و حسن تهرانیمقدم 4 ساله، محمود کاوه و علی هاشمی 2 ساله. کودکانی دور از هم، هر کدام در شهری و روستایی. آن ستارههای دور از هم در کهکشان راه خمینی. آنقدر دور که هیچ منجمی نمیتوانست پیشبینی کند روزی که چندان دور نیست این ستارهها در یک مدار قرار خواهند گرفت و چشم آسمان از نورشان روشن خواهد شد.
تازه این کودکان فرماندهان سپاه خمینی کبیر بودند و بسیاری از سربازان آنان حتی هنوز پای بر زمین، این «سیاره رنج» نگذاشته بودند. گفتیم فرمانده و سرباز! بگذار همینجا تکلیف این دو کلمه را روشن کنیم. میدانی چرا فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که نامش لرزه بر اندام دشمنان میانداخت خود را همیشه سرباز میدانست و مینامید و وصیت کرد بر سنگ مزارش بنویسند سرباز قاسم سلیمانی؟ همان سربازی که چند روز پیش یک رسانه آمریکایی با کینهای عمیق نوشت سلیمانی شبه نظامیان عراق، لبنان و یمن (افغانستان و پاکستان و سوریه و فلسطین را جاانداخته) را به یک اتحاد راهبردی متصل و نیروی قدس را به نوعی ناتو تبدیل کرد.
در روزگاری که آدمها به دنبال نام هستند و برای خود لقب میسازند و میتراشند و برای محکمکاری سفارش میدهند، مردی که سرنوشت منطقه و بلکه جهان را تغییر داد، به او لقب «فرمانده سایهها»، «خردکننده داعش» و «قویترین مرد خاورمیانه» داده بودند و فرماندهان ارتش آمریکا به او حسادت میکردند، خود را سرباز میداند. ریشه ماجرا به همان پیرمرد طوفانی برمیگردد که بر صندلی ساده حسینیه جماران مینشست و آرام سخن میگفت و دنیا را به لرزه درمیآورد. قاسم شاگرد مکتب حضرت روحالله بود. همان که بنیانگذار انقلابش میخواندند، مرد قرن، سیاستمدار عصر، تغییردهنده جهان و تاریخ و...
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
⁉️ آمریکایی ها چه می خواستند؟ چه شد؟
💠 رهبر انقلاب، امروز در ارتباط تصویری مردم قم با اشاره به دستگاه محاسباتی غلط آمریکایی ها فرمودند: "االان هم {آمریکایی ها} درباره مسائل گوناگون یک محاسبهای میکنند. نمونهاش همین مسئله تازه باقیمانده شهادت شهید عزیزمان شهید سلیمانی است. چی فکر میکردند چی شد."
⁉️ اما محاسبات آمریکایی ها در ترور شهید سلیمانی چه بود؟
1️⃣ - آمریکایی ها معتقد بودند که پایگاه اجتماعی نظام پس از آبان 98 با چالش مواجه شده و ترور شهید سلیمانی موجب تشدید این شکاف خواهد شد.
2️⃣ - آنها معتقد بودند که ایجاد یک بحران خارجی موازی با چالش داخلی می تواند کاتالیزور تغییر رفتار جمهوری اسلامی و یا براندازی نظام شود.
3️⃣ - حاج قاسم اولین ارتش هویتی و فراملی را با عنوان نیروهای گفتمان مقاومت تشکیل داد. آمریکایی ها خیال می کردند پس از حاج قاسم این نظم نوین فرو خواهد پاشید.
4️⃣ - پس از تحولات سوریه و عراق، موازنه قوا به نفع ایران و گفتمان مقاومت تغییر اساسی پیدا کرد. آمریکایی ها با ترور حاج قاسم به دنبال تغیییر موازنه قوا و شکل دهی نظم مطلوب خود در منطقه بودند.
⁉️ اما بعد از حاج قاسم چه شد؟
1️⃣ - با وجود گلایه ها، مردم صاحبان اصلی عزای شهید سلیمانی شدند؛ که این حاصل همان عبارت امروز رهبر معظم انقلاب یعنی "غیرت دینی" است.
2️⃣ - شهادت حاج قاسم در جامعه ایجاد وحدت کرد و شکاف پدیدآمده پس از آبان ۹۸ را کم رنگ یا ترمیم کرد.
3️⃣ - برخلاف پیش بینی ها، ساختار و نظم پدید آمده از سوی حاج قاسم امروز تحولات منطقه را مدیریت می کنند که نمونه اش راهبرد اخراج آمریکا از منطقه است.
4️⃣ - هر چند آمریکایی ها به دنبال تغییر موازنه قوا به نفع خودشان بودند ولی امروز آمریکا ضعیف ترین موقعیت خودش را در منطقه تجربه می کنند.
👌 و این شاید مصداق بارز وعده الهی است که فرمود وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ.
#یعقوب_ربیعی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | توصیه های رهبر معظم انقلاب خطاب به دولت سیزدهم (۱۹ دی ۱۴۰۰):
1️⃣ حضور در بین مردم فراموش نشود.
2️⃣ در موعد مقرّر به وعده های داده شده به مردم عمل کنید.
3️⃣ سازوکاری را برای بهره گیری از نظرات مردم و نخبگان در پیش بگیرید.
4️⃣ مردم را در تصمیم سازی های دولت، نظارت و نیز اجرا شریک کنید.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۱۸ دی
1️⃣ بهره گیری از اهرم های فشار عنصر زمان و تبعات شکست مذاکرات احیای برجام (تشدید تحریم ها و درگیری نظامی) برای وادار کردن ایران به عقب نشینی و منوط کردن آزادسازی پولهای مسدودی ایران در کره جنوبی به توافق با آمریکا
2️⃣ برانگیختن افکار عمومی علیه سپاه و نظام و تلاش برای پرونده سازی بین المللی علیه ایران در سالگرد سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی
3️⃣ برجسته سازی حذف تیمهای استقلال و پرسپولیس و گل گهر سیرجان از لیگ قهرمانان آسیا بدلیل نداشتن شرایط و استانداردهای لازم و ضروری با عنوان روز سیاه فوتبال باشگاهی ایران
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📝#یادداشت_کوتاه | خوابی که در آلماتی تعبیر شد
🔻 پس از فتح موصل از دست داعش، وبسایت آمریکایی گلوبال ریسرچ سکیوریتی در یادداشتی این سئوال را مطرح کرد که با از دست رفتن موصل که به مراتب بزرگتر و مهمتر از پایگاه داعش در رقه ی سوریه بود، نیروهای این گروه تکفیری به کجا خواهند رفت؟!
🔹 این نشریه امنیتی آمریکایی در آن زمان ۷ سناریو برای بقای داعش پیشنهاد داد: رقه سوریه، بندر سرت لیبی، نیجریه، وزیرستان پاکستان و افغانستان، آسیای میانه، بازگشت به اروپا و نفوذ به کشورهای خاورمیانه.
🔸اما نکتهی جالب اینکه بیش از ۶ سال قبل، این پایگاه آمریکایی نوشته بود که "کوچ داعش به آسیای میانه، سودمندترین انتخاب داعش برای غرب خواهد بود".
🔹 اگر خبرهایی که گاه و بیگاه از وجود نیروهای تکفیری در قزاقستان می شنویم را با چاشنی تحلیل همراه کنیم هدف بازیگر اصلی این بازی(آمریکا) چند مسئله می تواند باشد:
✅ اهداف کوتاه مدت:
1️⃣ مشغول سازی روسیه در چند جبهه متفاوت.
2️⃣ کاستن فشار از اوکراین بعنوان متحد آمریکا و غرب.
3️⃣ امتیاز گیری از روسیه و چین در پرونده های فیمابین مانند مسئله هسته ای.
✅ اهداف بلند مدت: اگر به موقعیت ژئوپولیتیک قزاقستان نگاه کنیم متوجه می شویم که این کشور بین دو ابر قدرت جهانی و رقیب راهبردی آمریکاییها قرار دارد. لذا آمریکاییها تلاش میکنند تا دو رقیب راهبردی خود را با یک پدیده جدید امنیتی داعش وار مواجه کنند.
🔺نمی دانم ولی شاید پوتین به دعوت #سردار_دلها در سوریه جنگید تا این روزها را نبیند.
✍️ یعقوب ربیعی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🔆 طوری تیتر می زنند که گویا یک چهارم کل سم دنیا را فقط ایرانی ها مصرف می کنند!!!
💠 اما وقتی متن خبر را می خوانی می بینی دقیقا برعکس، میانگین مصرف سم در ایران ، یک چهارم دنیاست و کمتر است .
🛑 حواسمان باشد تیترخوان نباشیم.
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | توصیه های رهبر معظم انقلاب خطاب به دولت سیزدهم (۱۹ دی ۱۴۰۰):
1️⃣ حضور در بین مردم فراموش نشود.
2️⃣ در موعد مقرّر به وعده های داده شده به مردم عمل کنید.
3️⃣ سازوکاری را برای بهره گیری از نظرات مردم و نخبگان در پیش بگیرید.
4️⃣ مردم را در تصمیم سازی های دولت، نظارت و نیز اجرا شریک کنید.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📝#یادداشت | ضرورت امید به آینده روشن
🔻 از مهمترین برنامههای جنگ نرم در حوزه اجتماعی، ایجاد یأس در جامعه و تاریک نشان دادنِ آیندۀ ایران اسلامی است. امروزه دشمن، با استناد به برخی مشکلات در جمهوری اسلامی ایران، میکوشد، آینده را کاملاً تاریک نشان داده نسل جوان را مأیوس و دلسرد نماید.
🔹 این در حالی است که قرآن کریم، ناامیدی را از صفات کافران میشمارد (یوسف/۸۷). طبق فرمایش امام صادق (ع)، ناامیدی از گناهان کبیره محسوب میشود (اصول کافی ج۴، ص ۴۷۲).
🔸 در مقابل، امیدواری موهبتی از جانب خداوند است که به انسانهای مؤمن دادهشده تا هیچگاه از تلاش بازنایستند و با قوت بیشتری مسیر زندگانی را طی کنند. پیامبر اکرم (ص) دراینباره فرمود: «امید و آرزو رحمت است براى امت من و اگر آرزو نبود؛ مادر بچهاش را شیر نمىداد و باغبان نهالى نمىکاشت».
🔹 قرآن کریم، بهصراحت مسلمانان را به آیندۀ روشن نوید داده و همواره آنان را امیدوارمی کند، آیه ۵ سوره قصص، نمونه بارز آن است که میفرماید: «ستم دیدگان، وارثان زمین خواهند شد». امام علی (ع) تلاش برای توسعه و ترقی را، از ثمرات امیدواری معرفی مینمایند. (کافی، ج۲، ص:۳۴۳).
🔺 رهبر معظم انقلاب درباره امیدآفرینی میفرماید: «امروز یک جریانی در داخل کشور و خارج کشور وجود دارد برای دمیدن روح یأس بهجای دمیدن روح امید....» (۸ خرداد ۹۸).
✍️علیاکبر صیدی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim