#تلنگر
#دختر بچه بعد از دیدن سریال #پایتخت:
دختر:بابایی #داعش دختر بچه هارو میدزده؟
بابا:اره بابایی اونا خیلی آدمای بدی هستن خیلی...
دختر:بابا برا همین تو و مامان به من نگا میکردین گریه میکردین موقع فیلم دیدن؟
#بابا:آره دخترم.ولی ما نمیزاریم کسی تورو بدزده
دختر:بابا اگه یوقت تو نبودی چی؟مگه نگفتی حضرت #رقیه هم وقتی باباش نبود آدم بدا بردنشون؟؟؟
پدر:دخترم😭اونا عموشون حضرت ابولفضل رو نداشتند. اما تو آروم بخواب که عموهایی مثل حضرت ابولفضل داری بهشون میگن مدافع حرم...
🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼
#سیاسی #نظامی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1065.aspx
🔰انتشار بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از کارگزاران نظام برای اولین بار
🚨احتياج به «تعمير قلب» داريم
🔖رهبرانقلاب بهمناسبت آغاز سال جدید، روز دوشنبهی هفتهی جاری(۹۷/۱/۲۰) با برخی از مسئولان و کارگزاران نظام دیدار کرده و بیاناتی کوتاه و صمیمی در جمع آنان ایراد فرمودند. در بخشی از این دیدار، رهبر انقلاب با توجه به فضای معنوی #ماه_رجب، اشاراتی به فضای حاکم بر مدیران دههی ۶۰، و حال و هوای آن روزهای کشور داشتند. نظر به اهمیت این موضوع، #خط_حزبالله، برای اولین بار، این بخش از بیانات ایشان را منتشر میکند:
🔻شما آقایان و بعضی از خواهرهایی که اینجا هستند... خیلی از شماها از اوایل انقلاب در میدان فعالیتهای انقلابی بودهاید، یعنی دههی ۶۰ را به خوبی درک کردهاید. [آیا] یادتان هست احساسات خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست رفتار خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست بیاعتنایی به مال را که در آن دهه داشتید؟ اهتمام به خدمت را که در آن دهه داشتید؟ یادمان میرود؛ این اشکال کار است.
🔹تدریج! یکی از بلاهای ما تدریج است، یعنی بهتدریج دچار یک حالتی میشویم [اما] نمیفهمیم، پیری خودمان را نمیفهمیم؛ تدریجی است. کسی را که شما بیست سال است، بیستوپنج سال است ندیدهاید، حالا میبینید، پیری او را میفهمید، اما پیری خودتان را که تدریجی است و پیری آن دوست همراهتان را که دائم با هم هستید، نمیفهمید، حس نمیکنید، چون تدریجی است. ما سقوط خودمان، عقبگرد خودمان را که تدریجی است، درست نمیفهمیم، خیلی باید دقت کنیم.
🔹این خیلی مهم است. البته یک راهی هم دارد، یعنی با وجود اینکه تدریج بر اعمال ما و حالات ما حاکم است و این مانع میشود که جایگاه و موقعیت خودمان را درست #تشخیص بدهیم، لکن راه دارد، معیار دارد؛ معیار این است که به عملهای خودمان نگاه کنیم. مثلاً فرض بفرمایید جنابعالی نگاه کنید ببینید که قبلها -مثلاً بیست سال پیش، پانزده سال پیش- مقیّد بودید که حتماً این دو رکعت نشستهی نافلهی عشاء را بهجا بیاورید؛ حالا نمیکنید، حالا مقیّد نیستید -[البته] نافلهِی شب و نوافل دیگر را عرض نمیکنم، [بلکه] همین دو رکعت کوچک و کوتاه را بفهمید که عقب رفتهاید.
🔹اگر دیدید که یک عمل خیری را در دههی ۶۰ یا دههی ۷۰ انجام میدادید، حالا که دههی ۹۰ است، آن را انجام نمیدهید یا رغبت ندارید یا اصلاً فراموش کردهاید، یک دعایی بود که آن وقت میخواندید، حالا اصلاً یادتان نیست، یا یک عمل خلافی بود، یک حرامی بود که آن وقت مقیّد بودید انجام ندهید، حالا انجام میدهید راحت و بیدغدغه، بفهمید که عقب رفتهاید؛ علامتش این است. اعمال خودمان را میتوانیم بفهمیم، میتوانیم مشاهده کنیم؛ حالات و وضعیت دل خودمان را آسان نیست که بفهمیم، عادت کردهایم به آن اما عمل را راحت میتوانید؛ نگاه کنید ببینید. اینکه اساتید اخلاق دائماً ماها را توصیه میکنند به اینکه مراقبت داشته باشید - مراقبه، یکی از کارهای اساسی مراقبه است - مراقبه برای همین است؛ مراقب خودمان باشیم.
🔺عزیزان من! از هر جا که هستید - قوهی #مجریه، #مقننه، #قضائیه، جاهای دیگر- همه در این جهت یکسانید و یکسانیم. و ما در جمهوری اسلامی احتیاج داریم به #تعمیر_قلب_خودمان؛ به این نیاز داریم چون جمهوری اسلامی با یک حکومت متعارف معمولی در دنیا فرق دارد. جمهوری اسلامی با یک هدفی، با یک آرمانی، با یک منطقی، با یک عَلَمی به وجود آمده؛ آن عَلَم عبارت است از توحید، از حکم الهی، از شریعت الهی؛ با این عَلَم به وجود آمده. همهی آن چیزهایی که ما میخواهیم - آزادی و عدالت و استقلال و غیره - همه در همین عَلَم #اسلام مندرج و مندمج است.
#سیاسی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1066.aspx
بیانیه ۴۳ عضو کابینه دولت نهم و دهم خطاب به احمدینژاد
🔻شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحت الشعاع قرار میدهد بلکه با مخالف خوانی به نوعی زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام فراهم کرده است.
🔻خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمانهای امام و انقلاب میدانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایتپذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خواستگاه اقبال مردم به وی در سال ۸۴ بوده است.
#سیاسی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1067.aspx
🔴 اگر #شریعتی بود....
🔻 شریعتی آن روزها در عصرطاغوت نوشت:
«در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی میکنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد، میگریند»
🔻 شاید اگر شریعتی این روزها بود، می نوشت:
🔹« در عجبم از مردمی که خود در تلگرام گروه دارند و پیام میدهند اما برای حمایت از کالای ایرانی لایک میفرستند!»
🔹« در عجبم از فعالان قرانی و طلابی که خود در تلگرام گروه دارند و پیام میدهند اما از قاعده #نفی_سبیل در قران سخن می گویند!»
🔹« در عجبم از انقلابی ها و بسیجیان و نهادهای انقلابی که خود در تلگرام فعالند اما از دشمن شناسی و جهادکبیر می گویند!»
🔹« در عجبم از وطن دوستان که خود در تلگرام فعال هستند اما از میهن پرستی کوروش می گویند!»
🔹« در عجبم از پیروان شهدایی که خود در تلگرام فعال هستند دارند اما از جهاد سخن می گویند! »
👌پس: تعلل جایز نیست.. حرکت به سوی شبکه های اجتماعی ایرانی...
محمد صادق سلطانزاده بشرویه
#سیاسی #فناوری
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1068.aspx
پایان مدارا با بستنشینان اخلالگر
انتقاد تولیت امامزاده صالح از ایجاد اخلال هواداران احمدی نژاد:
🔹اینجا اماکن مقدسه است. اینجا برای همه است؛ به هیچ جریان یا گروه یا طیف خاصی تعلق ندارد.
🔹ما اینجا زائر مسیحی، یهودی، کلیمی و انواع افراد را میبینیم که حضور پیدا میکنند. بنا نیست امنیت و آرامش مردم را به هم زنیم.
🔹در حالی که مداح مراسم مشغول ذکر توسل اهل بیت (ع) بود، یک نابینا را اجیر کردند و بلندگو را از دست او گرفت.
🔹ما تا امروز تحمل کردهایم ولی از این به بعد تحمل نخواهیم کرد، اینطور افراد را راه نمیدهیم تا امنیت و آرامش زائران تأمین شود.
#سیاسی #اجتماعی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1069.aspx
یادداشت مهم خط حزبالله درباره ماجرای نامهنگاریهای اخیر به رهبر انقلاب
🔹چرا یک سیاستمدار دچار خطای در تحلیل میشود؟
🔹سال ۶۷، نهضت آزادی که اعضای آن اولین دولت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را در ایران تأسیس کردند، در نامهای خطاب به امام خمینی، معمار و رهبر انقلاب اسلامی، سیاستهای ایشان دربارهی جنگ و کشورداری را زیر سؤال برده و با عدم اطلاع امام از وضعیت جامعه، چنین نوشتند: «كانالهای ارتباطی امام و گزینشی كه در دیدار و گفتوگوهای خود دارید چنان است كه اخبار مملكت و افكار و احوال مردم را همانطور كه خوشایندتان است دریافت میدارید نه آنطور كه واقعیت و غالبیت دارد.» دو سال بعد، ۹۰ نفر از اعضای همین جریان و جریان ملی - مذهبی، در نامهای به رئیسجمهور وقت ایران، صحبت از «وضعیت بحرانی جامعه» کرده و نوشتند: «اتخاذ هدفهای احساساتی افراطی، خارج از خواستههای نخستین انقلاب و اسلام، سیاستهای نابخردانه و بالاخره ناتوانی مسئولین و نادرستی روشهای پیروی شده در سیاستخارجی، كشور پرافتخار ایران را به بدترین انزوای سیاسی انداخته است...»
🔹شبیه همین ماجرا، در ۳۱ اردیبهشتماه سال ۸۱ نیز تکرار شد. جمعی از نمایندگان مجلس ششم با دیدن شواهد حملهی آمریکا به افغانستان، در اقدامی منفعلانه و از سر ترس، نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشته و با سیاهنمایی وضعیت کشور اذعان کردند که فرصت چندانی باقی نمانده و رهبری باید قبل از آنکه دیر شود، جام زهر را خود بنوشد! این نامهنگاریها البته تا به امروز نیز، هر از گاهی، ادامه یافت است.
🔹چه میشود که یک فرد، و مخصوصا یک سیاستمدار که علیالظاهر میبایست از افراد عادی، آگاهتر و مطلعتر باشد، دچار «اختلال در نظام محاسباتی» میشود؟ این را میدانیم که «دستگاه محاسباتى وقتى دچار اختلال شد، {حتی} از دادههاى درست، خروجىهاى غلط بهدست خواهد آورد؛ یعنى تجربهها هم دیگر به درد او نخواهد خورد. وقتى دستگاه محاسباتى خوب کار نکرد، درست کار نکرد و محاسبه درست انجام نگرفت، تجربهها هم دیگر به کار نمىآید.» حال چه میشود که حتی تجربههای عینی و ملموس هم به کار سیاستمدار نمیآید و به خروجیهای نادرست میرسد؟
🔸برای رسیدن به پاسخ این سوالات به لینک زیر مراجعه کنید
http://majallenasim.blogfa.com/post-1070.aspx
#سیاسی #اجتماعی
@majallenasim
جزئیات انهدام ۱۶ باند مجرمانه در فضای مجازی
جانشین پلیس پایتخت:
🔹در سال ۹۶ پلیسهای تخصصی با رصدهای سایبری خود موفق به شناسایی و انهدام ۱۶ باند مجرمانه شدند.
🔹۱۰ باند که از حساب شهروندان در قالب اسکیمر و فیشینگ کلاهبردای رایانهای میکردند توسط پلیس فتا شناسایی و منهدم شدند.
🔹دو باند تبلیغ و توزیع کننده مواد مخدر و روان گردان که در اینستاگرام و یک باند که در تلگرام فعالیت داشتند نیز توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر شناسایی و متلاشی شدند.
🔹۳ باند عرضه مواد محترقه در اینستاگرام نیز از سوی پلیس امنیت شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
#فناوری #اجتماعی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1071.aspx
🌐چرا ظریف در اوج بحران منطقه ای، سفر خود را نیمه کاره رها نکرد؟
⚠️عدم بازگشت دکتر ظریف از سفر آفریقا و آمریکای جنوبی آن هم در اوج تهدیدات ترامپ و بحران سوریه؛ موجب انتقاد برخی از تحلیگران شد و گفته شد احتمالأ سیاست خارجی ما در منطقه ی شامات در جائی خارج از وزارت خارجه طراحی می شود که حضور یا عدم حضور دکتر ظریف در آن بی تاثیر است؛
🔶اولأ حضور مراکز، سازمانها، نهادها و ارگان های متعدد در طراحی سیاست خارجی ج.ا.ایران نه تنها نقطه ضعف نیست بلکه نشانه پویائی،عقلانیت، دموکراسی و تدبیر در جمهوری اسلامی است و معمولأ تصمیمات خارجی کشورهای بزرگ و دموکراتیک، بصورت جمعی با هم اندیشی سازمانهای داخلی متعدد اتخاذ میشود.
🔶ثانیأ؛ عدم بازگشت ظریف از سفر دوره ای؛بهترین پاسخ به ترامپ و پیام هائی کاملأ روشن و محکم به صحنه آرائی این روزهای آمریکا داشت:
1⃣ ایران وقعی به تهدیدات تکراری و بلوف های سیاسی_نظامی آمریکا نمیگذارد، اگر هم واقعیت داشته باشد از آن هراسی ندارد.
2⃣ جمهوری اسلامی، به بسط روابط بین المللی خود بیشتر از تمرکز مفرط به بحران سازی های آمریکا و پاسخ به آنها، توجه دارد.
3⃣بحران سازی های ترامپ نمیتواند خللی به برنامه های از پیش طراحی شده در سیاست خارجی ج.ا.ایران وارد آورد.
4⃣ایران ابزارهائی برای پاسخ به تهدیدات ترامپ در اختیار دارد که نیازی به حضور شخص وزیر در مرکز نیست.
5⃣ایران از قبل، چنین رفتارهایی از سوی آمریکایی ها را پیش بینی کرده، پاسخ های احتمالی خود را تدارک دیده و حضور وزیر برای طراحی و مقابله با این بحران، غیر ضروری است.
🔸الله کرم مشتاقی
#سیاسی
@majallenasim
http://majallenasim.blogfa.com/post-1072.aspx
مبعث.mp3
8.41M
🎙 یا رسول الله یا امام الرحمة
🔹مولودی شب مبعث با نوای سید مجید بنیفاطمه
#مذهبی
@majallenasim