#جرعه_معرفت
❇️ "احترام خاصّ به والدین توسط سید بن طاووس "
▪️سید بن طاووس(ره) پس از بیان این که کفنش را مهیا و #محل_قبر خود را معین کرده است، میگوید:
▪️من قبر خود را پایین پای والدینم قرار دادم و خواستم مادامی که در قبر هستم، سرم پایین پای پدر و مادرم باشد؛ زیرا خداوند متعال فرموده است: (وَاخْفِض لَهُما جناح الذُّلِ مِنَ الرَّحْمَة ﴾ و ﴿وَ بِالوَالِدَينِ إحساناً).
📚 الفوائد الرضویه، ص۳۳۷
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
➖کار نیک کردن با مال حرام چه حکمی دارد؟
🛑عنْ أَبِي أَيُّوبَ عَنْ سَمَاعَةَ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع عَنْ رَجُلٍ أَصَابَ مَالًا مِنْ عَمَلِ بَنِي أُمَيَّةَ وَ هُوَ يَتَصَدَّقُ مِنْهُ وَ يَصِلُ مِنْهُ قَرَابَتَهُ وَ يَحُجُّ لِيُغْفَرَ لَهُ مَا اكْتَسَبَ وَ هُوَ يَقُولُ- إِنَّ الْحَسَناتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئاتِ فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع إِنَّ الْخَطِيئَةَ لَا تُكَفِّرُ الْخَطِيئَةَ وَ لَكِنَّ الْحَسَنَةَ تَحُطُّ الْخَطِيئَةَ
🔰سماعه میگوید به امامصادق «علیهالسلام» گفتم:
مردى در زمان بنى اميه، كارگزار حكومت شده و از اين راه، اندوختهاى(مال حرام) گرد آورده است.
اينك از اندوخته خود، صدقه مىدهد، صله رحم مىكند و به حج مىرود، تا جرائم او بخشوده شود. مىگويد: به نص قرآن مجيد، «نيكيها بديها را مىشويد».
ابو عبداللّه گفت: بديها، كه بديها را نخواهد شست، اين فقط نيكيها هستند كه بديها را مىشويند
📚الکافي: ج 5 ص 126
#ازدواج #توکل #توحید
🔻 میگویند برای دختر یک نفری خواستگار آمده بود. خواستگار فقیری بود. پدر به دختر خود گفت: «بابا این فقیر است. میترسم زندگی را در آینده نتواند تأمین کند» و این خواستگار را رد کرد.
🔸 دختر این خواستگار را بیشتر دوست داشت ولی پدر دختر او را رد کرد؛ تا بعد از مدتی یک نفر آمد که پولدار بود اما اخلاق او بد بود، پدر به دختر گفت: بابا وضع این بد نیست فقط اخلاق ندارد که إنشاءالله خداوند اخلاق او را درست میکند.
🔹 دختر گفت: بابا من تا حالا نمیدانستم خدایی که اخلاق را درست میکند غیر از خدایی است که روزی میدهد، فکر میکردم یک خدا است که هر دو را درست میکند، شما اولی را رد کردی و آن وقت خدا نبود که وضع مالی او را درست کند؟
کد ۵۷۰۷
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻امربهمعروف و نهی از منکر قطعاً اثر دارد، مخصوصا تذکر لسانی
میگی نه! اعترافات دشمن رو ببین!
درسنامه آشنایی با منابع و متون كلامی
نویسنده: حسن ترکاشوند_ مصطفی زارعی
ناشر: مرکز نشر هاجر
سال نشر: ۱۴۰۳
علم کلام، یکی از اساسی ترین دانش ها در منظومه دانش های دینی است که تبیین و تثبیت و دفاع از عقاید دینی و پاسخگویی به شبهات از مهمترین رسالت های آن بشمار می رود، این علم همواره مورد توجه بسیاری از شخصیت های علمی بوده و آثار ارزشمندی از آنها بر جای مانده است.
دین شناسی تحقیقی، دفاع از عقائد صحیح، آشنایی با چگونگی شکل گیری اندیشه های کلامی، مراحل و تطورات آنها، شناخت جامع تفکرات کلامی، مواجهه با چالش های جدید در عرصه اعتقادات دینی و پژوهش های نو در علم کلام، نیازمند شناخت پیشینه غنی کلامی و تراث علمی متکلمان برجسته است؛کتاب حاضر با هدف آشنایی علاقه مندان علم کلام با آثار شاخص کلامی مذاهب اسلامی، محتوا و ساختار، ویژگی آثار، مؤلفین و رویکرد آنان در مباحث کلامی و آشنایی با سبک و ادبیات آثار کلامی تدوین شده و زمینه شناخت و استفاده از آنها را برای دانش پژوهان علم کلام فراهم می آورد.
#منابع_متون_کلامی