🔰 پیامهای اسلام قبل و بعد از هجرت فرقی نکرده است!
💬 #شبهه:
اغلب آیات صلح جویانه قرآن کریم از قدیمیترین آیات هستند که مربوط به دوره اعلام پیامبری محمد(ص) در مکه بودهاند. پس از هجرت محمد(ص) به مدینه، پله پله آیات جنگجویانه فزونی یافت. در نتیجه ذکر «اسلام دین صلح است» قریب 1400 سال است که منسوخ شده است.
✅ #پاسخ:
✍ در این شبهه دشمن میخواهد بگوید اسلام به محض قدرت گرفتن، خشونت ذاتی خود را نشان داده و دیگر از صلح و دوستی صحبتی ندارد و همه آیات نازل شده درباره جنگ و خونریزی است، که کاملا نادرست و کذب است و هرگز با واقعیت سازگاری ندارد.
👈🏻متخصصان علوم قرآنی میگویند حدود 28 سوره از قرآن مدنی هستند و در شهر مدینه و برخی در اوج قدرت مسلمانان بر پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) نازل شدهاند که مفاد بسیاری از آنها احکام، اعتقادات و اخلاق و رأفت اسلامی است. به طور مثال سوره حجرات در سال پنجم هجرت نازل شده که در آن به عالیترین دستورات اخلاقی میپردازد و مسلمین را از غیبت کردن، مسخره کردن، تهمت زدن، حتی فکر بد و پلید نسبت به همدیگر منع میکند، و در آیهای عالی و بلند مرتبه به مساوات بین همه انسانها اشاره کرده و میفرماید:
«يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ [حجرات/13] ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و ملتها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید.
🔸بیتردید گرامیترین شما نزد خدا پرهیزکارترین شماست» یعنی هیچ چیز مادی و دنیوی مانند پول و ثروت و نژاد و قوم و قبیله و ... سبب برتری انسانها نیست.
👈🏻دو نمونه نیز از رأفت اسلامی پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) بیان میشود تا نشانه صحت سخنان ما باشد، حضرت در سال ششم هجرت - که مقداری قدرت یافته بود- برای انجام اعمال حج به سوی مکه میرود که ابوسفیان مانع این کار میشود و در آنجا صلح حدیبیه بین آنها بسته میشود، حتی برخی از اصحاب به پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) اعتراض میکنند که چرا صلح کردید و باید میجنگیدیم، اما حضرت صلح را با همه شرایطی که آنها تعیین کرده بودند پذیرفت.
🔸نمونه دوم فتح مکه در سال هشتم هجرت است، بعد از آنکه مسلمانان به اوج قدرت رسیده بودند، با حدود 10 هزار نفر به نزدیکی مکه رسیدند، اهل مکه همان کسانی بودند که مهاجران را از خانه و کاشانه خود بیرون کرده بودند، اموال آنها را مصادره و برخی از عزیزان آنها را کشته بودند، نقل شده وقتی سپاه اسلام به نزدیکی مکه رسید، «سعد بن عباده» که پرچم سپاه اسلام را در دست داشت، این شعر را میسرود: «الیوم یوم الملحمه، الیوم تستحل الحرمه: امروز روز نبرد است، امروز جان و مال شما حلال شمرده میشود.»
پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) از شنیدن این سخن، بسیار ناراحت شدند و بلافاصله فرمودند: «الیوم یوم المرحمه:
امروز روز رحمت است» سپس سعد را از مقام خود عزل کردند و امیرالمومنین(علیهالسلام) را به جای او منصوب نمود.
btid.org/fa/news/157147
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 میگویند زنان عرب هرگز پشت در نمیرفتند!
مردان عرب اجازه نمیدادند که همسرشان برای بازکردن در برود پس چگونه #حضرت_زهرا به پشت در رفتند؟!
💥پایگاه جامع مطالب دینی
♨️ @andisheyehbartar 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یا حَیُّ یا قَیُّومُ 🍃
🗓 امروز چهارشنبه:
1 بهمنماه 1399
6 جمادیالثانی 1442
20 ژانویه 2021
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
♥️ #السلام_علیک_یااباعبدالله
🔰 میرزا احمد آشتیانی (ره) در كتاب هدیه احمدی آورده اند:
علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان فرمودند:
جهت آرامش پیدا كردن دست روی سینه بگذارید و در حالت نشسته و ایستاده چند مرتبه ایه 28 سوره رعد را بخوانید:
«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِكرِ اللهِ اَلا بذِكرِ الله تَطمَئِنُ القلوب» ...
در ایجاد ارامش بسیارموثر است .
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔹آیتالله حائری شیرازی
🖤قبر مخفی و ظهور منجی🖤
✍ اینکه حضرت زهرا (س) اجازه نداد قبرش آشکار شود، یک هنر سیاسی بزرگ، توأم با دوراندیشی بود که طول تاریخ را متأثر از خود کند.
حضرت زهرا (س)، اساس تمدن فاطمی را بر روی مخفی بودن قبر خود نهاد که با ظهور حضرت مهدی (عج) این تمدن به کمال رسیده و قبر مادرش آشکار میشود.
👈🏻کسانیکه هزار و صد و چند سال در انتظار ظهورند، قدر امامشان را میدانند زیرا به دلیل غیبت امام، انسان منهای دین، و دین منهای اسلام، و اسلام منهای امامت شد و عالم پر از ظلم و جور شدو چون امامت به اسلام باز گردد و دین به اسلام و انسان به دین زنده شود، عالم پر از عدل و داد خواهد شد.
او غایب شد تا قدرش آشکار شود؛ همانگونه که فاطمه زهرا (س) قبر خود را مخفی نمود تا قدر شوهرش، رهبرش و امامش آشکار شود.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 چرا حضرت زهرا (س) وصیت کردند شبانه دفن شوند؟
🎤 آیت الله حائری شیرازی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔰 حتی از #کرونا هم میشه درس گرفت..
🔹️کرونا به ما یاد داد #آلودگی یک نفر به همه ربط داره..
🔥یک #گناه_علنی میتونه همه جامعه را درگیر کنه
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - حسابرسی قیامت.mp3
3.49M
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬛️⬛️پیش بینی شهادت حضرت زهرا(س) و حضرت محسن(ع) توسط پیامبر(ص)
🎤 استاد رحیمپور ازغدی
#فاطمیه #حضرت_زهرا
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
♥️لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ الْـمَلِكُ الْـحَقُّ المُبِينُ♥️
🗓 امروز پنج شنبه:
2 بهمنماه 1399
7 جمادیالثانی 1442
21 ژانویه 2021
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
♥️ #السلام_علیک_یااباعبدالله
🔥 دشمنی حاکمان دلیل مخفی بودن قبر حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🔸سمهودی عالم شهیر اهل سنت میگوید:
✍ قبر فاطمه زهرا رضیاللهعنها به خاطر دشمنی حاکمان، از گذشته تا امروز مخفی مانده است...
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💬 #سوال_مخاطب :
🔰آیا ممکن است خداوند به جز دنیای ما، دنیای دیگری نیز خلق کرده باشد؟
✅ پاسخ:
✍ در این باره لازم است به نکاتی اشاره بکنیم :
🗞۱- پاسخ به این سوال مبتنی بر یکی ازمسایلی است که از قدیم الایام میان فلاسفه و متکلمین مورد اختلاف بوده وآن مساله حدوث و یا قدیم عالم از جهت زمان است.
🔹معمولاً از طرف متکلمین بر حدوث عالم و از طرف فلاسفه بر قدیم بودن عالم از حیث زمان استدلال میشود.
🔹حال اگر ثابت کردیم که عالم همیشه بوده و زمانی نبوده که در آن زمان خدا وجود داشته و لکن عالم وجود نداشت، به طور طبیعی دیگر شبهه این که خداوند پیش از آفرینش جهان به چه کاری مشغول بوده، بی اساس خواهد بود.
🗞۲- این که فلاسفه میگویند عالم قدیم زمانی است، منظورشان اصول و کلیات آن است نه افراد و جزییات آن، زیرا جزئیات و مصداقها به نوبه خود حادث هستند. علت این که فلاسفه به این نظریه قایل شده اند این است که بر اساس نظر آنها وقتی که علتی را تامه فرض کردیم دیگر نمیتوانیم معلولش را از او جدا فرض کنیم. از این رو نمیتوان فاصله زمانی بین معلول و علت تامه فرض کرد.البته وجود معلول از این جهت که وجودی وابسته وفقیر دارد در همه حال بی نیاز از علت تامه نخواهد بود.
👈پس گرچه عالم همانند خداوند قدیم است اما این تفاوت در بین آنها هست که عالم تنها قدیم زمانی است ولی خداوند علاوه بر قدیم زمانی بودن قدیم ذاتی (وجودغنی و غیر وابسته به دیگری) نیز دارد.(۱)
🗞۳ـ چنان که در حکمت وعرفان ثابت گشته، خداوند وجود محض و مطلق است که هر کمالی را واجد است و امکان ندارد هیچ کمالی را فاقد باشد.
🔷نیز به اثبات رسیده است که افعال چنین وجودی در دایرة زمان قرار نگرفته و به اصطلاح زمانی ومتغیر نخواهد بود.
🔹از این دو سخن این مطلب را میتوان استفاده نمود که پس معنای اراده و خلق حق همان عشق و حب به ذات و ظهور کمالات وشئون ذاتی اوست که به آن مرتبه تجلی حق گویند؛ زیرا از طرفی فیض و فضل برای خداوند دایمی (یا دایم الفضل علی البریه) است، و از طرف دیگرایجاد و ظهور او همیشه بدون زمان (احببت ان اعرف) است و از طرف سوم به لحاظ این که مقام مظاهر خلقی (ظهور و شئون کمالات الهی) همیشه متحقق و متحصل (فخلقت الخلق لکی اعرف) است.
👈از این رو، میتوان گفت ذات حق ازلاً و ابداً حالت آفرینش دارد. اما امر خلقت و آفرینش به لحاظ این که به وجود محدود تعلق میگیرد، رنگ حدوث پیدا میکند.
💠بنابراین نمیتوان گفت خداوند پیش از آفریدن به چه کاری مشغول بود، زیرا آن نوع وجود در هیچ وقتی از اوقات از عشق و پرتو افکنی و تجلی خالی نبوده است.(۲)
📚پینوشتها:
۱. مرتضی مطهری، مجموعه آثار، ج ۶، ص ۱۰۵؛ مصباح یزدی، آموزش فلسفه، ج ۱ و ۲.
۲. محیالدین مهدی الهی قمشهای، حکمت الهی، ج ۱، ص ۲۸۳.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈