هدایت شده از مصطفی آخوندی(کانال رسمی/ تحلیل ها و نظرات شخصی)
بعد از دولت اصلاح طلب، دولتی اصولگرا شکل گرفت از آنجایی که بعد از دولت اصولگرا گرایش جامعه به نگاهی غیر از آن بود و اصلاح طلبان عملکرد موفقی قبل از آن نداشتند پیش بینی می کردم دولتی تکنوکرات و اعتدالگرا شکل بگیرد که با شعارهایی بین اصولگرایی و اصلاح طلبی بتواند نقش دولت جدید را ایفا کند، پیش بینی درست بود و دولت اعتدال شکل گرفت ولی در عمل شعار اعتدالگرایی برای پوشش مخفی کردن ماهیت اصلاح طلبانه دولت بود و در عمل دولت اصلاحات شکل گرفته است.
برای انتخابات پیش رو فضا مبهم بود در یک طرف انقلابی هایی بودند که اصولگرایان محافظه کار فاصله گرفته و در حال تدارک دولت جوان حزب اللهی هستند اما در طرف دیگر اصلاح طلبان که با پوشش دولت اعتدال قبلا آمده بودند و هشت سال کشور را معطل بی تدبیری خود کرده اند ودیگر حنایشان برای مردمی رنگی ندارد.
برایم سوال بود این بار با چه حقه ای مردم را فریب خواهند داد تا اینکه تحولات روزهای گذشته کمی فضا را شفاف تر کرد.
نهاداجماع ساز اصلاح طلبان با مخفف ناسا در جماران جلسه گذاشت یک تدارک جدی برای انتخابات با مولفه های گوناگون استفاده از نام ناسا که نشان دهنده پیوند قلبی غربگرایان با آمریکاست و بی پرده از عقبه خود خبر می دهند، غربزدگی و خودباختگی به خصیصه اصلی این جریان تبدیل شده است. از طرف دیگر بهزاد نبوی رییس سنی این نهاد شد و اعضای نهضت آزادی رسما به این تشکل راه پیدا کردند، آنهم در جماران و تحت حمایت اعضای خانواده امام، امامی که درباره نهضت آزادی می نویسید :" نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند؛ و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان، بیشتر و بالاتر است"
واقعا عجیب است بیت امام اینقدر از تفکر امام فاصله گرفته اند که این صراحت امام خمینی در خصوص نهضت آزادی را فراموش کردند.
موضوع وقتی جالب می شود که از ایران با این ناسا به آمریکا برویم. اخیرا اعلام شده یک ایرانی تبار به نام آرین طباطبایی به تیم وزارت خارجه آمریکا پیوسته است وی فرزند جواد طباطبایی استاد اخراجی دانشگاه تهران است که به اتهام ملی گرایی اخراج شده بود ولی آنطور که اعلام شده سال 96 در جشنواره فاربی توسط رئیس جمهور آقای روحانی مورد تقدیر قرار گرفته است.
صحنه کم کم در حال شفاف شدن است اصلاح طلبان و نهضت آزادی با همکاری آمریکا این بار چه خوابی برای کشور دیده اند که بی پرده و بی هیچ شرمی اسم رمز ناسا به عنوان وحدت آنها انتخاب شده است خدا می داند.
🖌مصطفی آخوندی
@akhondi114
🔴 درخواست بسیار مهم آقای حاجی دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی برای تحقیق تفحص از روابط متقابل وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی و چگونگی کارآزمایی بالینی بین المللی این سازمان بر روی ۳۰۰۰ بیمار ایرانی مبتلا به کووید ۱۹
⏪متن درخواست بسیار مهم آقای حاجی دلیگانی عضو انقلابی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی جهت تحقیق و تفحص از نحوه روابط متقابل وزارت بهداشت با سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی (who)
بر همگان روشن است که سازمان بهداشت جهانی تحت سیطره ی ابرهلدینگ ها و بنیاد های صهیونیستی است.
شبکه مافیای جنایتکاری که با خیانت در حال بستن روزنه های ورود ساده ترین داروها و تجهیزات درمانی به جمهوری اسلامی است، در یک اقدام تامل برانگیز به بهانه پروژه های تحقیقی به راحتی به کشور ورود می کند تا اطلاعات بنیادین مربوط به حوزه سلامت و اثرات ویروس کرونا بر ژن ایرانیان را جمع آوری کند.
قسمت جالب ماجرا آنجاست که کارآزمایی بالینی سازمان جهانی بهداشت با مشارکت بیش از 11 هزار بیمار بستری مبتلا به کووید 19 بستری در 500 بیمارستان از 30 کشور در شش منطقه جهان از جمله ایران صورت گرفته و ایران با 3000 بیمار در 29 بیمارستان کشور "شاگرد اول" این کار آزمایی شده است!!
اما نکته جالب تر و سوال پرابهام این است که چطور 3000 بیمار ایرانی در برنامه ای در این سطح شرکت داده شده اند اما هیچ اطلاعاتی درباره ماهیت این برنامه ، هویت مدیران و طراحان و سرنوشت اطلاعات بدست آمده به هیچ کس داده نمی شود؟!!!
از طرفی خبر هایی مبنی بر جمع آوری و تشکیل بانک اطلاعات بهداشتی ایران توسط سفارت خانه های خارجی به گوش می رسد.
متاسفانه به نظر می رسد که حوزه بهداشت و درمان کشور به یکی از شاهراه های نفوذ پنهان دشمن تبدیل شده و ماهیت غیر سیاسی آن ، رصد این موضوع را از دسترس دور نگه داشته است.
لذا این جانبان نمایندگان امضا کننده این کاربرگ ، خواستار تحقیق و تفحص از نحوه روابط متقابل وزارت بهداشت با سازمان بهداشت جهانی و بررسی میزان نفوذ این سازمان در حوزه بهداشت و درمان هستیم.
@kalemat
📝فمینیسم ایرانی بردهگیری میخواهد نه برابری
دانشطلب
🔹یک زن میخواهد به اروپا برود و اسکی کند و چون با شوهرش اختلاف دارد و او اجازه خروج نداده فضای مجازی را پرکردهاند از فحشهای یکطرف به قوانین. یادم افتاد کلیترین تجربه زندان برای بنده این بود که چهار «میم» زندگی جوانها را نابود کرده؛ مواد، مشروب، موتور، و مهریه.
🔸میلیونها مردی که از مهریههای سنگین گزیده شده و زندگیشان رنگ جهنم گرفته زیر باز قسط ماهانه کمر خم کرده ممنوع الخروج شده یا در زندای موسپید کردهاند هرگز برای فمینیستهای ایرانی داخل آدم نبودهاند. یک زن ورزشکار اگر ممنوع الخروج شود اشک همهشان درمیآید.
🔹جیغ و داد راه انداختهاند که مردها به محضر بروند و حق طلاق و خروج از کشور و رضایت مطلق به اشتغال را امضا کنند اما صدایشان در نمیآید که بد نیست زنها هم مهریه را ببخشند. اوضاع از داخل ایران تراژیک به نظر میرسد اما دیگران اگر از بیرون نگاه کنند احتمالا جز طنز نمیبینند.
🔸فمینیسم ایرانی سراسر طلبکاری است. هم مزایای آزادی را میخواهند هم حمایتهای دینی را اما نه به تساوی مدرن تن میدهند و نه به تکالیف سنتی. به قوانین فحش میدهند اما نفقه و مهریه را دوست دارند و به روی خودشان نمیآورند که شروط ضمن عقد را هم همین قوانین دینی اجازه داده.
🔹قوانین ما ظرفیت انواع ازدواج را دارند؛ از سنتیِ ایرانی گرفته تا الگوی شبیه شده به همباشی. کسی هم نمیتواند دیگران را نهی کند که از اختیاراتشان در این طیفِ گسترده استفاد نکنند. اما چشمداشت فمینیستها نوعی عدم توازن کاریکاتوری و تغییر قوانین برای رسمی کردن آن است.
🔸شروط ضمن عقد خروج از سنتی است که مهریه سنگین هم در آن قرار دارد، اینها دو طرفِ یک معادله هستند. این معادله از نظر ما هم نامطلوب است اما یک طرفه دیدنش مشکلات بزرگتری ایجاد میکند. مردی که هم حق طلاق بدهد هم مهریه سنگین را بپذیرد رسما به بردۀ زن تبدیل خواهد شد.
🔹مهریه سنگین پدیده ویرانگری است که هرگز ترکیب «ظلم به مردان» برایش ساخته نشده منتها کسی که واقعا با تبعیض مخالف باشد به همان نسبت که برای زنها داد و بیداد میکند باید برای زندانیان مهریه و سربازی و... هم داد بزند، که خب نمیزنند! شعار برابری شوخی زشت فمینیستها است.
@kalemat
وقتی رفتارهای اخیر احمدی نژاد را مشاهده می کنیم بیش از پیش باید به این نکات حکیمانه امام خامنه ای در دومین سال دولت نهم در جمع رئیس جمهور و اعضای کابینه توجه کنیم:👇🏻👇🏻
اگر خدای نکرده جوری بشود که نتوانیم ما آنچه را که مردم دربارۀ مجموعۀ ما تصوّر میکنند آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود. به این جریان، به این جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد، آنوقت امیرالمؤمنین فرمود: «و لَقَلَّ ما شَیءٌ أدبَرَ ثُمَّ أقبَل»؛ موجی که برگشت و رفت خیلی آسان دیگر نمیآید اینطرف، بر نمیگردد. خون دلها باید خورد زحمتها باید کشید تا اینکه باز زمینه فراهم بشود برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد. این را از دست نباید داد.
خیلی از ماها نیتهایمان خوب است، با نیت خوب وارد میشویم؛ اما نمیتوانیم این نیت را نگه داریم. این نیت در اثنای راه به موانعی برخورد میکند، سایش پیدا میکند، کمرنگ میشود، ضعیف میشود. احیاناً یک جاذبۀ قویّ معارضی دل را که نیت جایگاهش دل است به سوی خودش جذب میکند، یکوقت نگاه میکنید میبینید اصلاً نیت رفت، یک چیز دیگری شده نیت. آنوقت انسان راهش عوض میشود.
اگر میبینید بعضیها ربُّناالله را گفتند اما امروز رو به بتکده دارند به جای کعبه، شعار خوب را دادند اما امروز صد و هشتاد درجه در جهت عکس آن شعار حرکت میکنند عاملش این است. گمان مصونیت از انحراف را ما در خودمان مطلقاً نباید بدهیم. یعنی هیچکس نباید بگوید ما که حالا دیگر وضعمان روشن است و مثلاً در خط صحیح داریم حرکت میکنیم و در خط دین و خدا و ما که منحرف نمیشویم. نه نخیر، همچین چیزی نیست.
میفرماید که «إِیَّاکَ وَ اَلْإِعْجَابَ بِنَفْسِکَ وَ اَلثِّقَةَ بِمَا یُعْجِبُکَ مِنْهَا»؛ بر حذر باش از اینکه خودشگفتی به سراغ تو بیاید. اعجاب به نفس یعنی خودشگفتی. یعنی که انسان به خودش شیفتۀ خودش بشود، خودشیفتگی. از خودش خوشش بیاید. بگویند مواظب باش توی این دام نیفتی.
انسان امتیازاتی در خودش گاهی مشاهده میکند، فهم خوبی دارد، نمیدانم قدرت بدنی خوبی دارد، قدرت ذهنی خوبی دارد، اطلاعات وسیعی دارد، بیان چنینی دارد، صدای خوشی دارد، جمالی دارد، چه چه چه. از این چیزها آدم خوشش میآید امتیازاتی در خودش انسان مشاهده میکند. به مجردی اینکه دیدید نسبت به خودتان حالت خودشیفتگی هست که معنایش این است که این امتیازی را که میبینید عیوب را در کنارش نمیبینید. اگر این شد بدانید که این خطر است. این همانی است که میفرمایند بر حذر باش.
خب حالا شما ممکن است بگویید که من خب این امتیاز را در خودم میبینم، خب چهکار کنم؟ بالاخره من توی مثلاً فرض کنید که این همه جمعیت شدم شاگرد اول فلان دورۀ تحصیلی یا در فلان کار اساسی شدم مثلاً برجستۀ فلان، چهکار کنم؟ این امتیاز را نبینم؟ نه، این امتیاز را ببینید، اما آن نقصها و عیبها و کمبودها و نقاط بسیار منفیای که در خودتان هست آنها هم در کنارش ببینید. آنی که انسان را شیفتۀ خودش میکند آن جمعبندی انسان است. ما آن نقاط خوب خودمان را میبینیم، آن نقاط نفرتانگیز و بد و زشت را مشاهده نمیکنیم لذا جمعبندیمان میشود جمعبندی انسانی که شیفتۀ خودش هست. این اشکال دارد.
ما خودمان باید مواظب باشیم که حرفهایی که در تمجید و ستایش ما میزنند اینها را ما باور نکنیم، ما نگاه کنیم خودمان «الْإِنْسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِیرَةٌ»؛ نگاه میکنیم به درون خودمان، نگاه میکنیم میبینیم خب نقصهای ما مشکلات ما کمبودهای ما، فریب نخوریم. این فریب خوردن انسان را در دام، دام غرور و گرداب غرور میاندازد، آنوقت دیگر انسان نجات پیدا نمیکند اگر خودش را بد برآورد کرد.
برادران و خواهران عزیز، مواظب خودتان باشید. آدمهای فاسدی که اسمهایشان را شنیدید یا توصیفشان را میشنوید اینها از اول که فاسد نبودند. یکوقت یک لقمۀ چرب و نرمی، دهانشیرینکنی دانسته یا ندانسته کسی توی دهان اینها گذاشته، به کامشان شیرین آمده، بعد لقمۀ بعدی و لقمۀ بعدی را خودشان برداشتند؛ شدند فاسد. خیلی مراقب باشید.
مبادا غرور ما را بگیرد! که یکی از بزرگترین لغزشگاهها غرور است. یعنی انسان بگوید من هستم که این کارها را کردم و من هستم که این چیزها به ذهنم رسید و انسان وقتی نگاه میکند به عملکردهای خودش، لغزشهای خودش را، اشتباهات خودش را، سادهنگریهای خودش را به تجربه در طول زمان در مییابد آنوقت میفهمد که آنجایی که موفقیتی به دست آمد کار کی بود آن موفقیت. و الّا اگر بنا بود ما خودمان باشیم همهاش همین لغزشها و بیتوفیقیها و اینها بود. البته انسان لغزشهای خودش را اشتباهات خودش را خیلی زود نمیفهمد. به مرور انسان اشتباهات خودش را درک میکند، انسان زود درک نمیکند.
آن اشتباهات به ما درس میدهد که اگر یک جایی موفقیتی هم از ما دیده شد و کار خوب و درستی هم اگر از ما سر زد این جز به توفیق الهی و به کمک الهی نمانده. بنابراین در چالۀ غرور نیفتید که بیرون آمدن از این چاله خیلی دشوار است، خیلی کمک الهی را لازم دارد.
مفتخر باشید به رأی مردم، مستظهر باشید به رأی مردم، اما مغرور نشوید. که اگر خدای نکرده ماها غرور به سراغمان آمد آنوقت انحرافها و انحطاطهای گوناگونی را در پیش پای خودمان خواهیم دید. مراقب باشید، این از آن دامهای بزرگ شیطان است. معمولاً بعد از پیروزیهای بزرگ خطرهای بزرگ وجود دارد.
آدمهای فاسدی که اسمهایشان را شنیدید یا توصیفشان را میشنوید اینها از اول که فاسد نبودند. بر حذر باش از اینکه خودشگفتی به سراغ تو بیاید. اعجاب به نفس یعنی خودشگفتی. اینکه انسان از خودش خوشش بیاید. مواظب باش توی این دام نیفتید. در چالۀ غرور نیفتید که بیرون آمدن از این چاله خیلی دشوار است. آنوقت دیگر انسان نجات پیدا نمیکند اگر خودش را بد برآورد کرد. شعار خوب را دادند، اما امروز صد و هشتاد درجه در جهت عکس آن شعار حرکت میکنند عاملش این است.
اگر خدای نکرده جوری بود که نتوانیم ما آنچه که مردم دربارۀ مجموعۀ ما تصور میکنند آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود؛ به این جریان، به این جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد، خون دلها باید خورد زحمتها باید کشید تا اینکه باز زمینه فراهم بشود برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد.
@kalemat
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6 دقیقه تحلیل فوقالعاده در شبکه خبر از آینده نزدیک یمن👌👏
نبرد مارب آینده غرب آسیا را تعیین می کند
سقوط مارب ، دومینوی فروپاشی جبهات دیگر ائتلاف سعودی را کلید خواهد زد
آزادسازی مارب سعودی را از معادلات یمن خارج خواهد کرد
️ کشته شدن عبدالغنی شعلان باعث فروپاشی صفوف نیروهای مدافع مارب شد
آمریکا به دنبال نجات سعودی از باتلاق یمن است
▪️ ساعت خواب فرهنگی
◽️ ساعت خواب فرهنگی زمانی است که فرهنگ استراحتی با نگاه نفتی را بپذیریم و سیاستگذاری اجتماعی خودمان را در دامان بودجههای کم و زیاد گره بزنیم و گزارش کار را فدای خروجی نماییم و این ابتدای مسئله چگونگی پیوند زدن عرصه فرهنگ با اجتماع است که در آن گیر افتادیم.
◽️ بحران فرهنگی را از این واضحتر نمیتوانیم کنکاش کنیم که در سه پرده اساسی دیدیم:
1️⃣ پربینندهترین لایو اینستاگرامی تتلو یا دومیلیون کامنت اولین اتفاقی پرحاشیهای بود که شاید تکانی بر جان میانداخت اما سکوت کردیم.
2️⃣ لایو پرحاشیه یک نوجوان 14 ساله و صحبت درباره چگونگی خودارضایی هشدار جدیتری بود که واکنش اساسی نداشت.
3️⃣ حالا از تب و تاب «آقامون جنتلمنه» میگذشتیم که با انتشار یک کلیپ در فضای مجازی مواجهه شدیم که عملا بازیگر پورنوگرافی را در یک ویدئو کلیپ خواننده مورد علاقه بخشی از نوجوانان آورده است و کمپین پرتعدادی که این اتفاق را پشتیبانی میکردند.
🔘 فضای بی بندوبار اینستاگرام بدون سیاستگذاری درست از سوی مسئولین امر سبب شده است که فحشا با سرعت بیشتری در دل جامعه ایرانی رسوخ کند و این ترکها ادامه فریادی است که مسیر را برای فروپاشی باز میکند.
🔘 حجم فروشی بلای جان وزارت ارتباطات شده که بدون نظارت اساسی اینستاگرام را رها کرده است تا این وزارتخانه درآمدهای خود را تامین کند و در مقابل کسی برای گسست فرهنگی و نسلی در دل جامعه صدایی بلند نکند.
🖊 مهدی کمالی
#یادداشت
#فرهنگ
#اینستاگرام
@kalemat
🔻آیت الله کاشانی در مسأله ملی شدن صنعت نفت نفر اوّل بود
🔻سخنرانی آیت الله خامنهای در سال ۶۳ در خطبههای نمازجمعه پیرامون شخصیت آیت الله کاشانی
«...یکی از مسائل زندگی مرحوم آیت الله کاشانی، نقش این بزرگوار در نهضت ملی شدن صنعت نفت و حوادث سال ۲۹ و ۳۰ و ۳۱ و بسیج مردم و قضایایی است که در آن تاریخ برای خاورمیانه یک حرکت عظیم بود. یک رستاخیز بود. آن روز وقتی این حادثه در ایران اتفاق افتاد و انگلیسیها آن تودهنی سخت را از ملت ایران خوردند، در دنیای عرب آنچنان انعکاس سیلی ایران بر بناگوش انگلیسیها عجیب بود که توانست ملتهای عرب را یکی پس از دیگری بیدار کند. در سه، چهار سال بعد از آن حادثه در دنیای عرب، سالهای حادثهخیز بود. سالهای دردسر و درگیری استعمار در مقابل ملتهای مصر و عراق و سوریه و غیره بود.
حادثه، حادثه بسیار مهمی بود، [و در آن حادثه] نقش مرحوم آیت الله کاشانی نقش اول بوده است. ایشان در مسأله ملی شدن صنعت نفت نفر دوّم نبود، بلکه نفر اوّل بود. کسانی که آن روزها یادشان است میدانند که بسیج و حرکت مردم فقط به وسیله مرحوم آیت الله کاشانی انجام میگرفت. نمایندگان آیت الله کاشانی در سرتاسر کشور و در شهرهای مختلف به ایراد سخنرانی میپرداختند و حقایق را برای مردم میگفتند، مسأله ملی کردن صنعت نفت را برای مردم تشریح میکردند و شوق آزادگی از یوغ انگلیسها را در دل مردم میآفریدند و به این ترتیب، ملی کردن صنعت نفت پشتوانه مردمی پیدا کرد و در مجلس شورای ملی آن روز و در هیأت دولت آن روز به آن صورت درآمد و به آنجا رسید...»
📌روزنامه جمهوری اسلامی؛ ۲۵ اسفند ۱۳۶۳
📆 وفات آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی؛ ۲۳ اسفند ۱۳۴۰
@kalemat
📍با قصد قربت #ماسک بزنید!
🔸️یکی از اندیشمندانی که از نخستین روزهای شیوع #کرونا با نگاه دقیق و پرسشگرانه به این پدیده نگریسته، #آیتالله_میرباقری، رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم و عضو مجلس خبرگان رهبری است.
🔸️ایشان جزو کسانی است که فرضیه "زمینهسازی غرب برای #حکمرانی_مجازی در بستر #کرونا" را مطرح کرده و از جوانان و پژوهشگران خواسته است در این باره تأمل و پژوهش کنند.
🔸️با این همه و با اینکه آیتالله میرباقری، یکی از منتقدان برخی از سیاستهای نهادهای دولتی در مدیریت جامعه در دوره کرونا بوده و است، در جمعها همواره از #ماسک استفاده میکند.
🔸️تصریحی از ایشان شنیده نشده است، اما شاگردان و اطرافیان ایشان تقریباً مطمئناند که با توجه به نتایج تحقیقات جدید در سطح دنیا و تردیدهای مطرح از سوی بسیاری از پزشکان و شواهد موجود در برخی از کشورهای اطراف، ایشان این روزها دیگر اعتقادی هم به اثربخشی جدی ماسک زدن ندارد؛ ولی همچنان از ماسک استفاده میکند.
🔸️همین امر سبب ایجاد یک سؤال در ذهن اطرافیان شده بود که حضرت استاد برای حل آن، پاسخی به این مضمون فرمود:
این #ماسک را بزنید؛ چون این سید جلیلالقدر (اشاره به رهبر معظم انقلاب) به آن دستور داده است، در استفاده از آن به نیت اطاعت از ایشان، نور وجود دارد.
#حکمرانی_مجازی
#جهان_پساکرونا
#فقه_حکومتی
@kalemat