بعد از جواب قاطع و محکم سوریه به حملات سبعانه اسراییل، صفحه اینستاگرام سردار #سلیمانی تصویری از مشت محکم سردار به دهان نتانیاهو را منتشر کرد.
اینکه چرا صفحه رسمی ایشان چنین عکسی که شاید جزء مسائلی باشد که نباید اینچنین بی پرده نقش احتمالی ایران را در این ضد حمله بیان کند را نشان داده است جای بحث دارد اما نکته مهمتر این است که شبکه هایی که بارها ادعای آزادی بیانشان گوش فلک را کر کرده بود به سرعت صفحه ایشان را حذف کردند! و برای بار چندم مشخص شد که این شبکه ها کاملا مدیریت شده و برخلاف ساده انگاری عده ای، کاملا حساب شده علیه ایران و جریان مقاومت عمل می کنند.
@kalemat
⭕️بخش های کمتر دیده شده از بیانات رهبر انقلاب در دانشگاه فرهنگیان: آموزش و پرورش باید #عدالتخواه تربیت کند
🔺 آنچه در مورد تعلیم و تربیت میخواهیم عرض بکنیم این است که جهتگیری تعلیم و تربیت کشور باید به سمت برخورداری از عدالت باشد؛ یعنی آموزش و پرورشِ ما، تعلیم و تربیتِ ما، عدالتپرور تربیت کند، عدالتخواه تربیت کند، عدالتساز تربیت کند؛ چون عدالت، آن ارزش والایی است که از اوّلِ تاریخِ بشر تا امروز، همواره مورد نظر آحاد بشر بوده است.
🔺ارزشها بهمرورزمان و بهتحوّلنسلها تغییر پیدا میکنند، [امّا] بعضی از ارزشها از اوّل تا آخر ثابتند؛ از جمله، ارزش عدالت است. شما ملاحظه کنید؛ ادیانی که معتقد به مهدویّتند -که تقریباً همهی ادیان الهی معتقد به مهدویّتند- اینها معتقدند که منجی بیاید، دنیا را پُر از عدل و داد کند؛ نگفتند پُر از دین کند، [بلکه] پُر از عدل و داد کند؛ این اهمّیّت عدل و داد را نشان میدهد. البتّه عدالت هم جز در سایهی دین حاصل نخواهد شد؛ این به جای خود محفوظ، امّا مسئلهی عدل و داد خیلی مهم است.
🔺 آموزش و پرورش ما باید جهتگیریِ اینجوری داشته باشد. امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) در نهجالبلاغه میفرماید: وَ مَا اَخَذَ اللهُ عَلَى العُلَماءِ اَلّا یُقارّوا عَلىٰ کِظَّةِ ظالِمٍ وَ لا سَغَبِ مَظلوم؛(۴) وظیفهی عالمان را بیان میکند که بر گرسنگیِ گرسنگان و شکمبارگیِ دارندگان، صبر نکند. تحمّل نکند. یعنی عدالت.
@kalemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🔶آیت الله موسوی جزایری، امام جمعه اهواز:
«هرچه حرم امام خمینی مجللتر باشد صحیحتر است. این برای کل امت اسلام، خدا و پیغمبر است!بعضیها فهمشان کم است!»
@kalemat
1_7465625.pdf
234K
نقدهای مهم حجت الاسلام قنبریان به اظهارات آیت الله موسوی جزایری
✔️ مطلبی که بیش از هر کس خودم و هم لباسی هایم باید به آن توجه کنیم ولی خواندنش توسط شما نیز خالی از لطف نیست
🔲مقام معظم رهبری:
🔸هجرت به آن جا که بايد هجرت کرد، يعني نچسبيدن به يک مکان. شايد امروز مصداقِ اين هجرت براي طلاّب علوم دينيّه و فضلاي محترمي که در حوزه ها متمکّن و مستقرّند، اين باشد که براي تبليغ به اکنافِ بلادِ اسلامي هجرت کنند.
🔸عدّه ای هستند که ميتوانند در شهري مستقر شوند و آن را هدايت کنند. اينها در خلال هزارها يا صدها نفر مثل خودشان، در قم مانده اند و اثری هم بر ايشان مترتّب نيست. حداکثر اين است که درسی بگويند- که اگر هم نگفتند، آن چند نفری که به درس اينها می آيند، به يک درس ديگر ميروند.
🔸الان در کشور ما، شهرها و روستاهايي وجود دارد که محتاجِ عالِمِ ديني است و علماي ديني بايد به آن جاها بروند.
📆1373/06/20
@kalemat
🌸قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
إنَّ أبوابَ السَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِ لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ و لاتُغلَقُ إلى آخِرِ لَيلَةٍ مِنهُ ؛
درهاى آسمان در شب اوّل ماه رمضان گشوده مى شود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمى شود .🌸
بحار الأنوار ، ج 96 ، ص 344
@kalemat
🔴خدایا توفیق بده از این فرصت ناب و استثنایی بیشترین بهره را ببریم
در خبرها آمده است که ️موگرینی تاکید کرده که از «حسن روحانی» تضمین گرفته است که تهران علیرغم تصمیم «دونالد ترامپ» برای خروج از برجام و وضع مجدد تحریمها علیه ایران، همچنان در توافق میماند.
✒📎 اگر این سخنان موگرینی صحیح باشد وقت آن رسیده که قوه قضائیه و دستگاه های امنیتی به پرونده برجام ورود جدی داشته باشند تا بیش از این خسارت و ذلت به ملت ایران تحمیل نشود
@kalemat
✍ او احمدينژاد عراق است....
🔴روانشناسی مقتدی صدر
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند.
فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود. اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست.
چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند).
او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند. او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام. در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است.
اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است. مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد.
#گنجی
@kalemat
🔴آیا بن سلمان به هلاکت رسیده است؟
خبر محرمانه درباره احتمال مرگ بنسلمان در تیراندازیهای کاخ پادشاهی
حسین شریعتمداری در شماره امروز (پنجشنبه) روزنامه کیهان نوشت:
🔹شواهد فراوان و قابل توجهی در دست است که نشان میدهد غیبت نزدیک به ۳۰ روزه «محمد بنسلمان» ولیعهد پادشاه عربستان طبیعی به نظر نمیرسد و از بروز حادثهای حکایت میکند که تلاش میشود از میدان دید دیگران پنهان بماند.
🔸یک سرویس اطلاعاتی در گزارش محرمانه خود با قاطعیت آورده است که در جریان درگیریهای شنبهشب ریاض- اول اردیبهشت(۲۱ آوریل)حداقل دو گلوله به محمد بنسلمان ولیعهد عربستان اصابت کرده و احتمال اینکه از دنیا رفته باشد نیز وجود دارد.
✍برخی گمانه زنی ها هم بر این است که وی بعمد از دید رسانه ها پنهان شده است تا نقش عربستان سعودی در همراهی با اسرائیل و آمریکا در کشتار فلسطینیان و انتقال پایتخت صهیونیستها به قدس دیده نشود
@kalemat