eitaa logo
کانال تبلیغی ؛ فرهنگی ؛اخلاقی-رمضانی پور
105 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
45 فایل
آیدی بنده برای طرح سوالات @Ramezanipoor
مشاهده در ایتا
دانلود
🥀پنجـشنبه است به رسم کهن،یاد میکنیم از آنها که وقتـشان و مکانشان از ما جـداست یاد میکنیـم از آنها که دلتـنگشان میـشویم یاد میکنیـم از آنها که هنـوز دوستـشان داریم یاد میکنیم از همه شهـدا،علمـا و درگذشتـگانمان 🌼با فاتحه و صلواتی بر محمد و آل محمد🌼 .
✨﷽✨ ✅«راهکاری برای کاهش فشار ناشی از کارهای ناتمام و عقب افتاده» یکی از نعمتهای خداوند متعال به انسانها قوّه حافظه است. حافظه طوری طراحی شده که مانند یک منشی دقیق به شکل غیر ارادی به هر بهانه ای کارهای ناتمام و عقب افتاده را یادآوری میکند! اگر اینگونه نبود به دلیل گذشتن از زمانشان فراموششان میکردیم و به فکر ترمیم نمی افتادیم. ولی اگر به جای پاسخ منطقی به یادآوری از آنها بخواهیم فرار کنیم وارد یک حرکت قسری و خلاف جریانی با طراحی ذهنمان میشویم که باعث استرس و خستگی روانی مان میشود. این خستگی در ناخودآگاهمان رفته و گاهی بی سبب احساس غمگینی میکنیم. پیرمان میکند! به نظر شما اگر فعلا شرایط به روز رسانی، تکمیل و انجام این کارها را نداریم نحوه مواجهه صحیح با معضل کارهای ناتمام و عقب افتاده چیست؟! 1⃣یک راه این است که به تمیز و مرتّب و منظّم کردن و طبقه بندی کارهای عقب افتاده بپردازیم. از آنها فرار نکرده و ضمن تشکر از قوّه ذاکره آنها را هر از چندی دقیق بنویسیم. به حافظه مان بگوییم نگران نباش! حواسمان به آنها هست! 2⃣یکی دیگر این است که اگر یادآوری مربوط به مسأله کمالگرایی است با نفی کمال گرایی افراطی موضوع را منتفی کرده و خیال حافظه را راحت کنیم. بگوییم اصلا پرونده اش برایم مختومه است! همانقدرش رزقم بود یا فعلا رزقم نیست. حالا اگر رجوع کردم کار جدیدی است نه تکمیل یا انجام کار قبلی! 3⃣یکی دیگر این است که اگر فعلا نمیخواهیم انجام دهیم به جای پنهان کردنشان از ترفند بیخیالی موقت استفاده کنیم! بگوییم دیگر اولویّتم نیستی! شاید بعدا منت بر سرت گذاشتم و انجامت دادم. .
✍ علامه طباطبایی: کسی که نیت کند آبروی مومنی را ببرد ، در اصل خود را آماده می کند برای جنگ با خدا ریختن آبروی مومن از گناهانی است که در دنیا و آخرت آبروی انسان را می برد. .
. ﷽؛ ✧ / 🏷 قرآن بخوانید! 🔅 (ﷺ) : ✓ «شما را به پروا كردن از خداوند عزّ وجلّ و نيز به قرآن، سفارش مى‌‏كنم؛ زيرا قرآن در تاريكى، نور است و در روز، راه‏نما. پس آن را، اگر چه در حال رنج و فقر باشيد (/ با تمام توان و احساس نياز)، بخوانيد». ⁙ «اُوصيكُم بِتَقوَى اللَّهِ عزّ وجلّ وَالقُرآنِ ؛ فَإِنَّهُ نورُ الظُّلمَةِ وهُدَى النَّهارِ ، فَاتلوهُ عَلى‏ ما كانَ مِن جَهدٍ وفاقَةٍ». 📚 تاريخ دمشق: ج ٣٦ ص ٤١٧ ح ٧٣٨٥ .
. ۞ با پروردگارت سخن بگو! ⫸ تلاوت قرآن، یادآورندۀ نویدها و هشدارهای خدای رحمان است. قرائت این کتاب آسمانی، مایۀ تذکّر انسان می‌گردد و جان تازه‌ای در کالبد انسان می‌دمد. از همین رو است که پیامبر اکرم(ﷺ) به توصیه می‌کند: ✧ عَلَيْک‌ بِتِلَاوَةِ الْقُرْآنِ‌ عَلَى کلِّ حَالٍ.(۱) بر تو باد تلاوت قرآن در همه حال. ⪨ تلاوت و درک آیات، برای روح انسان مفید است و به آن طراوت می‌بخشد؛ حتّی برای شخصیتی چون علی علیه‌السلام ‌که قرآن در روح و جانش دمیده و تنیده شده و در گفتار و رفتار آن حضرت متبلور است! ⪨ در احادیث دیگر، قرائت قرآن راه ارتباطیِ بنده با خدا معرّفی شده است؛ بستری که عرصۀ گفت ‌و گوی انسان و خدا را فراهم می‌آورد و پیام غیبیِ خدا را به گوش بشر می‌رساند▿ (ﷺ) : ✧ إِذَا أَحَبَّ‌ أَحَدُکمْ‌ أن یُحَدِّثَ رَبَّهُ فَلیَقرَأ القُرآنَ. (۲) هر گاه یکی از شما دوست داشت با پروردگارش سخن بگوید، قرآن بخواند. ⩸ عرصه‌های تلاوت قرآن کریم از نگاه روایات اهل بیت علیهم السلام ▿ ◃ترغیب به قرائت قرآن، ◃آثار و برکات، پاداش، اندازه و بهترین زمان‌های قرائت قرآن، ◃آداب تلاوت قرآن و محذورات آن، ◃منزلت قاریان و گوش دادن به تلاوت قرآن ◃شرکت در مجالس ختم آن. ا - - - - - ۱) الکافی: ج۸ ص۷۹ ح۳۳ ۲) الفردوس: ج۱ ص۳۰۲ ح۱۱۹۵ ، قرآن در روایات، ص۹۳ .
🌺 ༺ مـاه آذیـن بنـدی بـهشـت! ༻ ⩸ ماه شعبان، علاوه بر شرافتی که در احادیث به آن اشاره شده، به دلیل ولادت ولی‌الله الاعظم، ، در این ماه، شرافتی مضاعف و ویژه دارد. ₪ فرازی از خطبه‌ (ﷺ) در آغاز این ماه: ✧ شعبان ماه شریفی است و آن ماه من است. حاملان عرش آن را بزرگ می‌شمارند و حقّ آن را می‌شناسند. آن ماهی‌است که در آن همچون ماه رمضان، روزی بندگان زیاد می‌گردد و در آن بهشت آذین بسته می‌شود. و این ماه را شعبان نامیده‌اند زیرا در آن ارزاق مؤمنان تقسیم می‌شود و آن ماهی است که عمل در آن چند برابر می‌شود و کار نیکو هفتاد برابر ثمره می‌دهد. ◌ امالی صدوق، ص۲۲ ⩸ اعمال مشترک ماه شعبان ▿ ⩴ روزه؛ ⩴ أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ وَأَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ. (هر روز ٧٠ مرتبه)؛ ⩴ أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الرَّحْمٰنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.(هر روز ٧٠ مرتبه)؛ ⩴ در تمام ماه «هزار مرتبه»: لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَلا نَعْبُدُ إِلّا إِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ. ⩴ صدقه دادن ⩴ قرائت صلوات شعبانیه ⩴ بسیار صلوات فرستد. ⩴ دو رکعت نماز در هر پنجشنبه این ماه، در هر رکعت پس از «حمد»، «صد مرتبه» سوره «توحید»، و بعد از سلام، «صد مرتبه» صلوات. ┈┈‏┈┈‏┈┈ 🌐 ویـژه‌نـامـه مـاه شـعبـان ┈┈‏┈┈‏┈┈ 📖 مناجات شعبانیه ┈┈‏┈┈‏┈┈ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐✨'السلام علیک یا صاحب‌الزمان' بسم الله الرحمن الرحيم اللَّهُمَّ كُن لوليك الحجة بن الحسن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وعَلى آبائِهِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَفِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيَا وَحَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَعَيْناً حَتَّى تُسكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعًا وَتُمتَعَهُ فِيهَا طَوِيلا برحمتك يا أرحم الراحمين.‌‌🤍
💠 دوازده بهمن؛ بازگشت باشکوه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی گرامی باد 🔷🔸💠🔸🔷 .
بسم الله الرحمن الرحیم/ ♦️ 🔹‌ از فراقت چشم ها غرق باران می‌شود عاشق هجران کشیده زودگریان می‌شود 🔹‌ کوری چشم حسودانی که طعنه می‌زنند عاقبت می آیی ودنیا گلستان می‌شود.. ------------------- ای روشنی دیده ی مجنون تو کجایی؟ وقت است کز این هاله ی غیبت به در آیی این پرده ی هجران و فراق را برافکن بر سنگ بزن شیشه ی عمر این جدایی . . . ❣اللهم عجل لولیک الفرج ❣️
🔴 زیارت امام زمان (علیه السلام) پس از نماز صبح! 🔵 اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلاىَ صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ عَنْ جَمیعِ‏ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ فى‏ مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها وَ بَرِّها وَ بَحْرِها وَ سَهْلِها وَ جَبَلِها حَیِّهِمْ وَ مَیِّتِهِمْ وَ عَنْ والِدَىَّ وَ وُلْدى‏ وَ عَنّى‏ مِنَ الصَّلَواتِ وَالتَّحِیَّاتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ وَ مِدادَ کَلِماتِهِ وَ مُنْتَهى‏ رِضاهُ وَ عَدَدَ ما اَحْصاهُ کِتابُهُ وَ اَحاطَ بِهِ عِلْمُهُ؛ اَللّهُمَّ اِنّى‏ اُجَدِّدُ لَهُ‏ فى‏ هذَا الْیَوْمِ وَ فى‏ کُلِّ یَوْمٍ عَهْداً وَ عَقْداً وَ فى‏ رَقَبَتى‏؛ 🌹 اَللّهُمَ‏ کَما شَرَّفْتَنى‏ بِهذَا التَّشْریفِ وَ فَضَّلْتَنى‏ بِهذِهِ الْفَضیلَةِ وَ خَصَصْتَنى‏ بِهذِهِ النِّعْمَةِ، فَصَلِّ عَلى‏ مَوْلاىَ وَ سَیِّدى‏ صاحِبِ الزَّمانِ وَاجْعَلْنى‏ مِنْ اَنْصارِهِ وَ اَشْیاعِهِ وَالذّآبّینَ عَنْهُ، وَاجْعَلْنى‏ مِنَ ‏ بَیْنَ یَدَیْهِ، غَیْرَ مُکْرَهٍ فِى الصَّفِّ الَّذى‏ نَعَتَّ اَهْلَهُ فى‏ کِتابِکَ فَقُلْتَ: عَلى‏ طاعَتِکَ وَ طاعَةِ رَسوُلِکَ‏ وَ آلِهِ عَلَیْهِمُ السَّلامُ؛ 🌹 اَللّهُمَّ هذِهِ لَهُ فى‏ عُنُقى‏ اِلى‏ یَوْمِ الْقِیامَة. .