eitaa logo
وحدت
89 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
743 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 ببینید و بشنوید! شهیدان حاج قاسم سلیمانی، حسن باقری، احمدکشوری، علی صیادشیرازی، محمدابراهیم همت، احمد کاظمی و ... با ملت ایران سخن می‌گویند: 🌷نترسید و امیدوار باشید🌷 ▫️ بازخوانی بمناسبت اولین هفته‌ی عروج سردار عالیقدر اسلام سپهبد سلیمانی؛ در همین ساعت در بغداد
🚩قاچاق سوسک حنایی 🔴«محمدعلی طهماسبی» با بیان اینکه قاچاق آفتی است که منافع ملی را هدف قرار می‌دهد، گفت: «رواج قاچاق و نبود برخورد جدی با آن موجب مشکلات اقتصادی بسیار از جمله بیکاری و آسیب دیدن تولید را در پی دارد». 🔶 معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تجارب ایران در ورود آفات به کشور بواسطه قاچاق محصولات کشاورزی، اظهار داشت: 🔹«مگس مدیترانه‌ای، آفتی که چهارصد محصول را نابود می‌کند توسط قاچاق مرکبات وارد ایران شد و کردستان و یزد را آلوده کرد و تبدیل به چالشی بزرگ برای باغداران شد، 🔷 همچنین مگس میوه زیتون هم توسط میوه‌های قاچاق و بواسطه رعایت نشدن مسائل قرنطینه‌ای وارد کشورمان شد. سوسک حنایی خرما هم که آفت خطرناکی است، چند سال پیش از طریق قاچاق به کشورمان آمد».
🔴گندم‌نمای جوفروش 🔷«جواد امام»، عضو شورای‌ عالی سیاستگذاری جبهه اصلاح‌طلبان گفت: «فراکسیون امید با رأی مردم به برند اصلاح‌طلبی، با بیش از ۱۰۰ نماینده در مجلس دهم تشکیل شد، 🔻سپس برخی از آنها تغییر فراکسیون دادند و «گندم نمای جو فروش» شدند؛ چون با رأی اصلاح‌طلبی به مجلس رفتند و خلاف آن عمل کردند. فراکسیون امید در مجلس دهم در اقلیت بود. 🔹 برخی اعضای آن در همان روزهای اول تغییر فراکسیون دادند و به مستقلین و اصولگرایان پیوستند». وی سیستم حزبی کشور را دچار اشکال دانست و افزود: ♦«در کشور ما حزب جایگاهی ندارد. به همین دلیل امروز شاهد حضور دست‌کم ۱۲۰ حزب در کشور هستیم. حزب می‌تواند برنامه، تولید و تدوین کند و کادرسازی انجام دهد. 🔶 حزب باید با حضور در انتخابات، برنامه خود را به رأی بگذارد. این در حالی است که نظام انتخاباتی ما برای احزاب جایگاهی تعریف نکرده است».
🔷دستاوردهای مذاکره برای کشور 🔻 «جواد کریمی قدوسی»، نماینده مجلس درباره مذاکره و دستاوردهای آن در کشور نوشت: «بارها تأکید کردند اگر مذاکره نشود جنگ می‌شود. 🔸مذاکره کردند و عملیات های تروریستی افزایش یافت و به مجلس، مرقد امام(ره)، رژه اهواز و نطنز حمله شد و اسرار امنیتی ما توسط نفوذی‌ها و هیئت‌های اقتصادی ربوده شد و بارها تکرار کردند که ما سایه شوم جنگ را دور کردیم.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برجام چگونه تحریم ها را افزایش داد؟
🔷چین و گروه ۷۷ خواستار رفع تحریم‌ها علیه ایران شدند. 🔶 وزرای خارجه کشورهای عضو گروه ۷۷ و چین در پایان چهل‌و‌چهارمین نشست سالانه و در بیانیه پایانی خود خواستار لغو تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران شدند. ♦گروه ۷۷ بزرگترین سازمان بین دولتی کشورهای در حال توسعه در سازمان ملل است.
🔷یارکشی برای یک بازی باخته 🔎برجام را می‌توان جدی‌ترین توافقنامه بین ایران و غرب با محوریت آمریکا در طول 40 سال انقلاب دانست که بعد از انتخابات آمریکا دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است و فعالین سیاسی در حال یارکشی در دوقطبی موافقین برجام و مخالفین آن هستند. 🔻نکات تحلیلی: 1ـ وجه مشترک همه احزاب و جریانات سیاسی با گرایش اصلاح‌طلبی این است که راهکار حل مشکلات کشور گسترش روابط سیاسی و تجاری با کشورهای مختلف است و تقابل با آمریکا که نتیجه‌ای جز محدودیت و تحریم فلج‌کننده نداشته است، ♦بزرگ‌ترین مانع بر سر این مسیر است؛ لذا مذاکره با آمریکا را اولویت کشور پس از روی کار آمدن بایدن می‌دانند.
انتقام سپاه از تروریست‎ها 🔹روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا: امروز مواضع گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب را در آن سوی مرزهای شمال غرب کشورمان هدف قرار گرفت و طی این حملات خسارات و تلفات سنگینی به ضد انقلاب وارد شد. 🔹تروریست‎ها را در هر سوراخی که خزیده باشند، به سزای اعمال ننگین و جنایتکارانه‎شان خواهیم رساند. 🔸دیروز عناصر تروریست در گروهان مرزی «تکور» آذربایجان غربی سه نفر از نیروهای مرزبانی را به شهادت رساندند.
🔴چرا ریزش بازار ارز پس از پیروزی بایدن تداوم نداشت؟ 🔷«حجت‌الله عبدالملکی» استاد دانشگاه و تحلیلگر اقتصادی می‌گوید: «کاهش قیمت ارز در چند روز گذشته ناشی از عرضه بیشتر ارز به بازار بود. 🔶بخش زیادی از مردم و فعالین اقتصادی ارزهایی را که پیش از این با قیمت‌های پایینی خریداری کرده بودند را به دلیل نگرانی از کاهش قیمت ارز به بازار عرضه کردند. صادرکنندگانی که بدهی ارزی داشتند، 🚩 از موقعیت موقتی کاهش نرخ ارز استفاده کردند تا بخشی از بدهی ارزی خود را به بانک مرکزی برگردانند. برخی تحلیل‌گران معتقدند دولت برای اینکه کشور و مردم را متمایل به مذاکره مجدد کند، در روزهای اخیر ارز را به صورت تصنعی کاهش داد، 💢اما بعد این موضوع را ادامه نداد. این موارد هر کدام به نوبه خود موجب افزایش دوباره نرخ ارز شد.
🌀یادداشت/ ❌سیاست آمریکایی و تحریف داخلی! 🔻نتیجه انتخابات اخیر آمریکا هنوز به صورت قانونی و رسمی روشن نشده است. ترامپ در دو حوزه مدیریت تظاهرات طرفداران و پیگیری حقوقی به‌شدت فعال است تا بازی را به هم بزند، اما به نظر می‌رسد موفق نخواهد شد؛ اما آنچه مهم‌تر می‌نماید پیامدها و بازتاب‌های داخلی نتیجه و دعوای انتخاباتی آمریکا در بین جریان‌های سیاسی کشورمان است که نیم‌نگاهی هم از این دریچه به انتخابات 1400 ایران دارند. 🌐نکات تحلیلی: 1- به‌رغم این‌که مسئولان ارشد کشور به‌ویژه رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کرده‌اند که فرقی در رأی آوری هیچ‌یک از نامزدهای انتخابات آمریکا به لحاظ عملکردشان در قبال جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد، پیرامون نتایج و پیامدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جریان تحریف که پس از چند سال معطل‌سازی ظرفیت‌های داخلی و انتظار ثمربخشی درخت تعامل با غرب باید پاسخگوی انبوه مشکلات انباشته شده در حوزه‌های مختلف باشد، به فکر بزک کردن مجدد بایدن و امیدوارسازی مجدد مردم ایران به مذاکره‌ای تازه با اولین ناقضان برجام، یعنی تیم اوباما و بایدن هستند! 🔹 2- دو هدف برای این اقدام سیاسی- رسانه‌ای جریان تحریف متصور است؛ فرار از پاسخگویی به چرایی رساندن کشور به این وضعیت با منوط کردن عدم موفقیت‌ها به رفتار فردی ترامپ! و ایجاد امید واهی و دادن آدرس غلط به مردم خسته از سوء مدیریت‌ها برای انتخاب تفکری همسو‌ با دموکرات‌های آمریکایی در انتخابات 1400، یعنی «تَکرار دولت با برند غرب‌گرایی و متمایل به مذاکره»! 🔸 3- البته همه ما ایرانی‌ها از رفتن شخصیت لمپنی مثل ترامپ خوشحال هستیم، اما معنای آن این نیست که چشم به ماهیت سیاست در آمریکا ببندیم. اگر مردم عزیز ایران که حق طبیعی‌شان رهایی از مشکلات اقتصادی است، به این موضوع در اثر اغواگری‌ها و فریب‌های تازه رسانه‌ای توجه نکنند و اقدامات دولت دموکرات اوباما که همین بایدن معاون اولش بود را فراموش کنند، بازی با آثار روانی پیروزی نامزد حزب دمکرات استعداد تبدیل شدن به زمینه‌ای برای بروز خطاهای فاحش راهبردی را دارد. 🔺نکته راهبردی: تفاوت نداشتن سیاست بایدن و ترامپ در قبال ایران اسلامی، به ماهیت اصلی قدرت و سیاست در آمریکا و تجارب مداخلات و سلطه‌گری‌های سیستم حکومتی آمریکا، فارغ از این‌که کدام فرد و حزبی بر سر قدرت بوده، برمی‌گردد. بازخوانی مواضع تیم بایدن نشان می‌دهد همچنان دیوار بلند بی‌اعتمادی و تضاد ایدئولوژیک بین جمهوری اسلامی با نظام سلطه وجود دارد. سلطه وجود خودش را با عدم انقلاب اسلامی و با تهی‌سازی آن از مؤلفه قدرت ایدئولوژیکی و میدانی تعریف می‌کند. ✅نویسنده: فتح‌الله پریشان
123.pdf
72.4K
🌀نسخه pdf 🔰 سوال 32 ✅ موضوع: مجلس در خصوص کنترل تورم و کنترل گرانی که خواسته عموم است چه کارهایی را انجام داده است؟