⭕️ در دفاع مقدس نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت داشت
🔹 این مدل ابتکاری از حضور مردم در دفاع مقدس همیشه میتواند مطرح باشد. امروز هم میتوانیم ما اگر همت بکنیم با نگاه درست به مردم و مسائل نگاه بکنیم میتوانیم از این مدل استفاده بکنیم. البته بحث جنگ یک بحث است، بحث #اقتصاد یک بحث دیگری است. صاحبان فکر و اندیشه میتوانند به این به چشم یک ابزار اقتدار ملی نگاه کنند. آن وقت نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت پیدا میکرد در این مدل چون همه که نمیتوانند تفنگ دست بگیرند؛ بعضیها پشت جبهه میتواند نقش بیافرینند. از کمکهای مالی تا رسیدگی به مجروحان تا بدرقه باشکوه شهیدان؛ بنده بارها گفتم اگر از شهدا یک چنین تکریم و احترامی نمیشد شوق شهادت این چنین نمیشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خامنهای:
رفتن به پیادهروی اربعین فقط متوقف به صلاحدید ستاد کروناست.
اگر گفتند نه، که تا الان اینطور گفتهاند، همه باید تابع و تسلیم باشند. به جای رفتن به مرز، از خانه اظهار ارادت کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دشمن برای حمله به کشور تشویق شد؟!
رهبر انقلاب:
🔹از لحاظ ابزارهای نظامی در نهایت شدت و تنگدستی بودیم، امکاناتمان بسیار کم بود و بسیاری از آنها برای کسانی که مسئولیت پیدا کرده بودند شناخته شده نبود.
🔹سپاه هم به کلی فاقد امکانات بود، دشمن اینها را میدانست و به حمله تشویق میشد.
🔸همه قدرت ها ۸ سال همه توانشان را در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند آخرش هم هیچ غلطی نتوانستند انجام دهند پیروزی از این بزرگتر؟
🔸در جنگ های یکی دو قرن اخیر ایران همواره شکست خورده حتی در جنگ های بین الملل اول و دوم که ایران اعلام بیطرفی کرد اشغال شد
◀️ مردم را از مجلس جدید ناامید نکنید...
ایزدخواه نماینده مجلس از دریافت قسطی خودروی دنا پلاس با نصف قیمت بازار و اقساط ۳ ساله خبر داد!
🔺 آیا این مصداق رانت نیست؟ وقتی بسیاری از خانوادهها در حسرت یک پراید هستند چرا یک نماینده مجلس باید ماشین ششصد میلیونی سوار شود؟
بعد از گرفتن این امتیاز چگونه میخواهید در برابر گرانفروشی و کلاهبرداری خودروسازان بایستید؟!
🔴امکان ادامه جنگ؛ با کدام مسئولین؟!
👈امروز امام خامنهای فرمودند "قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود"
شاید از این سخن تعجب کنید، اما مطلب زیر رو بخونید تا متوجه شرایط اون زمان بشید:
🔸هاشمی رفسنجانی در خرداد ۱۳۶۷ جانشین فرمانده کل قوا شد، میرحسین موسوی رو به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بهزاد نبوی رو به عنوان مسئول پشتیبانی و محمد خاتمی رو به عنوان مسئول تبلیغات انتخاب کرد.
🔹با اعلام محسن رضایی مبنی بر نیاز بودن ۳/۵ میلیارد دلار برای اداره جنگ، میرحسین موسوی اعلام کرد یک دلار هم نداره! بهزاد نبوی هم گفت که انبارها خالیه، خاتمی هم گفت مردم از جنگ خسته شدهن و دیگه کسی جبهه نمیره! (در حالی که بعد از اعلام قطعنامه، تعداد زیادی از مردم برای رفتن به جبهه اعلام آمادگی کردند!)
🔻بعد از این شرایط هاشمی رفسنجانی پیشنهاد پذیرش جام زهر به امام رو میده؛ به نظر شما با وجود همچین مسئولینی، میشد جنگ رو ادامه داد؟
میریوسفی: اقدام آمریکا آن را منزویتر خواهد کرد
سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به احتمال اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران:
🔹نمایش «فشار حداکثری» ایالات متحده که شامل اقدامات تبلیغی جدید در تقریبا هر هفته است، متحمل شکست مفتضحانه آشکاری شده است و اعلام اقدامات جدید این حقیقت را تغییر نخواهد داد.
🔹تمام جهان متوجه شده که این اقدامات بخشی از کمپین انتخابات آتی است و امروز جهان ادعاهای مضحک آمریکا را در سازمان ملل نادیده میگیرد.
🔹این اقدامات فقط ایالات متحده را در عرصه جهانی منزویتر میکند.
⭕️قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود
🔸رهبر انقلاب در آغاز هفته دفاع مقدس :
🔹دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود. برخی مجموعه دفاع مقدس را به بی تدبیری متهم میکنند. ابدا این طور نیست، دفاع مقدس از اول تا آخر مدبرانه و عقلایی بود.
🔹قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود، اگر مدبرانه نبود امام آن را نمیپذیرفت.
روسیه: آمریکا عصبانی است
📲میخائیل اولیانوف:
🔹 آمریکا از این واقعیت که عملاً هیچکس آماده نیست این کشور را به عنوان طرف برجام به رسمیت بشناسد به شدت عصبانی است.
🔹هیچ چیز که جای گلایه داشته باشد وجود ندارد. در اینجا با نوعی خطای محاسباتی مواجه هستیم که به دلیل نقش وسیع ایدئولويی در سیاست خارجی آمریکا ایجاد شده است.
🔴وقتی کفگیر بیبیسی به ته دیگ میخورد!
✔️امسال همزمان با هفته دفاع مقدس بیبیسی به تلاش برای ارائه روایتهای دوقطبی ساز در جامعه روی آورده است. دو قطبی«خودی و غیرخودی در جنگ»، «زنان و مردان»، « محرمانه و نامحرمانه» و...
✔️در یکی از این روایتها که با عنوان «چهلمین سالگرد جنگ ایران و عراق؛ روایت ۶ هزار و ۵۰۰ زن شهید کجاست؟ به ارائه تصاویری پرداخته که همگی پخش شده از صدا و سیما و تهیه شده در داخل کشور هستند و این یعنی موضوع نقش زنان در دفاع مقدس مورد توجه برنامه سازان و روایت کنندگان موضوعات جنگ بوده است. این را از لوگوی بالای تصاویر متوجه خواهید شد. اگر این مستندها در ایران پخش نشده بود، امروز بیبیسی محتوایی برای این برنامه خود نداشت. در واقع داشته های خودمان را در قاب خود به عنوان نداشتههایمان پخش میکند.
✔️این رسانه در جایی مدعی میشود مسوولان ایران به نقش و تاثیر زنان در جنگ نگاه حذفی داشتهاند و بلافاصله تمجید امام خمینی (ره) و غبطه خوردن بالاترین مسوول جمهوری اسلامی به زنان نقش آفرین در جنگ را به تصویر میکشد.
✔️این رسانه که تلاش میکند در قامت مدافع حقوق زنان در جنگ ظاهر شود، برای این زنان از لفظ کشته استفاده میکند و حتی در روایت رسانهای خود نیز از آنچه برای ارائهاش تلاش میکند، فاصله دارد.
✔️شاید یکی از دلایل ریزش شدید مخاطبان کانال بی بی سی در تلگرام و آمدن تعداد مخاطبان این رسانه به زیر میلیون نفر که بیسابقه بوده است، همین تناقضات رسانهای و رو شدن دست آن برای مخاطبان باشد. رسانهای که حتی برای ارائه خبر جریمه 10 هزارپوندی برای نقض کنندگان قرنطینه خانگی #در_بریتانیا نیز از عکس زنان آنهم زنان محجبه بهره میگیرد، امروز مدافع حقوق زنان آنهم زنان موثر در دفاع مقدس شده است.
در طول جنگ تحمیلی، کدام شهرها بیشترین آسیب را دیدند؟
در طول جنگ تحمیلی، 127 شهر از شهرهای كشور مورد تهاجم هوایی و موشكی قرار گرفتهاند. از میان شهرهای مورد تهاجم، آبادان با بیش از 1017 بار رتبه اول، اهواز با 316 بار رتبه دوم و دزفول با 241 بار رتبه سوم قرار دارد. شهر تهران در دوران جنگ شهرها، 92 بار مورد تهاجم هوایی و موشكی قرار گرفته است. در روزهای پایانی سال 1366 سومین جنگ شهرها علیه ایران آغاز شد و برای اولین بار موشکهای عراقی كه برد آنها به كمك متخصصان خارجی افزایش یافته بود، به شهرهای تهران و قم اصابت كرد. بیش از 63 درصد از حملات دشمن به شهرهای كشور با هواپیما، 32 درصد با توپخانه و در حدود 5 درصد نیز با موشك صورت گرفته است. حداكثر تعداد شهدا در یکبار تهاجم به شهرهای كشور 800 نفر است كه در اثر تهاجم هواپیماهای دشمن به شهر كرمانشاه، در آذرماه 1365 اتفاق افتاد. حداكثر تعداد مجروحین در یکبار تهاجم به شهرهای كشور 4000 نفر است كه بر اثر تهاجم هواپیماهای دشمن به شهر اهواز در تیرماه 1367 اتفاق افتاد. درمجموع؛ 5 استان ایران صحنه جنگ بوده و 11 استان مورد حمله قرار گرفته، 500 شهر و 4 هزار روستا بر اثر جنگ خسارت دیدهاند.
نقش یک ژنرال بازنشسته آمریکایی در ترور سردار سلیمانی
«باب وودوارد» روزنامهنگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم»، روایتی از نحوه تصمیمگیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ارائه داده است. پیشازاین منابع خبری به نقش مایک پومپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کردهاند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است. طبق مفاد کتاب، زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۶ بهتازگی بهعنوان رئیسجمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود، جک کین با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود. کین علاوه بر این، تلاشها و بیمهای دولت جورج بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی بوش از او برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود، اجازه خواسته بودند، بوش با این درخواست مخالفت کرده بود».
▼ خط تحریف
آمریکا مدعی بازگشت تحریمها علیه ایران شد
آمریکا مدعی شد که مکانیسم ماشه را فعال کرده است. وزیر خارجه آمریکا گفت: «تمام تحریمهای سازمان ملل علیه ایران، ازجمله محدودیت تسلیحاتی احیا شدند. از امروز، تمام مفاد قطعنامههایی که ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ ملغی شده بودند، دوباره فعال شدند. اقدامات ذکر شده در پاراگرافهای ۷، ۸ و ۱۶ تا ۲۰ قطعنامه ۲۲۳۱ نیز لغو شدند. از تمام کشورهای عضو سازمان ملل انتظار داریم به این تحریمها پایبند باشند. اگر سازمان ملل تحریمها را بازنگرداند، واشنگتن عواقبی را برای آن در نظر میگیرد. در روزهای آینده، ایالاتمتحده گسترهای از اقدامات بیشتر برای تقویت اجرای تحریمهای سازمان ملل و همچنین پاسخگو کردن ناقضان آنها را اعلام میکند. کارزار فشار حداکثری ما بر ایران ادامه دارد تا زمانی که آنها به توافق فراگیر با ما جهت مهار کردن تهدیدات اشاعه و توقف آشوبپراکنی، برسند.» بهراستی منطق گفتگو با چنین دولتی چگونه باید باشد؟ عدهای در داخل کشور که مدام سخن از مذاکره با آمریکا سر میدهند و حرف از جامعه بینالملل و مذاکره و رفع اختلافات فیمابین میزنند و دلسوزان نظام را جنگطلب خطاب میکنند، امروز چهره واقعی آمریکا را ببینند که وقتی خواستهاش در مجامع بینالمللی و در سازمان ملل تأمین نمیشود، زیر همه آنچه مدعیاش بود، از دموکراسی گرفته تا جامعه جهانی و ... زده و با قلدری تمام سازمان ملل را نیز تهدید میکند که باید خواستهاش را اجابت کند. این همان دولتی است که برخی امید واهی به بستن معاهده برد- برد با آن داشته و دارند!