💠اولین دستگاه سی تی آنژیوگرافی پیشرفته زنجان خریداری شد
.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت:
🔸اولین دستگاه سی تی آنژیوگرافی پیشرفته با قیمت حدود ۶۰ میلیارد تومان خریداری و وارد استان شد.
🔸استان زنجان پیش از این، دستگاه سی تی آنژیوگرافی برای خدمت رسانی به مراجعه کنندگان نداشت و هم استانیها با صرف هزینههای زیاد به تهران و استانهای مجاور مراجعه میکردند.
🔸این دستگاه، فناوری بالایی دارد و در مقایسه با سی تیهای معمولی که هشت یا ۱۶ واحد (اسلایس) است، ۲۵۶ واحد دارد.
🔸با راه اندازی این دستگاه، آنژیوگرافیهای عروقی و قلبی در استان انجام میشود و ظرفیت و فرصت بسیار خوبی را در استان ایجاد میکند.
🌐زنجان پلاس+
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک | برخورد با شبکه مولد بی حجابی
🇮🇷
📝 حمله تروریستی سراوان اقدامی هدفمند علیه امنیت ایران و پاکستان است
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم نمودن حمله تروریستی در مرز “مرزه سر” در منطقه سراوان آن را اقدامی هدفمند علیه امنیت و منافع دو کشور ایران و پاکستان دانست تا اجازه ندهند مرز مشترک، مرز دوستی و همکاری باشد.
🔹«ناصر کنعانی» حمله ددمنشانه تروریستی در مرز “مرزه سر” در منطقه سراوان که منجر به شهادت چند تن از مرزبانان دلیر و غیور کشورمان شد را به شدت محکوم کرد.
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که توسل به این اقدام تروریستی بزدلانه توسط گروههای شرور و تروریست بعد از حضور هیأت بلند پایه پاکستانی به ریاست شهباز شریف، نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در مراسم افتتاح طرحهای بازارچه مشترک مرزی و انتقال برق به همراه رئیس جمهور کشورمان در مرز “پیشین”، اقدامی هدفمند علیه امنیت و منافع دو کشور است تا اجازه ندهند مرز مشترک مرز دوستی و همکاری و مرز اقتصادی برای مردم دو کشور باشد.
🔹کنعانی افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این اقدام شرورانه، از دولتمردان پاکستان انتظار دارد هرچه سریعتر به توافقات دو کشور برای سرکوب گروههای تروریستی جامه عمل پوشانیده و در ارتقای امنیت مرزهای مشترک بکوشد.
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: قطعا هدف این گروههای تروریستی ایجاد خلل در امنیت مرزهای مشترک و امنیت مردم مرزنشین دو کشور بوده و جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته مجددا بر اهتمام خود بر بسط امنیت در منطقه و توسعه همکاربها تاکید مینماید.
🔺کنعانی در پایان به خانوادههای شهدای گرانقدر این حادثه تروریستی تسلیت گفت و ضمن ابراز همدردی، برای آنان صبر و شکیبائی و برای شهدا علو درجات مسئلت کرد.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #فوتو_موشن | مکاشفه بزرگ ملاصدرا در حرم حضرت معصومه (علیهاالسلام)
🎥 روایتی از عنایت ویژه بانوی کرامت به حکیم فرزانه ملاصدرا، از بزرگان فلسفه اسلامی و از بزرگترین دانشمندان جهان
🗓 به مناسبت ۱ خردادماه، سالروز بزرگداشت ملاصدرا [صدرالمتألهین]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 در امام خامنهای ذوب شوید همانطور که او در اسلام ذوب شده است
🍃🌹🍃
✅ عجب حرف های قشنگی 😍
💢مناظره یا منازعه؟!
🔹این روزها شاهد پخش و انجام مناظراتی هستیم به ویژه در حوزه مسائل اقتصادی کشور که گاه از هدف و منظور مناظره فاصله میگیرند و وارد منازعه، درگیری سیاسی و حتی خشونت کلامی میشوند. اما این وضعیت را هیچگاه مردم با فرهنگ ایران نپذیرفتهاند. چرا که گفتوگو کردن آدابی دارد، اهدافی را دنبال میکند و لازم است به قالبها و روشهایی بهینه انجام آن توجه گردد تا باعث رشد جامعه و منجر به نتیجه شود. بنابراین، در مناظره هدف روشن شدن زوایای بحث و به ویژه ارائه راهکار و برونرفت از موضوع، مسئله و چالشی است که در باره آن مناظره و مباحثه میشود. در غیر این صورت نتیجه مناظره به ضد خودش تبدیل میشود.
🔸برای اینکه یک مناظره با موفقیت انجام و به اهدافش برسد، لازم است طرفین الزاماتی مانند نحوه و شیوه مناظره، میزان رعایت و پایبندی طرفین به آداب مناظره و احترام متقابل را رعایت کنند. همچنین سؤالات طراحی شده در مناظره باید هدفمند و متناسب با نیازهای مردم و جامعه و در راستای عبور از مشکلات طراحی شود و الا اگر مناظره با عبور از مرزهای باریکی که با سایر روشهای گفتوگو دارد، تبدیل به جدل، مغالطه و خدای ناکرده منازعه و دعوای خشن کلامی شود و طرفین با دادن یک سری اطلاعات غیر لازم و گاه مضری که به منظور نشان و نمایش دادن اشراف بر صحنه باشد، بیشتر اعصاب دنبالکنندگان مناظره را به هم خواهد ریخت و بر حجم سؤالات و شبهات خواهد افزود و امید به حل مشکلات را به یأس تبدیل خواهد کرد.
🔹مناظره جای تسویهحساب گروهی و جناحی همانند مناظرات اخیر اقتصادی هم نباید باشد. البته میشود با ادله علمی طرح موضوع کرد و تبعات و پیامدهای یک تصمیم و سیاست غلط را محور بحث قرار داد اما نباید بیاحترام، پرخاش كلامی، توهین و اتهامزنی نسبت به یكدیگر صورت بگیرد که ضمن تقلیل اثر بحث، جامعه را به سمت دوقطبی شدن سوق میدهد و مهمتر از همه، ارائه راهحلی صورت نمیگیرد و مخاطبان پیشروندگی را شاهد نخواهند بود و آنچه اتفاق میافتد دیگر مناظره نیست بلكه منازعه و دعوایی است که نتیجه مشخصی از آن بیرون نمیآید.
🔸آنچه مردم انتظار دارند این است که مناظرات به ترسیم تصویری درست از وضعیت جامعه و چیستی و چگونگی برونرفت از مسائل و مشکلات منجر شود. از نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی مشکل رشد نقدینگی، تورم، گسترش فقر، بیکاری، کاهش ارزش پولی ملی و نوسانات قیمتها وجود عینی دارند و باید خروجی مناظره اقتصادی ارائه برنامه برای حل این مشکلات باشد.
✍🏻فتحالله پریشان
#حرفروز