eitaa logo
وحدت
93 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
743 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌠🍁 🍁 ❌ برجامی که"بتن" کرد قاسم و محسن را "ترور"، مردم را "تحریم"و دارو رسانی به ایران را ممنوع و"حق رآی" ایران ۷هزارساله را در سازمان ملل "لغو" می کند! تورم می آورد! دلارهای ما را در کره مسدود و را ارزان اما بورس را متلاشی می کند! 💯بی لکنت می گوییم برجام شما دزد وخائن است! ✍ دکتر مجتبی زارعی 🔸🌺🔹
✅ احکام مربوط به تحلیل سیاسی 🌺برگرفته از کتابچه «احکام هدایت سیاسی» بر اساس فتاوای حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)
🌠🍁 🍁 ❇️یادداشت کوتاه 🌐 موضوع: نئو پوپولیسم؟ ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🔸🌺🔹 🔻اقدامات پوپولیستی جواب خاصی ندارد و چه بسا فاعل آنها تشنه واکنش های رسانه ای باشد، زیرا این واکنش ها می تواند او را به هدفش نزدیکتر کند. 🔹این اقدامات می‌تواند در قالب شعارهای اقتصادی نمود پیدا کند و یا در قالب دیدگاه های آزادیخواهانه، مانند نظرسنجی یک مقام مسئول در اینستاگرام که پرسیده "به نظر شما آیا شاخص های آسیب های اجتماعی پس از صدور و اجرای حکم فیلترینگ بهبود پیدا کرد؟" 🔸مواجهه رسانه‌ای با چنین اقداماتی، فاعل آنرا متنبه نمی کند و اثر اجتماعی آن نیز محل تردید است. پاسخ چنین تحرکاتی، اقدامات قانونی در موعد مناسب است، خصوصاً آنکه فاعل این امر نسبت به مسئولیت خود در ایجاد ، ترک فعل کرده و منافع ملی را فدای اغراض جناحی یا قدرت طلبی خویش نموده باشد. 🔺البته تا چند ماه آینده باز هم شاهد چنین اقداماتی خواهیم بود تا افکار عمومی در هنگامه انتخاب اولویت های خویش را فراموش کند.
🌠🍁 🍁 💠 سوال: 1️⃣در جلسات هدایت سیاسی؛ سؤالات جمع‌آوری شده از شرکت‌کنندگان را ممیزی کرده و طبق نظر خود، سؤالات مناسب و در شأن یگان را در اختیار سخنران قرار می‌دهیم. انجام این کار خلاف عدالت نیست و مدیون شرکت‌کنندگان نمی‌شویم؟ 🔴 پاسخ: اگر زمان و موقعیت اقتضای اولویت‌بندی در مطالب و مباحث نماید، ایرادی ندارد.
رئیس سیا استعفا کرد 🔹 هاسپل، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی () یک روز قبل از برگزاری مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری از سمت خود کناره‌گیری کرد و به فعالیت ۳۶ ساله خود پایان داد. 🔹رسانه‌های آمریکایی از هاسپل بعنوان یک چهره بحث‌برانگیز یاد می‌کردند زیرا او یکی از حامیان شکنجه در بازجویی‌ها بوده و سیا تحت نظر او یک زندان مخفی در تایلند راه‌اندازی کرده بود.
🔴چرا موشک می‌سازیم؟ چون امروز قدرت دفاعی، پشتوانه قدرت دیپلماسی است. چون در ۲۰۰سال اخیر، ایران حتی در هنگامه بی‌طرفی مورد حمله بیگانگان قرار گرفته. چون بودن امنیت منجر به رشد اقتصادی و نبودن آن باعث مختل شدن زندگی می‌شود واقعا اینها را متوجه نمی‌شوید یا خودتان را به آن راه می‌زنید
📸 ۹ دلیل در پاسخ به این‌که چرا می‌سازیم. 📌دلیل پنجم؛👆
📍دولت با بورس چه کار دارد می کند؟! 🔹مردم باید از این اخبار متناقض درباره بورس و رئیس آن چه برداشتی بکنند: 🔻قالیباف اصل رئیس سازمان بورس : استعفا نداده ام و نمی دانم خبر استعفای مرا چه کسی منتشر کرده. شاید مرا برکنار کنند اما استعفا نداده ام. 🔹در حالی قالیباف اصل از منبع انتشار خبر استعفایش اظهار بی اطلاعی می کند که اصل خبر و نامه استعفا، توسط پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) وابسته به سازمان بورس،منتشر شد. 🔻سیاوش وکیلی مدیر روابط عمومی بورس: خبر استعفای دکتر حسن قالیباف اصل از پست ریاست سازمان درست است و در تارنمای رسمی سازمان بورس منتشر شده است. 🔻وزیر اقتصاد: 🔹بازار با قیمت‌گذاری‌های کالا‌ها میانه خوبی ندارد و به همین دلیل به اظهارات وزیر صنعت در باره موضوع فولاد واکنش نشان داد. و در میان فعالان بازار این نگرانی شکل گرفت که شاید این موضوع شروعی برای بقیه کالا‌ها باشد. 🔹همچنین اجبار پالایشگاه‌ها به توزیع قیر با نرخ دولتی و یا لغو معافیت مالیاتی شرکت‌های معدنی روی بازار اثر منفی می‌گذارد، زیرا به سوددهی آن‌ها آسیب می‌زند. 🔹مسئول صنعت بانکداری وزارت اقتصاد است نه بانک مرکزی؛ وقتی نرخ بهره بین بانکی ناگهان شبانه به بالای ۲۰ درصد می‌رسد این موضوع روی بازار اثر می‌گذارد. 🔹بازار سهام محلی برای کشف قیمت است و دولت باید کاری کند که این عملیات با کارآمدی انجام شود. 🔹چرا درباره استعفای شاپور محمدی رئیس سابق بورس دروغ گفته می‌شود که وزیر وی را برکنار کرده . روابط بنده با وی بسیار خوب بود و خود او با اصرار و به خاطر مسائل شخصی استعفا کرد. 🔹سوال مهم این است که آقای روحانی و وزرای اقتصاد و صمت و نفت و دیگر اعضای تیم اقتصادی، دقیقا دارند با سازمان بورس که می تواند نقطه قوت اقتصاد باشد، چه معامله ای می کنند؟/محمد ایمانی
💠🍁 🍁 ❇️ دولت انقلابی(1) 💠موضوع: چیستی دولت انقلابی ✍️ اشکان گل افشان 🔸🌺🔹 🔻برای روشن‌تر شدن ابعاد مختلف دولتی با نشان انقلاب اسلامی، لازم است تعریفی مشخص از آن ارائه شود. دولت انقلابی؛ دولتی برخوردار از روحیه جهادی، با نشاط و پر تلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است. 🔹 چنین دولتی در بزنگاه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بین‌المللی به جای بهانه تراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره می‌برد. باید توجه داشت که در منطق سیاسی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی؛ جوان گرايی در تقابل با شايسته‌سالاری نيست. 🔸نباید با تاكيد بر جوانگرایی، شایستگان را حذف کرد و يا امور را به دست جوان کم‌تجربه‌تری سپرد که فاقد شايستگي و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود. 🔹در تعریف رکن انقلابی بودن عبارت دولت باید بیان کرد که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، دولت حزب‌اللهی عبارت است از: «دستگاه مدیریتی تحقق ارزش‌ها و مسئول اجرای قانون اساسی که ارکان مختلف آن معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی باشد.» به عبارت دیگر پشتوانه چنین دولتی، اعتقاد به مبانی ناب و قاطع حکومت اسلامی است و دغدغه اصلی این دولت حل مسائل مردم و انقلاب اسلامی بر اساس نظامات برآمده از اندیشه اصیل انقلاب اسلامی است. 🔺طبق بیانات آیت الله خامنه ای اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهره‌مند باشد، تمام برنامه‌ها و اهداف آن دولت در حوزه‌های روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق می‌پذیرد.
🌠🍁 🍁 🌀 یادداشت روز 💠 پس از ۱۴۰۰ سال ✍️نویسنده: فرهاد مهدوی 🔹🌺🔸 🔻وزارت خزانه‌داری آمریکا در آخرین روزهای ریاست‌جمهوری ترامپ از تحریم آستان قدس رضوی(ع) و تولیت آن خبر داد. این خبر اذهان شیعیان را پس از گذشت ۱۴۰۰ سال از ظهور اسلام، یک‌راست به نقشه‌های سلاطین جلاد قریشی، اموی و عباسیان در محاصره و زندانی کردن پیامبر خدا صلی‌الله علیه و آله وسلم و ائمه در شعب ابی‌طالب، واقعه صحرای کربلا، زندان‌های سامرا، بغداد و حتی محاصره امام رضا علیه‌السلام در توس سوق داد. 🔸1- اصل موضوع در تحریم آستان قدس رضوی و تولیت این دستگاه نه‌فقط بی‌سابقه بودن چنین اقدامی از سوی دولت آمریکاست، بلکه اوج دشمنی این رژیم خبیث برای هدف قرار دادن زائران اهل‌بیت علیه‌السلام و فرهنگ زیارت به‌عنوان یک نماد تمدنی عظیم است. 🔹 2- در سال‌های گذشته بسیاری از زائران کشورهای بحرین، عربستان سعودی، آذربایجان، افغانستان و پاکستان هنگام تشرف به حرم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام مورد ایذا و آزار حاکمان این دولت‌ها و هدف بمب‌ها و گلوله‌های تروریست‌های موردحمایت آمریکا قرار می‌گرفتند و اکنون با این قانون خزانه‌داری آمریکا، زنجیره تحریم حرم برای مقابله با زائران حرم که از اقصی نقاط جهان به دیار محبوب خود می‌شتابند بیشتر می‌شود تا مانع ارتباط معنوی مردم با امامشان شوند. 🔸3- حرم رضوی ملجأ و پناه قشرهای مختلف مردم در سراسر جهان است که با پناه بردن در جوار آن به سکینه و آرامشی لایتناهی می‌رسند و از همان لحظه خداحافظی برای دیدار مجدد لحظه‌شماری می‌کنند. اگر قرار باشد که حتی از منظر اعلامیه حقوق بشر به این بارگاه باعظمت چشم دوخته شود، بازهم خواهیم دید، این گنبد و بارگاه بیشترین نقش را در کاهش آلام و افزایش امید برای بشریت داشته است. در این بارگاه ایرانی، مسلمان و حتی شیعه بودن مجوز ورود از باب‌الجواد نیست، لباس و نژاد امتیاز نیست و بلکه دل‌های شکسته منزلتی مقرب‌تر دارند و قفل‌های زندگی‌شان در پنجره فولاد باز می‌شود. به خاطر لطف و عنایت امام رضا علیه‌السلام، بسیاری از مسیحیان جهان که در این حرم قدم گذاشته‌اند، ارتباطشان مستمر شده و زندگی‌شان رنگ الهی گرفته و در مسیر سعادت قرار گرفته‌اند. 💠نکته پایانی: 🔺حاکمان تروریست آمریکا در گذشته ادعا می‌کردند که صرفاً دستگاه‌های نظامی و هسته‌ای را تحریم می‌کنند، اما اکنون مشخص شد که نقشه آمریکا در محصور و محدود کردن حرم علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام دست‌کمی از نقشه‌های دستگاه ضدتشیع مأمون عباسی ندارد؛ زیرا هنگامی مأمون دید که امام رضا از مدینه به مرو تبعید شده اما هنوز قبله امیدها و مرجع سؤال‌ها و شکوه‌ها است، امام را در محاصره مأموران حکومت قرار داد تا رفته‌رفته رنگ مردمی بودن را از امام بزداید و میان او و عواطف و محبت‌های مردم فاصله اندازد، اما برخلاف این قصد شوم، روزبه‌روز محبوبیت امام بیشتر شد و تا امروز نیز ادامه دارد.
-🌠🍁 🍁 ✅ 💢موضوع: 🔸🌺🔹 💠عقلانیت معنایش این است که انسان اصالتها را بشناسد؛ عقلانیت ، تکیه به نیروی داخلی و تکیه و توکل به خدای بزرگ است. 💯عقلانیت در این نیست که انسان خود را بعد از رها شدن از چنبره قدرت آمریکا و استکبار، مجدداً نزدیک به آنها بکند. 🌺(96/3/14)
امروز جناب روحانی در جلسه هیات دولت یک بار دیگر مجلس را بخاطر تلاش برای اصلاح مورد نوازش قرار داد و متهم به سیاسی کاری کرد (تا همچنان زمینه را برای انداختنِ مشکلات بر گردنِ مجلس در آینده فراهم کند) و با مقایسه سالِ رفتن (۹۹ شمسی) با سالِ رفتن شاه ملعون (۹۹ قمری) بنحوی دست به تطهیر بایدن و فرشته نمایی از او زد و مدعی شد که دولت جدید آمریکا مسایل سیاسی را خوب می فهمد و اگر صادقانه به قانون برگردند ما هم بر می گردیم؛ هرچند صحبتهای جناب روحانی نسبت به دولت بایدن گویای اینست که گویا قرارست همچنان "در" بر پاشنه ی تضمین دانستنِ امضای کری، مودب خواندنِ اوباما و دوگانه سازی "آمریکای خوب و آمریکای بد" بچرخد و حتی میتوان آن را نوعی پالس درخواستِ کمک (از دموکراتها) برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز محسوب کرد اما کاش دقت میکردند که اولا پایان سیاست میتواند شروع سیاست تحریم هوشمند باشد پس چندان فرقی بین دموکراتها و جمهوری خواهان (لااقل در اصلِ دشمنی با ایران) وجود ندارد و درثانی بازگشت آمریکا به و حتی بیانیه صادر کردنش، بدون بالمرّه تمام تحریم ها بی فایده خواهد بود!