🔰 حکم بیدار کردن دیگران برای نماز؛ مطابق با فتوای حضرت آیتالله خامنهای
✅ @dinosiasi
📸جایگاه زن قبل و بعد از انقلاب!
#حجاب
✅ @dinosiasi
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ناامید نشوید
🔺حضرت آیتالله خامنهای: «از شکست های مقطعی دانشجو نباید مأیوس بشود... در جنگ، بارها آن چیزی که ما تصوّر می کردیم تحقّق پیدا نکرد، مثلاً عملیّات رمضان شکست خورد؛ کربلای ۴ همینجور. اگر بنا بود انسان با شکست مأیوس بشود هیچچیز به سامان نمی رسید. نخیر! یأس بهخاطر ناکامیهای مقطعی، مطلقاً در زندگیتان راه نداشته باشد.» ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
✅ @dinosiasi
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ناامید نشوید
🔺حضرت آیتالله خامنهای: «از شکست های مقطعی دانشجو نباید مأیوس بشود... در جنگ، بارها آن چیزی که ما تصوّر می کردیم تحقّق پیدا نکرد، مثلاً عملیّات رمضان شکست خورد؛ کربلای ۴ همینجور. اگر بنا بود انسان با شکست مأیوس بشود هیچچیز به سامان نمی رسید. نخیر! یأس بهخاطر ناکامیهای مقطعی، مطلقاً در زندگیتان راه نداشته باشد.» ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
✅ @dinosiasi
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ (۵)
🌸🤚سلام،
طلوع فجر چهارشنبه
بیست و سومین روز از تیرماه
و سومین روز از ماه ذی الحجة،
ان شاءالله همراه باشد،
با زیارت "امام کاظم و امام رضا و امام جواد و امام هادی(علیهم السلام)"
و ذکر شریف "یا حی قیوم"
«وَلَا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُمْ...»
«سبک_زندگی_دینی»
«اخلاق اداری»
🌺🎤#مفاهیمی_در_خصوص_اخلاق_اداری
🌸👌خطرناکترین رویداد انسانی انحطاط اخلاقی و شکست اخلاقی است که دراین صورت هیچ چیز به سلامت نخواهد ماند وانسانیت انسان فرو می ریزد، واین امر درامور اداری ازجایگاهی خطیر و ویژه برخوردار است۰
زیرا وقتی انسان از محدوده فردی خارج میشود و در پیوند با دیگر انسانها قرار می گیرد واین پیوند صورتی اداری می یابد، اگراخلاق نیک حاکم بر روابط انسانی نباشد، فاجعه چندین برابر می شود۰به همین دلیل است که والاترین ملاک در هر سازمان اداری متخلق بودن افراد به اخلاق انسانی است۰
🌸🌿🌸 بارالها:
بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(صلی الله علیه و آله) درود فرست
و توفیق شناخت حلال و حرام را به ما عنایت فرما.
التماس دعا
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
🤎 #امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
💞 فَتَدَاوَ مِنْ دَاءِ الْفَتْرَةِ فِي قَلْبِكَ بِعَزِيمَةٍ وَ مِنْ كَرَي الْغَفْلَةِ فِي نَاظِرِكَ بِيَقَظَةٍ وَ كُنْ لِلَّهِ مُطِيعاً وَ بِذِكْرِهِ آنِساً وَ تَمَثَّلْ فِي حَالِ تَوَلِّيكَ عَنْهُ إِقْبَالَهُ عَلَيْكَ يَدْعُوكَ إِلَي عَفْوِهِ وَ يَتَغَمَّدُكَ بِفَضْلِهِ وَ أَنْتَ مُتَوَلٍّ عَنْهُ إِلَي غَيْرِهِ
💙 چگونه بودن :
پس سستی دل را با استقامت درمان كن، و خوابزدگی چشمانت را با بیداری برطرف كن، و اطاعت خدا را بپذیر، و با یاد خدا انس گیر، و یاد آر كه تو از خدا روی گردانی و در همان لحظه او روی به تو دارد، و تو را به عفو خویش می خواند، و با كرم خویش می پوشاند! در حالی كه تو از خدا بریده و به غیر خدا توجه داری!
📚 #نهج_البلاغه ، #خطبه ۲۲۳
┄┄┅┅┅❅◇❅┅┅┅┄┄
📚نهج البلاغه ای شویم▪🌸▪👇
🔶 @nahjolbalaghe5
┄┅═✧❁📚🔶📚❁✧═┅┄
س ح بهشتی:
🔸️بخشی از فرمایشات آیت الله حق شناس (ره) در باره دهه اول ذی الحجه🔸️
🔷خدا شاهد است دائما می خواهم دل شما را توجه به استفاده از وقت سحر دهم، مخصوصا این دهه. بلند شو! نمی میری! اصلا پروردگار به واسطه ی این برخاستن، درد را از شما، از بدن شما بر طرف می کند. رزق شما توسعه پیدا می کند، دنیا و آخرت شما آباد خواهد شد. وسوسه ها را از خودتان دور کنید!
🔶در این دهه، هر عملی چند برابر رشد می کند. پس مواظب باشید!
🔷این دهه ی ذی حجه را مغتنم بشمار! صدقه دادن در این دهه مثل این است که پولی به حضرت محمد(ص) بدهی تا برای شما انفاق فرماید. هر عملی در این دهه رشد می کند.
رسول اکرم (ص) فرمودند: که عمل صالح در دهه ی اول ذی الحجه از سایر ایام محبوب تر است. این یک خصوصیتی است که صاحب شرع به ما توصیه کرده است
🔶دنیا متجر (محل تجارت) اولیا خداست. من یک حدیث دیدم که اگر کسی در دهه ی ذی حجه، در مجلسی از مجالس علم حاضر شود، مانند آن است که در مجلس انبیا و مرسلین حاضر شده است. این خیلی مهم است! این ارزش های شما در دهه ذی حجه است: «واذکروا الله فی ایام معدودات»، (ما من ایام العمل الصالح فیها احب الی الله عز و جل من ایام العشر یعنی عشر ذی الحجه).
🔷از شما خواهش می کنم در این دهه ی ذی حجه که می خواهید برای تسریع در اجابت دعاهایتان کاری بکنید، زبانتان را کنترل کنید و دیگران را تضعیف (سیاسی) نکنید. باید دهان و گوشتان را ببندید.
#معاونتتهذیب_حوزهعلمیه_مجازیاخلاق
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ (۶)
🌸🤚سلام،
طلوع فجر پنجشنبه
بیست و چهارمین روز از تیرماه
و چهارمین روز از ماه ذی الحجة،
ان شاءالله همراه باشد ،
با زیارت "امام حسن عسکری(علیه السلام)"
و ذکر شریف "لا اله الا الله الملک الحق المبین"
«وَلَا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُمْ...»
«سبک_زندگی_دینی»
«اخلاق اداری»
🌺🎤#مفاهیمی_در_خصوص_اخلاق_اداری
🌸👌اینکه انسان خود را چگونه ببیند و چگونه بیابد وچه جایگاهی در هستی برای خود قائل باشد ، به شدت دراخلاق ورفتار او تاثیر گذاراست۰ آن که خود را «عبد» می یابد و برای خویش «کرامت انسانی» و «عزت ایمانی» قایل است به گونه ای رفتار می کند، وآن که«عبد» بودن خود را از یاد می برد و برای خویش «کرامت» و «عزت» قائل نیست به گونه ای دیگر و متضاد با گونه نخست رفتار می نماید۰
بنابراین از مهمترین اموری که باید به آن پرداخت،حفظ و رشد کرامت کارکنان نظام اداری، و ترمیم و تقویت کرامت ایشان است که اگر کارکنان نظام اداری خود را #کریم ببینند،کریمانه رفتار می کنند و کرامت خود را با هیچ چیز معاوضه نمی نمایند۰
🌸🌿🌸 بارالها:
بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(صلی الله علیه و آله) درود فرست
و ارواح پاک اموات مؤمنین و مؤمنات را غریق رحمت واسعه خود گردان.
التماس دعا
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
⛔️به لغزشگاهها نزدیک نشوید
🔻رهبرانقلاب: جاهایى هست که انسان پایش مىلغزد: «چوگل بسیار شد، پیلان بلغزند»؛ آدمها که جاى خود دارند.
🔹جاهایى لغزشگاه است. به آنجاها نزدیک نشوید. لغزشگاهها انواعى دارد. هر کس نقطه ضعفى دارد. یکى نقطه ضعفش پول است؛ یکى نقطه ضعفش #رودربایستى و رفاقت است؛ یکى نقطه ضعفش #احترام کردن است؛ یکى نقطهى ضعفش #زن است؛ یکى نقطه ضعفش سورچرانى و شکمچرانى است.
🔹هر کس نقطه ضعفى دارد. آدم خودش نقطه ضعف خودش را خوب مىفهمد. به آن نزدیک نشوید. اگر نزدیک شدید، براى خودتان خطر درست کردهاید.
🔹علاوهبر نزدیک نشدن به نقطه ضعفها، باید در تقویت معنوى خودتان کوشا باشید.
🔺اول قدمش این است که همین نمازى را که در شبانه روز پنج نوبت مىخوانید، با توجه بخوانید. ۷۱/۵/۱۹
✅ @dinosiasi
عید غدیر در کلام رهبری:
امام خامنه ای(حفظه الله):
اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست. همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست؛ فقط یکچنین مسئلهای است که میتواند تعبیر «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم» دربارهاش بیاید. آنکسانی که در مضمون این آیات خدشه کردهاند، حرفهایی میزنند، مطالبی گفتهاند، مخالفین و کسانی که قضیّهی غدیر را قبول ندارند این آیه را به نحوی تأویل کردهاند لکن این بخش از آیه قابل تأویل نیست. امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ آن احکامی که در این آیه، در اوّل سورهی مائده، قبل و بعد از این فِقره آم
📡❗️تقصیر شماست 🪴
🪴 امروز به خاطرات بسیار جالب توجه و خواندنی برخورد کردم حيفم آمد آنرا فوروارد نکنم
پیشنهاد می کنم با قدری تأمل مطالعه فرمایید.
🛑 *تقصیر شماست.......*
در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سید مهدی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت: “یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
آری، *تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشته اید و پیام علی را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! *باید پیام های امام علی را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
۱۷ روز تا عید غدیر امیرالمومنین مانده به عشق امیرالمومنین نشر دهید 🌷🌷🌷🌷🌷