گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 «با دشمنان مدارا» جواب داد اروپا تحریمها را بیشتر کرد!
🔸مسعود پزشکیان هفته گذشته در اظهاراتی در جمع وزرای اسبق امور خارجه با اشاره مجدد به مشی مدارا با دشمنان، سامان دادن امور داخلی را به سامان روابط بینالمللی کشور مشروط کرد، این اظهارات به سرعت به دستاویزی برای غربگرایان داخلی برای تجویز نسخه مذاکره به هر قیمتی بدل شد. نسخهای که بلافاصله با تحریمهای جدید اروپا و انتصاب افراد ضدایرانی توسط ترامپ مواجه شد.
🔸«با دوستان مروت با دشمنان مدارا» این مصرع از لسانالغیب حافظ، بارها در سخنان مسعود پزشکیان رئیسجمهوری اسلامی ایران مورد اشاره قرار گرفته است.
پزشکیان در روزهای گذشته و در جمع وزرای خارجه دولتهای پیشین مجددا با اشاره به این مثل فارسی عنوان کرد: ما برای رسیدگی به مشکلات داخلی و توسعه کشور علاوهبر ساماندادن امور داخلی، باید روابط بینالمللی کشور را سامان داده، تنشها را رفع و زمینه را برای تعاملات و مراودات با کشورهای منطقه و جهان نیز بهبود ببخشیم.
🔸این موضع پزشکیان گرچه در نگاه اول گزارهای درست و مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی است ولی استفاده وی از این مصرع و سخن قصار حافظ شیرازی بدون توجه به ظرف مکانی و زمانی و شرایط، سوءبرداشتهای ناخواستهای را در ناخودآگاه خود به وجود میآورد.
🔸«با دشمنان مدارا»، «مذاکره با اروپا، سید عباس عراقچی از فرصت محدود ایران برای گفتوگو با اروپا و خروج از FATF سخن گفت»، «طنابکشی کاسبان تحریم؛ ترامپ اعلام کرده به دنبال پایان دادن به تنازعات و معادلات منطقهای و جهانی است امیدواریم این تمهیدات باعث استیفای منافع ایرانیان وآتشبس شود»
🔻این گوشهای کوچک از تیتر روزنامهها و رسانههای زنجیرهای مدعیان اصلاحات است که تجویزهای سادهلوحانه و خیانت بار آنان را (که حتی دست دولت را پیش از هر مذاکرهای خالی میکند)، عیان میسازد.
🔸عجیبتر آنکه پس از ۱۱۰ روزی که از آغاز دولت پزشکیان میگذرد، اروپا نه تنها کوچکترین گامی را در جهت کاهش تنش برنداشته است که بالعکس اقدامات خصمانه و فشارهای خود را بیش از پیش کرده است. آمریکای دموکرات نیز پس از چهارسال امید واهی برجامیها، از کوچکترین حرکتی در جهت مذاکره و توافقی جدید اجتناب کرد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001G3Q
@Kayhan_online
🔰 چرخه معیوب تصمیمات هزینهآفرین
👤 #عباس_شمسعلی
🔸شانزدهم آبانماه جاری خانم مهاجرانی سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «شرط عدالت نیست برای تولید برق، بخشی از جامعه با جان خود هزینه آن را پرداخت کند. از همینرو به دستور رئیسجمهور مازوتسوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان که شرایط ویژهای دارند، متوقف میشود. میتوان برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» را جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان کرد.»
🔻همان روز، محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرائی رئیسجمهور هم با اعلام مصوبه دولت و دستور رئیسجمهور برای ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت در سه نیروگاه از 19 آبان با هدف تامین سلامت مردم گفت: «این اتفاق ممکن است منجر به کاهش برق در شبکه توزیع و خاموشی شود اما چارهای نداریم زیرا نمیتوانیم شاهد مرگ مردم بر اثر آلودگی باشیم.»
🔸نوزدهم آبانماه هم خانم انصاری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در تشریح روند تصمیمگیری برای ممنوعیت مازوتسوزی در یادداشتی نوشت: «یکشنبه هفته گذشته گزارشی درباره شروع مصرف مازوت در نیروگاه شازند در جلسه هیئت دولت ارائه کردم... باید اذعان کنم که تصور نمیکردم ایشان (رئیسجمهور) پس از شنیدن گزارش دستوری صادر کنند که اجرای آن با دشواریهایی برای دولت و مردم همراه است. ناترازی تولید و مصرف گاز موجب شده که برخی نیروگاههای حرارتی در فصل پاییز و زمستان از سوخت مایع استفاده کنند. با توقف مازوتسوزی در سه نیروگاه کشور، دولت مجبور است که ساعاتی در شبانهروز خاموشی برنامهریزی شده در کشور اعمال کند. درک این واقعیت و همراهی مردم میتواند دولت را برای اتخاذ تصمیمهای سخت اما واقعبینانه مصمم سازد.»
🔸همه این اظهارنظرها حکایت از نگرانی دولت محترم در خصوص سلامت مردم داشت. با این حال در شرایطی که بسیاری از کارشناسان با دیده تردید به اینکه دلیل واقعی خاموشیهای اعلام شده و غافلگیرکننده پاییزی ممنوعیت مازوتسوزی در تنها سه نیروگاه و صرفا نگرانی در مورد سلامت مردم باشد نگاه میکردند؛ آقای پزشکیان رئیسجمهور چهارشنبه ۲۳ آبان در حاشیه جلسه هیئت دولت برخلاف برخی اظهارنظرهای اعضای دولت مانند سخنگو و معاون اجرائی درباره خاموشیهای اخیر اظهار داشت: «چون ذخایر ما کم است و در زمستان ممکن است با مشکل مواجه شویم الان مجبوریم ذخایر نیروگاهها را طوری تنظیم بکنیم که در زمستان به مشکل برنخوریم.»
🔸با این سخنان دیگر مشخص شد که مشکل و ریشه اصلی خاموشیها، ذخیره و تامین نکردن سوخت مورد نیاز نیروگاهها در موعد مقرر بوده است.
🔻رئیسجمهور ۲۶ آبان هم در جلسه با مدیران وزارت نیرو و نفت بیان داشت: « شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم و از آنها بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول صرفهجویی است.»
با این حال، موضوع مورد نظر در اینجا بررسی تناقضات یا نگاه فنی و تخصصی به موضوع خاموشیهای اخیر و قصور و تقصیرهای مطرح شده حول این مسئله نیست. ما حتی میپذیریم که دولت محترم به عنوان بازوی اجرائی کشور قطعاً دغدغه سلامت مردم را دارد به ویژه که جناب رئیسجمهور خود عضوی مجرب از جامعه خدوم بهداشت و درمان کشور و صاحبنظر در این زمینه است.
🔸موضوع به یک تصمیم بحثبرانگیز در روزهای اخیر برمیگردد که انتظار از دولت در حوزه سلامت و نگرانی اعلام شده از سوی مسئولان دولتی در روزهای اخیر در مورد حفظ جان و سلامت مردم را خدشهدار میکند.
ماجرا به اعلام ناگهانی، شبانه و چشمگیر افزایش قیمت خودرو از سوی دو تولیدکننده عمده و عزیزکرده خودرو با چراغ سبز دولت مربوط میشود. فارغ از مباحث اقتصادی و نحوه اجرای این افزایش قیمتها، این موضوع در تضادی جدی با دغدغه مسئولان دولت و شخص رئیسجمهور در خصوص سلامت و جان مردم است.
🔸این مسئله در دو حوزه قابل طرح است؛ در شرایطی که مسئولان دولتی علت قطعی برق را ممنوعیت مازوتسوزی و محافظت از جان و سلامت مردم اعلام میکردند و در شرایطی که به اعتقاد کارشناسان تردد خودروهای فرسوده بهویژه در کلانشهرها و شهرهای پرجمعیت به عنوان یک عامل مهم و غالباً متهم اصلی آلودگی هوا محسوب میشود، این سؤال مطرح میشود که آیا افزایش جهشی قیمت خودرو، امکان و شرایط اسقاط و جایگزینی خودروهای فرسوده که تاکنون هم به دلایلی همچون گرانی خودرو و ناکافی بودن عرضه روندی نامطلوب و کند داشت را بیش از پیش دشوارتر و دست نیافتنیتر نمیکند؟
🔸در حالی که رئیس محترم سازمان حفاظت از محیط زیست میگوید: «در شهر تهران سهم منابع متحرک (خودرو و موتورسیکلت) در انتشار ذرات معلق ۵۸ درصد است. در شهرهایی مثل تهران و مشهد که سهم منابع متحرک بیشتر است باید اقدام به اسقاط خودروهای فرسوده کنیم، بهترین راهکار کاهش آلودگی هوا در تهران اسقاط خودروهای فرسوده است»
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔻در شرایطی که دیروز مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد: «در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد ناوگان تاکسی شهر تهران فرسوده و مستلزم نوسازی است اما افزایش قیمت خودرو انگیزه و توان تاکسیرانها برای نوسازی تاکسی را کاهش میدهد»، این افزایش قیمت خودروها را باید در راستای همان نگرانی دولت در خصوص سلامت مردم ارزیابی کرد؟!
🔸چند روز قبل بود که رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به مرگ ۳۰ هزار نفر در سال به دلیل آلودگی هوا در کشور تاکید کرد: «راهکار مقابله با آلودگی هوا، درمان نیست بلکه باید پیشگیری کرد. هزینهها و عوارض ناشی از آلودگی هوا به وزارت بهداشت بهگونهای است که سالانه ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان در این خصوص برای درمان بیماران به نظام سلامت تحمیل میشود.»
🔸جنبه دیگر نگرانیآفرین در خصوص افزایش چشمگیر قیمت خودرو، مسئله سوانح جادهای است.
🔸کارشناسان امر و بهویژه پلیس راهور همواره یکی از مهمترین علت تصادفات مرگبار در جادههای کشور را فرسودگی و ناایمنی خودروها میداند.
🔻بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال گذشته تعداد جانباختگان حوادث رانندگی با رشد ۲.۸ درصدی به۲۰ هزار و ۴۵ نفر و تعداد مصدومان این سوانح با رشد ۵.۹ درصدی به ۳۹۱ هزار و ۶۹ نفر رسیده است.
🔻حال سؤال جدی این است که با این افزایش جهشی قیمت خودرو چه تعداد خانواده دیگر امکان تبدیل خودروی فرسوده و ناایمن خود به خودرویی مطمئن و ایمن را خواهند داشت؟ آیا دولت محترم که وظیفه و دغدغه صیانت از جان و سلامت مردم را دارد در هنگام موافقت با افزایش قیمت خودرو به این مسئله هم توجه کرده است؟
🔸کاش دولت به جای موافقت با این افزایش قیمت که نتیجه ناخوشایند آن را باید چندی دیگر در جادهها و بخشهای بستری بیمارستانها جستوجو کرد، به نیابت از مردم، به خودروسازان فشار میآورد که به جای افزایش قیمت بر کیفیت و ایمنی محصولاتشان بیفزایند.
🔸این ماجرا اهمیت توجه به همه ابعاد تصمیمات کلان و مرتبط با زندگی مردم را گوشزد میکند تا مبادا به جای اصلاح روندهای غلط، در چرخه معیوب و تصمیمات هزینهآفرین گرفتار نشویم.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
📜
سه میهمان و خرمای بی هسته
عبداللّه فرزند سلمان فارسی از قول پدرش حکایت نماید: پس از گذشت ده روز از رحلت رسول خدا صلی اللّه علیه و آله، از منزل خارج شدم و در مسیر راه، امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام مرا دید و فرمود:
ای سلمان! تو بر ما جفا و بی انصافی کردی.
عرض کردم: یا امیرالمؤمنین! کسی مثل من، بر شما جفا نخواهد کرد، ناراحتی و اندوه من برای رحلت رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله مانع شد که بتوانم به ملاقات و زیارت شما موفّق شوم.
امام علیه السلام فرمود: ای سلمان! همین امروز بیا به منزل حضرت فاطمه سلام اللّه علیها؛ چون او علاقه دارد تو را ببیند و می خواهد که تحفه و هدیه ای را از بهشت تقدیم تو نماید.
گفتم: آیا بعد از وفات رسول اللّه صلی اللّه علیه و آله، فاطمه زهراء سلام اللّه علیها برای من تحفه بهشتی در نظر گرفته است؟!
حضرت فرمود: بلی، دیروز فراهم شده است.
پس من با سرعت روانه منزل آن بانوی جهان بشریت گشتم، هنگامی که وارد منزل ایشان شدم حضرت را مشاهده کردم که در گوشه ای نشسته و چادر کوتاهی بر سر خود افکنده است.
وقتی نگاه حضرت بر من افتاد، اظهار داشت: ای سلمان! پس از وفات پدرم بر من جفا نمودی!
گفتم: ای حبیبه خدا! فردی چون من چگونه می تواند بر شخصیتی مثل شما جفا کند؟!
حضرت زهرا سلام اللّه علیها پس از آن فرمود: آرام باش، بنشین و در آنچه برایت می گویم دقّت کن و بیندیش.
روز گذشته در حالی که درب منزل بسته بود، من در همین جا نشسته بودم و در غم و اندوه فرو رفته بودم.
ناگهان متوجّه شدم که درب منزل باز شد و سه حوریه بهشتی که تاکنون فردی به زیبائی شکل آن ها ندیده بودم با اندامی نمونه و بوی عطر دل انگیز عجیبی، با لباس های عالی وارد شدند و من با ورود آن ها از جای خود برخاستم؛ و پس از خوش آمد گوئی به آنان، اظهار داشتم: آیا شما از اهالی شهر مکه یا مدینه هستید؟
گفتند: ما اهل مکه و مدینه و بلکه از اهل زمین نیستیم، ما حورالعین می باشیم و از دارالسّلام بهشت به عنوان دیدار با تو به اینجا آمده ایم.
پس من به یکی از ایشان که فکر می کردم از آن دو نفر دیگر بزرگ تر است گفتم: نام تو چیست؟
در جواب پاسخ داد: من مقدوده هستم؛ و چون علّت نامش را پرسیدم، گفت: خداوند مرا برای مقداد اسود کندی آفریده است.
سپس به دوّمی گفتم: نام تو چیست؟
گفت: ذرّه؛ وقتی علّت آن را سؤال کردم، جواب داد: من برای ابوذر غفاری آفریده شده ام.
و هنگامی که نام نفر سوّم را جویا شدم، گفت: سلمی هستم، و چون از علّت آن پرسیدم، اظهار داشت: من از برای سلمان فارسی مهیا گشته ام و پس از آن مقداری خرمای رطب که بسیار خوش رنگ و لذیذ و خوش بو بود به من هدیه دادند.
سپس حضرت زهراء سلام اللّه علیها فرمود: ای سلمان! این خرما را بگیر و روزه خود را با آن افطار نما، و هسته آن را برایم بیاور.
سلمان گفت: من رطب را از آن حضرت گرفتم و از خدمت ایشان خارج شدم و چون به هرکس مرور کردم، اظهار داشت: آیا با خود مشک عطر همراه داری؟ و من می گفتم: بلی.
و چون رطب را در دهان نهادم و روزه خود را با آن افطار نمودم هسته ای در آن نیافتم، فردای آن روز بر حضرت زهرا سلام اللّه علیها وارد شدم و عرض کردم: رطب بدون هسته بود!
فرمود: آری، درخت آن را خداوند در دارالسّلام بهشت، کشت نموده است با کلام و دعائی که پدرم رسول خدا آن را به من آموخته است تا هر صبح و شام بخوانم. اظهار داشتم: ای سرورم! آیا آن را به من تعلیم می نمائی؟
حضرت فرمود: هرگاه خواستی تب و ناراحتی تو برطرف گردد، این دعا را بخوان:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ، بِسْمِ اللّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلی نُورٍ، بِسْمِ اللّهِ الَّذِی هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ، بِسْمِ اللّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ. الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَأَنْزَلَ النُّورَ عَلَی الطُّورِ، فِی کتابٍ مَسْطُورٍ، فِی رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلی نَبِی مَحْبُورٍ. الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکورٌ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَعَلَی السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْکورٌ. وَصَلَّی اللّهُ عَلی سَیدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.
سلمان فارسی گوید: من این دعا را به بیش از هزار نفر از اهالی مدینه و مکه که مبتلی به تب شدید بودند تعلیم نمودم و به برکت این دعا و لطف خداوند، جملگی شفا یافتند.
📚دلائل الامامة : ص 107، ح 35، بحارالا نوار: ج 43، ص 66 68، ح 59، الخرایج و الجرایح ، ج 2، ص 533، ح 9
لینک کانال ثروت با قرآن 📿👇
📖@servat_quran📿
.
📜
مرحوم سید سجاد حسینی حکایتی را به این شرح نقل میکند:
در سال ۱۳۸۰ از قم به تهران می رفتم پیر مردی
کنارم نشسته بود.
دقایقی از حرکت اتوبوس نگذشته بود که باب سخن باز شد و به مناسبتی نام آیت الله العظمی بروجردی برده شد.
.
پیر مرد با یک حس و حال خاصی رو به من کرد و گفت می خواهم حکایتی را نقل کنم
گفتم بفرمائید...
.
گفت:
" شبی بعد از نماز مغرب و عشا مثل همیشه بعد از این که همه رفتند خادم منزل آقای بروجردی درب ها را می بندد.
آقای بروجردی با چند نفر از بزرگان مشغول گفتگو بودند که صدای عطسه ای از اتاق های مجاور به گوش جمع می رسد.
خادم و یکی دو نفر دیگر، فورا رد صدا را دنبال می کنند.
ناگهان، جوانی را می بینند که خود را در گوشه یکی از اتاق ها پنهان کرده بود...
او را نزد آقای بروجردی می آورند آقای بروجردی از او می پرسد: راستش را بگو، در خانه من چه می کنی؟
جوان با ترس و لرز می گوید: اگر راستش را بگویم در امان خواهم بود؟
آقا می فرمایند بله، کسی تو را اذیت نخواهد کرد. بگو این جا چه می کنی؟
جوان گفت: آقا من از تهران آمده ام، دیروز از زندان آزاد شده و اهل بروجردم. شغل من دزدی است. از دیروز هرچه فکر کردم که این شب عیدی با دست خالی چگونه پیش زن و بچه بروم فکرم به جایی نرسید الا این که به قم آمده و از خانه شما دزدی کنم.
این شد که اینجا مخفی شدم تا در فرصت مناسب نقشه ام را عملی سازم که گیر افتادم.
آقای بروجردی نگاهی به جوان کرد و گفت ظاهرا گرسنه ای و چیزی نخوردی؟
جوان گفت بله آقا، امروز هیچی نخوردم!
آقای بروجردی فرمودند شامی تهیه کردند و به سارق جوان دادند.
بعد از این که دزد جوان شامش را خورد آقای بروجردی فرمودند: اگر من کاری برای تو کنم قول می دهی دیگر دزدی نکنی؟
جوان بلا فاصله گفت: بله آقا قول شرف می دهم...
آقا فرمودند امشب را اینجا باش استراحت کن تا فردا...
صبح روز بعد او را با یکی از مباشرینش به بازار می فرستد و دستور می دهد کت و شلواری برای خودش و لباس و سوغات شب عیدی برای زن و بچه اش خریداری کنند.
بعد از خرید نزد آقای بروجردی بر می گردند.
آقا مبلغ ۴۰۰ تومان به او می دهد می فرماید برو پیش زن و بچه ات اما ۱۴ فروردین اینجا باش...
جوان دست آقا را می بوسد و تشکر می کند و با درشکه ای که به دستور ایشان آماده کرده بودند به گاراژ می رود و راهی بروجرد می شود.
۱۴ فروردین طبق وعده حاضر می شود آیت الله بروجردی نامه ای به دست او داده می فرماید نزد فلان کس در بازار تهران برو و این نامه را از طرف من به او بده!
جوان به همان آدرس راهی بازار تهران می شود..
فردی که نامه را تحویل می گیرد از بزرگان بازآر تهران است .
می گوید طبق سفارش آقا شما را به شاگردی می پذیرم این جا بمانید و کار کنید.
بعد از سه ماه، به جوان می گوید شخص بزرگی مثل آیت الله بروجردی شما را پیش من فرستاده است و لذا از ایشان خجالت می کشم که شما فقط شاگرد من باشید بنابراین سه دانگ مغازه را به نام شما می زنم و شما را شریک خودم می کنم...
چند ماه بعد جوان را صدا کرده به او می گوید من مال و اموال زیادی دارم و نیازی به این مغازه ندارم، به احترام آقای بروجردی همه دکان را به نام شما می زنم...
خلاصه، بعدها آن جوان به چنان ثروتی دست پیدا می کند که تا الان به نیابت آقای بروجردی ۴۰ سفر مکه مشرف شده است. ده ها خانه برای فقرا خریده و صدها کار خیر کرده است..."
پیرمرد به من گفت آقا سید حالا دوست داری آن جوان سارق را به شما معرفی کنم؟
گفتم: بله!
در حالیکه اشک چشمان خود را پاک می کرد گفت؛ آن دزد جوان، همین پیرمردی است که الان در کنار شما نشسته است و به لطف خدا و محبت و سخاوت آیت الله العظمی بروجردی به ثروت و عزت فراوانی رسیده است...
لینک کانال ثروت با قرآن 📿👇
📖@servat_quran📿
.
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅 سخنان ناب
* این دنیا دار مکافاته
«از مکافات عمل غافل مشو
گندم از گندم بروید ، جو زِ جو🌹🌹
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی مااید نداها راصدا🌹🌹
صبح پنجشنبه آخرین روز هفته
و اولین روز آذرماه شما بخیر و شادی
امیدوارم آخر هفته خوبی داشته باشید انشاءالله 🍒
📌 پنجشنبه
☀️ ۱ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۹ جمادیالاولی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 21 نوامبر 2024 میلادی
📎 #تقویم
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
📖 #حدیث_روز | محبوبترين برادرانم نزد من
🔻الإمامُ الصادقُ عليه السلام:
🔸أَحَبُّ إِخْوَانِي إِلَيَّ مَنْ أَهْدَى إِلَيَّ عُيُوبِي.
✍️بهترینِ دوستانم کسی است که عیبهایم را به من هدیه کند.
📚 الکافی، ج۲، ص۶۳۹.
📲 lib.eshia.ir/11005/2/639/عُيُوبِي
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
📖 حدیث روز
💢حریص شدن انسان در پیری
🔻رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله:
🔸يَهْرَمُ ابْنُ آدَمَ وَ يَشِبُّ مِنْهُ اثْنَانِ الْحِرْصُ عَلَى الْمَالِ وَ الْحِرْصُ عَلَى الْعُمُرِ.
✍️فرزند آدم پير مىشود و دو چيز از او جوان مىشود: حرص مال و حرص عمر.
📚 الخصال، ج ۱، ص ۷۳.
📲 lib.eshia.ir/15339/1/73/الْمَالِ
📎 #حدیث
📎 #سبک_زندگی
📎 #حرص
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
🔰 آرزواندیشی درباره ترامپ و عصبانیت از واقعبینی تحلیلی
🔸«مشخص نیست چرا رادیکالها از این گزاره نگراناند که ممکن است ترامپِ این دوره متفاوت از دوره اولش باشد؟».
🔸این سؤال را سایت اجارهای و غربگرای انتخاب منتشر کرده است. این سایت که دوست دارد با پیچیدن به پَروپای کیهان، سری در میان سرها دربیاورد و دیده شود، در مطلبی با عنوان «گره خوردن برادر حسینهای ایران با رادیکالهای واشنگتن» نوشت:
🔸گرچه به قول غالب، حضور دوباره ترامپ در کاخسفید به نفع ایران نخواهد بود و تقریباً همه در کلام بر این موضوع اتفاقنظر دارند اما انگار رادیکالهای وطنی از روی کار آمدن مجدد او چندان بدشان هم نیامده است...
🔻تردیدی نیست که ترامپ هدف اِعمال فشار حداکثری بر ایران را دارد؛ چون تصور میکند با فشار بر ایران میتواند امتیاز بگیرد. ترامپ و تیمش چنین هدفی را دنبال میکنند اما ایران میتواند با یک دیپلماسی کارآمد، منعطف و خلاق دولت ترامپ را کنترل کند تا وضعیت فیمابین بحرانی نشود.
🔻شاید حتی آنها میدانستند که برجام به ثبات دیپلماسی ایران در عرصه بینالمللی کمک میکند و تحریمها را معلق میکند اما اولاً آنها میخواستند که این موفقیت در دولتی میانهرو به سرانجام نرسد و ثانیاً آنها در شرایطی میتوانند در عرصه سیاسی پیشروی کنند که بحران وجود داشته باشد؛ چه بحران داخلی و چه بحران خارجی. تندروها حالا هم همین دستفرمان را پیش گرفتهاند و میخواهند دولت چهاردهم در شرایطی سخت قرار دهند تا اگر بخواهند به سمت مذاکره با غربیها حرکت کند، باید خود را آماده حملات سخت داخلی یک طیف خاص بکند.
🔸اگر نویسنده، تردیدی ندارد که ترامپ هدف اِعمال فشار حداکثری بر ایران را دارد، چرا وانمود/ آرزو میکند که شاید او تغییر کرده و متفاوت از دوره قبلش باشد؟ از آن شناخت نسبت به ترامپ و اذعان به آن، چگونه میتوان آرزو کاشت و برداشت کرد؟!
🔸در موضوع برجام همین جماعت غربگرا دوست دارند مردم فراموش کرده باشند که مذاکرهطلبی توأم با خفت و خواری همینها و تاکید بر ماندن در برجام حتی اگر آمریکا از آن خارج شود (و سپس، دادن تضمین پیشاپیش به خانم موگرینی در اینباره)، چگونه موجب جرأت پیداکردن ترامپ برای زیر پا گذاشتن حقوق ایران شد!
🔸از همه مضحکتر این که سینهچاکان برجام در مقابل منتقدان داخلی، جرأت ندارند حقوق پایمالشده ملت ایران در همین توافق را از آمریکا و اروپا مطالبه کنند و به جای آن در بازی مار و پله غرب، نسخه مذاکره دوباره از نقطه صفر و فراموشی امتیازات واگذارشده و خسارات پدید آمده برای ایران را دارند؟
🔸نهایتاً اینکه نویسندگان تحلیلهای باسمهای، جز زیر پا گذاشتن برجام، دستور ترور شهید سلیمانی، واکنش موهن «نه مرسی» به اظهارات مذاکرهطلبانه ظریف در سال ۱۳۹۹، و گذاشتن ۱۳ شرط برای مذاکره با ایران، چه تصویر و تصور دیگری از ترامپ دارند؟ یا اصلاً خبر دارند که ویژگی مشترک انتصابهای اخیر ترامپ، صهیونیست و ضدایرانی بودن افراد بوده و نتانیاهو و لابی صهیونیستی، بیشترین حمایت را برای پیروزی وی به کار بسته بودند؟! بنابراین، توهم ترامپ متفاوت را بر مبنای کدام واقعیت نقاشی میکنند؟!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G5h
@Kayhan_online