🔸دکتر داوری اردکانی
♦️فرق ما و گذشتگانمان در تسلطی است که به زبان فارسی داشتند!
🔰کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
هدایت شده از الممهّدون للمهدي
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حدیث #کذب_الوقاتون برای این نبوده که خودمان را گول بزنیم و بگوییم هیچ علامتی نداریم!
🔹آیت الله حائری شیرازی
¤کانال #الممهّدون_للمهدی
✨ @almahdi_14
🔰دکتر موسی نجفی :
✅ نارسایی نظری نقد فلسفه سیاسی لیبرال در مقابل الهیات سیاسی انقلاب اسلامی ایران
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ دکتر کچویان
استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران
در ایران هویت دینی، دیگر هویت ها را نفی کرده است.
🔰کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔍 #پیشنهاد_مطالعه | گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره ویژگیهای جامعه مهدوی:
👈 حاکمیتِ جهانی عدالت و معنویت
🔻 «آن چیزی که مهدویت مبشر آن هست، همان چیزی است که همهی انبیاء، همهی بعثتها برای خاطر آن آمدند و آن ایجاد یک جهان توحیدی و ساخته و پرداختهی بر اساس عدالت و با استفادهی از همهی ظرفیتهائی است که خدای متعال در انسان به وجود آورده» این جملات حضرت آیتالله خامنهای نشاندهندهی نوع نگاه ایشان به مسئلهی مهدویت و دوران ظهور حضرت مهدى (سلام الله علیه) است. دورانی که حاکمیت جهانی عدالت و معنویت با رهبری امام معصوم شکل میگیرد و در پرتو آن زمینهی بهرهبرداری از برکات طبیعی بدون خسارت و شکوفایی حداکثری استعدادهای بشری به وجود میآید.
🔹 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سخنان اخیر حضرت آیتالله خامنهای پیرامون موضوع انتظارِ فرج در مطلب زیر خصوصیات و ویژگیهای جامعهی مهدوی را براساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی بازخوانی کرده است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45339
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نماهنگ | امروز جهانیان میفهمند منجی خواهد آمد
➕ بخشهایی از بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب در دیدار با خادمان مسجد مقدس جمکران در سال ۱۳۸۹ در قم
#مجله_اینترنتی_نگار. شماره هشتم
💻 @khamenei_maaref
📃یادداشت جدید فیلسوف ارجمند دکتر رضا داوری اردکانی درباره کرونا:
بعضى از معاریف اصحاب ايدئولوژی بر آنند که دوران پس از کرونا مجال پيروزى مرام آنهاست. اينها حق دارند که می گويند کرونا به وضع موجود آسیب می رساند و مخصوصا احتمال دارد که سرمايه دارى مغرور و متفرعن امريكا دچار تکانهای شديد شود، اما معلوم نيست اين تكانها به سود کیست. شايد هم نظم غالب بر جهان مورد پرسش قرار گیرد. اصل اساسى اين نظم اراده به قدرت و غلبه است. اين اصل از طریق سرايتش در فرهنگ سراسر جهان كم و بیش در وجود همه مردمان خانه كرده است و مگرنه اينكه اصل پيشرفت كه راهش راه تنازع بقا برای ماندگارى اقوياست مقبول غالب دانشمندان و درس خواندگان و در زمره مسلمات زمان قرار گرفته است
اما آدمی چندان بسته حقيقت و نیازمند آزادی و دوستی و همداستانی است كه گل آزادیش در باغچه اراده به قدرت هم مى رويد. بلای كرونا مى تواند این آزادی را که اکنون افسرده و پژمرده شده است از افسردگی بيرون آورد ولى آنچه اكنون می بينيم چشم انداز وحشتناک فقر و بینوایی و از هم گسیختگی سازمانها و جدایی و دوری و بیگانگی و پوشیده شدن اندك بازمانده اعتماد و همراهی و امید در غبار و کدورت اندوه و ترس و ملال است. سياست نبايد از این همه غافل بماند و چه خوب بود که مردم در آغاز بلا از کوی سياست پيغام مهر و دوستی و همدردی مى شنيدند. اما اگر سیاست مجال مهر و دوستی نيست مى توان توقع داشت كه باهمه امكاناتش از کوشش هايى كه براى پيشگيرى از ابتلا و درمان مبتلايان مى شود با تدبیر پشتیبانی كند و مخصوصا خیل انبوه مردمى را که بيشتر نگران يك لقمه نانند از یاد نبرد. ویروس كرونا از هم اكنون بينوايى و گرسنگی را بیشتر كرده است.
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰۲۴ شعبان سالگشت رحلت مرجع بزرگ شیعه آیت الله العظمی میرزا محمد حسن شیرازی صاحب حکم مشهور تحریم تنباکو می باشد ۰ این شخصیت بزرگ آغازگر نهضت بیداری اسلامی در جهان تشیع و ایران می باشد ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
💠 توصیههای حضرت امام رضا(ع) برای روزهای پایانی ماه شعبان
💥 دستور امام رضا(ع) به كثرت در استغفار و تلاوت قرآن و دعا در روزهای آخر ماه شعبان، برای پاک شدن و مطهر شدن قبل از ورود به ماه مبارک رمضان
«در حديثی معروف، اباصلت از وجود مبارك حضرت ثامن الحجج(ع) چنين نقل ميكند: آخرين جمعه ماه شعبان در محضر حضرت بودم؛ ايشان فرمودند: فرصتها گذشته و اين آخرين جمعه ماه شعبان است؛ حضرت دستوراتی دادند كه انجام دهم. سپس فرمودند: كوتاهیهايي كه در طول اين ماه شده را جبران كن. حضرت چند دستور به ايشان دادند كه يكي از آنها كثرت در استغفار است؛ استغفار خود را زياد كنيد؛ تلاوت قرآن و دعا را زياد كنيد، تا پاك و مطهر وارد ماه بعد شويد.
گاهي همه رياضتها انسان به خاطر يك گناه به نتيجه نمیرسد؛ در نهايت هم تا هنگامی كه آن گناه صاف نشود، انسان به نتيجه نمیرسد؛ برطرف كردن گناه نيز نيازمند توبه و توجّه است. حضرت هم چنين فرمودند: اگر امانتی از مردم به عهده داريد به صاحبش برگردانيد. انسان بايد به انواع امانات و ديوني كه بر عهده دارد توجه كند؛ گاهي يكی از آنها، مانع بهرهمندی [از فيوضات الهي] میشود؛ حضرت در ادامه فرمودند: بر ترك و رهايي از گناهاني كه مرتكب شدهايد، مصمم باشيد. البته هر كسي بايد متناسب با احوال خود عمل كند؛ ممكن است كسي گناه كبيره مرتكب شده باشد و ديگري اهل مكروه هم نباشد؛ اما بیترديد همه در درگاه خداي متعال، مذنب هستند. سپس فرمودند: براي ترك گناهان تصميم بگيريد و سعي كنيد به خوف الهي روي آوريد؛ ترس از خداي متعال را در خود ايجاد كنيد و به او توكل داشته باشيد كه اين وادی، بدون توكل، پيمودنی نيست.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir