جلسه دوازدهم
امروز یکشنبه
*ساعت ۱۶*
گروه اسکایپ کانون
لینک گروه:
https://join.skype.com/eQly584dz47a
🔰 «گروه فقه سیاسی» مرکز فقهی أئمّه أطهار ‹علیهمالسلام› برگزار میکند:
⚙ سلسله نشستهای «ساختار و نظام مسائل فقه سیاسی»
🔹 نشست اول
👤 ارائهکننده: حجتالاسلام دکتر #ذبیح_الله_نعیمیان
👤 دبیر علمی: حجتالاسلام دکتر #عباسعلی_مشکانی
🗓 سهشنبه 22 مهر،
⏰ ساعت 10 تا 11:30
🏢 آدرس: مرکز فقهی أئمّه أطهار ‹علیهمالسلام›، طبقه دوم، سالن جلسات
💢 این نشست بهصورت «حضوری» و «وبیناری» برگزار میگردد.
🌐 لینک شرکت مجازی در نشست:
👉 markazfeqhi.com/live
📍 کانال مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه
🆔 @Fotooh
🔷 انتشار کتاب زندگینامهی سردار شهید «حاج قاسم سلیمانی»
🔶 کتاب «شهید سلیمانی» به قلم «مجید ملامحمدی» در قالب کتابهای «چلچراغ»، با هدف آشنایی بیشتر نسل جوان و نوجوان از زندگی این سردار شهید نوشته شده است. این کتاب زندگینامهی داستانی سردار از تولد تا شهادت است و به گفتهی نویسنده: «اغلب خاطرات و زندگی سردار برای بزرگسالان بود و نمیشد برای جوانان و نوجوانان به داستان تبدیل کرد، بنابراین سعی کردم خصوصیات مختلفی که در شخصیت سردار بود را ازجمله خلوص، شجاعت، ایثار، پاکدامنی، دستگیری، مردم داری و تواضعش را برای نوشتن در این کتاب در نظر بگیرم.» علاوه بر داستان زندگی، کتاب دارای وصیتنامه، عکس و تصویر، منابع و پیام رهبر معظم انقلاب است.
🔺کتاب «شهید سلیمانی» با ۱۴۸ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در فروشگاههای سراسر کشور و همچنین در فروشگاه پخش مدرسه در دسترس مخاطبان قرار دارد.
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرندی تحلیلگر مسائل آمریکا:
سرمایه داری و لیبرالیسم مانند کمونیزم به بن بست رسیده است
☑️ @Sh_Aviny
🔶 نام کتاب: خس بی سر و پا؛ سفرنامهی اربعین 1436 ه.ق
نویسنده: حمید حسام
ناشر: سوره مهر
تعداد صفحات: 228
🔹کتاب «خس بی سر و پا» با موضوع سفرنامهی اربعین، نوشتهی حمید حسام است که تصاویری از پیادهروی شهید همدانی در اربعین حسینی در آن منتشر شده و به روح بلند این شهید مدافع حرم تقدیم شده است.
عنوان کتاب، برگرفته از غزلی است که علامه «محمد حسین طباطبایی» در سال 1363 سروده است و شاهبیت آن این است: «من خس بی سر و پایم که به سیل افتادم | او که میرفت مرا هم به دل دریا برد».
🔺بخشی از کتاب: «سوار اتوبوس میشوم و در دفترم مینویسم: «اینجا هیچکس مالک و متعلق به هیچچیز نیست. اینجا همان آرمانشهری است که در هیاهوی عصر مدرنیسم، غریب و ناشناخته مانده است. دین در اینجا دکان دنیاخواهی نیست. مردم این سرزمین فریاد علی (ع) را از اعماق تاریخ شنیدهاند...»
#معرفی_کتاب
☑️ @Sh_Aviny
جایگاه دانش فقه در شکلگیری نظامات اجتماعی .mp3
26.26M
#بشنوید
🎙سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه با عنوان: جایگاه دانش فقه در شکل گیری نظامات اجتماعی
📍 دانشگاه امام صادق ع دانشکده الهیات ۲۰ مهر ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_اختصاصی| اعتراض امام به جشن هنر شیراز
🔹امام خمینی(ره): خدا رحم کرد شما را متحول کرد، تمام #جوان های ما را از آن منجلاب نجات داد
⚠️درحالی که بسیاری از مردم ایران گرفتار فقر بودند، جشنهای ۲۵۰۰ ساله با هزینههای بسیار برگزار شد. رادیو بغداد در این باره گفت: «امیرعباس هویدا، نخستوزیر ایران، با کمال وقاحت اظهار میدارد که فقط ۳۶۰ میلیون دلار صرف جشنهای شاه شده است» در حالی که «وزارت دارایی ایران میگوید مبالغی که به مصرف جشن شاهان رسیده است، بالغ بر یک هزار میلیون دلار است».
🔸روزنامه «دیلی رکورد» در واکنش به این مراسم نوشت: «دربار ایران امروز یکی از پرتجملترین و پرخرجترین دربارهای جهان است. شگفتانگیز است در کشوری که فقر در هر جای آن به چشم میخورد، زمامداران آن به خود اجازه میدهند، اینچنین بیپروا میلیاردها ریال خرج برپا کردن خیمه و خرگاه کنند و یا گرانترین رستوران جهان ماکسیم را به خدمت بگیرند...»
✅ @EMAM_COM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برنی سندرز:
📍نیم میلیون نفر در آمریکا برای هزینه درمان ورشکست می شوند، این ساختار ناکارآمد و ستمگر است...!
☑️ @Kavoshplus
🔻/➕جریانشناسی نظام سلطه
.
🔻در پایان قرون وسطا در دوره ای که حاکمیت در جهان با دو امپراطوری بود - یکی امپراطوری رم مقدس یا واتیکان است و دیگری امپراطوری عثمانی که هر دو امپراطوری سلطه وسیعی بر جهان داشته اند - جایگاه این دو امپراطوری در اثر یک تحول جدیدی به هم ریخت. شخصی به نام مارتین لوتر که از کلیسای آلمان بود ، علیه کلیسا قیام کرد و یک جنگ و خونریزی عظیمی در اروپا رخ داد که امروز به آن جنگ، جنگ های 30 ساله مقدس می گویند که بین دو گروه که هر دو گروه هم مذهبی بوده اند؛ منتها یک گروه معتقد به تجدیدنظر و خرافه زدایی از کلیسا بودند که بعداً به عنوان پروتستان مطرح شده اند و یک گروه هم کاتولیک ها بودند که تابع رم مقدس بودند. در این جنگ های 30 ساله و در این خونریزی ها یک پنجم مردم اروپا قتل عام شدند و نهایتاً در پایان به جمع بندی رسیدند که این وضع قابل دوام نیست و بهتر است که با هم تفاهم بکنند. تا اینکه در نهایت در سال 1648 میلادی یک عهدنامه ای میان این دو طرف جنگ منعقد شد که به عهدنامه وسپانیا معروف است.
🔻این عهدنامه یک تحول عظیمی را در نظام جهانی ایجاد کرد. ما معتقد هستیم که مبدأ نظام سلطه همین سال 1648 است. در این درسگفتار مفاد این عهدنامه در محورهای هفت گانه بیان می شود.
🔰دریافت درسگفتار:
www.afaghehekmat.ir/course/jaryanshenasi-nezam-solteh/
🚩تببین معنای دقیق عقلانیت توسط رهبر انقلاب:
🔰ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاوردند
🔻رهبر انقلاب صبح امروز:
🔸بعضیها اسم عقل و عقلانیت را که میآورند، منظورشان از عقلانیت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید؛ نه این درست نیست، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند. اسم ترسیدن و فرار کردن و میدان را خالی کردن عقلانیت نیست، اسمش همان ترس و فرار و مانند اینها است. عقلانیت یعنی محاسبهی درست؛ و البته دشمن سعی میکند عقلانیت به آن معنای غلط را تلقین کند، بعضی هم نادانسته گاهی حرفهای دشمن را تکرار میکنند.
🔹اینکه شما میبینید علیه امکانات موشکی ما، علیه تشکیلات نظامی ما کارهایی میشود، تبلیغاتی میشود و علیه تواناییهای منطقهای ما که برای قدرت دفاعی ما بسیار حائز اهمیت است تبلیغات میشود، حرف میزنند، این یاوهگوهای آمریکایی که ملاحظه میکنید ــ واقعاً اراذل یاوهگو که هر حرفی به دهنشان میآید بیمحابا و بیمحاسبه میزنند ــ هرجا میروند مینشینند علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند، اینها بهخاطر همین است که این امکانات اساسی ما با محاسبهی دقیق بهوجود آمده و انشاءاللّه پیش خواهد رفت و تبلیغات دشمنان ناشی از عقبماندگی آنها در این میدان و ناشی از ترس آنها است.
🔸 بنابراین مهم این است که دستگاه محاسباتی را حفظ کنیم، سالم نگه داریم، نگذاریم دچار اختلال بشود. ۹۹/۷/۲۱
🏷 #بسته_خبری
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #فوری/ رهبرمعظم انقلاب/امروز:
🔻 بعضیها اسم #عقلانیت و عقل را میآورند اما منظورشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن است در حالیکه فرار کردن و ترسیدن، عقلانیت نیست.
🔻 #ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند زیرا عقلانیت به معنای محاسبه درست است.
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯#پست_ویژه
#غربزدگی
#تمدن_اسلامی
❗️🔴 #اعترافات_تکان_دهنده دکتر اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت در برنامه شبکه دو سیما
🔸 تا آخر ببینید...و نشر دهید!👌
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
🚨 رهبر انقلاب: برخی سفرها در شرایط کرونا باید ممنوع شود
🔰تاکید جدی رهبر انقلاب درباره ضوابط اجرایی در شرایط کرونا و تجلیل از متدینین و عزاداران که ضوابط را دقیق رعایت کردند
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز:
👇ضابطهگذاریها بایستی حاکمیتی و الزامی باشد. این را من از مدتها پیش البته به رئیسجمهور محترم و به مسئولین محترم هم گفتهام که بایستی الزام بشود.
🔸️یک مواردی هست که بعضی از فعالیتها بایستی تعطیل بشود، بعضی از سفرها بایستی ممنوع بشود؛ همچنانکه ملاحظه کردید، سفر اربعین را مردم متدین و مؤمن ما پذیرفتند؛ گفتیم نروید به طرف مرز، نرفتند؛ این خیلی مهم است.
🔹️در قضیهی عزاداریها ستاد ملی مبارزهی با این بیماری ضابطه معیّن کرد، مردم مؤمن و متدین که پایبندند، ضابطه را دقیق رعایت کردند. این باید در زمینههای گوناگون تسرّی پیدا کند و بایستی اجباری و الزامی بشود.
🔸️جلوی بعضی از سفرها واقعاً باید گرفته بشود، گاهی بعضی از سفرها موجب میشود که شیوع بیمحابا و بدون قابلیت کنترل انجام بگیرد که واقعاً مایهی تأسف است. ۹۹/۷/۲۱
🏷 #بسته_خبری
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از معاونت پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم-ع
لینک شرکت در نشست:
https://engage.shatel.com/b/u7c-n3z-wz2
45.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۹۹/۷/۲۱
💻 @Khamenei_ir
📌هجرت در زبان عرب به گسستن و بریدن معنا شده است. قرآن نیز در آیات بسیاری با تأکید بر هجرت بهعنوان مقدمهای برای تکامل اخلاق و رشد فردی، آن را اصلی کلی تلقی کرده است. بر همین اساس مفسرین قرآن و بسیاری از دینپژوهان هجرت را به عنوان یک مرتبه از اسلام تفسیر کردهاند. هجرت در تاریخ اسلام امری بیسابقه نبوده است؛ پیش از هجرت به مدینه عدهای از مسلمانان دومرتبه به حبشه مهاجرت کرده بودند. اما آنچه سرآغاز تحولی بزرگ و منشاء طرحی کلان برای تأسیس حکومت اسلامی شد، هجرت پیامبر اسلام به یثرب بود. به باور پژوهشگران بررسی آثار هجرت در تاریخ اسلام بیانگر انگیزههای متعددی از سوی پیامبر برای این تصمیم است.
📍مسعود دیانی در ششمین شب «سوره، فصل محمد رسولالله (ص)» میزبان دکتر محسن الویری، عضو هیئت علمی و مدیر گروه تاریخ دانشگاه باقرالعلوم است. «هجرت؛ واقعهای تاریخی یا الگویی تمدنی: بازخوانی نظریههای هجرت در فرهنگ اسلامی» موضوع گفتوگوی آنها خواهد بود.
⏰«سوره، فصل محمد رسولالله (ص)»|امشب ساعت ۲۳|شبکهٔ چهار سیما
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح منتشر شد:
🔍 از اینجا بخوانید👇
http://khl.ink/mB7pY
💻 ۹۹/۷/۲۱ | @Khamenei_ir
🚨از داخل خودمان بترسید
🔹امام خمینی(ره): آسیب از داخل خود آدم، داخل خود ملت و کشور بر ما وارد میشود و بر شما. از خارج هیچ ترسی نداشته باشید، از داخل خودمان بترسید.
۱۵ خرداد ۱۳۵۹
✅ @EMAM_COM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 سعی تو
#ویژه_نشر_در_اینستاگرام
#عین_صاد
📲 آیدی کانال های ما در
تلگرام، ایتا، سروش، بله:
▶️ @einsad
🔻خرید اینترنتی کتابهای استاد صفایی حائری :
🛒 www.zekraa.ir
🔲 پاسخ به سوالات کاربران :
🗨 @ad_einsad
#آثار
📌 #معرفی_کتاب
📙 کتاب «گفتاری در #فلسفه_فقه»
🔸 #فلسفه_فقه یا علم شناسی فقه، دانشی است که در مقام علم ناظر، به فقه نظر نموده و به تحقیق در مبانی نظری و تحلیلی فقه، موضوع، محمول، مسایل، مبادی، مقدمات، غایات و شیوههای روش شناختی فقه و ارتباط آن با علوم و پدیدههای دیگر میپردازد. خاستگاه بسیاری از مباحث فلسفۀ فقه، اندیشه هایی است که در درون نحلهها و مکاتب فکری متفاوت در حوزههای کلامی، فلسفی، تفسیری و حتی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … به وجود آمده و به شدت بر مباحث فقهی و فلسفه فقه اثرگذار بوده است.
🔹 فلسفه فقه حوزهای است برای ارائه مباحث بنیادین راجع به فقه که دارای تاثیرات فراوانی بر مباحث درون فقهی است. فلسفه فقه در واقع، دانش بر #مدیریت تحول، تطور، توسعه، تعمیق و تکامل فقه و شناخت ساختار کلان آن، هماهنگی میان نهادها و قواعد و بسیاری دیگر از مسائل است.
🔸 علیرغم آنکه فقها، از دیرباز، بخشی از مباحث مربوط به فلسفه فقه را تحت عنوان رئوس ثمانیه، مورد توجه قرار میدادند، لیکن هنوز فلسفه فقه به عنوان علمی معین و دارای ساختار روشن، قضایای منسجم و مرتب که همگی ناظر به یک موضوع بوده و هدف خاصی را دنبال کنند، طراحی نشده و جایگاه ویژه و پر اهمیت خود را نیافته است، هر چند در دو دهه اخیر مباحث بیشتر و جدیتری نسبت به جایگاه و ضرورت طراحی و تنقیح دانش فلسفه فقه، نگارش یافته و شتاب محسوسی در جهت مدون ساختن فلسفه فقه صورت گرفته است.
⚜️ هم اکنون برای سفارش این اثر ارزشمند اقدام کنید:
🌐 Poiict.ir/16188
🆔 @iictchannel
#معرفی_آثار
⭕️📣 #تازههای_نشر
📚 کتاب «گفتاری در #فلسفه_فقه»
✍🏼 به کوشش حجت الاسلام و المسلمین #علی_محمدی_جورکویه
🔷 گروه #فقه_حقوق پژوهشکده نظام های اسلامی
🆔 @iictchannel
#گفتار
#نظام_معنویت
🔶 گفتاری از آیت الله #علی_اکبر_رشاد در باب بررسی مبانی و نظام #فلسفه_دین
✅ #هندسه_معرفت_دینی
⚜️ مشروح گفتار:
🌐 iict.ac.ir/hendesemarefati
🆔 @iictchannel