این الرجبیون...
فرارسیدن ماه رجب المرجب
ماه دعا،
ماه ذکر،
ماه توبه،
ماه توسل،
ماه استغفار،
ماه راز و نیاز،
ماه خودسازی،
ماه بارش رحمت،
بر شما خیرین عزیز،
مبارک و همراه توفیقات
معنوی جهت آمادگی برای
ماه شعبان و ماه میهمانی خدا
باشد انشاءالله
کانون فرهنگی شهید مدنی(ره)
شماره کارت واریز نقدی کانون 7676_0126_0870_5029
🔷 ۲۶ دی سالروز فرار پادشاه افسانه ای و سالروز تفسیر عملی آیه مبارکه «إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا» .
♦️شهید آوینی: «وفاق اجتماعی مردم ایران بر دشمنی با نظام شاهنشاهی نیز مبتنی نبود، اگرچه این دشمنی وجود داشت؛ بغض آنان در برابر رژیم شاه به تبع حُبِّ آنان نسبت به امام (قدس سره) و اسلام وجود پیدا کرده بود و بنابراین، اگر حضرت او اصراری بر سرنگونی شاه نمی داشت، این امر توسط مردم واقع نمی شد.»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقاله «وفاق اجتماعی»
انتظار فرج، لازمه ایمان
🔸️انتظار فرج یعنى امید به رفع گرفتارىها و امید به رحمت الهى كه بزرگترین عامل در سازندگى، حركت، فعالیت و نشاط انسان است. اگر انسان در زندگیاش امیدى به یک نتیجه مطلوب نداشته باشد تلاشى نخواهد كرد. آدم افسرده ناامید از همه چیز، یك گوشه مىنشیند و دست روى دست مىگذارد و زانوى غم در بغل مىگیرد و هیچ كارى نمىتواند انجام دهد. اگر روزنه امیدى به دلش باز شود آنوقت است كه حركتى در او پدید مىآید و دنبال مىكند تا بلكه به نتیجهاى برسد.
🔸️اصل اینكه انسان باید امیدوار باشد و امید به فرج داشته باشد، یعنى امید به گشایش بعد از شدت و سختى و واقع شدن در تنگناها داشته باشد، لازمه ایمان است و لذا «یأس من روح اللّه» و «یأس من رحمة اللّه» از گناهان كبیره است كه در آیات و روایات به آن اشاره شده است.
۱۳۸۴/۰۷/۰۸
#مهدویت
📱 @mesbahyazdi_ir
Roze_Shab-Jome_Mirzamohamadi_42.mp3
12.61M
یا ایــــها العــــــــــــــزیز
تَصدَّق علی الذلیل
اصــــــلا امید نیست
به بار قلــــــــــیـل من
🎙استاد میرزامحمدی
باعرض سلام حضور خیرین عزیز باستحضار میرساند ،در سالروز ولادت حضرت امام محمد تقی جواد الائمه علیه السلام، احسان یک خیر گرامی یک راس میش به وزن 52 کیلو و به مبلغ 11000000تومان ذبح گردیده و به تعداد 26 بسته به همراه آلایش بین خانواده های نیازمند پخش گردید.
کانون فرهنگی شهید مدنی(ره)
شماره کارت واریز نقدی کانون 7676_0126_0870_5029
وقتی حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام متولد شد، ابوطالب او را بر سینه خود گرفت و دست فاطمه بنت اسد را گرفته به سوى ابطح آمدند و این اشعار را بر زبان آورد:
یا رَبِّ یا ذَاالْغَسَقِ الدُّجِىِّ/وَ الْقَمَرِ الْمبْتَلَجِ الْمضِىِّ/ بَیِّنْ لَنا مِنْ حُکْمِکَ المَقْضیِّ/ ماذا تَرى فى اسْمِ ذَا الصَّبِىِّ
مضمون این اشعار آن است که اى پروردگارى که شب تار و ماه روشن و روشنى دهنده را آفریدهاى! بیان کن از براى ما که این کودک را چه نامی گذاریم؟
بعد از این شعر، ناگهان چیزى مانند ابر از روى زمین پیدا شد و نزدیک ابوطالب آمد، ابوطالب او را گرفت و با على علیهالسلام به سینه خود چسبانید و به خانه برگشت. وقتی صبح شد، دید که لوح سبزى است و در آن نوشته شده است:
خُصِّصْتُما بِالْوَلَدِ الْزَّکِىِّ/ وَالطّاهِرِ الْمُنْتَجَبِ الْرَّضِىِّ/ فَاِسْمُهُ مِنْشامِخ عَلِی/ عَلِىٌّ اشْتُقَ مِنَ الْعَلِىِّ
مضمون شعر این است: شما(ابوطالب و فاطمه علیهماالسلام) اختصاص پیدا کردید به فرزند طاهر، پاکیزه و پسندیده؛ پس نام بزرگ او على علیهالسلام است و این نام از نام على(که نام خدا است) مشتق شده است.
سپـس ابوطالب آن حضرت را على نام گذاشت و آن لوح را در زاویه راست کعبه آویخت و این لوح تا زمان هشام بن عبدالملک بود تا اینکه او آن را از آنجا پایین آورد.
📚مناقب آل ابیطالب/ابن شهر آشوب/ج۲/ص۱۷۵
کانون فرهنگی شهید مدنی(ره)
شماره کارت واریز نقدی کانون 7676_0126_0870_5029