🌲کاشت نهال در هفته درختکاری
🌳 کاشت نهال در هفته درختکاری در منطقه داوود رشید توسط بسیجیان گروه جهادی پایگاه مقاومت شهید محلاتی حوزه مقاومت بسیج سیدالشهداء(ع) کوهدشت
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan
💢 بایدن رسما #خصومت خود با ایران را در سند راهبرد امنیتی دولت آمریکا اعلام کرد.
🔸کاخ سفید در سند راهبردی امنیت ملی دولت جدید به #تکرار ادعاهای خود #علیه ایران پرداخت و مدعی شد که به تلاشها برای #مقابله با ایران ادامه می دهد.
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @KANOONSOBHAN
هوالشهید
امام خمینی(ره):
🥀ملت ما عاشق شهادت بود، با عشق به شهادت پيش رفت اين نهضت.
فرازی ازوصيت نامه
شهیدوالامقام ايرج ميرزایي
📝معبودا پروردگارا مستضعفين را بر مستكبرين پيروز فرما تا مستضعفين خود سرنوشتشان را به دست گيرند .
✅ ۲۲ اسفند#سالروز بزرگداشت#شهدا
بنیادشهید وامورایثارگران شهرستان کوهدشت
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan
⭕️دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
✅صنعت در کشور هدفمند نیست/بی توجهی عمیقی به لرستان شده است
رضایی با اشاره به لزوم هدفمند بودن صنعت در کشور گفت: متاسفانه صنعت در کشور هدفمند نیست به عنوان مثال کشاورزی ما باید با صنعت آمیخته باشد و لازم است صنعت کشاورزی را جزئی از کشاورزی محسوب کرد تا زنجیره ارزش آن به طور کامل دیده شود.
وی با اشاره به بی توجهی عمیق به لرستان افزود: از زمان ورود به استان، مسائل زیادی را شنیده ام که باید برای آن فکری کرد زیرا استان لرستان حقیقتا مورد یک بی توجهی عمیق قرار گرفته است البته به آن معنا نیست که دولت مردان سطح عالی نخواسته اند کاری انجام دهند بلکه وضعیت اداری و بودجه بندی و برنامه ریزی در کشور به گونه ای است که اول به تهران و بعد به چندین استان و سپس به سایر استانها توجه می شود.
مشروح خبر👇
https://safireaflak.ir/?p=24261
🏷به #سفیرافلاک بپیوندید👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAD4u2LSyKeU_4Ikavg
🌸🌸 صفحه ای از نور قرآن 🌸🌸
582- آموزش گام به گام #قرآن ، صفحه پانصد و هشتاد و دو
🌴🌴🌴🌴
📣 آدرس ویدئو گام اول (بخش بخش خوانی و روخوانی ساده )🖥:
https://aparat.com/v/O14Ya
📣 آدرس ویدئو روخوانی همراه با تجوید و ترتیل با صدای #شهریار پرهیزگار )🖥:
https://aparat.com/v/4wmuU
📣 آدرس ویدئو #ترتیل صفحه 582 با صدای #سعد الغامدی 🖥 :
https://aparat.com/v/HuR7F
🗣🗣 توجه توجه 👁👁
برای دیدن این ویدئو شاید لازم باشد #فیلتر شکن گوشی و یا پروکسی تلگرام را خاموش کنید .
@kanoonsobhan
سرهنگ "نبی اله قاسمی" فرماندهی انتظامی شهرستان کوهدشت از اجرای طرح دستگیری متهمین تحت تعقیب و توقیف خودروهای دستور دار قضایی به شرح ذیل در کوهدشت خبر داد
* دستگیری ۸۶ متهم تحت تعقیب مراجع قضایی
* توقیف ۳۴ دستگاه خودرو دارای دستور قضایی
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan
⭕️خروج آموزش و پرورش از «ریل»!
✍️مصطفی شکری/ پژوهشگر:
نقل است هنگامی که جان اِف کِندی در سال 1961 به عنوان رئیسِ جمهورِ ایالات متحده آمریکا انتخاب شد، در همان ابتدای کار؛ دستوری خطاب به مشاورِ امنیتِ ملی آمریکا و زیر مجموعه اش صادر کرد تا متناسب با آن زمان و در جهت مقابله با بلوک شرق و شوروی، راهکارهای افزایش امنیت ملی آمریکا در دهه های آینده را مورد بررسی و واکاوی قرار دهند.
کِندی بعداً در محفلی گفته بود انتظار داشتم که چند ماه پس از این دستور؛ تیم امنیت ملی کاخ سفید پیشنهاداتی را در جهت افزایش سطح تکنولوژی سلاح های نظامی و افزایش برد موشک های بالستیک، مطرح کنند. یا مثلا در مورد افزایش پایگاه های نظامی آمریکا در سایر کشورهای جهان یا افزایش پرسنل ارتش و... پیشنهادهای را ارائه کنند. اما وقتی نظرات کارشناسی تیم امنیت ملی را شنیدم، بهت زده و متعجب شدم. چرا که تیم امنیت ملی آمریکا بجای توصیه افزایش بودجه های نظامی و افزایش برد موشک ها و... پیشنهاد پایین آوردن سطح آموزش رسمی از دبستان ها به کودک ستان ها را مطرح کردند!
استدلال مشاوران و کارشناسان امنیت ملی این بود که برای ارتقاء سطح امنیت ملی آمریکا در دراز مدت، باید بر روی آموزش و پرورش (بویژه مقطع ابتدایی و کودکستان ها) سرمایه گذاری کرد. باید شهروندان آگاه، مسئولیت پذیر و پرسشگر را پرورش داد تا آگاهی جمعی و مسئولیت پذیری شهروندان آمریکایی، امنیت ملی آمریکا را در دارز مدت تأمین کند و در مقابل تبلیغات و تحرکات بلوک شرق و جریان های چپ و کُمنیستی (شوری سابق) خللی به امنیت ملی آمریکا وارد نشود.
کِندی در این زمینه مشاوره کارشناسان خود را پذیرفت و دستور برنامه ای با عنوان «خط مقدم جدید» را صادر کرد که در جهت تقویت آموزش و پرورش رسمی و تخصیص بودجه فدرال به تحصیلات عمومی بود. نکته اینکه سال ها پس از اجرای این برنامه، مطالعاتی جهت ارزیابی و سنجش موفقیت این برنامه صورت گرفت و نشان داده شد که برنامه «خط مقدم جدید» تأثیر شگرفی بر کارآیی نظام آموزشی آمریکا داشته است.
واقعه تاریخی فوق از باب اهمیت «آموزش و پرورش» ذکر گردید. اما در ایران حکایت دیگری در آموزش و پرورش برقرار است. پس از قریب حدود 60 سال از برنامه «خط مقدم جدید» آمریکا که آموزش و پرورش را به رأس هرم تمام برنامه های دولت آمریکا ارتقاء داد و کماکان نیز ادامه دارد، متأسفانه در ایران، نظام آموزش رسمی از کارآمدی چندانی برخوردار نیست.
نکته اینکه تا وقتی در ایران نگاه اشتغال زایی به «آموزش و پرورش» وجود دارد، انتظار رشد شاخص های کمی و کیفی آموزش و پرورش به محاق می رود.
👇قسمت دوم👇
📌 لزوم خروج از بن بست و ارتقاء سیاسی کوهنانی
🔷 جلسه شورای اداری بخش کوهنانی با حضور حضرت حجت الاسلام والملسمین شاهرخی نماینده معزز ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد، امام جمعه محترم کوهنانی، فرماندار محترم شهرستان کوهدشت، بخشدار محترم و مدیران ادارات بخش در حاشیه گردهمایی ائمه جمعه استان در کوهنانی برگزار شد
🔶در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین آروانی با اشاره به ظرفیتهای زیاد کوهنانی قدمت، جمعیت، وسعت و محرومیت این منطقه خواستار توجه ویژه مدیران و حضور نهادهای انقلابی برای توسعه و محرومیت زدایی از بزرگترین و پرجمعیت ترین مرکز بخش استان شد و بر لزوم ارتقاء جایگاه سیاسی این منطقه تاکید کرد.
🔷 ایشان محرومیت کوهنانی را معلول برخی ملاحظه کاری و کم توجهی ها دانست و از جمله اصلی ترین مشکلات کوهنانی را در بحث راه، اشتغال زایی و لزوم خروج از بن بست از طریق اتصال به شهرستان سیروان ایلام و احداث جاده عتبات عالیات از طریق رودبار دانست که متاسفانه تاکنون محقق نشده است.
روابط عمومی ستاد نماز جمعه کوهنانی
کانون سبحان
⭕️خروج آموزش و پرورش از «ریل»! ✍️مصطفی شکری/ پژوهشگر: نقل است هنگامی که جان اِف کِندی در سال 19
راقم این سطور منکر خدمات و زحمات قشر عظیمی از فرهنگیان آگاه و پرتلاش نیست. متأسفانه نگاه برنامه ریزان و کارگزاران این نهاد، در مسیر اصولی و صحیح خود قرار ندارد. یکی از این برنامه ریزی ها که در تمام دنیا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است «جذب نیروی توانمند و کارآ» است. نیروهای که عمیقاً به آموزش و پرورش تعلق خاطر داشته و در پرورش شهروندان آگاه، مسئولیت پذیر و پرسشگر تمام همت خود را بکار گیرند.
اخیراً وزارت آموزش و پرورش بنابر صراحت قانون مصوب سال 1395 مجلس شورای اسلامی، درصدد تعیین تکلیف و جذب حدود 90 هزار نفر از نیروهای غیر رسمی برآمده است. این موضوع در نگاه اول کاری ارزشمند و پسنیدیده است. بویژه اینکه در بین نیروهای که به صورت غیر رسمی (حق التدریس، پیش دبستانی و...) با آموزش و پرورش طی سالیان گذشته همکاری داشته اند، نیروهای کاردان، خبره، متعهد و مسئولیت پذیر نیز وجود دارد. اما نکته این است که استفاده از سور «عمومی» در جذب «همه ی» این افراد، بدون هیچگونه گزینش تخصصی و علمی (یعنی بدون بررسی سطح دانش های علمی - تخصصی و بدون ارزیابی شرایط عمومی معلمی) یک خطای راهبردی است.
مثلاً یک نیروی که 15 سال پیش، صرفاً چند ماه یا یک سال به صورت حق التدریس یا پیش دبستانی به آموزش و پرورش خدمت کرده و پس از آن مدت محدود، ارتباط خود را با آموزش و پرورش قطع کرده و ارتباطی با مدرسه و دانش آموز نداشته است (یعنی مثلاً خانمی که پس از آن همکاری محدود، حدود 10 سال است که مشغول خانه داری است، یا آقایی که پس از آن دوره کوتاه، سالهاست که به شغل رانندگی مشغول بوده، یا در مغازه قصابی امرار معاش می کند و ...) چگونه می تواند «معلم» خوبی باشد؟
بپذیریم که جذب «تمام» این افراد بدون استفاده از معیارهای علمی، آینده آموزش و پرورش رسمی کشور را با خطر مواجه خواهد کرد. مضافاَ اینکه بسیاری از این افراد در دانشگاه های درجه سوم تحصیل کرده اند. در این زمینه باید پرسید شخصی که سالهاست از دانشگاه درجه سومی فارغ التحصیل شده و پس از همکاری محدودی با آموزش و پرورش، سالها به فعالیت های دیگری مانند رانندگی، سلمانی، قصابی، بنایی و ... روی آورده و اساساً چیزی از تحصیل و تدریسش را به یاد ندارد، چگونه می تواند هدایت گر خوبی برای فرزندان این سامان باشد؟ چگونه می تواند شهروندانی آگاه، مسئولیت پذیر را پرورش دهد؟ چگونه می تواند در سیل انفجار اطلاعات و دنیای پرتحول کنونی، رابطه ای مثبت و سازنده را با دانش آموزان برقرار کند؟
باید از نمایندگان وقت مجلس پرسید که چرا در سال 1395 چنین قانون پرهزینه ای را تصویب کرده اند؟ آیا صرف فشار متقاضیان؛ می تواند توجیه منطقی ای باشد؟ آیا واقعاً کسب رضایت این افراد در جهت حمایت انتخاباتی، به آینده این مرز و بوم می ارزید؟ نکته دیگر اینکه چرا در زمان تصویب این قانون، کارشناسان وزارت آموزش و پرورش خاموش بوده اند و نتوانسته اند با استدلال علمی و اصولی، مانع از هزینه تراشی سنگین برای «نهاد آموزش و پرورش رسمی» ایران شوند؟ چرا برای چند سال از طریق دانشگاه فرهنگیان (یا همان تربیت معلم سابق) هیچ نیروی را جذب نکردند؛ تا الآن مجبور به استخدام «همه ی» نیروهای غیر رسمی نباشند؟ چرا از ابتدا برنامه ریزی منطقی و اصولی ای برای ساماندهی نیروی انسانی خود ندارند تا «جذب» نیروی فرهنگی در مسیر صحیح خودش قرار داشته باشد؟ این موضوع که برای سال های آینده، به چه تعداد معلم (به تفکیک رشته/ جنس/ شهرستان/ منطقه) نیاز است، بر اساس تعداد بازنشستگان و تعداد دانش آموزان ورودی هر سال، قابل محاسبه و برآورد است. لذا چرا چنین برنامه ریزی ساده ای صورت نگرفته است تا کمبود معلم در هر سال، از طریق جذب نیروهای مستعد کنکور سراسری و پرورش هدفمند دانشگاه های فرهنگیان، جبران شود؟
صدالبته که در بین نیروهای مشمول قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیز نیروهای توانمندی هستند که همکاری خود را با آموزش و پرورش برای سالیان متمادی حفظ کرده و یقیناً استفاده از ظرفیت آنها در جهت پیشبرد اهداف آموزش و پرورش، مثبت است. اما مسأله جای دیگری است. مسأله این است که چرا قانون مصوب مجلس، «جذب همه ی این افراد» را الزام کرده است؟ مثلاً طبق گفته مسئولان آموزش و پرورش جذب نیروی که متولد سال 1346 است (یعنی هم اکنون 54 سال دارد!) و رشته غیرمرتبطی با تدریسش نیز دارد چگونه می تواند نیروی کیفی ای برای آموزش و پرورش باشد؟ چرا از سنجش های تخصصی که در کل دنیا جهت استخدام «معلم» مرسوم است، بهره گیری نشده است؟
👇قسمت سوم👇
کانون سبحان
راقم این سطور منکر خدمات و زحمات قشر عظیمی از فرهنگیان آگاه و پرتلاش نیست. متأسفانه نگاه برنامه ریزا
طبیعی است که وقتی از نیروی انسانی توانمند در آموزش و پرورش استفاده نکنیم، نمی توانیم در آزمون ها و المپیادهای بین المللی موفقیت کسب کنیم. جالب اینکه همین چند روز پیش، خانم رضوان حکیمزاده (معاون آموزش ابتدایی وزیر) به روند کنونی اعتراض کرده و ابراز داشته بود: "روند جذب معلم در تمام این سالها خلاف اصول علم تعلیم و تربیت بوده است. آموزش اصول و مفاهیم علمی با کاربردشان در دنیای بیرون موضوع مهمی است که در آزمون تیمز و پرلز مورد توجه قرار میگیرد، بسیاری از دانش آموزان کشور به دلیل اینکه کاملاً در حیطه دانش از طریق برنامه درسی آموزشها را کسب کردهاند در درک مسائل تیمز ناتوان هستند."
در پایان امید می رود که مسئولان و تصمیم گیران نظام آموزشی کشور، در زمینه جذب معلم دقت بیشتری به خرج داده و از راهنمایی های دلسوزان و کارشناسان، حداکثر استفاده را ببرند. نکته اینکه حتی رهبر معظم انقلاب نیز به خاطر اهمیت موضوع، به گزینش صحیح و خردمندانه در استخدام معلمان تاکید کرده اند. ایشان درسخنرانی اجلاس سالیانه رؤسا و مدیران آموزش و پرورش (در شهرویور ماه 99) با آینده نگری و دوراندیشی فرموده اند که "در باید در جذب معلمان، یک گزینش صحیح و خردمندانه انجام شود و اجازهی ورود نیروی بیکیفیت به آموزش و پرورش داده نشود... باید بهگونهای برنامهریزی و ظرفیتسازی شود که معلمان سراسر کشور، فقط از مسیر این دو دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان وارد آموزش و پرورش شوند و مجلس شورای اسلامی نیز باید در تصویب طرح ها بهگونهای عمل کند که خارج از مسیر این دو دانشگاه، ورودی به آموزش و پرورش وجود نداشته باشد."
باشد که گوش شنوایی از این راهنمایی ها استفاده کند، والسلام.
منبع: سیمره 568
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan
#فوری
⭕️اعضای هیات نظارت شهرستان کوهدشت معرفی شدند
🔹به گزارش کانون سبحان، در جلسه که با دکتر سپهوند رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان لرستان و به ریاست مجتبی بیرانوند فرماندار کوهدشت برگزار گردید اعضای هیات نظارت شهرستان کوهدشت به صورت زیر معرفی شدند.
▶️محمد باقر احمدی، رییس هیات نظارت بر انتخابات شهرستان
▶️اکبر ناظری، رئیس دفتر نظارت و عضو هیات نظارت مرکزی
▶️فریدون سوری، عضو هیات نظارت مرکزی
▶️محمد هاشم ظهرابی، رییس هیات نظارت بخش کوهنانی
▶️احمد علی گراوند، رئیس هیات نظارت بخش طرهان
▶️سید امیر موسوی، رئیس هیات نظارت بخش درب گنبد
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan
⭕️روشهای ثبتنام در انتخابات شوراها اعلام شد
🔹داوطلبان میتوانند به چهار روش برای ثبتنام در انتخابات شوراهای اسلامی شهر اقدام کنند.
۱. ثبتنام از طریق اپلیکیشن موبایلی(دانلود برنامه ثبت نام از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhbat.moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷
۲. ثبت نام از طریق نسخه ویندوز و قابل نصب بر روی رایانه(دانلود برنامه ثبت نام از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhbat.moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷
۳. ثبت نام از طریق دفاتر پیشخوان دولت و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷
۴. ثبتنام از طریق مراجعه حضوری به فرمانداری شهرستان از ساعت ۸ تا ۱۸ و دریافت رسید ثبتنام
♨️ با ما به روز باشید👇
#کانون_سبحان
🆔 @kanoonsobhan