امامسجاد علیهالسلام در بازگشت از کربلا وقتی به نزدیکی مدینه رسیدند قبل از ورود به شهر در بخشی از خطبۀ مفصل خود فرمودند: «وَ اَللَّهِ لَوْ أَنَّ اَلنَّبِيَّ تَقَدَّمَ إِلَيْهِمْ فِي قِتَالِنَا كَمَا تَقَدَّمَ إِلَيْهِمْ فِي اَلْوِصَايَةِ بِنَا لَمَا اِزْدَادُوا عَلَى مَا فَعَلُوا بِنَا»
به خدا قسم اگر پیامبر به ایشان پیشنهاد جنگ با ما را میفرمود آنچنان که سفارش (محبت) ما را کرد، از آنچه با ما رفتار کردند، بیشتر نمیتوانستند انجام دهند.
•بحار الأنوار، جلد۴۵، صفحه۱۴۶•
با فطرت همراه شوید ✨
🆔 @kanounefetrat_khaharan
خواهران کانون فطرت
🌴 سیرهٔ حضرت زهرا سلامالله علیها 6⃣-1-4
«منزلت حضرت از منظر قرآن»
☀️ #آیه_اطعام
📙 منبع: التفسیر، ج2، ص398 - 399
با فطرت همراه شوید ✨
🆔 @kanounefetrat_khaharan
خواهران کانون فطرت
📜 سلسله معارفحسینی از کتاب《فروغ شهادت》 4⃣ 🌿 آگاهی سیدالشهدا علیهالسلام از وقایع عاشورا و بعد از آ
📜 سلسله معارفحسینی از کتاب《فروغ شهادت》
5⃣
🌿 انگیزهی قیام و حرکت سیدالشهدا علیهالسلام (تشکیل حکومت دینی) 🌿
" در نامهای که پس از ورود به کربلا، برای سران کوفه نوشت، چنین آمده است:
《... اما بعد، به تحقیق میدانید که رسول الله در حال حیاتش فرمود: هر کس سلطان ستمگر و جائری را ببیند که حرامهای الهی را حلال میشمارد، عهد و پیمان با خدا را میشکند، با سنت رسول خدا مخالفت مینماید، و در مورد بندگان خدا به گناه و ظلم رفتار میکند، و سپس با #گفتار یا #عمل با او مخالفت نکند، بر خدا سزاوار است که او را در #جایگاه_او جای دهد [او را با آن ظالم محشور کند].
و مسلماً میدانید که این قوم، پیوسته شیطان را اطاعت کرده و از اطاعت رحمان روی گردان شدهاند و فساد را آشکار نموده و حدود الهی را تعطیل کرده و غنایم را به خود اختصاص داده و حرام خدا را حلال و حلال او را حرام میشمارند. و همانا من به واسطه نزدیکی و #قرابت با رسول خدا به این امر [حکومت و خلافت] سزاوارترم...
بیان: حضرت در این نامه بُعد دیگری از علت حرکت خود را _که مخالفت با حاکمان جور است_ بیان میفرماید و اینکه #وظیفه_هر_مسلمانی است که در چنین شرایطی ساکت ننشیند و به نحوی مخالفت خود را ابراز نماید و در غیر این صورت با عامل ظلم و ستم #شریک است."
📚 کتاب فروغ شهادت یا اسرار مقتل سیدالشهدا علیهالسلام (حاجشیخعلیسعادتپرورپهلوانیتهرانی)
با فطرت همراه شوید ✨
🆔 @kanounefetrat_khaharan
revayatha-1.mp3
1.07M
🎙 #پادکست_روایتها
🕊 روایت اول: خواستگاری حضرت آدم علیهالسلام از حضرت حوا سلاماللهعلیها
📗 کتاب "پرده نشینان سِرّ هستی"
با فطرت همراه شوید ✨
🆔 @kanounefetrat_khaharan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔹️رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس: باید از بن دندان باور کرد که پیروزی و موفقیت رئیسجمهور منتخب در اداره کشور، پیروزی همه ماست
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم:
توصیه موکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است. موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است. همه کمک کنند که رئیسجمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفق بشود این موفقیت همه ماست. اگر او در اداره کشور، در پیشبرد اقتصادی کشور، در مسائل بینالمللی و فرهنگی کشور، موفقیت کسب کند، همه ما موفقیت کسب کردیم. پیروزی او، پیروزی همه ماست. این را باید از بن دندان باور کرد. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
49.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
خواهران کانون فطرت
💬 مسابقه ای نیست که من حرفم را به کرسی بنشانم؛ سبقت این است که من دنبال #وظایفم باشم 🔸قسمتی از سخنر
خواهران کانون فطرت
🌴 سیرهٔ حضرت زهرا سلامالله علیها 6⃣-1-5
«منزلت حضرت از منظر قرآن»
☀️ آیهٔ مباهله: بین مفسران و محدثان شیعه و عامه مشهور است که آیهٔ ۶۱ سورهٔ آل عمران ناظر به امر #مباهله و بیان منزلت اهل بیت نزد #خدا است؛ در این آیه آمده است: «هرگاه بعد از علم و دانشی که درباره #حضرت_عیسی به تو رسیده، باز کسانی با تو به محاجه و ستیز برخیزند، به آنان بگو بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را دعوت کنید؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را دعوت کنید؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم شما هم از نفوس خود دعوت کنید؛ آنگاه مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.»
☀️ طبق شواهد تاریخی و حدیثی با آن که پیامبر اکرم ﷺ همسرانی داشته است اما #تنها_زن حاضر در واقعه تاریخی مباهله، حضرت فاطمه سلامالله علیها بوده و از منظر قرآن کریم به عنوان #مصداق_زنان (نسائنا) مورد خطاب واقع شده است. بنابراین این آیه نیز ناظر به شأن ایمان، فضیلت و مقام والای آن حضرت در نزد پروردگار و رسول الله است.
📙 منبع: مسلم بن حجاج نیشابوری، الصحیح، ج7، ص121
با فطرت همراه شوید ✨
🆔 @kanounefetrat_khaharan