زاکانی رقبا را به مناظره دو نفره دعوت کرد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری تسنیم-۵:
🔹ما باید بتوانیم در مناظرات نمایش اخلاق بدهیم.
🔹ظاهر مردم باطن مسئولان است؛ جوانی که مناظرات را تماشا میکند، از منی که ۵۰ یا ۶۰ سال سن دارم و جزو مسئولان این کشور هستم، یاد میگیرد که چگونه رفتار کند.
🔹بنابراین از دوستان عزیز در مناظرات خواهش میکنم که پاسخ های معتبر به سوالات بدهند که مردم امروز نیاز به پاسخهای معتبر دارند.
🔹البته بنده آماده هستم که در مناظرات دو نفره در خدمت دوستان باشم تا لااقل مشت بنده را در برابر ملت باز کنند.
🔹مگر نمیگویند که ما دو ترم درس خواندهایم و آنها درس میدهند؛ همانهایی که درس میدهند بیایند و در یک مناظره رو دررو ما را در برابر مردم کنفت کنند.
tn.ai/2516902
@TasnimNews
زاکانی: کاغذهای برخی کاندیداها را بگیرند باید بنشینند و ما را نگاه کنند
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری تسنیم-۴:
🔹مناظره به اعتقاد بنده به صورت عادلانه برگزار شد، البته بهتر از این هم میشود این مناظرات را برگزار کرد؛ آن وقت معلوم میشد عیار افراد چقدر است.
🔹برخی از آقایان را اگر کاغذهایشان را بگیرند باید بنشینند و ما را نگاه کنند.
🔹من پیشنهاد دادم یک سوال را از هر هفت نفر بپرسند و ما پنج دقیقه توضیح دهیم بعد هم بگویند هرکس پنج دقیقه نظر دیگری را نقد کند آنوقت مردم میفهمند چه کسی برنامه دارد.
🔹تلخ است که بنده که ده سال است یک برنامه نوشتهام و در حال بروز رسانی است و با چندین هزار نفر نخبه در این برنامه مواجه بودیم، باید در مناظره بنشینیم و دعواهای الکی با همدیگر بکنیم.
tn.ai/2516902
@TasnimNews
نقدینگی سال ۹۹ از ۳ هزار میلیارد تومان عبور کرد
🔹گزیده آمارهای اقتصادی بانک مرکزی نشان میدهد که نقدینگی سال ۹۹ با رشد ۴۰.۶ درصدی از ۳ هزار و ۴۷۶ هزار میلیارد تومان عبور کرده است.
🔸در این آمارها، نرخ بیکاری سه ماهه سوم سال ۹۹ توسط بانک مرکزی ۹.۴ درصد گزارش شده است.
tn.ai/2516644
@TasnimNews
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصهای از کارنامه ۸ ساله دولت تدبیر و امید
🔹از گرانی ۶۹۰ درصدی قیمت مسکن تا رشد ۶۵۵ درصدی نقدینگی!
@TasnimNews
بدهی خارجی ایران زیاد شد
🔹بدهی خارجی ایران در اسفند ۹۹ با افزایش نسبت به سال ۹۸، به رقم ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار رسیده است.
🔹میزان بدهیهای کوتاه مدت کشور حدود ۱.۹ میلیارد دلار و بدهیهای بلند مدت ایران نیز ۷.۱ میلیارد دلار اعلام شده است.
🔸بدهی خارجی ایران در پایان سال ۹۸ نیز ۹ میلیارد و ۳۱ میلیون دلار بود و این رقم افزایش ۱۱۱ میلیون دلاری داشته است.
tn.ai/2516656
@TasnimNews
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همتی: کاری میکنم رانتخواری دیده شود
نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹من فکر میکنم باید کاری بکنم که رانت خواری دیده بشود؛ نتیجه قیمتگذاری دستوری رانت است.
🔹باید معلوم شود که چه کسانی این پولها را میگیرند، چه کسانی آن را به جریان میاندازند و چه کسانی از آن سود میبرند.
🔹کشاورزان واقعا حق دارند؛ دولت باید خرید تضمینی داشته باشد و اجازه بدهد قیمت را بازار تعیین کند.
tn.ai/2516738
@TasnimNews
وام مسکن روستایی ۱۰۰ میلیون تومان شد
مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب:
🔹سقف وام بهسازی مسکن روستایی ۵۰ میلیون تومان بود که با پیشنهاد بنیاد مسکن و تصویب هیئت دولت به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.
🔹کارمزد این وام ۵ درصد است و بازپرداخت آن ۲۰ ساله است.
tn.ai/2517022
@TasnimNews
اختیارات اقتصادی رئیس جمهور
🔹رئیس جمهور به عنوان شخص اول اجرایی کشور بیشترین اختیارات را در حوزه اقتصادی کشور دارد و بهبود شرایط اقتصادی کشور به تصمیمات مستقیم و غیر مستقیم ایشان وابسته است.
@TasnimNews
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوریمجال
بساستوِلوِله!
🌀 ظلم بزرگ به حوزه و روحانیت
📝 بیاعتبار جلوهدادن تحصیلات حوزوی توسط یکی از نامزدها
✳️ بخش سوم و پایانی
🖋 علی مهدوی
🔸 وقتی سکولارهای روشنفکرنما از بیرون حوزه علمیه در صدد بیاعتبار نشان دادن تحصیلات حوزوی هستند؛ حوزه و روحانیت باید تلاش مضاعفی در جهت فرهنگسازی و ذهنیتسازی صحیح از مدارج علمی حوزه علمیه داشته باشد.
نکته دقیقی که قریب سه دهه گذشته امام خامنهای درباره مدارک حوزوی اشاره داشتند و اشتباه تعریف مدارک حوزوی ذیل مدارک دانشگاهی را طی این سه دهه مدام به مسؤولین بالادستی حوزههای علمیه گوشزد کرده بودند، اما امروز شاهد پیامدها و تبعات آن در جامعه و ذهنیت مردم درباره تحصیلات حوزوی هستیم.
❓اما سوال اساسی اینجاست که چرا چنین امر مهمی طی قریب سی سال و با وجود مطالبات مکرر امام خامنهای به سر منزل مقصود نرسید؟
در پاسخ به چند عامل میتوان اشاره داشت:
1⃣ عدم اولویت:
این نگاه همواره در برخی مسؤولین بالادستی بوده است که این امر چه اولویت و ضرورتی دارد؟
در نظام حوزوی ما مدارک سطح یک تا چهار را داریم و برای معادلسازی هم که شورای عالی انقلاب فرهنگی تدابیر لازم را اتخاذ کرده است! پس ضرورتی ندارد.
غافل از اینکه امروز در جمهوری اسلامی به مرحلهای رسیدهایم که دیگر خروجی حوزهها «مجتهد» و «آیتالله» نیستند؛ بلکه «حجتالاسلام معادل دکتر» هستند؛ که حتی اگر جایی خود را «دکتر» خطاب کنند طبق قانون #مجرم شناخته خواهند شد!!
طبیعی است از نظر این طیف، اگر طرحی هم برای تحول مدارج علمی، ارائه شود باید خمیر گردد یا کاغذش به سازمان پسماند تحویل شود تا حتی بایگانی امور بیاولویت، در دیگر ادوار نیز مشکلساز نگردد.
2⃣ عدم طرح و برنامه:
برخی مسؤولین بالادستی منکر عدم اولویت نیستند؛ اما در مقام عمل و ارائه طرح، فاقد یک طرح مدون و نظام کامل هستند که بتواند مدارج علمی حوزه را پوشش دهد؛ لذا همیشه در پاسخ مطالبه مدرک اصیل حوزوی میگویند طرح بیاورید تا بررسی کنیم! در آینده پروندهای مجزا درباره اینگونه پاسخها خواهیم داشت.
3⃣ مخالفت با تغییر نظام مدارج حوزوی:
بالاخره همیشه هر طرح و مطالبهای مخالفینی هم دارد. مخالفین هم دلایل خود را دارند. از جمله اینکه در نظام مدارج جاری، دانشآموختگان سطح چهار براحتی میتوانند برای عضویت در هیئات علمی دانشگاهها اقدام کنند و از آنجا که آمال این افراد بیشتر به سمت دانشگاهیشدن حوزه و ترس از عدم معادلسازی درست مدارک با دانشگاه است، بیشترین مخالفتها را با هرگونه تغییر و تحولی دارند. از نظر این طیف، هیچ عنوانی جذابتر از «حجتالاسلام دکتر» نیست؛ لذا مدارک دانشگاهی یک اصل است که دیگر مدارک باید در سایه و معادل آن تعریف شود.
خروجی این نگاه و ثمره فعالیت این طیف در حوزههای علمیه باعث شده معمولا دانشآموختگان حوزوی، صرف مطالعات حوزوی را ناکافی بداند و در وجود خود حس حقارتی نسبت به دیگر دانشآموختگان دانشگاهرفته داشته باشند.
همچنین مشوقها و امتیازات پیدا و پنهانی را در سیستم حوزه شاهد هستیم که طلاب را به سمت تحصیلات دانشگاهی سوق میدهند؛ غافل از اینکه عمده این افراد، حقیقتا نه حجتالاسلام می شوند نه دکتر!!
✅ مطالبه آحاد روحانیت از شورای عالی
امروز بدنه حوزههای علمیه به خوبی فقدان لحاظ اصالتهای حوزوی در مدارج حوزوی را حس میکنند و از شورای عالی حوزههای علمیه این مطالبه را دارند که راهی برای علاج بیندیشند و هویت و اصالت حقیقی را به حوزههای علمیه بازگردانند. هرچند طبق شنیدهها مدتی است شورای عالی در صدد بازطراحی مدارج حوزههای علمیه است؛ امری که طی سالهای گذشته نیز به آن مبادرت داشتند و به سرانجام معلومی نرسید و رها شد امیدواریم این بار، بینتیجه رها نگردد.
#شورای_عالی
#مرکز_مدیریت
#مدرک_حوزوی
#اصالت_علوم_حوزوی
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من رأی خواهم داد چون أمنیت امروز وطنم را مدیون مدافعان حرم هستم
کودک مظلوم و بی دفاع سوریه ای که به دام داعشیان قاچاقچی عضو افتاده است.
🔴 آیا ادعای مهرعلیزاده درباره فیلترینگ توسط قوه قضاییه درست است؟
🔹 در جریان دومین مناظره انتخاباتی، محسن مهرعلیزاده علیرغم پاسخ ندادن به سوال مطرح شده، خطاب به رئیسی ضمن قاضی خطاب کردن وی، مسئله «فیلترینگ» کشور را مطرح کرد.
🔹 این درصورتی که «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» که از سال 88 و با مصوبه مجلس بنا شده، وظیفه تعیین محتوای مورد فیلتر را برعهده دارد.
🔹 کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه 13 عضو دارد و بر اساس قانون جرایم رایانهای، اعضای این کارگروه موظفند هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل دهند و در این جلسات در خصوص فیلتر شدن وبگاههای مختلف، بحث و تبادل نظر و رایگیری میشود.
🔹 اعضای این کارگروه شامل دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا هستند.
🔹 از آنجا که تصمیمات این کارگروه با رایگیری اعضا انجام می شود، نسبت دادن ماجرای فیلترینگ به قوه قضاییه صرفا یک شو تبلیغاتی به شمار می آید.
🆘 @Roshangari_ir