فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان
🌸صبح زیباتون بخیر
🌷آخرین پنجشنبه پاییزتون زیبا
🌸روزتون پُر از سلامتی
🌷دور و برتون پر از
🌸عشق و محبت و دلخوشی
🌷لحظه هاتـون غرق زیـبــــایی
🌸وآرامش سهم دلهای مهربونتون
آخر هفته خوبی پیش روتون باشه☕️
🌸🍃
🔴مدیر سازمان صنایع هوایی: پهپادهای ایران مشتریان زیادی دارد
✅✅ما توانستیم ترمزهای هوایی را تولید کنیم که امروز کشورهای بسیار صاحب نام از ما درخواست همکاری برای تولید مشترک دارند. مشتریان زیادی برای پهپادهای ایرانی در بازار جهانی وجود دارد. بههیچ عنوان فکر نمیکردیم که پهپادهای ما اینقدر مشتری داشته باشد.
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ایام فاطمیه وسالگرد شهادت مظلومه ی عالم حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)تسلیت باد.🥀
#فاطمیه
620
🔺وقتی صحبت از منطقی نبودن اجتماع معلمان و تعطیلی کلاسهای دانش آموزان، آنهم تازه چند وقت بعد از انتخاب وزیر و روی کار آمدن دولت جدید و همزمان با مطرح بودن موضوع لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس میشد، یعنی همین؛ حال که لایحه مذکور به تصویب رسیده، سعی دارند اینگونه القا کنند که تصویب آن بخاطر تجمعات اخیر بوده تا پالس برگزاری تجمع به دیگر اقشار و اصناف (به بهانه شنیده شدن مطالباتشان) را داده باشند!
✍مهدی قاسمزاده
🔮کانال مرجع گفتمان
#لاشخورهای_سیاسی
🔴آمریکایی ها میگویند: عراق را ترک کردهاند...از دو حالت خارج نیست:
1⃣یا دروغ میگویند
2⃣یا از ترسِ تکرار آبروریزی افغانستان، شبانه گریخته اند
✅ادعای آنها باید با "بازرسی از پایگاه هایشان درعراق" صحت سنجی شود...مرزهای غربی و شرقی که قرار بود دروازه حمله زمینی به ایران باشند در حال خالی شدن است...
🔮کانال مرجع گفتمان
#راستیآزمایی
🔴آمریکای پس فردا
♦️آمریکا دیروز: توان موشکی ایران مدام مرگ بارتر می شوند.
♦️آمریکا امروز: پهپادهای ایران مدام مرگبارتر میشوند.
♦️آمریکا فردا: سخته گفتنش ولی فهمیدیم کت تن کیه😂
💯💯حرفهای آمریکای پس فردا، شنیدنی تره، اگه از فروپاشی فرار کرده باشه.🇮🇷🍃
✍محمود باقری
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
#افول_آمریکا
parhizkar.mp3
1.23M
#اذان استاد شهریار پرهیزگار
بسیار دلنشین و زیبا
بسیار مفید و همراه با طنین محزون ایشان
✅ سرطان بودجه!
قریب به اتفاق بحثها در مورد بودجه که رسانهها به آن میپردازند و اکثراً هم جهتگیریهای حزبی دارد و نه ملی، پیرامون ۴۵ درصد بودجه کل کشور است. این در حالی است که از بخش بزرگتر بودجه که معروف به بودجه شرکتها، بانکها و مؤسسات دولتی است، همواره غفلت میشود!
👈نکات تحلیلی:
1️⃣در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، میزان بودجه تخصیصیافته به شرکتهای دولتی، با قریب ۲۰ درصد افزایش نسبت به سال جاری، یک هزار و ۹۳۱ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. از میان ۳۷۷ شرکت دولتی مندرج در بودجه ۱۴۰۱، ۷ شرکت دولتی ۵۰ درصد هزینههای بودجهای شرکتهای دولتی را به خود اختصاص دادهاند و جالب اینکه ۳۲۳ بنگاه از این شرکتها زیان ده هستند!
2️⃣- شرکتها، بانکها و مؤسسات دولتی در اقتصاد عمدتاً به خاطر عدم نظارت و کنترل بر آنها منشأ بسیاری از معضلات همچون هزینههای بالا، رانت، انحصار، حقوق نجومی، سفتهبازی، سوداگری و ... هستند و غالب آنها نیز صورت مالی شفافی ندارند و به جایی هم پاسخگو نیستند و به همین لحاظ به غده سرطانی در اقتصاد کشور تبدیل شدهاند که هرساله بزرگتر میشود. شرکت دولتی درنهایت یا به قیمتگذاری دستوری ختم میشود و یا به نظام یارانهای، که هر دوی اینها باعث توزیع نابرابر عدالت و ثروت میشود.
-3️⃣ قسمت اعظمی از هزینههای شرکتهای دولتی در ردیفهای حقوق و مزایا و قالبهای غیرضروری دیده میشود که ناشی از عدم بهرهوری است. این در حالی است که تنها با ده درصد کاهش این هزینهها و ارتقای بهرهوری، درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال نصیب دولت میشود که با آن میتواند کسری بودجه را پوشش دهد.
4- از مهمترین موضوعات در اصلاح نظام بودجهریزی کشور، اصلاح فرایند تخصیص بودجه است. این موضوع در خصوص بودجه شرکتهای دولتی اهمیت بیشتری دارد که چراکه این بخش در سازمان برنامهوبودجه تدوین میشود. قوه مقننه نیز باید از اهرم نظارت و کنترل خود در روند بودجهریزی، بررسی عملکرد دورهای و سالانه این شرکتها و هم مراحل واگذاری آنها به بخش خصوصی، بهتر عمل کند.
👈نکته پایانی:
طی سالهای متمادی شرکتهای دولتی، قسمت اعظمی از بودجه را به خود اختصاص دادهاند. ساماندهی آنها میتواند گام مهمی در بهبود شاخصهای اقتصادی همچون تورم و بیکاری در کشور باشد. این ساماندهی باید از نظام بودجهریزی شروع شود.