#کوکو_مرغ_خانگی 🌯 😋
▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان
▫️4 عدد فلفل سبز
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️3 حبه سیر
▫️روغن مایع به مقدار لازم
▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز
مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید.
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید.
وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید.
در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
🌸آیا بچه شاد می خواهید؟
😍اولین قدم این هست که کمی خودخواه باشید و به خودتون توجه کنید میزان شادی شما بر شادی و موفقیت فرزندتون اثر زیاد و مستقیم داره.
❤وقتی بچه هاتون رو میخندونید در حقیقت کمکشون می کنید تا برای موفقیت های اجتماعی آماده بشن.
✨والدینی که شوخ طبع هستند به بچه هاشون ابزاری برای خلاقیت و مدیریت استرس می دهند.
✍ فاصله مقدس!
🔹من فقط ﯾﮏ ﭼﯿﺰ ﻣﻘﺪﺱ ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﻢ؛ ﯾﮏ ﻓﺎﺻﻠﻪ! ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻘﺪﺱ ﺷﻨﯿﺪﻩﺍﻳﺪ!؟
🔸ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻣﻌﺎﺑﺪ ﻭ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﻣﻘﺪﺱ، ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻘﺪﺱ ﺩﺍﺭﻧﺪ!
🔹ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻘﺪﺱ یعنی ﻭﺍﺭﺩﻧﺸﺪﻥ ﺑﻪ ﺣﺮﯾﻤﯽ ﮐﻪ ﺣﻖّ ﻣﺴﻠّﻢ ﻫﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
🔸ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻘﺪﺱ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻣﺘﺮ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻓﮑﺮ، ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺷﻮﺩ!
🔹ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎ ﺣﻖّ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻫﺮ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻟﻤﺎﻥ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ، ﺳﺮﮎ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻳﺎ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻛﻨﻴﻢ! حتی ﺩﺭ ذهنمان!
Panahian-Clip-KlidTalayeZendgiMoshtarak-128k.mp3
4.09M
💠 کلید طلایی زندگی مشترک
🔸دل زن و غرور مرد
شکستنیهای حساس!
#استادپناهیان
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخ_کردن_سبزی
با کمترین روغن
ابتدا شعله پخش کن را گذاشته و تابه با را روی ان قرار داده و سبزی هارا درون تابه ریخته و پخش نموده ،سپس درب تابه را گذاشته تا مدتی با شعله خیلی کم بخار پز شود حدود ۱۰ دقیقه دیگر دوباره هم زده و دوباره درب ظرف را می گذاریم هر ده دقیقه یکبار درب را برداشته و هم میزنیم این کار را سه یا چهار بار تکرار میکنیم هرگاه که سبزی کاملا رنگش عوض شد وسط تابه را خالی نموده مقداری روغن میریزیم تا کمی گرم شود سپس با بقیه سبزیها مخلوط می کنیم این کار باعث می شود سبزی برای سرخ شدن به روغن خیلی کمی احتیاج داشته باشد در دو سه دقیقه آخر کار به ازای یک کیلو سبزی خورشتی یک قاشق غذاخوری پر شنبلیله خشک اضافه میکنیم تا عطر سبزی بیشتر شود دقت کنید مقدار شنبلیله زیاد تر از این نشود چون باعث تلخ شدن سبزی میگردد.
در تمام مدت سرخ کردن شعله در کمترین حد خود باشد اتمام سرخ کردن سبزی بستگی به رنگی که به آن تمایل دارید می باشد من ترجیح میدهم خیلی تیره نشود تا خواص خود را حفظ کند.
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند عالی
جلوگیری از سیاه شدن قابلمه روی آتش 🔥🥘
جمعه و ماه مبارک، تو کجایی آقا؟
کاش می شد که همین جمعه بیایی آقا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#السلام_علیک_یا_مولانا_یا_صاحبالزمان
﹝یا مَن اَرجوهُ لڪُلِّ خَیــْر...
و من براے هر خیرے بہ ٺو امّیــد دارم...💚﹞