❓خدایا! داداش دوستم خیلی بدجنسه، یه بلایی سرش میاری؟!
🔹 عزیزم! درسته که برادر دوستت دیروز موقع بازی یه کم تو رو اذیت کرد و چند بار هُلت داد و سرت داد زد؛ اما اون بدجنس نیست. من اون رو خوب میشناسم، مردمآزار نیست. مشکلش اینه که خیلی بازی نکرده، برای همین وقتی بازی میکنه خیلی ورجه وورجه و سروصدا میکنه.
🔸 البته چندبار که با تو و دوستات بازی کنه، مثل شما میشه و یاد میگیره که چطوری بازی کنه و دیگه کسی رو اذیت نمیکنه.
❣️عزیز دلم سعی کن دعاهات انتقام گرفتن از دیگران نباشه :))
خوشا به حال خیالی که در حرم مانده...
#سيدحمیدرضا_برقعی
#شب_زیارتی_ارباب
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
💠 مشکل دوست یابی و نگه داشتن دوست درمیان کودکان
فرض کنید فرزندتان گریه کنان نزد شما می آید و می گوید: «من هیچ دوستی ندارم. هیچ کس مرا دوست ندارد!» هیچ پدر و مادری تحمل شنیدن چنین جملات تلخی را ندارد، همه ما می خواهیم فرزند خود را از خطرات جهان اطرافمان حفاظت کرده و به او اطمینان دهیم که دوستان زیادی دارد ولی یادتان باشد شما نمی توانید برای فرزند خود دوست پیدا کنید؛ هر چند میتوانید مهارتهای لازم را برای یافتن دوست به او بیاموزید. تمام انسان ها به طور غریزی مایل به یافتن دوست هستند ولی موفقیت آنها در این راه به رفتار خودشان بستگی دارد.
کودکان از ۴ یا ۵ سالگی می توانند دوست پیدا کنند.هر نوباوهای نیازمند چند دوست خوب و یا گروهی است که بتواند آنها را متعلق به خود بداند؛ زیرا با داشتن آنها میتواند چیزهای زیادی درباره خودش بیاموزد.
💠کشف علت دوستگریزی کودک
اگر کودکتان در ایجاد و نگهداری دوستیها مشکل دارد، بکوشید علت آن را دریابید. آیا آنقدر حساس است که همیشه احساساتش جریحه دار میشود و دوستانش را از دست میدهد؟ آیا ساکت است و نسبت به ارتباط با دیگران بی تفاوت است؟ آیا تهاجمی و قلدر است و به همین علت کودکان دیگر نمیخواهند با او باشند؟ آیا از مهارتهای اجتماعی برخوردار نیست؟ آیا مهارتهای لازم را برای یک دوست باوفابودن ندارد؟
💠 صحبت با کودک
دقیق باشید. درباره رفتارهایی که مشاهده میکنید و اینکه چگونه موجب تاثیرگذاری بر روابط میشوند، گفتگو کنید. درباره دوستی صحبت کنید. اگر کودک به دلیل تمام شدن یک رابطه دوستی از نظر روانی آسیب دیده است، درباره وضعیت دوستیها و اینکه چطور طی سالها دوستان زیادی خواهد داشت که بعضی از آنها به مدت طولانی و بعضی از آنها تنها مدت کوتاهی دوست او خواهند بود، گفتگو کنید.
از کودک بخواهید نام یکی از همکلاسیهایش را که همه او را دوست دارند بگوید و سپس درباره خصوصیات او چنین بپرسید: «چه طور رفتار میکند؟ چه کارهایی انجام میدهد؟ ویژگیهای یک دوست خوب چیست؟»
💠تعیین اهداف دوستی
با همدیگر در اینباره صحبت کنید که دوست دارد چه مهارتهای اجتماعی و چطور دوستیهایی داشته باشد، بیشتر کودکان میتوانند به آسانی کودکانی را که دوست دارند، با آنها دوست باشند، نام ببرند.
اگر کودک خردسالی، امکان برقراری ارتباط با دیگران را نداشته باشد، نمیتواند بیاموزد که چه طور در اجتماع رفتار کند. به او مهارتهای اجتماعی را بیاموزید و هنگامیکه دوستیاش خاتمه یافت یا احساس بروز مشکل کرد به او کمک کنید.
#فرزندپروری
🔮نکته برای پخت برنج کته
✔️برای پخت کته، از برنج ایرانی استفاده کنید زیرا عطر و طعم عالی دارد.
✔️ برای قالبی شدن کته از قابلمه نچسب (تفلون) استفاده کنید.
✔️ اگر می خواهید کته شما قالبی بیرون بیاید در آخر آن را وسط قابلمه جمع نکنید و بگذارید صاف باشد و در آخر مقداری روغن دور آن و روی آن بریزید تا برنج اطراف آن سرخ شود.
تسلیت میگیم آقاجون🖤
#شهادت_امام_حسن_عسکری
https://eitaa.com/namaktab_ir
دروغگویی
#فرزندپروری
اگر کودکان می دانستند پس از اعتراف به خطای خود از مجازات و توبیخ مصون خواهند بود هرگز به دروغ گویی متوسل نمی شدند!!
در حقیقت توبیخ و تنبیه بزرگتر هاست که کودکان را به دروغ گویی سوق می دهد!
بنابراین باید با کمال صداقت اعتراف کرد که در این مورد هم مربیان و والدین هستند که کودکان را وادار به دروغ گویی می کنند.
کودک به تدریج با تجربه های مختلف در این زمینه متوجه می شود که راست گویی اسباب زحمت می شود و دروغ گویی بر عکس آن سودمند است در واقع کودک برای دفاع از خود به دروغ متوسل می شود.
🎯 چند توصیه #همسرداری به خانم ها؛
🔸️ درکلیه موارد معیشت اعم از تملک و درآمد وغیره ازکلمه" ما" استفاده نمایید نه من وتو ؛ فراموش نکنید که اکنون زندگی مشترک شروع شده دیگرمن وتومطرح نیست. دشمن زندگی مال من و مال تو گفتن است ...یادبگیریم مال ما گفتن را ... منصف و قدردان باشید.
🔸️شوهر خود را بخصوص درمقابل بستگانش تحقیر نکنید. ازتعریف و تمجید بستگان خود درمقابل آنان پرهیز نمایید
🔸️چنانچه کمکهایی ازطرف بستگان شما به شوهرتان شده آنها را به رخ او نکشید. اصلا به رخ کشیدن هرکاری بده
🔸️شوهر خود را در معاشرت با دوستان و اقوامش محدود نکنید. بگذارید گاه به غار تنهایی خود برگردد.
🔸️به بستگان نزدیک شوهر خود (مادرشوهر، پدرشوهر، برادرشوهر، خواهرشوهرو...) بیش از خویشاوندان دیگر احترام بگذارید.
🔸️هیچ مردی را به رخ شوهرتان نکشید و از مردان دیگر (خصوصا شوهر یا نامزدسابق) نزد شوهرتان تمجید نکنید.
🔸️برای انجام درخواستهای خود با شوهرتان با خشونت و آمرانه برخورد ننمایید.
🔸️خود را برای شوهرتان بیارایید و بهترین و تمیزترین لباس خود را در مقابل وی بپوشید
🔸️در مواقع ممکن همیشه خود را دراختیار او بگذارید اما او را درفشار نگذارید و اگر در وظایف جنسی از او ناتوانی دیدید او را سرزنش نکنید.