ژنهای خوب خانوادگی در وزارت آموزش و پرورش/ حکم عجیب حاجی میرزایی برای الحسینی پدر و حضور بلاتکلیف پسر
🔴حسن الحسینی و صادق الحسینی هر دو به لطف محسن حاجی میرزایی در وزارت آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند. صادق الحسینی چندی پیش مدیر مجموعه توسعه بهشهر بود که پس از سه ماه برکنار شد. با این حال به سرعت جای دیگری برای او مهیا شد تا این ژن خوب بیکار نماند.
🔴به تازگی با حکم وزیر آموزش و پرورش حسن الحسینی بازنشسته به عنوان به عنوان مشاور وزیر و مسئول برنامه شبکه آموزشی دانش آموز «شاد» منصوب شده است. الحسینی قرار است با همان تخصص دهه شصت مشکلات سامانه پر اشکال «شاد» را حل کند. سامانهای که بهتر بود باتوجه به ماهیت زیر نظر معاون متوسطه یا معاون ابتدایی فعالیت میکرد.
🔴با این حال پیش از آنکه الحسینیِ پدر به عنوان مشاور برای تهیه برنامه شاد، در وزارت آموزش و پرورش مشغول باشد، فرزند او زودتر جایی برای خود دست و پا کرده و حاجی میرزایی در همان طبقه حوزه وزارتی، برای فرزند الحسینی اتاق و چند نیرو در نظر گرفته است؛ اما بی آنکه برای الحسینیِ پسر حکمی صادر شود. به این ترتیب صادق الحسینی در حالی در وزارت آموزش و پرورش مشغول به فعالیت است که به نظر میرسد بدون رابطه استخدامی و طی کردن مراحل گزینش در این وزارتخانه حضور پررنگ و جدی دارد.
🔴صادق الحسینی سال ۱۳۹۴ در سن سی سالگی مدیرعامل شرکت توسعه کسب و کار سبا از شرکتهای زیر مجموعه سرمایهگذاری بیمه ایران شده است که عملکرد مدیریتی او در آن برهه نیز دارای ابهامات زیادی بوده است. به طوریکه پس از جابجایی پورکیانی مدیرعامل سابق بیمه ایران صادق الحسینی نیز مجبور به خروج از آن شرکت شد.
🔴حالا به لطف وزیر آموزش و پرورش پدر و پسر همزمان با هم در یک وزارتخانه مشغول به فعالیت شدهاند تا اینگونه نرخ اشتغال برای ژنهای خوب همواره مناسبتر باشد.
@poshteparde13
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻋﺠﯿﺐ ﻫﺴﺘﻨﺪ!
ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﻨﺪ ﺗﻪ ﺗﻪ ﺩﻟﺖ،
ﻭ ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻭ ﺗﻠﺨﯽ ﻭ ﺍﺧﻢ ﻭ ﺗَﺨﻢ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﻟﺖ ﻧﻤﯿﺮﻭﻧﺪ!
ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺨﻨﺪﻧﺪ؛
ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ؛
ﺍﺻﻼ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺩﻟﮕﺮﻣﯿﺖ ﺑﺎﺷﻨﺪ!
ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ؛
ﺭﺩ ﭘﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﻭﯼ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻤﺮ!!
ﻋﺸﻖ ﻣﯿﻮﺭﺯﻧﺪ؛
ﺣﺘﯽ ﻣﺘﻠﮑﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎﻧﺖ ﻣﯿﻨﺸﯿﻨﺪ!
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻋﺠﯿﺐ ﺧﻮﺑﻨﺪ!
ﯾﺎﺩﺷﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﯽ ﺭﻭﺣﺖ ﺟﺎﻧﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ!
ﯾﺎﺩﺷﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻪ ﻟﺒﺎﻧﺖ ﻣﯿﻨﺸﯿﻨﺪ!
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﻢ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻧﺒﯿﻨﯽ ﺑﺎﺯ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻨﺪ!
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻋﺠﯿﺐ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ ﻭ ﻋﺠﯿﺐ ﺗﺮ آﻧﮑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯿﺮﻭﻧﺪ!
ﺣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ.
ﻣﯿﻤﺎﻧﻨﺪ؛
ﻟﺒﺨﻨﺪﺷﺎﻥ...
ﺗﺼﻮﯾﺮﺷﺎﻥ...
ﺻﺪﺍﯾﺸﺎﻥ...
ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ...
ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﺖ ﺍﻣﺎﻧﺖ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻧﺪ!
ﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﻤﺎﻧﯽ ﻭ ﯾﺎﺩ ﻭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻧﻬﺎ...
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻋﺠﯿﺐ ﺧﻮﺑﻨﺪ!!
💯 @karballa_ir 🔙
🌸 توصیف لحظه جان دادن 🌸
يک تعبير اميرالمومنين (ع) در خطبه ی 109 نهج البلاغه دارد که توصيف هنگام سکرات است . اين مطلب را اززبان کسی می شنويم که به جزئيات اين راه آگاه بوده است . حضرت مي فرمايند : آن هنگام قابل توصيف نيست . از يک طرف سکرات موت و سختي جان دادن و از طرف ديگر غم و اندوه فرصت هايي که فرد از دست داده است تمام وجود او را مي گيرد . درآن لحظات سخت اعضاء بدن سست مي گردد و رنگ آنها تغيير مي کند . با لحظه لحظه زياد شدن آثار مرگ در پيکر، زبان از کار مي افتد ( يعني اولين عضوي است که از کار مي افتد ) و قدرت سخن گفتن سلب مي گردد . ولي همچنان اعضاء خانواده ي خود را با چشم نگاه مي کند و با گوش هاي خود مي شنود ، عقل او نيز سالم است . فکر مي کند که عمر خود را به چه چيزهايي گذرانده و در چه راهي روزگار خود را تباه کرده است . به ياد اموالي مي افتد که با خون دل آنها را جمع کرده و کاري به حلال و حرام آن نداشته است . اين نشان مي دهد که حضرت کساني را توصيف مي کند که اهل دنيا هستند . و حالا بايد برود و جوابگوي اين اموال باشد . لذت و استفاده ي آن براي ديگران و حساب پس دادن و بدبختي آن براي او مانده است . مرگ همچنان بر اعضاء بدن او چيره مي گردد تا آنجا که گوش او نيزمانند زبان از کار مي افتد . و فقط به خانواده ي خود نگاه مي کند و حرکت زبان آنها را مي بيند ولي ديگر صدايي نمي شوند . پس از مدتي چشم او نيز از کار مي افتد و روح از بدن خارج مي شود. مرداري خواهد شد در بين خانواده ي خود به طوري که از نشستن نزد او وحشت مي کنند و از نزديک شدن به او دوري مي نمايند . در اين حال ديگر نه گريه کننده اي او را ياري مي کند و نه کسي به او جواب مي دهد . سپس او را برداشته و بسوي آخرين منزلگاه يعني قبر مي برند و او را آنجا تنها گذاشته و به دست اعمال خود مي سپارند و از ديدار او براي هميشه چشم مي پوشند . اين آن لحظه سکرات و قمرات است که حضرت امير(ع) توصيف کرده و لحظه ی سختي است.
💯 @karballa_ir 🔙