⭐ حجةالاسلام ماندگاری:
🔸 از فرصت سحر استفاده کنیم؛ خود بیداری در سحر یک امتیاز است. فَلا تَعْلَمُ نَفْسٌ ما أُخْفِيَ لَهُمْ (سجده ۱۷) شما نمیدانید چه بهرهای در سحر است.
🔸 آیتالله مرعشی نجفی رحمتالله علیه هنگام سحر قبل از باز شدن دربهای حرم حضرت معصومه سلامالله علیها پشت در حاضر میشدند. یکی از رمزهای موفقیت و رشد علما، بیداری در سحر بوده است.
🔸 خود بیداری سحر امتیاز است خواندن نافله شب امتیاز دیگری است. تلاوت قرآن در سحر نیز امتیاز جداگانهای است.
📚 سخنرانی در حرم حضرت معصومه سلامالله علیها، ۱۳۹۷/۳/۲۷
#نماز_شب
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️آثار قهر زن و شوهر در زندگی مشترک!!
🔷حاج آقا حسینی قمی
#شکرگزاری
هيچ وقت از خودمون
پرسيديم قيمت يه روز زندگي چنده ؟
ما که قيمت همه چيز رو با پول مي سنجيم
تا حالا شده از خدا بپرسيم :
قيمت يه دست سالم چنده؟
يه چشم بي عيب چقدر مي ارزه ؟
چقدر بايد بابت اشرف مخلوقات بودنمون پرداخت کنيم ؟
قيمت يه سلامتي فابريک چقدره؟
وخيلي سوال ها مثل اين...
ما همه چيز را مجاني داريم و شاکر نيستيم
خدايا براي تمام نعمتهايت سپاس✨
🔴نیکوکار باشیم
💠امام صادق عليه السلام
🔷يَعيشُ النّاسُ بِاِحْسانِهِمْ اَكْثَرَ مِمّا يَعيشونَ بِاَعْمارِهِمْ وَ يَموتون بِذُنوبِهِمْ اَكْثَرَ مِمّا يَموتونَ بِآجالِهِمْ؛
🔶مردم، بيشتر از آنكه با عمر خود زندگى كنند، با احسان و #نيكوكارى❤️ خود زندگى مى كنند و بيشتر از آنكه با اجل خود بميرند، بر اثر #گناهان خود مى ميرند.
📙دعوات الراوندى،ص 291، ح 33
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چطور در دولت کریمه مهدوی سوء استفاده صورت نمیگیرد؟
🔴 کاش به کسی برنخورد....‼️
🔹کاربر محترم فضای مجازی! اگر #دکتر، #مهندس یا حتی #استاد_دانشگاه هم باشی ولی هر مطلبی که را که در منابع خبری #بدسابقه، #غیررسمی و #مغرض که مدیران و بودجهشان قابل تشخیص نیست پذیرفتی، بازنشر کردی یا مبنای قضاوت قرار دادی، رک و پوستکنده بگویم این یعنی در حوزه رسانه #بیسوادی!
🔸و البته بدتر و زیانبارتر از بیسوادی، نسخهپیچیدن بیسوادان آن هم با ژست باسوادی برای دیگران است، آفتی که باعث ایراد آسیب به جسم و جان افراد و جامعه گردد، لذا بیتعارف بگویم اگر #سواد_رسانهای خود و جامعه را بالا نبریم، همه ما مردم، خشکوتر، خواهیم سوخت و دچار خسارتهای شدید و چه بسا غیرقابل جبران خواهیم شد و امروز این نقطه ضعف در کنار زخمهای اقتصادی که در کشور وجود دارد، #بزرگترین_زخم جامعه ماست که دشمنان با شناخت آن، مگسان خود را در قالب منابع غیرسمی، کذاب، جاعل و غیرپاسخگو برای آلوده کردن پیکر ملت قهرمان ایران، به سمت این زخم گسیل نمودهاند؛ پس تا دیر نشده به خود بیاییم و در راه التیام زخمهای این پیکر به خصوص زخم بیسوادی رسانهای بکوشیم.
#سواد_رسانه
👇👇👇
♨️سوال:
🔰خداوند هميشه نگهدار امام زمان است پس چرا ما بايد دعاي سلامتي امام زمان (عج) را بخوانيم؟
✍️پاسخ:
✅با توجه به بعضی از روایات امام زمان(ع) مانند انسان های دیگر زندگی طبیعی داشته ودر میان مردم رفت و آمد دارد و ممکن است مانند پیامبران الهی و دیگر امامان معصوم به بیماری یا مشکلات دیگر دچار شوند. بنابراین دعا و صدقه و صلوات برای سلامتی حضرت مهدی (ع) بی تاثیر نیست و محفوظ ماندن ایشان توسط خداوند که در آیات آمده عموما به معنای حفظ جان ایشان است.
امام زمان(ع) مانند ما بدنی طبیعی و معمولی دارند و ممکن است در اثر سرما و گرما و دیگر عوامل دچار بیماری شوند و ما برای جلوگیری از آنها دعا می کنیم و صدقه می دهیم ویشوایان معصوم ما در دعا ها و مناجات خود برای حفظ و سلامتی امام عصر (ع) دعا کرده و به ما یاد داده اند که چگونه برای او دعا کنیم.
به عنوان نمونه امام رضا(ع) پیوسته به دعا کردن برای امام زمان (عج) با این دعا امر می کرد:
»اللهم ادفع عن ولیک...و اعذه من شرجمیع ما خلقت و عن یمینه و عن شماله و من فوقه و من تحته بحفظک الذی لا یضیع من حفظته به »؛
»خداوندا هر گونه بلا را از ساحت ولی خود دور گردان..و او را در پناه خود از شر تمام آنچه آفریده و ایجاد و انشا و صورت گری فرموده ای, محفوظ بدار و او را از پیش رو و پشت سر و راست وچپ و بلایای آسمانی و زمینی محفوظ بدار : حفظ کردنی که هر کس را آن طور محفوظ گردانی از بین نرود...(مصباح المتهجد، ص409).
امام حسن عسکری نیز در قنوت نمازهایشان این گونه دعا می فرمود: «...فاجعله اللهم فی امن مما نشفق علیه منه ورد عنه من سهام المکائد مایوجهه اهل الشنان الیه»؛ «خداوندا ! او (امام زمان) را در پناهگاهی قرار داده تا از شر متجاوزان در امان باشد.خدایا! او را از چیزهایی در امان بدار که بر ایش می ترسیم و تیر های نیرنگ را که کینه بدخواهانش به سوی او پرتاب می کنند بر طرف ساز». (مصباح المتهجد)
بنابراین با توجه به کلمات گهربار معصومین دعا برای سلامتی و حفظ وجود مبارک امام عصر(ع) صحیح و بایسته می باشد.
البته خداوند متعال ,خلیفه و ولی خود را ازهرگونه آسیب هاو آفات حفظ و حمایت می فرماید؛ ولی ما نیز وظیفه داریم برای سلامتی آن حضرت بکوشیم وبدین وسیله اظهار عشق و ارادت خود را ابراز نماییم.با تمام وجود او را بر خود مقدم بداریم و ازاین راه رضایت و نظر لطف اورا نسبت به خود جلب نماییم.
براین اساس دعا و صدقه و...پیش از آنکه برای امام عصر(ع) فایده واثر داشته باشد برای شخص دعا کننده تاثیر دارد. اگر کسی برای حجت الهی کاری انجام دهد و او را برخود مقدم بدارد او این اعمال را می بیند و پاسخ در خوری می دهد (مثل دعا برای سلامتی آن شخص...)
🌐مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
#اعتقادی #مهدویت
💠اهمیت توجه به کودک
سیرۀ رسولخدا(ص) در محبت به کودکان به حدی بود که علاوه بر همبازی شدن با آنان و نادیده گرفتن موقعیت، با فروتنی به بازی با آنها میپرداخت و این در حالی بود که زمان نماز فرا رسیده بود و مردم در انتظار اقامۀ نماز به امامت ایشان بودند. در یکی از روزها که رسولخدا(ص) به منظور خواندن نماز جماعت عازم مسجد بودند، در راه به گروهی از کودکان برخوردند که در حال بازی کردن بودند. بچهها با دیدن پیامبر(ص) دست از بازی کشیدند و به سوی ایشان رفتند و به پیامبر(ص) گفتند؛ «کن جملی»! شتر من باش. رسولخدا(ص) درخواست کودکان را اجابت کردند و مشغول بازی با آنها شدند و این درحالی بود که مردم در مسجد در انتظار ایشان بودند.
بلال که در مسجد همراه مردم منتظر ورود رسولخدا(ص) بود، با مشاهدۀ تاخیر پیامبر(ص) به سمت خانه ایشان حرکت کرد. او در راه به رسولخدا(ص) رسید و با دیدن صحنۀ بازی کردن ایشان با کودکان خواست تا بچهها را از اطراف ایشان دور کند؛ اما رسولخدا(ص) مانع شدند و فرمودند: برای من دیر شدن زمان اقامۀ نماز از ناراحتی کودکان بهتر است. سپس از بلال خواستند تا به خانۀ ایشان برود و برای کودکان چیزی تهیه نماید تا به این ترتیب بچهها حضرت را رها کنند. بلال رفت و از منزل پیامبر(ص) تعدادی گردو پیدا کرد و به محضر ایشان بازگشت. رسولخدا(ص) گردوها را از بلال گرفتند و به بچهها فرمودند: آیا شتران خود را به این گردوها میفروشید؟ کودکان نیز با دیدن گردوها، آنها را از دست پیامبر گرفتند و ایشان را رها کردند.
امروزه توجه به کودکان به اسباب مختلف دنیای مدرنیته و امکانات سرگرم کننده کاذب ، بسیار کم شده غافل از اینکه بازی یکی از ابزارهای قوی تربیتی میباشد .
📚 پی نوشت :
عوفی، سدید الدین محمد ؛ جوامع الحکایات و لوامع الروایات، تهران، نشر ابن سینا 1340ه.ش چاپ اول؛ باب دوم از قسم دوم، ص30.
#در_محضر_اهلبیت