فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانی زیبا داریم ولی مسئولینی نالایق!
از ساحل نقرهای تا ساحل سرخ!
شاید باورتان نشود ولی این سواحل در هرمزگان هستند، سواحلی که شبیه یک معجزه و رویاست اما واقعیتی است که در جنوب کشور داریم
اگر این دو ساحل در خارج از کشور بود دولتش آنجا را چنان مناطق گردشگری میکرد که از صادرات نفتی ما هم سبقت میگرفت! دریغا که این سواحل حتی برای مردم خودمان گمنام ماندهاند😔
#ایران_زیبا💚
🌸حدیث روز 🌸
⚠️ خطر کار بدون بصیرت
🔰 روی عن الصادق (ع): الْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ طَرِيقٍ فَلَا تَزِيدُهُ سُرْعَةُ السَّيْرِ إِلَّا بُعْداً.
🔻امام صادق(علیهالسلام) فرمود:
📎 کسی که بدون بصیرت کار کند، مانند کسی است که بیراهه میپیماید؛ هرچه تندتر برود [از هدف] دورتر خواهد شد.
📚 تحف العقول، ص۳۶۲
🌸✨✨✨
💜💓💗♥❤💖
#آقایان_بدانند
"هشت اصل مهم همسرداری برای آقایان!"
1⃣ در مقابل همسر خود از گرفتاریهای روزانه و حوادث تلخ زندگی با قیافه عبوس و ناراحت صحبت نکنید.
2⃣ هدیه دادن و مهر و محبت به همسرتان را بیشتر کنید و از خریدن هدایای هرچند کوچک هرازگاهی امتناع نکنید.
3⃣ توجه داشته باشید که اگر کم و کسری در نوع رفتار و شرایط منزل وجود دارد با کمال محبت و خونسردی تذکر دهید.
4⃣ به بستگان و همسر خود احترام بگذارید و هرگز جلوی معاشرت همسر خود با بستگان و خویشانش را نگیرید.
5⃣ هیچ وقت همسر خود را پیش دیگران تحقیر و سرزنش نکنید.
6⃣ یک مورد قابل توجه این که با تعریف کردن از خود و ایجاد حس برتری خود نسبت به همسرتان، اعتماد به نفس او را پایین نیاورید.
7⃣ در انجام امور حتما با او مشورت کنید و تک رای نباشید تا او حضورش را در زندگی بیشتر لمس کند و به پوچی نرسد که همیشه در نهایت تصمیم گیرنده فقط همسرم است و من هیچ نقشی در زندگی خود ندارم.
8⃣ وقتی همسر شما از چیزی ناراحت و عصبانی است او را با مهر و محبت آرام کنید و برای او تکیه گاه مناسبی باشید، بگویید که شرایط او را به خوبی درک می کنید و آن چه در توان دارید به کار میبرید و او را حمایت میکنید. به این صورت او احساس غرور میکند، از پشتوانه عاطفی محکمی که دارد.
#همسرانه
🌸✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باید همسرداری را یاد گرفت!
🔴 #همسرانه
❤️🍃
💠 بیانات حضرت آیت الله خوشوقت ره
📚 اهمیت فراگیری علم
1️⃣ دینداری، کلید بصیرت
#امام - هفتم حضرت موسی بن جعفر صلوات الله و سلامه علیه فرمودند:
«تَفَقَّهُوا فِی دِینِ اللّهِ فَإِنَّ الْفِقْهَ مِفْتَاحُ الْبَصِیرَةِ وَ تَمَامُ الْعِبَادَةِ وَ السَّبَبُ إِلَى الْمَنَازِلِ الرَّفِیعَةِ وَ الرُّتَبِ الْجَلِیلَةِ فِی الدِّینِ وَ الدُّنْیَا وَ فَضْلُ الْفَقِیهِ عَلَى الْعَابِدِ كَفَضْلِ الشَّمْسِ عَلَى الْكَوَاكِب»
در #دین - خدا تفقّه کنید و دینفهم باشید. مطالبی را که در دین مطرح است، بفهمید. مسائل مربوط به #اصول - عقائد را که در دینوارد شده، بفهمید. مسائل #اخلاقی و رفتاری را که وارد شده، بفهمید. #احکام واجب و حرام را بفهمید. در محیط دین، #جاهل نباشید. چرا؟
فرمودهاند: «تفقّه، #مِفتاح - بصیرت است.» کلید روشنی در دین، تفقّه است.
اگر انسان بلد نباشد، روشن نیست و تاریک است. کسی که نمیداند عقائد اسلامی چیست و نمیداند احکام چیست و نمیداند چه چیزی واجب و چه چیزی حرام است، لذا #واجب را ترک میکند و #حرام را مرتکب میشود؛ چون جاهل است و بلد نیست.
لذا فرمودهاند مفتاح بصیرت و کلید روشنبینی و روشنایی در این است که انسان آنچه را که در دین آمده و مربوط به یکی از این سه بعد انسان است، یاد بگیرد، بفهمد و در محیط دین نسبت به این سه بُعد آشنا باشد.
🔰 حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی (ره)