✳️ لذت قناعت را نچشیدهایم!
🔻 در مسئلهی #ازدواج، عمده آن است كه انسان قانع ترين و سادهترين راه را انتخاب كند. خداوند در سورهی مباركهی نحل فرمود: اگر كسى #مؤمن بود و #عمل_صالح داشت، چه زن و چه مرد، به او #حيات_طيبه میدهيم. «مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً» در ذيل اين آيهی نورانى، حيات طيب به #قناعت تفسير شده است.
🔸 اگر شما تاريخ زندگى ديگران را بررسى كنيد مى بينيد اين امكانات فعلى كه براى بعضى هست، براى آنها نبود. ما بخواهيم همه زندگى را از اول با #تشريفات شروع كنيم البته سخت است و اين خداى ناخواسته امكان دارد انسان را به بعضى از #معاصى بكشاند. بهترين راه همان قناعت است.
🔺 مشكل ما اين است كه لذت قناعت را نچشيدهايم و خيال مى كنيم داشتن، لذيذ است. البته فىالجمله لذيذ هم هست اما انسان در اثر #روح_قناعت از بعضى چيزها بىنياز باشد، بهتر از آن است كه بهوسيلهی آن، بىنياز باشد.
📚 برگرفته از کتاب «توصیهها، پرسشها و پاسخها»
📖 صفحات ۴۱ و ۴۲
#⃣ #سبک_زندگی
❤️
🇺🇸 میراث «آبدار» پیمان سوفا در کره!
❗️چند سال پس از اشغال #کره_جنوبی توسط #آمریکا در جنگ جهانی دوم، #پیمان_سوفا بین کره و آمریکا در سال ۱۹۶۷ به امضا رسید تا خاک کره بیکم و کاست در اختیار یانکیها قرار بگیرد.
❗️سوفا باعث شد خاطرات تلخی از حضور آمریکاییها در ذهن مردم کره ثبت شود چرا که آمریکایی از آن پس، آزادانه به هر کاری دست میزدند.
❗️در طول بیش از ۴۰ سال حضور و نفوذ آمریکاییها به صورت رسمی بیشتر از ۵۰ هزار جرم از آنها ثبت شده است.
🔻 #تجاوز دو نظامی آمریکایی به دختر بچه
🔻 تجاوز چهار سرباز آمریکایی به یک زن
🔻 تجاوز جمعی هشت سرباز آمریکایی به یک زن
🔻 تجاوز به دختر بچه ۶ ساله کرهای
تنها گوشهای از این جنایات است.
❗️مهمتر از همه اینها میراثی بود که آمریکایی از خود در کره جنوبی به جا گذاشتند؛ "#روسپیگری!"
❗️فقر شدید و راضی نگهداشتن آمریکاییها بهانههایی بود تا دولت کره را مجبور کند زنان و دختران را در اختیار یانکیها قرار دهد!
❗️ بین سالهای ۱۹۴۵ تا ۱۹۵۳ شمار #فاحشههای کره به ۳۵۰ هزار نفر رسید که ۶۰ درصد آنها در اطراف کمپهای نظامی آمریکا زندگی میکردند.
❗️امروز نیز در پس آن روزهای سیاه مکانهایی بهنام (میکدههای آبدار) در کره وجود دارد که مملو از سربازان آمریکایی است.
📚 کتاب جنایات غرب: ص ۷۴۰
🌐 https://www.amnesty.org/en/latest/campaigns/2015/09/70-years-on-comfort-women-speak-out-so-the-truth-wont-die/
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ طنزپرداز آمریکایی و معضل تیراندازی های مداوم در این کشور:
📍طبقه گفته سیاستمداران، مشکل ما در رابطه با تیراندازیها فقط درب ها هستند، راستش برخی دربها روانی شدن و سیاستمدارها هم کاری نمیکنند...
#تمدن_نکبت
⭕️پشت پرده #حجاباستایلها به روایت یکی از شاخهای مجازی
🔹فرهنگسازی غلط حجاب استایلها و تحریف دین توسط آنها سوژه داغ این روزهای «فارسمن» است. به همین دلیل سراغ یکی از حجاب استایلها رفتیم تا با او گفتوگو کنیم.
🔸میگوید:«حافظ و معلم قرآن بودم. اولین عکسم را با پوشیه منتشر کردم. بازخوردها بالا بود و مورد پسند خیلیها قرار گرفت. رفته رفته طمع دیدهشدن وسوسهام کرد و کارهایی میکردم که تا قبل از معروفشدنم آنها را بیحیایی میدانستم».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفتم مگه خامنهای کیه؟!!!
⭕️ روایتی از انتظار کشیدن امام خمینی(ره) از زبان محافظشان
🔴 چه کنم شوهرم از من اطاعت کند؟
💠 خداوند در حدیث #قدسی میفرماید:
"اَنا مُطیعُ مَن اَطاعَنی" یعنی منِ خدا مطیع بندهای هستم که مرا اطاعت کند!
❓سوال: مگر نباید بنده مطیع خدا باشد پس چرا خدای متعال میفرماید من #مطیع بندهام میشوم.
❇️ جواب: معنای اطاعت خدا از بنده این است که چون بنده، خدا را اطاعت کرده و نسبت به واجبات و محرّمات، #رضایت خدا را در نظر گرفته است برای خدا شیرین و محبوب شده است لذا خدا نیز هوای این بندهی حرف گوش کن را دارد. و به نیازها و خواستههایش توجه بسیار #ویژه میکند.
💠 قانون بالا، #کلی است و عمومیت دارد. یعنی در روابط انسانها مخصوصاً در زندگی مشترک نیز وجود دارد. لذا #محبوب شدن زن و #درک ویژهی او توسط #شوهر تنها زمانی اتفاق میافتد که زن از دایرهی شرعیِ #اطاعت از شوهر خارج نشود. و رضایت شوهر را حفظ کند. و با اطاعت از شوهر، دل و قلب مردش را مدیریت کند.
💠 زنان اگر بدانند که مردان از لحاظ روانشناسی چقدر شیفتهی زنِ #مطیع هستند این #فرمول را ثانیهای رها نمیکردند. اقتدارِ مردان با اطاعت شدن حفظ میشود که البته ثمره و میوهی این اقتدار، محبوبیّت ویژهی زن است.
💠 با #چشم_گفتن واقعی، خود را روی #چشم همسرتان قرار دهید!
#همسرانه
🔴 آیا جوانان دیگر تمایلی به داشتن فرزند ندارند؟
طبق آخرین نظرسنجی ایسپا 68.4 درصد مردم معتقدند داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود. اما با بالاتررفتن پایگاه اقتصادی خانوادهها باور به اینکه داشتن فرزند موجب خوشبختی زوجین میشود کاهش پیدا میکند.
🔹روند نتایج نظرسنجیهای ایسپا نشان میدهد باور به ثأثیر فرزند بر خوشبختی زوجین، بین جوانان رو به کاهش است. در سال 1392، 72.7 درصد جوانان 18 تا 35 ساله مجرد معتقد بودهاند داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود که در سال 1397، به 68.3 درصد رسیده و در نظرسنجی اخیر ایسپا (دیماه 1400) 60.4 درصد جوانان مجرد 18 تا 35 سال باور به تأثیر فرزند بر خوشبختی زوجین داشتهاند.
🔹دادهها نشان میدهد نقش عوامل دیگر در کنار اقتصاد قابل چشمپوشی نیست. طبق نتایج تحلیلی ایسپا با بالاتر رفتن پایگاه اقتصادی افراد، تعداد فرزندان مناسب از نظر افراد کاهش پیدا میکند. میانگین تعداد فرزند مناسب در پایینترین گروه اقتصادی 2.8 و در بالاترین گروه اقتصادی 1.8 فرزند است.
🔹با افزایش سن، تعداد فرزند مطلوب برای خانواده هم بیشتر میشود. افراد بالای 50 سال به طور متوسط 2.6 فرزند را مناسب میدانند، افراد 36 تا 49 سال 2.2 و میانگین تعداد فرزند مناسب بین جوانان 18 تا 35 سال تقریباً دو فرزند است.
🔹علاوه بر موضوع اقتصاد، در افکار عمومی بخشهایی از جامعه ایران نوعی تغییر نگرش نسبت به فرزندآوری به چشم میخورد. بسیاری از جوانان امروز ازدواج و فرزندآوری را بخش محتوم زندگی خود نمیدانند. هویت نسل جوان با نقشهای مختلفی جدا از پدر یا مادر بودن هم شکل میگیرد.
🔹تفاوت نگرش زنان شاغل و خانهدار نشان از دغدغههایی فراتر از نگاه صرفاً مادی به تصمیمگیری درباره فرزندآوری دارد. در تمامی گروههای سنی زنان، افراد خانهدار بیش از زنان شاغل اعتقاد دارند که داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود. 60 درصد زنان 18 تا 35 سال شاغل با این گویه موافق بودهاند درحالیکه این میزان بین زنان خانهدار حدود 70 درصد بوده است.
🔻تفاوت بین نگرش گروههای مختلف تحصیلی، جنسی، سنی، اقتصادی و ساکنین مناطق شهری و روستایی به وضوح نشان میدهد که سیاستگذاری صرفاً اقتصادی درباره موضوع فرزندآوری ناکافی است. همچنین ضرورت شناخت عمیقتر الگوهای تصمیمگیری جوانان برای فرزندآوری و دغدغهها و نیازهای آنها برای سیاستگذاری جامع اهمیت ویژهای مییابد و آنچه در حیطه اجرا ضرورت پیدا میکند عدم اجرای یکپارچه سیاستها برای کل جامعه است.
منبع: صفحه مجازی ایسپا
#رها_عبداللهی
تهمت عبارت است از این که انسان👤 چیزی را به دروغ🤥 به دیگری نسبت دهد و شخصی که مرتکب گناه و عمل زشتی نشده به انجام آن متهم کند😭 یا عیب و نقصی را که در او نیست به او 📎بچسباند.
انواع تهمت:
۱_افترا : تهمت زننده 🤥با علم و آگاهی ،گناه یا عیبی را به شخص 👤نسبت می دهد .
۲_بهتان : تهمت زننده🤥 بدون علم بلکه از روی ظن و گمان🤔 چیزی را به شخص نسبت می دهد.
⛔تهمت از آفاتی هست که اثر تخریبی آن ها در روابط بین فردی👥 به مراتب بیشتر از دیگر آسیب های گفتاری است به گونه ای که می توان گفت نابود کننده روابط اجتماعی و ناپسندترین 🤐بیماری های زبان 👅 است.
⛔تهمت ،تبعات و پیامدهای دارد که یکی از آن ها این است که اعتماد بین انسان ها را از بین می برد و جامعه را نا امن میکند.
در چنین جامعه ای افراد نمیتوانند با هم مهربان باشند☺️❌ و نمیتوانند همکاری و همیاری و هم زیستی ِخوبی👨👩👧👦 داشته باشند.
#عطرقرآن
•✾🍃🌼🌺🌼🍃✾•
•✾🍃🌼🌺🌼🍃✾•