*چه کسانی از عملکرد رییسی ناراحتند؟*
*۱. تجّار بیضابطه*
رییسی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی، راه سوءاستفاده از این ارز را بست و یارانهای که باید به تجار میداد، امروز به خود مردم میده
*۲. قاچاقچیان*
رییسی با واقعی سازی قیمتها، راه خروج اجناس از راه قاچاق را بست. به گونهای که برای قاچاقچی صرف نمیکنه جنس به خارج از کشور ببرد و سود ببرد.
*۳. اصلاح طلبان دارای قدرت*
رییسی بر خلاف روحانی، در بدو ورودش به پاستور، هیچ مسئولی را تغییر نداد و با همان افراد دوران روحانی کار را آغاز کرد تا به مردم ثابت کند اینها عرضه انجام خدمت ندارند و زمانی که بی عرضگی مسئولی برای مردم ثابت شد آنوقت تغییر در سیستم اداری صورت می گرفت.
*۴. بانک ها*
رییسی از ورود بانک ها به بخش بنگاه داری و ساخت و ساز جلوگیری کرد تا تورم اقتصادی توسط بانکها به وجود نیاید.
*۵. زمین خواران*
رییسی با آزاد کردن سواحل و حریم دریا و رودخانهها، دستان مفسدین اقتصادی و رانت خواران و رشوه دهندگان و رشوه گیرندگان را از منابع طبیعی قطع کرد.
*۶. افرادی (هموطن یا غیر هموطن) که موافق تحریم ایران بودند*
رییسی ارتباط گسترده تجاری با کشورهای همسایه آغاز کرد به گونهای که کشورهای همسایه در کمترین فاصله زمانی بتوانند اجناس خود را از راه تجاری ایران نقل و انتقال دهند و این زمینه دور زدن تحریمها و بی ثمر بودن تحریمها شد.
*۷. دلالها*
برخی از دلالها دنبال ورشکستگی و یا تعطیلی کارخانهجات بودند که خودشان جنس از خارج بیاورند و با قیمت گزاف به مردم بفروشن اما رییسی با احیای کارخانههای ورشکسته، چرخه تولید را بازگرداند و دست افراد طماع را قطع کرد.
*۸. برخی از نانواها*
رییسی با قطع یارانه ارد و جلوگیری از فروش آرد، جلوی فساد فروش ارد یارانهای را گرفت و یارانه آرد را به خود مردم داد.
امروزه همین افراد از دولت سیاهنمایی میکنند تا مردم زبان به گلایه و شکایت باز کنند تا دوباره به منافع خودشان برسند.
انشاءاللّه در همین دوره چهارساله اول آقای رییسی، مردم طعم رفاه را خواهند چشید.
*فعلا در حال پاکسازی هستیم و چرک کهنه زمان میبره تا پاک شود*
.
⚠️🚨 *10 برداشت غلط و رایج درباره حجاب اجباری*
🔻یکم. ما #حجاب_اجباری نداریم، حجاب الزامی داریم. تفاوتش چیست؟ برای احکام فردی اجبار نداریم، الزام برای احکام اجتماعی است. مثل تفاوت حکم مستی در خلوت و جلوت؛ در خانه و خیابان. انشالله روشن است.
🔻دوم. الزام حجاب برای باحجاب کردن بی حجاب ها نیست، بلکه برای صیانت از دموکراسی و دفاع از حق اکثریت است که اسلام را می خواهند. پس مدام ژست نگیرید که مگر چند درصد با اجبار حجاب، باحجاب شدند.
🔻سوم. یک جامعه در انتخاب دین آزادست، اما در انتخاب از دین آزاد نیست. مردم ما اکثریت اسلام را می خواهند و حجاب جزئی از اسلام است. پس تکلیف رفراندوم هم روشن است. رفراندوم برای انتخاب اصل دین است نه جزئیاتش.
🔻چهارم. اینکه الزام حجاب در صدر اسلام بوده یا نه، سوال غلطی است. با فرض اینکه نبوده است باز هم مهم نیست. الزام اجتماعی حجاب از احکام تعزیری است که متناسب با زمان و مکان و شرایط اتخاذ می شود. مثل بسیاری دیگر از قوانین که زمان پیامبر نبوده و امروز هست و شرعی است.
🔻پنجم. بدحجابی در ایران ناشی از بی دینی نیست، ناشی از سبک زندگی غربی است. نشانه اش نیز حیا و عفت زنان ماست و نه ظاهرشان. پس از روی ظاهر نگوئید مردم حجاب نمی خواهند. انشالله روشن است؛ این بند بسیار مهم است.
🔻ششم. متولی حجاب در ایران تنها گشت ارشاد نیست؛ 26 نهاد متولی حجاب اند که متاسفانه در خواب عمیق اند و به کسی هم پاسخگو نیستند. کاش عدلیه به عنوان حقوق عامه به کم کاری این 26 نهاد هم ورود کند.
🔻هفتم. حجاب ملاک دینداری نیست؛ یک نشانه است در کنار دیگر نشانه ها. چه بسا زنان بدحجابی که دیندارتر ند و بالعکس. خیلی ها این خطای اجتماعی را ندارند و صدها خطای فردی و اجتماعی دیگر دارند.
🔻هشتم.حجاب تنها چادر نیست. با این حال چادر طی سالهای اخیر فراتر از حجاب رفته است و به یک هویت فرهنگی-سیاسی و حتا مبارزاتی ارتقا یافته است.
🔻نهم. #چهارشنبه_سفید و موارد شبیه آن، پروژه فرهنگی علیه حجاب نیست؛ پروژه امنیتی علیه نظام است. لذا برخورد امنیتی می خواهد نه فرهنگی.
🔻دهم.مردها با دیدن زن بی حجاب الزاما به وسوسه گناه نمی افتند، بلکه دیدن زن بی حجاب خودش فی نفسه بدون ریبه و لذت معصیت است. لذا بی حجابی تعرض به حقوق دیگران است. انشالله روشن است.
💬 محسن مهدیان
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر_وظیفه_همگانی
#حجاب_فاطمی
✅قرارگاه افسران جنگ نرم ✅
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🧕خواهرم حجابت؟
گفت:دلم پاک است!😔
❗️مگر می شود پاکی هزاران نگاه را بدزدی
و دلت پاک باشد!؟ 🤔
👌مروج حیا باشیم نه مروج بی حیایی
✅گامی در جهت امر به معروف و نهی از منکر برداریم.
کپی⛔️
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
─┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅─
@yar_emam_zaman
─┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅─
.
👓 برای مومن، هیچ اتفاقی بیحکمت نیست و هیچ رنج و مشکلی، مخالف کمال او نیست!
❗️ دقیقا مثل آیتالله سیدعلی خامنهای که در روز ۶تیر، ترور شد و یک دست را در راه خدا داد، تا فردا در روز ۷تیر کنار شهید بهشتی و ۷۲تن از رفقایش به شهادت نرسد!
🔹 و اگر این مجروحیت نبود، تمام امت اسلامی از برکات وجود او محروم میشدند!
برکاتی که در ۶تیر ۶۰، کمتر کسی میدانست این سید و ولیخدا چه نفس با عظمت و چه علم سرشاری دارد!
🔹 و خدا خواست این مجروحیت همیشه جلوی چشم استکبار باشد تا بفهمند: انّ الله بالغُ امره!
#امام_خامنهای❤️
درود بر امام خامنه ای عزیز و بزرگوار 🙏🙏🙏✌️✌️✌️✌️✌️
ماجرای شیراز چه بود؟
۱- سی و یکم خرداد روز جهانی اسکیت برد است و در این روز اسکیت بازها به خیابان می آیند و این روز را می خواهند جشن بگیرند
۲- مخاطبین اصلی اسکیت سواری در کشور ما بچه های دهه ۸۰ و ۹۰ هستند، یعنی دهه ای که والدین سبک متفاوت تربیتی را با توجه به تغییرات زیست بوم در پیش گرفته و یکی از تفریحات خوب ،مهیج و دارای پرستیژ را برای فرزندان خود اسکیت برد می دانند و ساعت ها در پارک ها می نشستند تا فرزند دلبندشان اسکیت سوار شود . اما مشخصه سبک جدید تربیتی فقط اسکیت سواری نبوده و در فضای کم کاری سازمان های فرهنگی ، حالا همان طیف از کودکان ، به نوجوانانی تبدیل شده اند که خیلی هم شباهتی با نوجوانان طیف های دیگر جامعه ندارند.
یعنی دختری که عادت کرده با اسکیت در پارک و ملا عام ویراژ برود ، خیلی نباید انتظار داشت که پوشش مناسبی داشته باشد!
۳- تجمعی در روز ۳۱ خرداد شکل می گیرد از همان نوجوانان و جوانان ان هم بنام روز اسکیت برد . البته این موضوع یک اتفاق هنجارشکنانه است که محصول یک یا دو روز و حتی یکسال نیست ، بلکه همان تهاجم فرهنگی است که قبل تر ها حکیم انقلاب نسبت بدان تذکر داده اند
۴- نوع مواجهه با این معضل فرهنگی از طرف برخی افراد بسیار عجیب بود . اینکه در اخبار گفته می شود لیدرها بازداشت شده اند!! و یا تحلیل هایی که پس از آن منتشر می شود که این یک حرکت برنامه ریزی شده در مقابل فلان حرکت فرهنگی است ، تا در نهایت ناله سر داده که همه چیز در حال از دست رفتن است !
این نوع واکنش ها یعنی نادیده گرفتن آن تغییرات تدریجی و تهاجم خزنده فرهنگی ، و سیاسی انگاشتن امری که واقعا سیاسی نیست. منظور از سیاسی در اینجا یعنی حرکتی سازمان دهی شده برای مواجهه با نظام و ارزش های اسلامی است .
۵- نقطه ضعف این مواجهه آن است که یک انگاره غلط را به وجود می آورد که اعتقادات در حال ضعیف شدن است. حکیم انقلاب جواب را به خوبی را این رویکرد داده است :
(( گاهی میشنویم در نوشتههای اینترنتی یا در رسانهها و روزنامهها که اظهار نظر میکنند که بله، مردم نسبت به روحانیّت بیاعتقاد شدهاند، نسبت به دین بیاعتقاد شدهاند؛ اینها را اینجا در داخل هم میشنویم. خب، این یکی از آن محاسبات صد درصد غلط است؛ امروز گرایش مردم به انقلاب و به دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند))
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تکست_موشن
🔹حقوق بشر آمریکایی از نگاه امام خمینی (ره)
#جهاد_تبیین
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
💢 عرضه مسکن استیجاری یک راهکار جدی برای بازار آشفته اجارهبها است
♦️فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: خیلی از واحدهای خالی از سکنه در اختیار شخصیتهای حقوقی همچون بانکها و بسیاری از نهادها و مؤسسات هستند که اصلا در بازار اجاره، ورودی ندارند که دولت باید به صورت ضربتی عرضه اینها را در کوتاه مدت دنبال کند.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅