8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | ایران قوی با انقلاب اسلامی
.......●💠🌼💠🌼💠●.....
🇮🇷
📸 ایران جزء ۱۲ کشور برتر تولیدکننده برق در جهان
❄️🌹❄️
🔸ایران جزء ۱۲ قدرت تولیدکننده برق در جهان است که توانسته است با اتکا به دانش و توان داخلی، دسترسی مردم به برق را بعد از انقلاب به ۹۰٪ و در سال ۱۳۹۲ به ۱۰۰٪ برساند.
🔹این در حالی است که سال ۵۷ دسترسی مردم ایران به برق ۱۶٪ و پایینتر از میانگین جهانی بود اما اکنون با اختلافی فاحش بالاتر از میانگین جهانی قرار گرفته است.
.......●💠🌼💠🌼💠●.....
🌺اگر بخاطر استفاده ی بیش از حد از رسانه ((مخصوصا موبایل و فضای مجازی))
از وقت
بودن
خندیدن
شوخی کردن
وبازی کردن
با بچه ها یا اطرافیان مون ،میزنیم
بازخواست خواهیم شد
چون روی کیفیت
✅ مادربودن مون
✅همسربودن مون
✅فرزندبودن مون
✅خواهربودن مون
تاثیر میذاره
🌼گوشی ما می تونه دانشگاه خودسازی و رشد ما باشه
🌼گوشی ما میتونه لبه ی پرتگاه مون باشه
انتخاب ش با خودمونه
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
❤️ پدرانه
❇️ عفو رهبری خبرساز بود؛ آنهم بلافاصله بعد از عکسهای دلنشین جشن تکلیف با فرشته های کوچک و پاک. ایندو را باید با هم دید. هردو پدرانه است. هم خندههای صمیمانه و هم گذشت آموزنده.
🔸 محبت پدر برای همه فرزندان است و البته جلوتر از اخمش. چه بسا اخمش نیز از سر محبت است و همه اش نیز از ابتدا تا انتهای دستگیری.
اشتباه نشود؛ رفتار پدرانه را نباید تنها به عفو و گذشت دید. از روز اول اغتشاشات چنین است، همه اش از همین جنس است.
یکم: روز اول بها ندادند و هیچ نگفتند. عبور کردند و چشم پوشیدند. خطایی بود که نباید برجسته می شد.
خلاصه اولین پدرانه بی اعتنایی به خطای فرزند بود.
🌷دوم: از سخنرانی دوم به بعد انگشت را سمت خناسان و شیاطین اصلی بردند. حتی به بداخلاقی چهره ها نیز توجه نکردند. تاکید کردند این جماعت نیز با مردم اند و انقلاب.
دومین پدرانه شان بی اعتنایی به اختلافهای داخلی و انگشت اشاره به بیرون از خانه بود.
🌷 سوم: تلاش کردند تحلیل فرزندان را نسبت به وقایع اصلاح کنند. اصرار داشتند که این اغتشاشات ثمره پیشرفت شماست نه ضعفها. نخواستند تلخیهای آن ایام باعث شود، واقعیتها دیده نشود و اعتماد به نفس ملی لطمه ببیند.
سومین پدرانه تصویر و ترسیم قدرت ملی بود؛ نشاندادن حرکت و پیشرفت در زیر آتش کین ها.
چهارم: تصریح داشتند به سطح بندی خطاها. مدام هم تکرار کردند؛ «نکند همه را با یک چوب قضاوت کنید.» اینکه بین جاهل و غافل و مجرم تفاوت است. بین هیجانزده و دشمن فاصله است.
چهارمین پدرانه تفکیک میان خطاها بود.
پنجم: اجازه رفتار تحکم آمیز به نظمیه و امنیه ندادند. سیاست «کشته دهیم اما نکشیم» برای چنین مرشدانهای بود. گویی میدانستند این اغتشاشات ثمره جهل مجازی است و راهش خونریختن نیست.
🌷 پنجمین پدرانه این بود که هزینه دهیم، اما فرصت دهیم تا آگاهی رشد کند و دیگران بههوش شوند.
ششم: مانع ظاهرگرایی شدند. فرمودند چه بسا دختران شلحجابی که دلشان با انقلاب و اسلام است: «همینها مشت محکم بر دهان دشمن زدند.»
🌷 ششمین پدرانه عبور از ظاهر و دیدن باطن فرزندانش بود.
هفتم: انقلابی ها را دعوت به خویشتنداری کردند. اینکه صبوری بهخرج دهید و اجازه ندهید از سر خشم و ناراحتی گرفتار قانون شکنی شوید.
🌷 هفتمین پدرانه دعوت به صبر انقلابی بود.
هشتم: دیگری صداقت در اوج اغتشاش بود. وقتی از خودیها خطا دیدند، بلافاصله واکنش نشان دادند و دلجویی کردند. ماجرای اعزام سفرای شفقت به زاهدان از این جهت، الگو بود.
هشتمین پدرانه درس حریت و صداقت در پذیرش خطا بود؛ آنهم خطای دیگران.
نهم: خونخواهی برای فرزندان مظلومش بود؛ لاله های پرپری که به نام انقلاب و اسلام جاودانه شدند تا بیرق «آرمان» بالا بماند. از روحالله تا دانیال و حسین و ... را به آغوش کشیدند و سر مزارشان سلام دادند تا نام شان ثبت بر تاریخ شود.
نهمین پدرانه خونخواهی از سر غیرت مقابل شیاطین بود.
و دهم عفو...
گذشتند چون احساس کردند تلنگری بس است؛ چون غرض نهایی، دستگیری است نه مچگیری. هدایت است نه صرفا مجازات. فرماندهی کل قوا اول معلم است و راهبر.
واپسین پدرانه، انتقال محبت به فرزندان خطا کار بود تا بدانند دوستدار و دلسوز نهایی آنها اسلام است و انقلاب.
روزهای تلخ اغتشاش گذشت؛ اما باید سالها نوشت و نوشت. یکی اش پدرانه های رهبری... .
مهدیان
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️گروه سرود پدر دختری❤️
#ایده واقعاً عالیه، #اجرا هم عالی
چقدر حس خوبی نسبت به #حجاب ایجاد میکنه؛ البته خیلی غیرمستقیم👌
واقعاً جای این دست کارها در صدا و سیما خالی هست...
اگه دختر دارید، حتما با دخترتون ببینید و لذت ببرید🥰
🌷@IslamlifeStyles
#آداب_تربیت_فرزند
🔶 در هفت سال اول کودک باید مثل یک ارباب باشه و پدر و مادر مثل یک عبد باشن.
🔹 در هفت سال دوم این موضوع برعکس میشه. یعنی کودک عبد میشه و والدین ارباب میشن
و❇️ قتی این بچه این دو تا هفت سال رو به خوبی و طبق همین موارد تربیت بشه دیگه کااااملا آماده هست که وارد دوران بندگی پروردگار عالم بشه.
ولی متاسفانه معمولا پدر و مادرها این دو تا هفت سال رو رها میکنند بعد که بچه به 14 سالگی رسید و شروع به بی دینی کرد یه دفعه ای میگن جامعه بچه ما رو خراب کرد!
بنده خدا شما وقت برای فرزندت نذاشتی! چه ربطی به جامعه داره؟
✅ توی این دو تا هفت سال باید تک تک مسائلی که گفته میشه رو رعایت کنی تا فرزندت در سن 14 سالگی با خیال راحت بندگی خدا رو بپذیره.
✅ برای همین کودک باید در هفت سال اول پادشاهی کنه که دیگه براش عقده ای باقی نمونه. در واقع والدین هم باید به فرزندشون محبت کنند و هم از درخواست ها و دستورات بچه اطاعت کنند.
⭕️ اگه یه جایی هم بچه یه کار خطرناکی خواست انجام بده پدر و مادر باید حواس بچه رو به یه موضوع دیگه پرت کنند. مثلا اگه یه چاقوی خطرناک دست بچه هست باید یه آب نباتی چیزی بهش بدن و چاقو رو با خنده و شوخی از دستش بگیرند.
🌷💕 بچه باید طوری در هفت سال اول بار بیاد که اصلا آب توی دلش تکون نخوره!
از بس پدر و مادر خیلی دقیق و حساب شده رفتار میکنند.
💢 مادر باید مراقب باشه که بچه رو به هیچ وجه نترسونه. نباید بچه رو تنها بذاره. نباید بذاره بچه انقدر گریه کنه تا خودش ساکت بشه یا خوابش ببره.
💢 نباید قصه های ترسناک برای بچه بخونه. پدر نباید شوخی های خطرناک با بچه بکنه.
❇️🔶 هر بار که بچه به پدر و مادر نگاه میکنه باید والدین به بچه توجه کنند و بهش لبخند بزنن. اینجوری اون بچه احساس خوبی پیدا میکنه و خیالش کاملا راحت میشه که والدینش دوستش دارند.
گاهی ممکنه بچه بارها یه درخواستی رو داشته باشه. مثلا هی بگه آب میخوام!
💢 اینجا پدر و مادر نباید بعد از یکی دو بار، با تلخی برخورد کنند. اگه 50 بار هم بچه گفت آب، شما با مهربانی و لبخند بهش آب بدید.
اون بچه پس فردا حتما یه دانشمند بزرگ خواهد شد...
🔶 چون آرامش روانی بسیار خوبی داره. متاسفانه امروزه اکثر مردم آرامش روانی کافی ندارند که علتش برمیگرده به دوران کودکی که بیشتر همراه با استرس و کمبود ها بوده.
🌷 یا گاهی بچه مثلا 5 ساله هی سوال میکنه. اینجا پدر و مادر نباید سوالات بچه رو سرکوب کنند. باید تا اونجا که میتونن سوالات رو با جواب های کوتاه و ساده پاسخ بدن.
یا ممکنه بچه به قول معروف شیطون و شر باشه! این هیییچ اشکالی نداره.
🌺 در روایت داریم که هرچقدر بچه در کودکی پر جنب و جوش باشه این علامت اینه که در بزرگسالی خیلی انسان خوب و متعالی خواهد شد.
پس بابت بیش فعال بودن و شیطون بودن فرزندانتون اصلا نگران نباشید که این علامت بسیار خوبی هست.
🌷
یه روز اومدم خونه دیدم چشماش سرخه، نگاه کردم دیدم کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب توی دستاشه، بهش گفتم: گریه کردی؟!! یه نگاهی به من کرد و گفت: راستی اگه خدا اینطوری که توی این کتاب نوشته با ما معامله کنه عاقبت ما چی میشه!؟ مدتی بعد برای گروه خودشون یه صندوق درست کرده بود و به دوستانش گفت: هرکسی غیبت کنه باید ۵۰ تومان بندازه تو صندوق، باید جریمه بدیم تا گناه تکرار نشه.
▫️به روایت همسر شهید
🌷شهید محمدحسن فایده🌷
#یادش_با_صلوات
#خاطراتشهدا