فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش خبرنگار CNN از مرز چین و وقاحت عجیب این خبرنگار!
کره زمین ارث کریستف کلمبه انگار😐
📎 #ایران_مقتدر
tahlilgar57 👈
🌀این دوازده چیز رو توی زندگیت نباید فراموش کنی:
1- گذشته رو نمیتونی تغییر بدی!
2- نظرات دیگران؛ شما رو تعریف نمیکنه!
3- نگرش زندگی هرکس متفاوته!
4- با گذشت زمان همه چی بهتر میشه!
5- افکار مثبت؛ چیزای مثبت رو میاره!
6- باد آورده رو باد میبره !
7- کنار بکشی، باختی!
8- قضاوت دیگران؛ نشانه شخصیتشونه!
9- درگیری زیاد فکر، افسردگی میاره!
10- مهربون بودن؛ رایگانه!
11- آرامش رو در درونت جستجو کن!
12- خنده؛ واگیر داره...
💕 داستان کوتاه
"مهمان حبیب خداست"
"ابوذر" در خیمه خود در "بیابان" بود، ڪه "مهمانانی ناشناس و خسته" از گرما وارد شده و به او پناه آوردند.
ابوذر به یڪی از آنها گفت:
"برو و شتری نیڪ برای ذبح بیاور ڪه مهمان حبیب خداست."
"مرد مهمان" بیرون رفت و دید، ابوذر بیش از ۴ شتر ندارد.!
"دلش سوخت و شتر لاغری را آورد."
ابوذر شتر را دید و گفت:
چرا "شتر لاغر" را آوردی؟!
مهمان گفت:
بقیه را گذاشتم برای روزی ڪه به آن "احتیاج داری."
ابوذر تبسمی ڪرد و گفت:
"بالاترین نیازم روزی است ڪه در قبر مرا گذاشته اند و به عمل خیر محتاجم و چه عمل خیری بالاتر از این ڪه مهمان و دوست خدا را شاد ڪنم."
* برخیز و چاق ترین شتر را بیاور.! *
.
👳 @mollanasreddin 👳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیچاره آقا گاوه بد ترسید
😂 @de_bekhand 😂
دبیرکل کانون صرافان: دلار به ۴۵ هزارتومان میرسد
🔹بازار ارز روی خوش به تصمیم اخیر بانک مرکزی نشان داد و امروز نرخ دلار با کاهش قابل توجه وارد کانال ۵۲ هزارتومان شد.
دبیرکل کانون صرافان:
🔹تصمیم دیروز بانکمرکزی مبنی بر اینکه خرید ارز صادراتی پتروشیمیها و معدنیها از سوی صرافیهای غیربانکی مجاز شد به تنهایی توانست روند قیمتی دلار را معکوس کند تا شاهد کاهش قیمت در بازار باشیم.
🔹این اتفاق در کنار افزایش اختیارات بانک مرکزی در مهار ارز میتواند نرخ دلار را بیشتر از اینکاهش دهد و حتی شاهد ورود دلار به کانال ۴۵ هزارتومانی هم باشیم
🔹در حال حاضر دلار با نرخ میانگین ۵۰ هزار تومان به متقاضیان ارز در صرافیها با ارائه کارت ملی ارائه میشود.
tn.ai/2863125
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍عبدالحمید اسماعیلزهی، از سفارش به تحقیق تا انتشار شایعه
🔺در حالی که تاکنون عامل مسمومیت دانش آموزان روشن نشده است، عبدالحمید اسماعیلزهی آن را به نظام نسبت میدهد!
🔺وی که تا پیش از این، مخاطبانش را به دوری از شایعات و لزوم تحقیق سفارش میکرد حالا بدون اندک تحقیقی و حتی تاملی دست به شایعهپراکنی و التهابآفرینی میزند.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔹هر کس گفت ما با مردم عادی اسراییل مشکل نداریم این رو تو چشمش فرو کنید!
🔹شهروندان عادی و غاصب صهیونیست درحال آتش زدن ماشینهای مردم فلسطین
@Masafe_akhar
01.Hamd.01.mp3
2.15M
❤️ تفسیر کوتاه تک آیه ای از سوره حمد توسط استاد قرائتی
قسمت دوم
@Masafe_akhar
#قرآن
#تفسیر_سوره_حمد
#استاد_قرائتی
#تفسیر
#حمد
هدایت شده از 🚨آژیــرخبــــرفوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨پولهای جعلی ایران کیلویی چند
🔻اینجا بازار سلیمانیه عراق است که تحت نفوذ مستقیم اسرائیل قرار داره.
خرید و فروش ارزهای معتبر، ولی تقلبی، آن هم بصورت کيلويی.
این همه اسکناس تقلبی، از مرز عبور کرده و وارد ایران و ترکیه میشه و اقتصاد هر دو کشور رو با تورم و بحران مواجه میکند.
#جنگ_اقتصادی
#جنگ_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
#جنگ_هیبریدی
🔻مراقب باشیم که:
🚨جنگ اقتصادی و رسانه ای مقدمه جنگ نظامی ست
#مزدور_رسانه_ای_شمن_نباشیم
#هر_گوشی_یک_سلاح_علیه_دشمن
🚨باید در این جنگ همه جانبه ترکیبی(رسانه ای، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ) همه به کمک کشورمان برخیزیم
🇮🇷 🆔 @aazhir_khabar آژیــر خبــر🚨
فرق رسول با نبیّ
پرسش : فرق میان رسول و نبی چیست؟پاسخ اجمالی:پاسخ تفصیلی: «نبى» از ماده «نبأ» به معناى پیام یا پیام مهم است؛ و پیامبران الهى را از این نظر نبى مى گویند که پیام خداوند را به بندگان مى رساندند؛ و گاه گفته شده این واژه از ماده «نَبْوَه» - بر وزن حمزه - به معناى رفعت و بلندى گرفته شده، و اطلاق این واژه بر انبیاء به خاطر بلندى مقام و مرتبه آنها است.
«رسول» در اصل از ماده «رِسْل» - بر وزن فِعل - به گفته راغب در مفردات، به معناى حرکت توأم با آرامش است؛ و از آن جا که فرستادگان پروردگار مأمورند با آرامش با بندگان خدا برخورد کنند به آنها رسول گفته شده؛ ولى رسول معناى وسیعى دارد که هم فرشتگان و هم پیامبران الهى را شامل مى شود و در آیات قرآن هر دو معنا به طور فراوان به کار رفته است.
به هر حال استعمال واژه نبى و مشتقات آن، و همچنین رسول و مشتقاتش در قرآن مجید بسیار گسترده است؛ و در این که فرق میان این دو چیست یعنى به چه کس نبى و به چه کس رسول مى گویند گفتگو بسیار است. در روایات متعددى از ائمه اهل بیت(علیهم السلام) نقل شده که در برابر این سؤال که فرق میان رسول و نبى چیست؟ مى فرمودند: «اَلْنَّبِىُّ اَلَّذِى یَرى فِى مَنَامِهِ، وَ یَسْمَعُ الصَّوْتَ، وَ لایُعَایِنُ الْمَلَکَ، وَ الرَّسُولُ اَلَّذِى یَسْمَعُ الصَّوْتَ، وَ یَرَى الْمَنَامَ، وَ یُعَایِنُ الْمَلَکَ»؛ (نبىّ کسى است که در خواب مى بیند ـ و وحى الهى را از این طریق دریافت مى دارد ـ و صداى [فرشته] را مى شنود ولى فرشته وحى را نمى بیند، ولى رسول کسى است که هم صدا را مى شنود و هم در خواب مى بیند و هم فرشته وحى را در بیدارى مشاهده مى کند.)(1)
جمعى نیز معتقدند که نبى کسى است که دریافت وحى مى کند خواه موظّف به ابلاغ آن باشد یا نباشد؛ ولى اگر افرادى از او سؤال کنند حتماً پاسخ مى دهد، اما رسول کسى است که صاحب آیین و مأمور ابلاغ آن است و منتظر سؤال و درخواست نیست.
به تعبیر دیگر نبى همانند طبیب آگاهى است که در مطب خود آماده پذیرایى بیماران مى باشد; او به دنبال بیماران نمى رود ولى اگر بیمارى به او مراجعه کند از درمانش فروگذارى نمى کند؛ ولى رسول همانند طبیب سیّار است که به همه جا مى رود؛ به شهرها و روستاها و کوه و دشت و بیابان، تا بیماران را شناسایى کند و به مداواى آنها بپردازد؛ در حقیقت او چشمه اى است که به دنبال تشنگان مى رود نه مخزن آبى که تشنگان او را جستجو کنند!
جمع میان این معنا و معناى قبل کاملا ممکن است؛ زیرا هر قدر مسئولیت مردان الهى سنگین تر مى شود وحى را به صورت روشن ترى دریافت مى دارند؛ نبى تنها در خواب مى بیند و یا صداى فرشته را مى شنود اما رسول شخص او را نیز در بیدارى مشاهده مى کند.
بعضى نیز رسولان را پیامبرانى مى دانند که صاحب آیین جدیدند، در حالى که نبى ممکن است صاحب آیین جدید باشد یا نباشد. دقّت در آیات قرآن نشان مى دهد که در بسیارى از موارد مقام نبوّت و رسالت در یک فرد جمع شده است؛ مانند پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) که هم عنوان نبى و هم عنوان رسول در آیات قرآنى به او داده شده است.(2)
همچنین بسیارى دیگر از پیامبران هم مقام نبوّت را داشته اند و هم رسالت را - بنابراین کسانى که مى گویند میان این دو عموم و خصوص مطلق است ناظر به این آیات هستند.-
ولى در بعضى از آیات این دو، در مقابل یکدیگر قرار گرفته، به طورى که نشان مى دهد آنها دو مفهوم مختلف دارند؛ مانند آنچه در آیه 52 سوره حج آمده است که مى فرماید: «وَ مَا اَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِکَ مِنْ رَّسُول وَ لاَ نَبِىٍّ...». در این صورت باید نبى کسى باشد که مأمور به ابلاغ نیست؛ ولى رسول کسى بوده که موظّف به ابلاغ و انذار و بشارت و تلاش و کوشش براى رساندن پیام الهى به مردم باشد. از این بیان نتیجه مى گیریم که این دو واژه هر کدام دو معنا دارند؛ بنابر یک معنا با یکدیگر جمع مى شوند و بنا بر یک معنا نقطه مقابل هم هستند.(3)پی نوشت: (1). این حدیثى است که مرحوم کلینى از زراره از امام باقر(علیه السلام) نقل کرده است، اصول کافى، جلد 1، صفحه 176 و همین مضمون در روایت دیگرى از امام على بن موسى الرضا(علیه السلام) ( با تغییر مختصرى) نقل شده و نیز به همین مضمون دو روایت دیگر یکى از امام باقر(علیه السلام) و دیگرى از هر دو امام (باقر و صادق(علیهما السلام)) در اصول کافى با تفاوت مختصرى آمده است، همان مدرک، صفحه 176 و 177.
(2). در آیه 157 سوره اعراف درباره پیغمبر اسلام(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: (اَلَّذِینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِىَّ الاُْمِّىَّ)، و در آیه 45 سوره احزاب آمده است: (یا اَیُّهَا النَّبِىُّ اِنّا اَرْسَلْناکَ شاهِداً وَ مُبَشِّراً وَ نَذِیْراً)، و در آیه 51 سوره مریم درباره موسى(علیه السلام) مى خوانیم: (وَ اذْکُرْ فِى الْکِتابِ مُوسى اِنَّهُ کانَ مُخْلَصاً وَ کانَ رَسُولا نَّبِّیاً) و در آیه 54 سوره مریم درباره اس
ماعیل (علیه السلام)مى خوانیم: (وَ اذْکُرْ فِى الْکِتابِ اِسْماعِیلَ اِنَّهُ کانَ صادِقَ الْوَعْدِ وَ کانَ رَسُولا نَّبِیّاً...) از این آیات به خوبى بر مى آید که این دو مفهوم در یک فرد جمع مى شود.
(3). گرد آوري از کتاب: پيام قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، دار الكتب الاسلاميه، تهران، 1386 ه. ش ،ج7 ،ص 365.
تاریخ انتشار: « 1401/12/14 »
مطالب مرتبط
تفاوت امامت با نبوت و رسالت
منظور از دوران فترت رسل
تنزیه صحابه
فرق رسول و نبىّ
کج کارکردی آژانس ؛
از سوال اصلی منحرف نشویم
🔹برخی کانال ها امروز نوشتند: "صحبتهای گروسی در تهران، نتانیاهو را آشفته کرد.
♦️آنها نوشتند: "نتانیاهو در واکنش به اظهارات گروسی که هرگونه حمله نظامی به تاسیسات هستهای را غیرقانونی خوانده بود، گفت: گروسی فردی شایسته است که اظهارات نامناسبی را بیان کرد. خارج از چه قانونی؟ آیا برای ایران که آشکارا خواستار نابودی ماست، جایز است ابزار کشتار برای نابودی ما را سازماندهی کند؟ آیا ما از دفاع از خود منع شدهایم؟ بدیهی است که مجاز به این کار هستیم".
🔹آیا این اظهارات و تحلیل آن به عنوان "آشفتگی نتانیاهو"، فی نفسه می تواند ارزیابی ما نسبت به کج کارکردی آژانس، به ویژه در دوره رافائل گروسی را که متهم به همکاری نزدیک با اسرائیل است، تغییر دهد یا خوش بین کند؟!
♦️گروسی دیروز در تهران دو نکته گفت. یکی در پاسخ به پرسشی درباره درباره تهدید حمله اسرائیل و آمریکا علیه برنامه هستهای ایران که گفت: "هر گونه اقدام نظامی علیه نیروگاههای اتمی، محکوم و غیرقانونی است. امیدوار هستیم بتوانیم از هر تاسیساتی اتمی دفاع کنیم".
🔹و نکته دوم درباره مقایسه بازرسی ها از ایران و اسرائیل: "این سوال مهمی است و من مکررا وقتی به ایران و خاورمیانه سفر میکنم، میشنوم. آژانس بازرسیها را بر پایه توافقهای حقوقی که با کشورها دارد، انجام میدهد. ایران به دلیل عضویت در NPT، مشمول بازرسیها میشود. البته برخی مانند اسرائیل عضو نیستند. جامعه ایران این موضوع را درک کند که من نمیتوانم جایی را که دلم میخواهد، بازرسی کنم، یا کشوری را بر اساس دلبخواه یا دیدگاههای سیاسیام هدف قرار دهم".
♦️سوال و مسئله کانونی درباره کارکرد آژانس و مدیر کل آن، این است که چرا ایران با وجود بی سابقه ترین همکاری ها طی دو دهه گذشته، مورد بیشترین و فزاینده ترین فشار های آژانس قرار گرفته، اما یک صدم این فشار ها متوجه رژیم نامشروع و جنایتکار صهیونیستی نشده هیچ؛ بلکه آژانس، دعاوی این رژیم دارای تسلیحات اتمی را هم مبنای فضا سازی علیه ایران قرار داده است؟!
🔹این حجم از رفتار دوگانه و سیاسی کارانه، موجب شده تا پرونده سازی در آژانس -با وجود دو دهه همکاری ایران، ترور دانشمندان و انواع خرابکاری ها علیه تاسیسات هسته ای ما- متوقف نشود؛ یا حتی آژانس و شورای امنیت، دولت های پشت پرده خرابکاری و ترور را مواخذه و بازخواست کنند.
♦️این اجحاف رذیلانه چیزی نیست که مثلا با واکنش نتانیاهو به کلی گویی گروسی درباره حملات به تاسیسات هسته ای کشور ها، رفع و رجوع یا فراموش شود. بلکه باید به یاد داشت عملیات ترور و خرابکاری، بدون درز اطلاعات سرّی جمع آوری شده از سوی آژانس ممکن نبوده است.
🔹این را هم به یاد داشته باشیم که برخی محافل صهیونیستی پس از برجام فاش کردند که مواضع آنها علیه توافق با ایران، جنگ زرگری و تکمیل بازی پلیس خوب و پلیس بد بوده است.
(محمد ایمانی)
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
✅ ۱۰ اقدام محافظتی در برابر مسمومیت های شیمیایی
#آموزش
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#شعبان
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
2M
پاسخ پروفسور کرمی به سوالات مردم
استاد برجسته تهدیدات بیولوژیک و بیوتروریسم کشور درباره موضوع مسمومیتها در مدارس دخترانه
(کامل گوش دهید) و با نشر گسترده جهت اطلاع همه مانع شایعات شویم.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
🔴 پروژه آشوب
👤 #مهدی_محمدی
1️⃣ پس از فروکش کردن آشوب های ۱۴۰۱ بارها گفتیم که جلوگیری از نرمال شدن وضعیت در ایران مهم ترین برنامه طرفی است که سرمایه گذاری بی سابقه آن برای آشوب به سختی شکست خورد. البته مثل همیشه، پروژه های آنرمال ساز، ترکیبی است از خطا یا آسیب داخلی و برنامه خارجی.
2️⃣ تمرکز بر بدتر شدن مستمر وضعیت اقتصادی از طریق لوکوموتیوی به نام افزایش قیمت ارز، بارزترین تلاشی است که در این مدت برای ملتهب نگهداشتن وضعیت در ایران انجام شده. به صراحت باید گفت نقش تصمیم های اشتباه و خطاهای سیاستگذاری داخلی در این امر از توطئه دشمن کمتر نبوده است.
3️⃣ سهم دشمن تشدید خروج سرمایه، اختلال در شبکه پرداخت خارجی و نرخ سازی فردایی است و سهم داخل، تعیین بی حاصل سقف قیمتی، عدم کنترل منابع و مصارف و بی برنامگی در ایجاد یک آینده از طریق شکل دادن به یک بازار معاملات آتی ارز و ایجاد یک شبکه پرداخت خارجی جدید با تمرکز بر کالاهای اساسی
4️⃣ همزمان، فشارهای خارجی تشدید شد. آژانس در مقام یک سازمان عملیات روانی اعلام کرد ایران ۸۴ درصد غنی سازی کرده تا علاوه بر کارهای دیگر، بر نرخ دلار فشار بیاورد. امریکا هم با وجود پیام های کاملا متفاوت پشت پرده، در رسانه طوری اظهارنظر می کرد که تنش ارزی در ایران آرام نشود.
5️⃣ هدف کوتاه مدت همه این طراحی ها را انریکه مورا به عنوان ساده دل ترین دیپلمات غربی فاش کرد و گفت غرب اینگونه برآورد کرده که ایران با تشدید مشکلات داخلی به توافق متمایل تر خواهد شد!
6️⃣ حالا پروژه جدید از راه رسیده. مسموم کردن دختران دانش آموز آشکارا یک خرابکاری امنیتی است که شبکه ایجاد کننده آن همان شبکه ای است که آشوب های اخیر را ایجاد کرد. دیگر توان و انرژی سابق را ندارند بنابراین پروژه را کوچک تر و البته خبیثانه تر کرده اند.
7️⃣ در ایران ۴۰ سال است دختران اغلب فعال تر و پرشورتر از پسران به مدرسه و دانشگاه می روند و هرگز کسی امکان مخالفت با آن را نداشته است. فقط دو چشم لازم است که کسی بفهمد این پروژه جنایتکارانه کار همان کسانی است که همین چند ماه قبل کوهی از دروغ ساختند و حالا در پی جنایتی تازه اند.
8️⃣ جنگ شناختی با بدیهیات روش جاری این فتنه است. نظامی که پس از آشوب های اخیر در عالی ترین سطح اعلام کرده زن و دختر بی حجاب را ضد انقلاب و بی دین نمی داند و اکنون سهل گیری آن عیان است، چرا باید کودک مدرسه ای را مسموم کند؟ معلوم است که استعداد دروغگویی هم ته کشیده.
9️⃣ از حیث فنی اولا پیداست که شبکه موساد و منافقین که برای کارهای بسیارخطرناک تری تجهیز شده بود، اکنون عاجز و درمانده، مکلف به جنایت شنیع تری شده است. نگاهی به هلهله رسانه های نفاق از یک ماه قبل تا الان، نشان می دهد در اعلام اینکه با این مسئله مرتبطند پنهان کاری هم نکرده اند.
🔟 ثانیا فرض دشمن این است که گستردگی مدارس در سراسر کشور و عدم استفاده از سمومی که قابل رهگیری باشد، طبعا کار کشف و پیشگیری اطلاعاتی را دشوار خواهد کرد. پیداست که شبکه اوباش مزد بگیر که پول می گرفتند و جنایت می کردند دوباره فعال شده.
1️⃣1️⃣ ثالثا در آستانه تعطیلات نوروز و در حالی که نرخ ارز رشدی غیرقابل تحمل کرده، فرض دشمن این است که جامعه کلافه است و می تواند با جنایت علیه کودکان آشوب جدیدی کلید بزند. دشمن شکست خورده ای که مرزی برای دروغ و جنایت ندارد، طبعا خط قرمزی هم ندارد.
2️⃣1️⃣ رابعا پروژه بودن موضوع از میزان تلاشی که رجوی و پهلوی برای تبدیل آن به یک فتنه جدید می کنند پیداست. مجری و بوقچی آشکارا هماهنگند. ضدانقلاب پنهان نمی کند بیش از آنکه نگران سلامت دانش آموزان باشند، نگران است چرا برای هیچ کس اتفاقی نیفتاده!
3️⃣1️⃣ اکنون تمرکز کاملی بر کشف عاملان این جنایت شده و زمانی طول نخواهد کشید که حقیقت روشن خواهد شد. گرچه که تقریبا نیمی از اخبار مرتبط با این موضوع خلاف چیزی است که در شبکه های اجتماعی روایت می شود و متاسفانه هنوز یک زیرساخت جنگ شناختی سرپا که روایت بسازد در کشور وجود ندارد.
4️⃣1️⃣ بدتر و رسواتر از همه اما کسانی هستند در داخل کشور بی هیچ دلیل و کینه توزانه در حال متهم کردن نظامند. صرف نظر از پیگیری اصل مسئله، برخورد پشیمان کننده با کسانی که عالمانه دروغ می گویند و تهمت می زنند بر هر کار دیگری مقدم است. این درس اصلی آشوبهای اخیر است.
5️⃣1️⃣ و نهایتا، خلاصه مطلب این است که فتنه و نزاع نه تنها تمام نشده بلکه پیچیده تر شده. در میانه فتنه گفتم و اکنون دوباره تکرار می کنم در این نبرد آنچه در ذهن ها می گذرد از آنچه در خیابان می بینیم مهم تر است؛ و از این کلیدی تر: خائنان اغلب از دشمنان خطرناک ترند!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
💢بیوتروریستها را بهتر بشناسید!
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر رئیسی: در ساخت مسکن عقبماندگی داریم/ هدفگذاری تولید مسکن دستیافتنی است
رئیسجمهوری در مراسم واگذاری ۲۳ هزار مسکن به خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد:
🔹در ساخت مسکن در کشور عقب ماندگی داریم که امروز این موضوع خودش را نشان داده است.
🔹ساخت مسکن هم نیاز کشور و هم تکلیف قانونی است.
🔹با همکاری دولت، نهادهای انقلابی، خیرین، کمیته امداد و گروههای جهادی حتما میتوانیم هدف سالانه را محقق کنیم.
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فاز جدید جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی»(۱)
سرویس سیاسی-
غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی» فاز جدیدی از جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران را کلید زدهاند تا از رهگذر آن، اغتشاشات اخیر در کشور را احیا کنند.
پشتپرده ماجرای مسمومیت سریالی دانشآموزان دختر در برخی مدارس کشور که همچنان ابعاد
و کم و کیف آن در هالهای از ابهام است، آرامآرام در حال رو شدن است.
این ماجرای سمی بعد از شکست دشمن در اغتشاشات اخیر آغاز شد. 9 آذرماه سال جاری بود که برخی پایگاههای خبری از مسمومیت دانشآموزان در یکی از مدارس قم که بر اثر انتشار گاز سمی در مدرسه رخ داده بود، خبر دادند و بعد از آن تا به امروز هرازگاهی خبر مسمومیت در یکی دو دانشگاه و خوابگاه دانشجویی و مسمومیت دانشآموزان چندین مدرسه و دبیرستان در شهرهای قم، البرز، بروجرد و.... و تهران.
اغلب گزارشها حاکی از انتشار عمدی گازی سمی در محیط است که باعث شده افراد حاضر در محیط با علائم سرگیجه، تنگی نفس و تهوع به بیمارستانها مراجعه کنند.
براساس گزارشهای منتشرشده، حال عمومی همه دانشآموزان و دانشجویانی که در معرض و درگیر این مسمومیتها بودند، خوب بوده و تاکنون مشکل حادی برای آنها ایجاد نشده است، اما گویا ماجرا به همینجا ختم نشده و سناریوهای دیگری در حال شکلگیری است.
گفتنی است از همان ابتدا دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی به ماجرا ورود کرده و پلیس و مراجع امدادی، آتشنشانی و اورژانس در آمادهباش کامل قرار گرفتند و همچنین دادستان کل کشور در نامهای به دادستان عمومی و انقلاب قم از «احتمال اقدامات مجرمانه عمدی» خبر داد و خواستار بررسی و شناسایی عوامل این حوادث شد، اما هنوز پشتپرده و عوامل این اتفاقات، نامشخص بوده و بررسی و شناسایی متهمان این ماجرا در دست اقدام است.
فاز جدیدی از جنگ ترکیبی غرب
و پادوهای داخلی آنها علیه مردم ایران
با این حال، یک فرضیه، بسیار روشن و مبرهن است؛ «پروژه جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی آنها علیه مردم ایران».
پس از فروکش کردن اغتشاشات اخیر در کشور، تلاش دشمنان نظام و شبکه نیابتی آنها در داخل برای احیای آشوبها و ویرانسازی ایران، وارد مرحله جدیدی شد.
آمریکا و اروپا به بهانههای حقوق بشری از یکسو به تشدید تهدیدات و تحریمهای سریالی روی آوردند و از سوی دیگر به حمایت تمامقد از ضدانقلاب و اپوزیسیون.
مدعیان اصلاحات هم که در طول اغتشاشات هم قمه اوباش را تیز میکردند هم چاقوی تحریم، به تلاشها برای احیای اغتشاشات ادامه دادند.
6 آبان و 13 آبان؛
شکست دشمن و پادوهای داخلی آنان در اغتشاشات
6 آبان ماه بود که مردم تهران و سراسر کشور بعد از اقامه نماز جمعه با برگزاری راهپیمایی، جنایت تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد ابنموسی(علیهالسلام) را با شعار «آشوبگر، داعشی پیوندتان مبارک» محکوم کردند.
13 آبان ماه سال جاری، حضور حماسی و معنادار مردم ایران در راهپیمایی عظیم با محتوای استکبارستیزی و خروش علیه استبداد جهانی، حجت را تمام و دشمنان را وادار به عقبنشینی کرد تا جایی که سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: «ما هیچ نشانهای از تغییر در ایران نداریم.»
این دو رویداد و حضور معنادار مردم در مراسمهای تشییع شهدای مدافعان امنیت و عدم توجه افکار عمومی به فراخوانهای ضدانقلاب که با سانسور وقیحانه مدعیان اصلاحات مواجه میشد، مفهوم کامل و دقیقی از «شکست» را برای دشمنان و شیپورچیهای داخلی آنان ترسیم کرد.
گرچه سیمای این شکست و فضاحت دشمن از همان اواسط پاییز برگریزان پیدا بود اما با «یکشنبه تاریخی» و رقم خوردن شکوهمندترین و پرشمارترین راهپیمایی ۲۲ بهمن، مسجلتر و آشکارتر از همیشه شد و تیر آمریکا، اروپا و شبکه نیابتی آنان بار دیگر به سنگ خورد.
تلاش غرب و پادوهای داخلی آنها برای احیای اغتشاش؛
انتقام از شکست با هدف قرار دادن دختران ایران
گرچه مقامات آمریکایی و رسانههای خارجی بارها به شکست و بنبست پروژه ویرانسازی ایران اعتراف کردند اما بازهم شبکههای داخلی آنان هرازگاهی کورسویی از امید را برای آنان ایجاد میکردند. همنشینی و جلسات مقامات خارجی (بهویژه کانادا و فرانسه) با عناصر معلومالحال ضدانقلاب، تلاش برای اخلال ارزی و دلار 60 هزارتومانی و تشدید تحریمها علیه جمهوری اسلامی در بستری از تلاشهای مدعیان اصلاحات برای احیای اغتشاشات شکل گرفت.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فاز جدید جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی»(۲)
حجم گسترده مطالب مدعیان اصلاحات در حمایت از اغتشاشگران بهویژه دو خبرنگار اصلاحطلب روزنامههای زنجیرهای، مخالفت با مجازات آشوبگران و اعتبارزدایی از حکم اعدام محسن شکاری، بزرگنمایی رادیکال برخی گرانیها، برجستهسازی کلیدواژههای «جنبش»، «انقلاب» و «اعتراض» و... و حتی وارونهنمایی کتک خوردن یک دانشآموز دختر از یکی از والدین همکلاسیهایش و گره زدن آن با ماجرای مهسا امینی
و... بخشی از اقدامات آنان در تیز کردن قمه اراذل و چاقوی تحریم بوده است.
ضد انقلاب:
«نام مهسای بعدی، فاطمه رضایی است»!
پروژه مسمومیت سریالی دانشآموزان در برخی مدارس کشور که «دختران ایران» را نشانه گرفته و از 9 آذرماه آغاز شده، در همین بستر ارزیابی میشود. نوع مانور رسانهای غرب و طیف رادیکال اصلاحطلبان حاکی از اراده مشترک آنان در انتقام از شکست، احیای اغتشاشات و اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی است.
آنها در جریان مسمومیتهای سریالی سعی کردند با دستورکار قراردادن مقصرنمایی نظام و از بین بردن امنیت روانی جامعه، به کشتهسازی هم روی بیاورند؛ همان تاکتیکی که در فتنههای 78، 88، 98 و تابستان اخیر به آن متوسل شدند.
بااینکه تاکنون هیچیک از مسمومیتها به فوت منجر نشده، اما ضدانقلاب سعی کرد فوت شدن دختری در قم را بهانه کرده و تشویش اذهان عمومی را در ابعاد بزرگتری کلید بزند. در همین رابطه، اینترنشنال سعودی در مطلبی به نقل از علی کریمی نوشت: «نام مهسای بعدی، فاطمه رضایی است.» رسانههای معاند و فعالین ضدانقلاب در خارج از کشور مدعی شدهاند که خانم فاطمه رضایی، دختر 11 ساله قمی در جریان مسمومیتهای سریالی در مدارس فوت کرده است. این در حالی است که مرحومه خانم فاطمه رضایی سه هفته بوده که مدرسه نرفته است و از سوی دیگر هیچ حادثه مشکوک به مسمومیت در مدرسه محل تحصیل وی گزارش نشده است.
مصی علینژاد ضدانقلاب فراری که از عناصر ورشکسته جریانات اپوزیسیون است نیز در مطلبی نوشت: «مسمومیت دختران مدرسهای، انتقام رژیم تروریست ایران از زنان شجاعی است که حجاب اجباری را پرچم کردند... میخواهند انقلاب #زن_زندگی_آزادی را متوقف کنند. در سراسر جهان صدای قربانیان مسمومیتهای عمدی باشیم. اگر سکوت کنیم از مسمومیت زنجیرهای به قتلهای زنجیرهای زنان روی میآورند.»
این تلاشهای مذبوحانه در حالی است که بنا به نوشته فارس، پدر مرحومه فاطمه رضایی دختر ۱۱ ساله قمی با رد ادعاهای مطرحشده درخصوص علت مرگ دختر خود گفت: «درد و عفونت دخترم، از حدود یک هفته قبل از فوت آغاز شد و ایشان حتی تا قبل از شروع درد، مجموعاً سه هفته بهصورت حضوری به مدرسه نرفته بود. دخترم وقتی مدرسه میرفت هیچوقت دچار مسمومیت نشده بود و در زمان حضور وی در مدرسه هیچ مشکلی یا اعلام حادثهای به وجود نیامده بود.»
برادر مرحومه فاطمه رضایی نیز خطاب به فضاسازی رسانههای معاند تأکید کرد که خواهر وی در اثر مسمومیت فوت نکرده و نوشت: «با خون خواهر من بازی نکنید.»
عقدهگشایی علیه جامعه مذهبی ایران
یکی دیگر از محورهای مشترک ضدانقلاب و طیف رادیکال اصلاحات انتقام از جامعه مذهبی ایران است. چند روز پیش شبکه شرق (سایت روزنامه شرق در مصاحبهای با «محمدتقی فاضل میبدی» فعال سیاسی اصلاحطلب به ماجرای «مسمومیت دانشآموزان» در قم و بروجرد پرداخت و به نقل از وی نوشت: پشت این ماجرا «یک جریان مذهبی و ضدمدرنیته است.»
با اینکه مقامات و متصدیان حوزه قضایی و امنیتی کشور بر «عمدی» و «نامشخص» بودن عوامل مسمومیتها تأکید و اعلام کردهاند که پیگیر ماجرا هستند اما مدعیان اصلاحات برای انتقام بهراحتی مدعی شدند که پشت این ماجرا «یک جریان مذهبی و ضدمدرنیته است»؛ ادعایی که به مذاق رسانههای ضدانقلاب و معاند فارسیزبان ازجمله صدای آمریکا، رادیو فردا، اینترنشنال، صدای آمریکا، العربیه و ایندیپندنت خوش آمد و در تیترهای خود جریانات مذهبی را عامل این مسمومیتها معرفی کردند.
جالب آنکه همین شبکه شرق در جریان اغتشاشات اخیر در کشور با انتشار عکس یکی از بیماران اهداکننده اعضا در بیمارستان امام خمینی(ره) که پرسنل بیمارستان او را با گل بدرقه میکردند، تیتر زد «وداع پرسنل بیمارستان کسری با پیکر مهسا امینی»!
علاوهبر این در اغتشاشات اخیر، براساس بیانیه تبیینی مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه که هفته اول آبانماه امسال منتشر شد، برخی خبرنگاران شاغل در رسانههای زنجیرهای مانند «ن.ح» خبرنگار روزنامه شرق در دورههایی با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فاز جدید جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی»(۳)
در مطالب دیگری از فعالان رادیکال اصلاحات درخصوص مسمومیتهای دانشآموزان، همین خط عقدهگشایی علیه جریان مذهبی و نظام حکمرانی دیده میشود.
معصومه ابتکار معاون رئیسجمهور دولتهای اصلاحطلب در پیامی توئیتری نوشت: «یکبار برای همیشه حجت را بر متحجران ضدزن تمام کنید.» عباس آخوندی فعال اصلاحطلب هم در صفحه توئیترش با هشتک مدارس نظامیه نوشت: «مسمومیت دانشآموزان دختر بیگمان یک جنایت انسانی و فاجعه حکمرانی است. ضمن ضرورت شناسایی عوامل این جنایت باید ریشههای تفکر آن خشک شود. دریغ از بزرگترین دستاورد ج.ا.ا. آموزش عمومی دختران که اینگونه پایمال شود.»
محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات هم در پیامی نوشت: «مسموم کردن عمدی
دختران در قم و بروجرد اتفاق مهمی است. اگر مسئولان این پرونده را پیگیری موردقبول جامعه نکنند، و مراجع تقلید موضع نگیرند، افکار عمومی خود حکومت و مراجع دینی را مسئول میشناسند.»
گره زدن مسمومیتها
به شعار «زن، زندگی، آزادی»
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب هم در مطلبی در روزنامه اعتماد با ادعای اینکه «ماجرا از همان روز اول روشن بوده و هیچ عقل سلیمی باور نمیکند که دستگاههای انتظامی و امنیتی ما آنهم در شهری چون قم نتوانسته باشند ماجرا را کشف کنند یا حداقل سرنخی از آن به دست آورده باشند» نوشت: «اینها نشانه آخرین تلاشهای مذبوحانه این جماعت در برابر خواست مردم است و بهطور قطع شعار زن، زندگی، آزادی اثرات خود را بر جامعه رو به رشد ایران بر جای گذاشته است و مقاومت بیفایده است»
مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، امامجمعه اهل سنت زاهدان در نماز جمعه دیروز هم به این ماجرا اشاره کرد و گفت، بسیاری معتقدند که این هم نوعی سرکوب اعتراضات است و همان دخترانی که در مدرسههایشان اعتراض کردند را حالا اینطور با آنها برخورد میشود.
امامجمعه اهل سنت زاهدان افزود: «آنهایی که اطلاع دارند و جلوی این جریان را نمیگیرند، شایسته کشور ما نیستند و تأکید کرد این جریان در هر صورت باید به پایان برسد.»
وی در توئیتر خود نوشت: «مسموم کردن دانشآموزان دختر در قم و بروجرد»، «دشمنی با تحصیل و آموزش زنان، و انتقام از خیزش اخیر آنان است».
آمریکا هم به لفاظی علیه ایران روی آورد؛
احتمال ارتباط مسمومیتها با شرکت در تظاهرات!
بعد از آنکه اپوزیسیون و طیف رادیکال اصلاحات پیرامون مسمومیتهای سریالی، زمینه مقصرنمایی نظام و اتهامپراکنی علیه جامعه مذهبی ایران پرداختند، غربیها هم وارد گود شده و به لفاظی و مداخلهگری در امور داخلی ایران روی آوردند.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تأکید بر اینکه واشنگتن تحصیل را حق دختران و زنان میداند! اعلام کرد، عاملان مسمومیت دختران دانشآموز در ایران باید پاسخگو شوند!
آدرین واتسون، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شد «گزارشهای مربوط به مسمومیت گسترده دختران مدرسهای در ایران و احتمال ارتباط آنها با شرکت در تظاهرات بسیار نگرانکننده است.»
در این راستا، پایگاه روزنامه انگلیسی گاردین هم در مطلبی مدعی شد ماجرای مسمومیت دانشآموزان دختر قمی، انتقامگیری حاکمیت در برابر اعتراضات ضدحجاب در ایران است!
«آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان هم با وجود تحقیقات جاری درباره علت مسمومیت دختران دانشآموز در ایران طی اظهارات مداخلهجویانه به ابراز نگرانی ساختگی پرداخت و خواستار تحقیقات کامل در این خصوص شد.
وی در توئیتر نوشت: «دختران باید بتوانند بدون ترس به مدرسه بروند. این چیزی کمتر از حقوق انسانی آنها نیست. همه پروندهها باید بهطور کامل بررسی شوند.»
کنایه کنعانی به توئیت وزیر خارجه آلمان
درباره مسمومیت برخی دانشآموزان
بر همین اساس بود که ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه در صفحه توئیتر خود در واکنش به توئیت مداخلهآمیز وزیر خارجه آلمان درباره مسمومیت دختران دانشآموز نوشت: ازجمله حقایق تلخ که هنوز نیاز به شفافسازی دارند، مسمومیتهای شیمیایی از طریق گازهای سمی آلمانی در دوره جنگ تحمیلی صدام است که دولت آلمان مسئول آن است.
وی افزود: خانم وزیر، این اقدام مخرب و ضدامنیتی در حال بررسی است. دولت ایران در شناسایی مجرمان و ریشهکن کردن این بدخواهی بسیار جدی است. اجازه ایجاد ناامنی برای دختران دانشآموز ایرانی با انگیزههای سیاسی را نخواهیم داد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فاز جدید جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی»(۳)
در مطالب دیگری از فعالان رادیکال اصلاحات درخصوص مسمومیتهای دانشآموزان، همین خط عقدهگشایی علیه جریان مذهبی و نظام حکمرانی دیده میشود.
معصومه ابتکار معاون رئیسجمهور دولتهای اصلاحطلب در پیامی توئیتری نوشت: «یکبار برای همیشه حجت را بر متحجران ضدزن تمام کنید.» عباس آخوندی فعال اصلاحطلب هم در صفحه توئیترش با هشتک مدارس نظامیه نوشت: «مسمومیت دانشآموزان دختر بیگمان یک جنایت انسانی و فاجعه حکمرانی است. ضمن ضرورت شناسایی عوامل این جنایت باید ریشههای تفکر آن خشک شود. دریغ از بزرگترین دستاورد ج.ا.ا. آموزش عمومی دختران که اینگونه پایمال شود.»
محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات هم در پیامی نوشت: «مسموم کردن عمدی
دختران در قم و بروجرد اتفاق مهمی است. اگر مسئولان این پرونده را پیگیری موردقبول جامعه نکنند، و مراجع تقلید موضع نگیرند، افکار عمومی خود حکومت و مراجع دینی را مسئول میشناسند.»
گره زدن مسمومیتها
به شعار «زن، زندگی، آزادی»
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب هم در مطلبی در روزنامه اعتماد با ادعای اینکه «ماجرا از همان روز اول روشن بوده و هیچ عقل سلیمی باور نمیکند که دستگاههای انتظامی و امنیتی ما آنهم در شهری چون قم نتوانسته باشند ماجرا را کشف کنند یا حداقل سرنخی از آن به دست آورده باشند» نوشت: «اینها نشانه آخرین تلاشهای مذبوحانه این جماعت در برابر خواست مردم است و بهطور قطع شعار زن، زندگی، آزادی اثرات خود را بر جامعه رو به رشد ایران بر جای گذاشته است و مقاومت بیفایده است»
مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، امامجمعه اهل سنت زاهدان در نماز جمعه دیروز هم به این ماجرا اشاره کرد و گفت، بسیاری معتقدند که این هم نوعی سرکوب اعتراضات است و همان دخترانی که در مدرسههایشان اعتراض کردند را حالا اینطور با آنها برخورد میشود.
امامجمعه اهل سنت زاهدان افزود: «آنهایی که اطلاع دارند و جلوی این جریان را نمیگیرند، شایسته کشور ما نیستند و تأکید کرد این جریان در هر صورت باید به پایان برسد.»
وی در توئیتر خود نوشت: «مسموم کردن دانشآموزان دختر در قم و بروجرد»، «دشمنی با تحصیل و آموزش زنان، و انتقام از خیزش اخیر آنان است».
آمریکا هم به لفاظی علیه ایران روی آورد؛
احتمال ارتباط مسمومیتها با شرکت در تظاهرات!
بعد از آنکه اپوزیسیون و طیف رادیکال اصلاحات پیرامون مسمومیتهای سریالی، زمینه مقصرنمایی نظام و اتهامپراکنی علیه جامعه مذهبی ایران پرداختند، غربیها هم وارد گود شده و به لفاظی و مداخلهگری در امور داخلی ایران روی آوردند.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تأکید بر اینکه واشنگتن تحصیل را حق دختران و زنان میداند! اعلام کرد، عاملان مسمومیت دختران دانشآموز در ایران باید پاسخگو شوند!
آدرین واتسون، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شد «گزارشهای مربوط به مسمومیت گسترده دختران مدرسهای در ایران و احتمال ارتباط آنها با شرکت در تظاهرات بسیار نگرانکننده است.»
در این راستا، پایگاه روزنامه انگلیسی گاردین هم در مطلبی مدعی شد ماجرای مسمومیت دانشآموزان دختر قمی، انتقامگیری حاکمیت در برابر اعتراضات ضدحجاب در ایران است!
«آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان هم با وجود تحقیقات جاری درباره علت مسمومیت دختران دانشآموز در ایران طی اظهارات مداخلهجویانه به ابراز نگرانی ساختگی پرداخت و خواستار تحقیقات کامل در این خصوص شد.
وی در توئیتر نوشت: «دختران باید بتوانند بدون ترس به مدرسه بروند. این چیزی کمتر از حقوق انسانی آنها نیست. همه پروندهها باید بهطور کامل بررسی شوند.»
کنایه کنعانی به توئیت وزیر خارجه آلمان
درباره مسمومیت برخی دانشآموزان
بر همین اساس بود که ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه در صفحه توئیتر خود در واکنش به توئیت مداخلهآمیز وزیر خارجه آلمان درباره مسمومیت دختران دانشآموز نوشت: ازجمله حقایق تلخ که هنوز نیاز به شفافسازی دارند، مسمومیتهای شیمیایی از طریق گازهای سمی آلمانی در دوره جنگ تحمیلی صدام است که دولت آلمان مسئول آن است.
وی افزود: خانم وزیر، این اقدام مخرب و ضدامنیتی در حال بررسی است. دولت ایران در شناسایی مجرمان و ریشهکن کردن این بدخواهی بسیار جدی است. اجازه ایجاد ناامنی برای دختران دانشآموز ایرانی با انگیزههای سیاسی را نخواهیم داد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فاز جدید جنگ ترکیبی غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی»(۴)
کنعانی تأکید کرد: اما ازجمله حقایق تلخ که هنوز نیاز به شفافسازی دارند، مسمومیتهای شیمیایی از طریق گازهای سمی آلمانی است که دولت آلمان مسئول آن است و هنوز تلفات میگیرد. ابراز نگرانیتان در این مورد، ریاکارانه و مداخلهجویانه است.
امیرعبداللهیان: ملت ایران اشک تمساح غربیها
برای دختران ایرانی را بهخوبی میشناسد
حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران دیروز (جمعه) ۱۲ اسفندماه در واکنش به مداخلهجوییهای برخی مقامات غربی درباره مسمومیت مشکوک دانشآموزان دختر ایرانی در توئیتر نوشت: «واکنش مداخلهآمیز برخی مقامات غربی به موضوع مسمومیت مشکوک دانشآموزان عزیز دختر ایرانی، تداوم جنگ ترکیبی دشمن است».
وی افزود: «دستگاههای ذیربط کشور در حال پیگیری جدی و بررسی دقیق ابعاد آن هستند. ملت بزرگ ایران اشک تمساح را به خوبی میشناسد!»
گفتنی است رئیسجمهور هم دراینباره در اظهاراتی گفت: «دشمن با جنگ ترکیبی خود بهدنبال ایجاد ناامیدی در میان مردم بود و بهتازگی در جنگ رسانهای بهدنبال ایجاد استرس و دلهره میان دانشآموزان و والدین هستند تا آشوب شکل بگیرد.»
ضرورت هوشیاری دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی کشور
اکنونکه غرب و پادوهای داخلی با اسم رمز «مسمومیتهای سریالی» فاز جدیدی از جنگ ترکیبی علیه
جمهوری اسلامی ایران را کلید زده و برای احیای اغتشاشات اخیر در کشور «تجمع اعتراضی در خیابانها» را در دستورکار خود قرار دادهاند، انتظار میرود دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی کشور با هوشیاری و بررسی تحرکات ضدانقلاب و شبکه نیابتی دشمن اجازه ندهند امنیت روانی جامعه بهویژه دختران این سرزمین، آماج نیرنگ و شیطنت دشمنان قسمخورده این نظام قرار گیرد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پرفسور جلال شنگور (ژنتیک شناس ترکیه) : من قبلا میگفتم ترکیه مثل افغانستان است. واقعا همین طوره ما مثل ایران نیستیم
این بخشی از صحبت های یک چهره ی اهل ترکیه است که توضیحاتی را در خصوص ساختار حکومتی ، وضعیت اجتماعی و اوضاع کشور ایران ارائه میدهد. سپس میگوید نباید ترکیه را با کشوری به نام ایران مقایسه کنیم.
پ ن : من نمیدانم مقایسه ترکیه با افغانستان توسط وی با چه انگیزه ای بوده ! ملت افغانستان را کوچک شمرده یا با توجه به مشکلات عدیده ای که کشور افغانستان این سال ها با آن دست و پنجه نرم کرده دست به چنین مقایسه ای زده است. به هر جهت آنچنان که او میگوید از نگاه وی و بسیاری دیگر، ترکیه راه زیادی تا "ایران" شدن دارد.
یک سوال از خودتان بپرسید: مگر ما که تا این حد همه چیز را برایمان سیاه جلوه میدهند و خودتحقیر شده ایم چه هستیم که آنها در آرزوی ایران شدنند؟
✍️آقای تحلیلگر
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
https://eitaa.com/joinchat/2742026240C3af2e2e9f2
هدایت شده از پویش شادی مردم ایران
@pouyesh_ir
🔔 سلامتی عشقم صلوات ❤️
کانال #پویش شادی مردم ایران
http://eitaa.com/joinchat/361627648Cfd0d222df1
با پویش متفاوت باشید