هدایت شده از زنجان پرس
جزئیات اجرای طرح معافیت سربازان دارای فرزند
سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی:
🔹معافیت مشمولان دارای ۳ فرزند و بیشتر، از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۱ اجرایی شده است.
🔹تمامی سربازان وظیفه حین خدمت که دارای ۴ فرزند و بیشتر هستند، بدون شرط سنی و سربازان وظیفه دارای ۳ فرزند به شرط داشتن حداقل ۴۰ سال تمام از انجام خدمت دوره ضرورت سربازی معاف میشوند.
🔹ملاک عمل برای رسیدگی به درخواست سربازان وظیفه اعم از سربازان عادی، امریه، طلاب و ... سند رسمی ازدواج و شناسنامه پدر و تاییدیه ثبت احوال است.
@Zanjanpress
هدایت شده از قرارگاه 🕋
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میثم مطیعی برای اولین بار به حواشی شعر صف اول و برخورد شهید سید ابراهیم #رئیسی با وی واکنش نشان داد.#شهید_جمهور #سید_شهیدان_خدمت
🌻🌻🌻
هدایت شده از قرارگاه جهاد تبیین کل استان لرستان
🔰 آخرین پروژه هم احیا شد
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸میگفت: «سال ۹۷ کمر کارخانه ما شکست؛ اینجا کارخانه ارواح بود... از سال ۹۷ گفتند تحریم هستیم و نمیشود کاری کرد... سال ۹۷ این کارخانه ۱۰ نفر نیرو داشت... سال ۱۴۰۰ به ۷۰ نفر رسید... الان (۱۴۰۲) رسیدیم به ۴۰۰ نفر نیرو به صورت مستمر و شبانهروز.»
🔻او کارگر شرکت کشتیسازی خصوصی «سپهردریا جنوب» بود که به عنوان نماینده جامعه کارگری هرمزگان، بهمن ۱۴۰۲ مقابل سید ابراهیم رئیسی صحبت و از خدمات او برای احیای این کارخانه تشکر میکرد.
🔸 ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ مردم هرمزگان اگر نگوییم شادترین، دستکم یکی از خوشحالترین مردمان کشور بودند.
🔻شهر را پر کرده بودند از طرحنوشتههای «رئیسی مرسی!»؛ کارگران شرکت هپکو را میگویم. ۳۱ تیر ۱۴۰۱ بود و قرار بود سید ابراهیم رئیسی اینبار در سفر استانی خود به استان مرکزی و شهر اراک سفر کند. آنطور که کارگران هپکو میگویند قرار نبود «حاجآقا» به کارخانه بیاید و ثمره تلاشهایش برای احیای این کارخانه را ببیند؛ برای همین آنها تصمیم گرفتند تا تشکر خود از آیتالله رئیسی را
با طرحنوشتههای مختلف در سطح شهر به نمایش بگذارند. «حاجآقا» اما مثل خیلی دفعات دیگر، سرزده عمل کرد.
🔸پایان تعطیلی کارگاهها و کارخانهها در استانهای مختلف یعنی سید ابراهیم رئیسی مشغول روشن کردن موتور اقتصاد ایران و خارج کردن کل کشور از قریب به یک دهه تعطیلی بود.
🔸اما سید ابراهیم رئیسی احیای پروژهای به مراتب بزرگتر را در دست داشت؛ شاید این پروژه از انتخابات ریاستجمهوری در اردیبهشت ۱۳۹۶ شروع شد. وقتی تصمیم گرفت برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و خارج کردن کشور از بیراهه ناامیدکننده اقتصاد شرطیشده وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری شود.
🔻جایی که رقیب سیاسیاش حاضر بود برای کنار زدن او با گروهکهای تروریستی خارج از کشور همصدا شود و به تبعیت از آنها که ناجوانمردانه جای جلاد و شهید را عوض کرده بودند و سید ابراهیم رئیسی را «آیتالله اعدام» میخواندند در سخنرانی انتخاباتیاش بگوید: «ملت آنهائی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند.»
🔸پروژهای که او در دست گرفت و بسیار بزرگتر از احیای ۸۷۷۰ کارگاه و کارخانه بود؛ پروژه احیای امید و اعتماد اجتماعی در ایران بود. پروژهای که حالا پس از شهادت و تشییع باشکوه پیکرش میتوان گفت، آن نیز با موفقیت احیا شد. شاید انتخابات تیر ۱۴۰۳ اولین نشانه آن باشد.
#یادداشت_روز
#تبیین
#روشنگری
┄┅═☫🔷@tabeen1375🔶☫═┅┄
🔷روابط عمومی قرارگاه جهادتبیین
هدایت شده از اقیانوس نهج البلاغه
0511-0271.mp3
4.27M
🌹 ﷽ 🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
قسمت 271 از نامه 31 نهج البلاغه
خلاصه ای از درس امروز
(( وَ تَرْكِ كُلِّ شَائِبَةٍ أَوْلَجَتْكَ فِي شُبْهَةٍ أَوْ أَسْلَمَتْكَ إِلَى ضَلَالَةٍ ))
1_ امام صادق(ع) از قول حضرت علی (ع) میفرماید: دو چیز است که ارتباطی به ما ندارد و ما آن دو را توصیه نمیکنیم و هیچ کس حق ندارد که آن دو را به ما نسبت دهد.
اول: معصیت خداوند که هیچ یک از پیامبران و ائمه علیهم السلام به مردم توصیه نکردند.
دوم:هیچ موقع اهل بیت(ع) در مردم ایجاد شک و شبهه نکردند.
2_ کلام پیامبران و ائمه، نورانی، منطقی و با دلیل و برهان است.
کسی که برای مردم ایجاد شک و شبهه میکند و بندگان خدا را به معصیت خدا دعوت میکند جایگاه او در آتش قهر الهی قرار دارد.
3_ در تعلیم و تعلم خصومت و جدال معنایی ندارد.
کسی که بخواهد به توصیه های حضرت علی(ع) عمل کند نباید لجبازی کند.
کسی که برای فهمیدن حقایق از علمای دین سوالی میکند، نباید با او برخورد ناپسندی بشود و باید پاسخ پرسش او داده شود زیرا دین زده و دچار شک و شبهه میشود.
4_ حضرت علی (ع) در نهج البلاغه میفرمایند: اگر اختلافی بین دو نفر پیش آمد، بدانید که حداقل یکی از آن دو باطل و گمراه است.
دو حق هیچ گاه با هم جدال نمیکنند.
دوشنبه _1403/03/07_ ارسال از مدینه منوره
خداوند یار و نگهدارتان 🌹
🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹
هدایت شده از 🇮🇷خادمین مخلص شهر جدید (فازیک)بهارستان🇮🇷
مرکز اسناد انقلاب اسلامی:
🔖به بهانه توقیف نفت ایران توسط انگلیس در خرداد ماه ۱۳۳۰
📌انگلیسیها و ماجرای رزماری؛ از تحریم اقتصادی تا دزدی دریایی
📝پس از ملی شدن صنعت نفت ابتدا ایران از سوی انگلیس مورد تحریم اقتصادی قرار گرفت و انگلیس مانع از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر شد و سپس به مثابه دزدان دریایی وارد عمل میشد و هر موقع از حضور نفتکش ایران در آبهای آزاد مطلع میشد درصدد ربایش آن برمیآمد. ویا با فشار بر کشوری که با ایران قرار داد میبست موجبات توقف و توقیف کشتی را فراهم میکرد.
🔗 اینجا بخونhttps://eitaa.com/joinchat/1478689249C92c984b30e
🔖به بهانه افتتاح دوره جدید مجلس شورای اسلامی
📌از اولین چالش نظارت استصوابی تا رشد دو برابری حضور زنان؛ در مجلس چهارم چه گذشت؟
📝یکی از مهمترین رخدادهای اواخر دهه ۶۰ در صحنه سیاسی کشور، انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست جمهوری و خداحافظی وی از کرسی ریاست مجلس بود. این امر، تاثیرات بسیاری بر صفبندیهای سیاسی گروهها و جریان های سیاسی برجای گذاشت. عدم حضور هاشمی در مجلس، رقابت فراکسیونهای چپ (اکثریت) و راست (اقلیت) مجلس سوم را در شرایط جدید کشور به خوبی نمایان ساخت. پیش از برگزاری انتخابات دوره چهارم، این دو جناح وارد رقابت و درگیریهای حزبی و سیاسی شدیدی شدند؛ به طوری که مواضع جناح چپ در قبال دولت هاشمی رفسنجانی و مخالفت آنان با سیاستهای دولت، نوعی نزدیکی اجباری را میان جناح راست و طیفی از وزیران همفکر هاشمی به وجود آورد؛ قرابتی که نتیجه آن در انتخابات مجلس چهارم نمایان گردید.
📌آیتالله بهشتی: نباید دست رد به سینه کسانی بزنیم که دیرتر به انقلاب پیوستهاند
📝روزنامه اطلاعات در تاریخ پنجم خردادماه با پوشش اظهارات آیتالله بهشتی، نوشت که آیتالله بهشتی درباره بیانات امام خمینی درباره جریانات اخیر کشور و اشاره امام به این نکات که قیام ما صرفاً بهخاطر استقرار نظام عدل اسلامی بوده است نه فقط بهخاطر سقوط شاه سابق و "تز اسلام بدون روحانیت از جانب دشمنان اسلام درباره نهضت ما و در واقع علیه ملت ایران دنبال میشود"؛ توضیحاتی را بیان کرد.
🔗اینجا بخوانhttps://eitaa.com/joinchat/1478689249C92c984b30e
🔖به بهانه افتتاحیه مجلس شورای اسلامی
📌اولین و جوانترین مجلس شورای اسلامی چگونه تشکیل شد؟
📝در جریان انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی، سه نیروی عمده مذهبی، ملی و گروههای چپ در مقابل هم قرار گرفتند. در راس نیروهای مذهبی، حزب جمهوری اسلامی و گروههای موتلفه ی آن مانند روحانیت مبارز تهران و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی قرار داشت.
🔗 https://rubika.ir/joing/EBBJECBI0AAMLHBATYCZPVXWRGBYJJBX