فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتشار برای اولین بار/ مسجدالنبی(ص) و قبرستان بقیع از دید ماهواره خیام
سازمان فضایی ایران همزمان با موسم حج، تصویری که به تازگی ماهواره خیام از ارتفاع 500 کیلومتری زمین از مسجدالنبی(ص) و قبرستان بقیع در شهر مدینه گرفته را منتشر کرد
👤
کلاس درس «سیاست خارجی» برای مدعیان اصلاحات
به عقیده صاحبنظران روابط بینالملل، سیاست خارجی منطقهای و ارتقای روابط با همسایگان، مهمترین و کلیدیترین بخش سیاست خارجی هر کشور را تشکیل میدهد؛ چرا که به شکل مستقیمی دربردارنده منافع و بهخصوص امنیت آن کشور است. یکی از نقاط قوت کارنامه دولت سیزدهم در حدود 2 سال اخیر، «دیپلماسی پویا» و از جمله توجه ویژه به سیاست خارجی منطقهای است. به این موارد توجه کنید:
1- روز گذشته «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در سفر به تهران با وزیر امور خارجه و رئیسجمهور کشورمان دیدار کرد. فرحان در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان تاکید کرد:«همکاری با ایران، به سود منطقه و جهان اسلام است.»
این سفر پس از توافق اخیر ایران و عربستان انجام شد. چندی پیش «میشل پااُل» خبرنگار رادیو بینالمللی فرانسه در بیتالمقدس گفته بود:«رسانههای اسرائیلی میگویند که توافق ایران و عربستان و این وضعیت جدید، یک سیلی واقعی به گوش آمریکا و اسرائیل است.»
رسانه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز پیش از این در مطلبی نوشت: «توافق ایران و عربستان پیش از هر چیز بیانگر بیاعتمادی به رهبری آمریکاست. تصمیم ریاض برای از سرگیری روابط با تهران، به منزله تف انداختن بر صورت اسرائیل است.» «استفان والت» استاد دانشگاه هاروارد نیز اواخر سال گذشته در مقالهای در «فارنپالیسی» نوشت:«توافق ایران و عربستان سعودی، یک زنگ هشدار برای آمریکا است.»
همچنین «ربکا کوفلر» رئیسموسسه مشاوره دکترین و استراتژی و افسر سابق سازمان جاسوسی آمریکا در مصاحبه با فاکسنیوز گفته بود:«توافق تهران و ریاض، یکی دیگر از علائم نشاندهنده تغییرات ژئوپلیتیک در حال وقوع در جهان است.»
2- در روزهای گذشته دولت سیزدهم، یک میلیارد و 600 میلیون دلار بدهی گازی دولت روحانی به ترکمنستان را پرداخت کرد. این بدهی به دلیل قصور و تقصیرها در زمان وزارت زنگنه ایجاد شده و روابط دو کشور را مختل کرده بود. پیش از این نیز در دولت آقای رئیسی قرارداد سوآپ گازی از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از طریق ایران، امضا و اجرا شد. این قرارداد ضمن ارزآوری برای کشور و شکستن تحریمها، رفع مشکل گازی استانهای شمالی در فصل سرما را نیز در پی داشت.
3- در دولت سیزدهم روابط ایران و قطر وارد فاز جدیدی شد. ایران و قطر در بزرگترین میدان گازی جهان- میدان گازی پارس جنوبی(با ظرفیت ذخیره حدود ۵۱ تریلیون مترمکعب گاز)- سهیم هستند و این مولفه، فرصت ویژهای را در حوزه انرژی در اختیار دو کشور قرار میدهد. ایران و قطر همچنین حدود ۲۷۰ کیلومتر مرز آبی(دریایی) مشترک با یکدیگر دارند.
علاوهبر این، با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران که در همسایگی با کشورهای واردکننده گاز قرار گرفته است، این فرصت در اختیار کشورمان قرار گرفته است که با استفاده از ظرفیت خط لوله سراسری و صادراتی، نسبت به صادرات، سوآپ و یا ترانزیت گاز قطر از مسیر خود اقدام کند و از منافع اقتصادی آن بهرهمند شود. سوآپ گاز قطر از مسیر ایران، مقصدهای متنوع و متعددی را شامل میشود؛ از ترکیه و برخی کشورهای اروپایی تا هند و پاکستان و چین و کشورهای شرق آسیا.
نکته قابل تأمل و البته قابل تأسف این است که این موقعیت بسیار مهم در دولت قبل مورد غفلت قرار گرفته و به هیچ عنوان به آن توجه نشد. آخرین سفر رئیسجمهوری ایران به قطر به شهریور ۱۳۸۹ برمیگردد. به عبارت دیگر، رئیسجمهور سابق هیچ سفری به دوحه انجام نداد و این تنها یکی از مصادیق فرصتسوزی در ۸ سال حضور مدعیان اعتدال و اصلاحات در دستگاه دیپلماسی کشور است.
4- در اواخر اردیبهشت سال جاری، رئیسجمهور محترم کشورمان به سوریه سفر کرد. این در حالی است که در دولت قبل، رئیسجمهور سابق حتی یکبار هم به سوریه سفر نکرد. در دولت مدعیان اعتدال و اصلاحات، با وجود مهیا بودن زمینههای همکاری اقتصادی با سوریه، از این فرصت به درستی استفاده نشد و فرصتسوزیهای متعددی رخ داد.
این در حالی است که ایران چندین سال این فرصت را داشته است که با صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین صادرات کالا و بازارسازی برای محصولات ایرانی از این فرصت به خوبی استفاده کند. این مسئله از دستورکارهای اصلی سفر اخیر رئیسجمهور محترم کشورمان به سوریه بود. «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همزمان با این سفر در نشست خبری گفته بود:«باید بگویم که ایران و سوریه به تعمیق روابط خود ادامه میدهند که این نه تنها برای متحدان و شرکای ما و کشورهای منطقه، بلکه برای جهان به طور گستردهای نگرانکننده است.»
همزمان با اظهارنظر این مقام آمریکایی، «راز تزیمت» کارشناس صهیونیست در مطلبی نوشته بود: «سفر رئیسی به سوریه بیش از هر چیز برای انعقاد دهها قرارداد همکاری اقتصادی امضا شده بین ایران و سوریه، انجام شد. این یعنی فرصتهای مهم اقتصادی به نفع مردم ایران و سوریه.»
5- روز گ
☑️فعالسازی اینترنت و مکالمه رایگان همراه اول
🔸همراه اولیها میتوانند جهت شرکت در طرح فراگیر و استفاده از بسته های اینترنت رایگان یک روزه، امروز دوشنبه با شماره گیری کد «ستاره ١٠٠ ستاره ۶۴ مربع» از ۵۰۰ مگابایت تا ۱۰۰ گیگابایت اینترنت (رایگان) «دوشنبه سوری» بهرهمند شوند.
🔸زمان استفاده از بسته اینترنت هدیه، از ساعت ۵ صبح تا ۵ عصر روز بعد میباشد.
🌸🍃🌸🍃🌺🍃🌺
#گلزار_شهدای_مدافعان_حرم
#بهشت_معصومه
#پلاک31
#یادمان_شهدای_گمنام
#طرح_اخوت_باشهدا
_پلاک31 بزرگترین گلزارشهدای مدافعان حرم درکشور🌹
@plack31
🔻ارتباط با ما
@plack31Admin
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین اظهارات خواهر علی کریمی درباره سوءاستفاده ۷۷۰ میلیاردی برادرش از او
لیلا کریمی، خواهر علی کریمی:
اولین بار برای خرید تیم سپیدرود، از من خواست به بانک بروم و دستهچک بگیرم.
برادرم بود و به او علاقه داشتم برای همین پذیرفتم ولی او از اول میدانست میخواهد چه کار کند وگرنه میتوانست دستهچک خودش را استفاده کند.
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های جالب یکی از هم وطنان ساکن آمریکا که در آنجا شرکت دارد و به 28 کشور دنیا سفر کرده
اولین گفتگوی سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه:
سرویسهای اطلاعاتی ۲۰کشور در اغتشاشات ۱۴۰۱ نقش داشتند، ازجمله: آمریکا، انگلیس، امارات، عربستان، فرانسه، آلمان، کانادا، بلژیک، اتریش، آلبانی،استرالیا، ایسلند، ایتالیا، کوزوو،نروژ، بحرین، نیوزلند و رژیم اشغالگر صهیونیستی
سردار کاظمی:
برخی از تحرکات این سرویسها و عواملشان به شرح زیر است:
۱) تحرکات دیپلماتهای سفارت فرانسه در تهران برای جمعآوری اطلاعات میدانی از اغتشاشات و وضعیت نیروهای امنیتی و انتظامی در مهرماه و تبادل اطلاعات با افسر اطلاعاتی سفارت یکی از کشورهای اروپایی
۲) تلاش رژیم صهیونیستی برای توجیه ایجاد صندوق حمایت از اعتصاب کنندگان و معترضین به ابتکار و تامین مالی آمریکا و دیگر کشورها
۳) جلسه سفرای ۲۸ کشور اروپایی درسفارت یک کشور اروپایی در نیمه مهر۱۴۰۱ برای بررسی پیشنهاد فراخوان سفرای اروپایی و بستن سفارتخانههای اروپایی با محوریت آلمان
۴) استفاده از اتباع غیراروپایی (افغانی، پاکستانی، عراقی) و حضور اتباع اروپایی برای جمعآوری اطلاعات و مستندسازی وضعیت اغتشاشات که منجر به بازداشت ۴۰ نفر از اتباع یکی از کشورهای همسایه، یک تبعه فرانسوی-ایرلندی در استان خراسان رضوی و یک تبعه آلمانی در استان اردبیل شد.
۵) تشدید فعالیتها و پشتیبانی سازمان سیا در جهت ایجاد بسترهای سایبری لازمِ مخابره اخبار اغتشاشات از جمله تلاش برای ارسال تجهیزات فنی، ابزارهای گریز و لغو تحریم وسایل مرتبط با ارتباطات موبایلی
۶) درخواست سیا مبنی بر تشکیل تیم مشترک با موساد و امآیشش برای فعالسازی مجدد پروژه ترور دانشمندان به ویژه در حوزه هستهای و فضایی و نظامی در اواخر اغتشاشات
۷) نشست دورهای مشترک سازمان اطلاعاتی امارات و رژیم صهیونیستی در یک کشور عربی با موضوع حمایت از اغتشاشات در ایران
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎞 خطاب جسورانه یک جوان نخبهی ناامید به رهبر معظم انقلاب
📍جناب آقا؛ من آمدم که بگویم...
📍حیف نیست شما ناامید بشی...
✍این استدلال و کلام نورانی رهبری، باطلالسحری است بر سناریوی تزریق ناامیدی، که نقطه مرکزی سیبل #جنگ_شناختی است؛ ای کاش این کلیپ را همه جوانان ما ببینند...
🖋محمد جوانی
ال̲ل̲ہ̲م̲ ع̲ج̲ل̲ ل̲ۆ̲ل̲ي̲ك̲ ال̲ف̲ر̲ج̲
•┈┈••|وُلـأيّــِِّتً مدأرأن فِِّتًـحّ ألـمبِيّــّن|••┈┈•
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷
●▬▬▬▬๑🌐๑▬▬▬▬▬●
هدایت شده از هر روز یک صفحه با قرآن
انسان شناسی ۲۵۶.mp3
10.36M
#انسان_شناسی ۲۵۶
#آیتالله_ممدوحی
#استاد_شجاعی
☜ برای درمان بیماریها و ضعفهایی که در خود سراغ داریم،
اشتباهترین کاری که شایع است؛
درگیر شدن با ظهورات و علائم آن بیماری و سعی در ترک آن است!
○ سادهترین روش و در عین حال تنها روشِ مؤثر برای درمان ضعفها و بیماریهای اخلاقی و روحی، پرداختن به ریشهی بیماری و درمان آن است!
※ ریشهها را چگونه میتوان درمان کرد؟
🌷اللهم صل علی محمدص وآل محمدص وعجل فرجهم🌷
https://eitaa.com/quran384
به کانال هروز یک صفحه با قرآن خوش آمدید
🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🕋
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌹بسمالله الرحمن الرحیم 🌹
« أَمَّا السَّفِينَةُ فَكَانَتْ لِمَسَاكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ فَأَرَدتُّ أَنْ أَعِيبَهَا وَكَانَ وَرَاءَهُم مَّلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْبًا»
اما آن کشتی مال گروهی از مستمندان بود که با آن در دریا کار میکردند؛ و من خواستم آن را معیوب کنم؛ (چرا که) پشت سرشان پادشاهی (ستمگر) بود که هر کشتی (سالمی) را به زور میگرفت!
(سوره مبارکه کهف/ آیه ۷۹)
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌴🕋
❇ تفســــــیر
بعد از آن که فراق و جدایى موسى(علیه السلام) و خضر مسلّم شد، لازم بود این استاد الهى، اسرار کارهاى خود را که موسى(علیه السلام) تاب تحمل آن را نداشت بازگو کند، و در واقع بهره موسى(علیه السلام) از مصاحبت او فهم راز این سه حادثه عجیب بود که مى توانست کلیدى باشد براى مسائل بسیار، و پاسخى براى پرسش هاى گوناگون.
نخست از داستان کشتى شروع کرده گفت: اما کشتى به گروهى مستمند تعلق داشت، که با آن در دریا کار مى کردند، من خواستم آن را معیوب کنم; زیرا مى دانستم در پشت سر آنها پادشاهى ستمگر بود که هر کشتى سالمى را از روى غصب مى گیرد (أَمَّا السَّفِینَةُ فَکانَتْ لِمَساکِینَ یَعْمَلُونَ فِی الْبَحْرِ فَأَرَدْتُ أَنْ أَعِیبَها وَ کانَ وَراءَهُمْ مَلِکٌ یَأْخُذُ کُلَّ سَفِینَة غَصْباً).
و به این ترتیب، در پشت چهره ظاهرى زننده سوراخ کردن کشتى، هدف مهمى که همان نجات آن از چنگال یک پادشاه غاصب بوده است، وجود داشته; چرا که او هرگز کشتى هاى آسیب دیده را مناسب کار خود نمى دید و از آن چشم مى پوشید.
کلمه وَراء (پشت سر) مسلماً در اینجا جنبه مکانى ندارد بلکه کنایه از این است که آنها بدون این که توجه داشته باشند، گرفتار چنگال چنین ظالمى مى شدند، و از آنجا که انسان حوادث پشت سر خود را نمى بیند، این تعبیر در اینجا به کار رفته است.
به علاوه، هنگامى که انسان از طرف فرد، یا گروهى تحت فشار واقع مى شود تعبیر به پشت سر مى کند ـ مثلاً ـ مى گوید: طلبکاران پشت سر منند، و مرا رها نمى کنند.
ضمناً ـ از تعبیر مَساکِین (مسکین ها) در این مورد، استفاده مى شود که مسکین کسى نیست که مطلقاً مالک چیزى نباشد، بلکه به کسانى نیز گفته مى شود که داراى مال و ثروتى هستند ولى جوابگوى نیازهاى آنها نمى باشد.
این احتمال، نیز وجود دارد که اطلاق مسکین بر آنها نه از نظر فقر مالى بوده است، بلکه از نظر فقر قدرت بوده، و این تعبیر، در زبان عرب وجود دارد، و با ریشه اصلى لغت مسکین، که سکون و ضعف و ناتوانى است نیز سازگار است.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۷۹ سوره مبارکه کهف)
🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🕋