🔵توصیه امام زمان به خواندن دعاي افتتاح
🌴 امام زمان علیه السلام فرمودند :
🔷#دعای_افتتاح را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید. زیرا فرشته ها به آن گوش میدهند و برای خواننده آن طلب آمرزش میکنند.
📚 صحیفه مهدیه بخش ۵ دعای ۸
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وهابي ها👈 اينكه امام مهدي شيعه تا الان زنده هستند اين خرافه میباشد و كسي وجود ندارد كه چنین عمری داشته باشد
سوال از وهابی ها 👈 آیا واقعا دجال از زمان پیامبر تا روز قیامت زنده هستند ؟ بله زنده هستند و وجود دارند و این اراده خداوند است
قضاوت با شما
ایشان به شاگردان خود خطاب کردند و فرمودند:
آقایان! درس تعطیل میشود ولی ربط مع الله تعطیل بردار نیست، شبها بیدار باشید انبیای الهی، شبها بیدار بودند. تا جوان هستید نماز شب را از دست ندهید، اگر سهم امام ع بگیرید و درس نخوانید، حرام است. در ایام تعطیلی درس بگذارید که بهرهاش از ایام تحصیلی بیشتر است
#سوال_شرعی
✍ نیت روزه
آیا می توان در شب اول ماه رمضان، برای تمام ماه نیت روزه کرد؟
انسان می تواند در هر شب از ماه رمضان برای روزه فردای آن نیت کند و بهتر است که شب اول ماه هم، نیت روزه همه ماه را بنماید.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔸داستان برای پذیرش
روزی شاگرد یک راهب پیر هندو از او خواست که به او درسی به یاد ماندنی دهد. راهب از شاگردش خواست کیسه نمک را نزد او بیاورد. سپس مشتی از نمک را داخل لیوان نیمه پری ریخت و از او خواست همه آن آب را بخورد. شاگرد فقط توانست یک جرعه کوچک از آب داخل لیوان را بخورد، آن هم به سختی.
استاد پرسید: «مزه اش چطور بود؟»
شاگرد پاسخ داد: «خیلی شور و تند است، اصلاً نمی شود آن را خورد.»
پیر هندو از شاگردش خواست یک مشت از نمک بردارد و او را همراهی کند. رفتند تا رسیدند کنار دریاچه. استاد از او خواست تا نمکها را داخل دریاچه بریزد. سپس یک لیوان آب از دریاچه برداشت و به شاگرد داد و از او خواست آن را بنوشد. شاگرد براحتی تمام آب داخل لیوان رو سر کشید. استاد این بارهم از او مزه آب داخل لیوان را پرسید. شاگرد پاسخ داد: «کاملا معمولی بود.»
پیر هندو گفت: «رنجها و سختیهائی که انسان در طول زندگی با آنها روبرو می شود همچون مشتی نمک است و اما این روح و قدرت پذیرش انسان است که هر چه بزرگتر و وسیعتر می شود، می تواند بار آن همه رنج و اندوه را براحتی تحمل کند. بنابراین سعی کن یک دریا باشی تا یک لیوان آب.
#داستان_آموزشی_سخنرانی
🔸️🔹️🔸️🍂🍃🍂
🍃🍂🌺🍂🍃
حدیث افطاری:
رسول خدا ص در باره فضیلت افطاری در ماه رمضان فرمود:
وَ قَالَ النَّبِی(صلی الله علیه و آله):
مَنْ فَطَّرَ فِی هَذَا الشَّهْرِ مُؤْمِناً صَائِماً کانَ لَهُ بِذَلِک عِنْدَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ عِتْقُ رَقَبَةٍ وَ مَغْفِرَةٌ لِمَا مَضَی مِنْ ذُنُوبِهِ فَقِیلَ لَهُ یا رَسُولَ اللهِ لَیسَ کلُّنَا نَقْدِرُ عَلَی أَنْ نُفَطِّرَ صَائِماً فَقَالَ إِنَّ اللهَ تَبَارَک وَ تَعَالَی کرِیمٌ یعْطِی هَذَا الثَّوَابَ مِنْکمْ مَنْ لَمْ یقْدِرْ إِلَّا عَلَی مَذْقَةٍ مِنْ لَبَنٍ یفَطِّرُ بِهَا صَائِماً أَوْ شَرْبَةٍ مِنْ مَاءِ عَذْبٍ أَوْ تُمَیرَاتٍ لَا یقْدِرُ عَلَی أَکثَرَ مِنْ ذَلِک.
(من لا یحضره الفقیه، ج2، ص134)
هر کس از شما در این ماه روزه داری را افطار دهد؛ خدای تعالی پاداش عملش را ثواب یک بنده آزاد کردن و آمرزش گناهان گذشته او قرار خواهد داد.
فردی گفت:
یا رسول الله! همه ما که افطار دادن نداریم. حضرت فرمود: از آتش جهنم بپرهیزید، گرچه به دادن نصف دانه خرما باشد (اگر این را هم ساده) به دادن شربت آب ای باشد.
🍃🍂🌺🍂🍃
23.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسماء الحسنی به زبان فارسی .
خیلی زیبا و جالبه
┅═┄⊰༻↭༺⊱┄═┅
اول نماز یا افطار؟
🌹🌹امام باقر عليه السلام :
در ماه رمضان ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن؛ مگر این که همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند. اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی، با ایشان مخالفت نکن و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان.
راوی پرسید: چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟! فرمودند: چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز؛ پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است.
سپس فرمودند: و تو روزه داری؛ پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی، برای من دوست داشتنی تر است.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۵۰، ح ۲
طاعات و عبادات همگی قبول حق🙏♦️
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
ثواب افطاری دادن به مومن
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مَن فَطَّرَ مُؤمِنا فی شَهرِ رَمَضانَ کانَ لَهُ بِذلِکَ عِتقُ رَقَبَةٍ ومَغفِرَةٌ لِذُنوبِهِ فیما مَضى، فَإِن لَم یَقدِر إلاّ عَلى مَذقَةِ لَبَنٍ فَفَطَّرَ بِها صائِما أو شَربَةٍ مِن ماءٍ عَذبٍ وتَمرٍ لا یَقدِرُ عَلى أکثَرَ مِن ذلِکَ، أعطاهُ اللّهُ هذَا الثَّوابَ.
هر کس مومنى را در ماه رمضان افطارى دهد، پاداش کارش [پاداشى برابر با پاداش] آزاد کردن بنده و [نیز] آمرزش گناهان گذشته اوست. پس اگر بجز جرعهاى شیر یا جرعهاى آب گوارا و خرما به روزه دارى افطارى ندهد و بیش از این هم نتواند، خداوند همان پاداش را به او مىدهد.
بحار الانوار: ج ۹۶ ص ۳۱۶
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥