eitaa logo
تاریخی - اجتماعی - سیاسی
41 دنبال‌کننده
174 عکس
18 ویدیو
7 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 فرهنگ پیشرو و مترقی دین اسلام در برابر فرهنگ منحط غرب 🔹 نمونه ، حق مالکیت زن در اسلام و غرب . 🔹 چرا غرب بالاخره مجبور شد حقوقی را به زن اختصاص دهد ؟ اعطای آزادی و حقوق به زن در غرب ریشه منفعت طلبانه داشته نه ریشه حقوق بشری و فرهنگی و اجتماعی . اما چرا و چگونه ؟ 🔹 اسلام : للرجال نصیب مما اکتسبوا و للنساء نصیب مما اکتسبن.(نساء/32) مردان از آن چه به دست مي‏آورند و زنان نيز از آن چه به دست مي‏آورند، نصيبي دارند. 🔹 غرب : تا ۱۲۵۰ سال بعد از این آیه قرآنی در غرب ، زن موجودی بود صغير و مجنون و محجور و از تصرف در اموال خود ممنوع . یعنی تا ۱۵۰ سال قبل در حقوق يونان و رم و ژاپن و تا چندى پيش هم در حقوق غالب كشورها هیچ حق مالکیتی برای زن وجود نداشته است . 🔹 چرا غرب بالاخره مجبور شد حق مالکیت و حقوقی دیگر را به زن بدهد ؟ ویل دورانت فیلسوف و نویسنده معاصر غربی معتقد است اعطای حقوق و آزادی به زن در غرب جنبه حقوق بشری و انسانی ندارد بلکه دلیل اقتصادی دارد : (( این واژگونی سریع عادات و رسوم را چگونه تعلیل کنیم؟ علت عمومی این تغییر، فراوانی و تعدد ماشین آلات است، "آزادی" زن از عوارض انقلاب صنعتی است. نخستین قدم برای آزادی مادربزرگ های ما قانون 1882 بود. به موجب این قانون زنان بریتانیای کبیر از آن پس از امتیاز بی سابقه ای برخوردار می شدند و آن اینکه پولی را که بدست می آوردند حق داشتند برای خود نگه دارند. این قانون را کارخانه داران مجلس عوام وضع کردند تا بتوانند زنان انگلستان را به کارخانه ها بکشانند، از آن سال تا به امسال سودجوئی مقاومت ناپذیری، آنان را از بندگی و جان کندن در خانه رهانیده، گرفتار بندگی و جان کندن در مغازه و کارخانه کرده است.)) ✅ نتیجه : حقوق زن در اسلام ریشه در نظام آفرینش و حکمت الهی نسبت به مخلوق خود است ولی در غرب ریشه در بهره برداری منفعت طلبانه مرد از زن دارد و گرنه برای غربی ها هنوز زن همان جنس صغير و مجنون و محجور است .
🔴 برتری نقش مردم در جمهوری اسلامی ایران نسبت به دموکراسی غربی 🔹 اولین انتخابات به شکل امروزی در غرب در کشور آمریکا صورت گرفته . این انتخابات نواقصی داشته که برخی از آنها به تدریج برطرف شده . مثل حق رای سیاه پوستان - حق رای زنان - ..... اما مهمترین نقص انتخاباتی آمریکا که همان غیر مستقیم بودن رای مردم ( الکترال کالج) در انتخاب ریاست جمهوری است همچنان پابرجاست . یعنی اکثریت آراء مردم رئیس جمهور و معاونش را مستقیم انتخاب نمی کند بلکه تعداد آراء الکترال کالج برگزیننده رئیس جمهور و معاونش می باشند . در واقع انتخابات در آمریکا بیشتر یک نمایش و شو اجتماعی و مبارزه دو حزب است تا تاثیر واقعی مردم در سیاست . انحصار کاندیداتور شدن فقط در دو حزب (سرمایه داران بزرگ آمریکا) و سپس انتخاب آنها توسط ۵۳۸ نفر اعضای الکترال کالج به معنای کمترین میزان نقش مردمی در سیاست در کشور آمریکا است . 🔹 اما در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به جز انتخاب رهبری که دو مرحله ای و تخصصی است (البته انتخاب خبره ها با رای اکثریت است) تمامی انتخاب های دیگر(ریاست جمهوری - مجلس - شوراهای شهر و روستا) با رای مستقیم مردم صورت می گیرد . اضافه بر آن اینکه کاندید شدن برای انتخابات در انحصار هیچ حزب و گروه خاصی نیست . نمونه های اخیرش آقایان احمدی نژاد و رئیسی که اصلا عضو رسمی هیچکدام از احزاب با سابقه نبودند و آقای روحانی که کاندید جریانی مخالف جریان اصلی خود شد . نمونه دیگر انتخاب دو مرحله ای در ایران انتخاب شهردار است . رای مستقیم مردم اعضای شوراهای شهر را انتخاب می کند و اعضای این شورا شهردار را برمی گزینند .
🔴 برتری نقش مردم ایران در عرصه انتخابات نسبت به نقش مردم در آمریکا . 🔹 رئیس جمهورهایی حتی با رای کمتر در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پنج مرتبه برنده بیشترین آرای مردمی با پیروز نهایی انتخابات متفاوت بوده‌است. در آخرین مورد با وجود آن‌ که بیشتر رای‌دهندگان به هیلاری کلینتون نامزد دمکرات رأی دادند و او سه میلیون رای بیشتری نسبت به دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه کسب کرد، اما دونالد ترامپ با کسب اکثریت آرای الکترال پیروز انتخابات شد.
🔴 چرا مردم آمریکا نمی توانند به صورت مستقیم رئیس جمهور انتخاب کنند ؟ چون آرای آنها باید کنترل شود . تعیین نهایی رئیس جمهور را باید سیستم حکومتی تعیین کند نه رای مردمی ، ولی در ایران صد در صد با رای مستقیم به شخص انتخاب اعمال می شود . آمریکا پیچیده ترین و مبهم ترین سیستم انتخاباتی جهان را دارد . این پیچیدگی و ابهام به خاطر نهایت کنترل و جهت دهى بر روند انتخابات است . رای دهنده حتی مجبور است قبل از انتخابات ثبت نام کند و اگر نکند نمی تواند رای بدهد . در همین مرحله ثبت نام ، اعمال کنترل برای رای دهنده می شود و بسيارى نمی توانند وارد دور انتخابات شوند . تجمع ۵۳۸ نفری به عنوان انتخاب گران (الکترال کالج) اصلا برای کنترل نهایی آرای مردم است تا اگر لازم باشد در خروجی نهایی تغییرات اعمال کنند .
🔴 مردم غایب بزرگ حکومت های گذشته ✅ وفاداری مردم به حکومت یک امتیاز بزرگ برای هر حکومتی است . حد پائین تر و البته مورد قبول برای حکومت ها عدم وفاداری به شرط عدم اخلال و تظاهر و زندگی به عنوان یک شهروند معمولی است . 🔹 رژیم پهلوی که هیچوقت همراهی مردم را با خود نداشت ۳ سال قبل از سقوط حتی مردم عادی را تهدید به زندان و اخراج از کشور کرد . 🔹 انتخابات دوره بیست‌وسوم مجلس شورای ملی آخرین نمایش انتخاباتی رژیم پهلوی قرار بوددر خرداد ۱۳۵۴ برگزار شود . سه ماه قبل از این انتخابات محمدرضا پهلوی در ۱۱ اسفند ۱۳۵۳ در نطق افتتاح حزب رستاخیز علنا مردم را اینگونه تهدید کرد : فقط یک حزب در این کشور که همین حزب رستاخیز است اجازه فعالیت سیاسی دارد . هر کس با قانون اساسی و نظام شاهنشاهی مخالف است جایش یا زندان است یا اخراج از کشور .
🔹 جوانانی که از آزادی خود سوء استفاده می کنند . 🔹 آزادی نعمت خوبی است ولی به شرطی که برای آن حد ومرزی قائل شد . 🔹 فورا در برابر این جملات موضع نگیرید . از جمهوری اسلامی نیست مربوط به رسانه های رژیم پهلوی است . 🔹 حکومت پهلوی تمام اسباب فساد و فحشا و انحراف اجتماعی را فراهم می کرد و رسانه های همان حکومت هر چندگاه نامه و مقاله ایی در مذمت آزادی های اجتماعی منتشر می کردند که استفاده از برخی مراکز برای سنین خاصی است . یعنی گناه و معصیت برای ۱۸ سال به بالا آزاد است . 🔹 سوم تیر ۱۳۵۴ - روزنامه اطلاعات (( دانسینگ خانوادگی است یا عشرتکده خصوصی )) این نامه وارده در روزنامه می نویسد چرا دانسینگ ها تبدیل شده به محل اجتماع جوانان و در آن صحنه هایی مشاهده می شود که انسان از دیدنش حیا و شرم می کند . 🔹 همین روزنامه اطلاعات که از این قبیل نامه و مقاله ها را چاپ می کند شماره ای از آن نیست که در صفحات متعدد خود تحت عنوان تبلیغ فیلم های روی پرده مبتذل ترین و مفتضح ترین صحنه های آن فیلم را برای جلب تماشاگر چاپ نکند .
🔴 اعترافات محمدرضا پهلوی : در جنگ جهانی دوم اگر جاده ها و پل ها و راه آهن در کشور نبود مملکت توسط خارجی ها اشغال نمی شد . 🔹 وقتی گفته می شود راهسازی و پل سازی و ساخت راه آهن و اتصال جنوب به شمال ایران در زمان رضا شاه ، راهبرد انگلیسی ها برای آینده نگری حمله به روسیه بود برای برخی پذیرفته شدنی نیست . هر چند در جنگ دوم قضیه عکس شد و انگلیس به جای حمله به شوروی با همراهی آمریکا به یاری شوروی رفتند . 🔹 محمدرضا پهلوی در مقدمه سخنرانی خود در جلسه اعلام تشکیل حزب رستاخیز برای پر رنگ نشان دادن نقش خود در رهبری ایران به انتقاد از گذشته می پردازد و به شکلی که زیاد آبروی پدرش را نبرد به نقد آن دوران می پردازد . محمدرضا پهلوی ۱۱ اسفند ۱۳۵۳ : (( در جنگ بین الملل دوم ضعف نظامی ما که به خاطر خوش باوری و آماده نبودن برای یک شبیخون خارجی بود موجب اشغال کشور ما شد . اگر ما آماده مقداری از فداکاری بودیم مثلا پل ها – راه آهن و چاه های نفت خود را مین گذاری کرده بودیم هیچ خارجی به ایران نمی آمد چون هیچ نفعی برایش نداشت . مملکت ایران موقعی به درد او می خورد که راه هایش باز باشد و پل هایش برقرار باشد و چاه ههای نفتش قابل بهره برداری باشد . )) مملکت مورد هجوم گرفت و دریغ از مقداری فداکاری و مدیریت . درست بر عکس آن چیزی که در تجاوز ارتش صدام در سال ۱۳۵۹ به ایران اتفاق افتاد . به مدت ۸ سال هم فداکاری و مقاومت شد و هم به بهترین شکل مدیریت شد تا ایران از این تجاوز سربلنذ بیرون آید .
🔴 جای خالی مردم 🔹 شبکه ماهواره ای من و تو در طول فعالیت ۱۳ ساله اش بیش از ۱۵۰ قسمت برنامه ای با عنوان تونل زمان پخش کرد . ظاهر برنامه بردن مردم در تونل زمان به گذشته بود اما هدف اصلی به حساب نشان دادن زندگی گل و بلبلی مردم در حکومت گذشته بود که ای وای با انقلاب چه زندگی های شاد و خرمی از دست داده ایم . 🔹 به مناسبت ایام انتخابات و ادعای انقلاب مبنی بر نقش مردم در ساحت سیاسی و اجتماعی کنونی ، سری به آرشیو دانلودی خودم از این برنامه زدم تا ببینم آیا از نقش زندگی اجتماعی و سیاسی مردم در این برگشت به گذشته می توان رد و نشانه ای یافت؟ اما دریغ حتی از چند ثانیه فیلم در این بیش از ۱۵۰ قسمت که نشان دهنده حضور اجتماعی و سیاسی مردم ایران در گذشته باشد . 🔹 نمایش خاطرات مردم ایران در این برنامه خلاصه شده بود در نمایش قطعاتی از فیلم های فارسی قدیم ( چاقوکشی و مستی و لات بازی) - مسافرت هایی از خاندان سلطنتی - کنار دریای مختلط برخی - رقص و کاباره و ترانه و تبلیغات کیف و کفش آیا تنزل و پائین آوردن سطح یک ملت بیش از آن ممکن بود که همه گذشته یک ملت را در ولنگاری و بی ارادگی و بی هویتی آنها نمایش دهیم ؟
✅ میدان های بزرگ انسان هاى بزرگ می خواهد . 🔹 چهل و یکمین انتخابات ملت ایران در ۴۵ سالگی انقلابشان در زیر فشارهای ۴۵ ساله تروریست ها - تجزیه طلبان - کودتاگران - مهاجمین نظامی - اخلالگران اقتصادی - مفسدان اقتصادی - تحریم کنندگان اقتصادی - نفوذی ها و هم پیمانان شیطان بزرگ ، نشانه اقتدار و ثبات یک نظام اسلامی متکی به خواست مردم است . 🔹 مردمی که حضور در صحنه های سیاسی را مانند شب های عملیات رزمندگان مهم و تاثیرگذار می بینند پیروز میدان های بزرگ هستند .
🔹 زورخانه ای ها در گود زورخانه میگن شب اول قبر علی(ع) به فریادت برسه بلند صلوات بفرست . حالا در گود انتخابات باید گفت شب اول قبر شهدا شفاعتت را بکنند جمهوری اسلامی را رها نکن. 🔹 پهلوانی و فتوت به جا آوردن حق شهداست .
📷 حکایت طاغوت و صندوق رای حکایت جن و بسم الله بوده 🔹 هزاران عکس در یکصد سال گذشته خصوصا در این چندسال اخیر از آلبوم خاندان سلطنتی پهلوی منتشر شده . از شنا و خلبانی و ورزش و رانندگی و رقص و مشروب خوری بگیر تا سفر خارجی و مهمانی و عروسی . اما دریغ از یک عکس که طاغوت پهلوی را پای یک صندوق رای نشان بدهد . او دیکتاتوری بود که خود را بی نیاز از هر مشارکت عمومی می دید . 🌹 قدر دان نعمت بزرگ جمهوری اسلامی باشیم که امامین این انقلاب خود را موظف می دانسته و می دانند تا در اولین لحظات یک مشارکت عمومی همراه و همنوا با مردم پای صندوق های رای باشند .
🌹 تبریک به ملت ایران که در اکثریت خودشون را نشون دادند . 🔹 چه آنها که رای دادند و چه آنها که به حق معترض و ناخشنود و یا کم حوصله و بی تفاوت بودند و رای ندادند . 🔹 اون درصد قلیل و ناچیز برانداز هم انشاالله به راه راست هدایت بشن . اربابان و صحنه گردان های این جماعت ناچیز هم که لعنت ابدی خدا باهاشون هست نابودی و انقراض نصیبشون بشه . آمین