🏴🖤🏴🖤🏴
🏴 شهادت امام باقر علیه السلام
🖤به شوق دیدار امامش خود را از کوفه به مدینه رسانده بود ولی دیگر نای راه رفتن نداشت. تمام تنش درد میکرد.
از اینکه این همه راه آمده بود ولی نتوانسته بود امام را ببیند، اشک در چشمانش حلقه زده بود.
🖤مردی با شربتی گوارا نزدیکش شد. گفت «این را مولایمان فرستاده تا بنوشی»
شربت را که خورد، جانی دوباره گرفت. بلند شد و به سوی خانهی امام راه افتاد. چشمش که به امام باقر (ع) افتاد، گریه امانش نداد.
امام پرسید «چرا گریه میکنی محمد بن مسلم؟!»
گفت «گریهام از این است که دلم پیش شماست ولی راهم دور است و نمیتوانم شما را زود به زود ببینم. هنوز از دیدنتان سیر نشده، مجبورم به بازگشت»
فرمود: «همین که دلت میخواهد نزدیک ما باشی، همین که دوست داری ما را ببینی و نمیتوانی، خدا از حال دلت خبر دارد. پاداش این حسرت با خود اوست.»
🖤یا امام باقر، ما هم دلمان میخواهد نزدیک اماممان باشیم. دلمان میخواهد یک دل سیر تماشایش کنیم و جانی دوباره بگیریم.
میشود برایمان دعا کنی پاداش همهی حسرتها و ندیدنها و دوریهامان، تعجیل در فرج فرزندت مهدی باشد؟
📘برگرفته از کامل الزیارات، باب 91، حدیث 7.
🖤🏴🖤🏴🖤🏴🖤
🏴روزتان بخیر التماس دعا🏴
🖤ا🏴
🏴🖤🏴🖤🏴
سلام وعرض ادب خدمت شما سوگواران وعزاداران پنجمین اختر تابناک آسمان امامت ولایت حضرت امام محمد باقر(ع)
🖤دلنوشته کوتاه برای شهادت امام محمد باقر (ع)در شب شهادت آن امام خوببها ویادگار کربلا🖤
🏴همه وجودش گستره دانش بود و انتشار آن، امویان را به خاطر کور دلی و ناتوانیشان در فهم و ادراک، به ستوه آورده بود.
کرامت به تیره بختان جاهل عرضه میکرد تا شاید از طوفان غفلت، به ساحلِ رستگاری برسند.
🖤وارث دردهای کربلا بود، وارث مظلومیّت سرهای بریده که از سیاه دلی و مکر یزید، به نیزه رفته بود.
علم لدنی اش، بیدارکننده خاک بود و رسایی خطبه هایش لرزه بر اندام هشامیانِ جاه طلب می انداخت. باقرالعلوم بود و گسترش دهنده و شکافنده دانش.
واکنون...
زمین، سوگوار است.
این بوی بهشت است که در فضای مدینه شناور است.
باز هم بقیع
🖤امروز چه قدر مدینه بوی غربت و بی کسی میدهد! انگار خاک بی پدری بر سرش ریخته اند. از هر نقطه، صدای ناله می آید. کوچه ها، خانه ها، دیوارها، پنجره ها همه و همه آرام آرام، مظلومیت کسی را می گریند.
🏴صدای لا اله الا اللّه فرشتگان بلند میشود. صدای قدسیان که هم ناله با زمینیان، تابوت خورشید پنجم را به سوی بقیع به دوش می کشند.
باز هم بقیع، چه قدر این خاک قداست دارد! چه قدر این نقطه از زمین، مطهّر است! آرامگاه آسمانیان زمینی، مأمن افلاکیان خاک نشین.
أللَّھُمَ؏َـجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرج.التماس دعا.
🏴
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درود خدا بر آقای سلطانی گوینده خبر سراسری که اشک ما را با این روایت قشنگش درآورد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️#مداحی|ویژه شهادت امام باقر(علیه السلام)
تو باقر العلوم هستی و تموم عالم به فرمانت
به زیر دِین شما شیعه، الهی جانم به قربانت
از علم و حلم و صبر تو آقا، نفس کشیده دین پیغمبر
تو وارث صلابت حیدر، آقای من آقای من
به نور دانش تو روشن شد، صراط شیعه به زیبایی
تو وارث به حق زهرایی، آقای من آقای من
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 یه مدینه، یه بقیعه...
♦️مداحی حاج محمود کریمی
🌹 شهادت امام باقر(علیه السلام)
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
مداحی آنلاین - بیابان بود و صحرا بود آنجایی که من بودم - میرداماد.mp3
5.38M
🔳 #شهادت_امام_محمد_باقر(ع)
🌴بیابان بود و صحرا بود
🌴آنجایی که من بودم
🎙 #سید_مهدی_میرداماد
⏯ #واحد
👌بسیار دلنشین
🔴مرجع رسمی #مداحی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
به فکر مثل شهدا مردن نباش
به فکر مثل شهدازندگی کردن باش.
https://splus.ir/arbaeen.hosein.zohour
https://eitaa.com/iARBEINHOSENI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خصوصیت مهم عقیدۀ مهدویت چیست؟
پای درس مقام عظمای ولایت
#امام_زمان
هدایت شده از یاوران امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
️✨🍃🍂🌺🍃
🍃🍂🌺🍃
🍂🌺🍃
🌺🍃
🍃
💥اگر مهمترین موضوع زندگی ما امام زمانمان نباشد ، پس از مرگ چه جایگاهی داریم⁉️
..............⬇️⬇️⬇️⬇️............
📌پیامبر گرامی اسلام ﷺ فرمودند :
«مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة »
«هر کس بميرد و #امام_زمانش را نشناخته باشد ، به مرگ جاهلیت مرده است .» 👇👇👇
🔰آیا منظور از #کلمه_شناخت در این حدیث نورانی ، شناخت ظاهری از فضائل امام بر پایه احساسات است؟
یا منظور از شناخت امام ، #معرفتوتبعیت از امام است❓
👈 #معاويه (لعنت الله علیه) نیز فضائل مولا علی علیه السلام را میدانست و به آن اعتقاد داشت ‼️
💠 جرير ، از مغيره نقل مي کند : زمانی که علی عليه السلام شهيد شد ، معاويه خواب بود ، بيدارش کردند و خبر شهادت حضرت را به وی رساندند ، پس معاويه برخاست ، و سپس شروع کرد به گريه و گفت : ﴿ إنّا لِلّٰه و إنّا إِلَيهِ راجِعونَ ﴾
زن او فاخته هم از خواب بيدار شد و گفت : تو ديروز بر علی (عليه السلام) طعن میزدی و در حق وی ناسزا میگفتی و امروز برای او گريه میکنی ⁉️ معاويه گفت : وای بر تو ‼️
من گريه میکنم بر کسی که مردم از #علم و بردباری و حلمش محروم شدند ، وای بر تو ای فاخته ، آن چه از علم و فضل و سوابق او از بين رفت تو نمیدانی .
✅ نتیجه میگیریم که دشمنان قسم خوردهٔ اهل بیت علیهم السلام نیز ، بر فضائل و بزرگی حضرات معصومین علیهم السلام اعتقاد و اعتراف داشتهاند .
آیا این اقرار و اعتقاد ، به سعادت آنان منتهی گشته و این شناخت ، معرفت محسوب میشود⁉️
⬅️ بنابراین میتوان نتیجه گرفت ، که غَرَض از #شناخت در کلام نورانی پیامبر گرامی اسلام ﷺ ، #تبعیت_و_همراهی با امام هر زمان است .
🔽🔽🔽🔽
⬅️ طبق نامه امام عصر عجل الله به شیخ مفید ، که امر به زمینه سازی ظهور میباشد ، تک تک ما در قبال #غربت حضرت و #زمینهسازیظهور مسئوليت داریم و اگر نسبت به دستور امام زمانمان بیتفاوت باشیم ، با مرگ جاهلیت از دنیا خواهیم رفت .
@sadatmahdvi
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈•
روزنامه جمهوری اسلامی:
🖊📃شاگرد برجسته مکتب اهل بيت
🔻به مناسبت سالروز رحلت آيتالله العظمي حاج شيخ محمد فاضل لنکراني
⬅️ بيست و ششم خردادماه، سالروز رحلت عالم رباني و مرجع بزرگ تقليد شيعيان جهان حضرت آيتالله العظمي حاج شيخ محمد فاضل لنکراني به تقويم هجري شمسي است. به همين بهانه عرض ارادتي به ساحت اين فقيه بزرگ دنياي اسلام و تشيع و شاگرد برجسته مکتب امام صادق عليهالسلام مينمائيم.
عالم رباني و مرجع بزرگ تقليد شيعيان جهان حضرت آيتالله العظمي حاج شيخ محمد فاضل لنکراني در سال 1310 شمسي در شهر مقدس قم ديده به جهان گشودند. پدر ايشان مرحوم آيتالله حاج شيخ فاضل لنکراني قدس سره از اساتيد و علماي بزرگ حوزه علميه قم به شمار ميآمد و مادرشان از فرزندان پاک سادات بزرگوار و معروف مبرقع از طوايف اصيل و پاک و خدوم قم بودند. پس از تحصيلات ابتدائي در سن 13 سالگي فراگيري دانش اسلامي را در حوزه علميه قم آغاز کردند و به جهت برخورداري از هوش و استعداد سرشار دوره مقدمات و سطح را در مدت 6 سال به پايان رساندند و در سن 19 سالگي به درس خارج فقه و اصول استدلالي حضرت آيتالله العظمي بروجردي(ره) وارد شدند و به سبب کمي سن و فهم زياد مورد توجه طلاب و استاد بزرگوارشان قرار گرفتند. دوست و همبحث صميمي ايشان در دوره تحصيل فرزند برومند بنيانگذار جمهوري اسلامي آيتالله شهيد سيدمصطفي خميني(ره) بودند. ايشان مدت 11 سال در درس خارج فقه و اصول آيتالله العظمي بروجردي(ره) و 9 سال در درس حضرت امام خميني شرکت کرده و از اين دو منبع سرشار علوم اسلامي بهرههاي فراوان بردند.سالها در درس فلسفه و تفسير حضرت آيتالله علامه طباطبايي حاضر شده و از اين خرمن پربرکت نيز خوشههاي فراوان چيدند. استعداد فراوان و تلاش پيگير ايشان در درس سبب شد تا در سن 25 سالگي به درجه والاي اجتهاد رسيده و اين امر به تأييد استاد بزرگوارشان حضرت آيتالله العظمي بروجردي(ره) رسيد.
سالها در حوزه علميه قم دروس سطح را براي گروه بسياري از طلاب تدريس فرمودند و بيش از 35 سال به تدريس خارج فقه و اصول پرداختند. برجستگي درس ايشان در حدي بود که بيش از هفتصدتن از افراد فاضل حوزه علميه در درس ايشان حاضر ميشدند و ساليان متمادي درس خارج فقه و اصول و نهجالبلاغه ايشان از صداي جمهوري اسلامي پخش ميشد و افراد بسياري در سراسر کشور و خارج کشور از آن بهره ميبردند. از برکات اين خرمن پرفيض علم و معنويت وجود فضلا و مجتهدان برجستهايست که تعدادي از آنها از مدرسين سطوح عالي و دروس خارج حوزههاي علميه هستند.
ايشان در کنار تدريس و تربيت طلاب علوم ديني کتابهاي بسياري از خود به يادگار گذاشتهاند که به برخي از آثار ارزشمند ايشان اشاره ميشود.
کتاب «تفصيل الشريعه» (عربي) که شرحي است بر کتاب «تحريرالوسيله امام خميني» و بيش از 30 مجلد از آن به شرح ذيل به چاپ رسيده است.
الاجتهاد و التقليد (عربي)، الصوم و الزکاه (عربي)، الخمس و الانفال (عربي)، الزکاه (عربي)، المکاسب المحرمه (عربي)، الاجاره، المضاربه و الشرکة و المزارعة و المساقاة و الدين و الرهن و الحجر و الضمان و الحواله و الکفاله و الوکاله و الاقرار و الهبه (عربي)، الوقف و الصدقه والوصيه والايمان والنذور و العهد(عربي)، الکفارات و الصيد و الذباحه (عربي)، النکاح (عربي)، الطلاق و المواريث (عربي)، القضا و الشهادات (عربي)، القصاص (عربي)، الحدود (عربي)، الحج (عربي) 5 جلد، اللهاره (عربي) 4 جلد، الصلاه (عربي)، الديات (عربي)، الغصب واحيا الموات (عربي)، النجاسات واحکامها (عربي)، المياه (عربي) و احکام التخلي والوضو(عربي).
⬅️ دیگر تألیفات
حاشيه بر کتاب «العروةالوثقي» (عربي)، نهايه التقرير، تقريرات درسي آيتالله بروجردي در بحث نماز (در 3 جلد عربي)، حاشيه بر کتاب الطهاره مصباح الفقيه محقق همداني (عربي)، شرح فروع «الاجتهاد و التقليد » از کتاب العروةالوثقي (عربي)، المسائل المستحدثه (عربي)، رسالهاي در حکم نماز در لباس مشکوک (عربي)، رسالهاي در خلل (عربي)، الاحکام الواضحه (فتاواي عربي)، احکام الحج حاشيه بر کتاب حج و تحريرالوسيله (عربي)، القواعدالفقهيه (عربي)، معتمدالاصول، تقريرات درسي امام خميني، در دو جلد، تبيان الاصول ـ تقريرات درسي معظمله ـ در چهار جلد (عربي) که يک جلد آن به چاپ رسيده است، رسالهاي در قاعده فراغ و تجاوز (عربي)، تقريرات درس خارج اصول ايشان در 16 جلد (فارسي) به نام سيري کامل در اصول فقه، رساله توضيحالمسائل (فارسي)، مناسک حج (فارسي)، مدخل التفسير در علوم قرآن (عربي)، تفسير سوره حمد (عربي)، تقيه مداراتي (فارسي)، آيين کشورداري از ديدگاه امام علي(ع)، عصمت انبيا، مجمع الفهارس، مجموعه فهرستهاي بحارالانوار الغدير و الميزان، اهل البيت(ع) يا چهرههاي درخشان در آيه تطهير، ائمه اطهار(ع) يا پاسداران وحي در قرآن کريم (اين دو کتاب با همراهي مرحوم آيتالله اشراقي
نگاشته شدند)، مناسک الحج، استفتائات حول الحج، استفتائات حج، جامع المسائل (مجموعهاي از استفتائات) در دو جلد، الدولة الاسلاميه (عربي)، حماه الوحي (عربي)، ثلاث الرسائل (عربي)، پنج پيام و خمس ندائات (عربي).
از زماني که حضرت امام خميني مبارزات سياسي خود را عليه ظلم و فساد حکومت طاغوتي پهلوي آغاز کرد آيتالله العظمي فاضل لنکراني يکي از ياران و همراهان امام خميني بود و قدم به قدم در صف مجاهدان و حاميان انقلاب اسلامي فعاليت داشت. آيتالله العظمي فاضل لنکراني پس از مدتي مواجهه با عارضه قلبي در 26 خرداد سال 1386 دار فاني را وداع گفت و پيکر آن مرحوم روز 28 خرداد مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا سلاماللهعليها با شکوه فراوان در قم تشييع و در حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله عليها به خاک سپرده شد.
@JENewspaper