هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈ضرغامی در بازار وكيل شيراز به سراغ یک موزیسین رفت و آهنگ سلطان قلبها را درخواست کرد
✅ #کشکولطنازی
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈ضرغامی در بازار وكيل شيراز به سراغ یک موزیسین رفت و آهنگ سلطان قلبها را درخواست کرد
✅ #کشکولطنازی
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
📩پیامک مسعود پزشکیان منتخب مردم
ملت بزرگ ایران،
🔹از صمیم قلب قدردان حضور و همراهی بینظیر شما هستم. تلاش خواهم کرد امانتدار خوبی باشم و برای ایران از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد. ما با هم مسیر تازهای را برای تغییر آغاز کردهایم و موفقیت بدون حمایت و کمک شما ممکن نخواهد بود.
در این راه تنهایتان نخواهم گذاشت،
تنهایم نگذارید.
🔹منتخب مردم شریف ایران،
مسعود پزشکیان
◼️ @jamarannews
🍀💙 #کشکولطنازی
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈ضرغامی در بازار وكيل شيراز به سراغ یک موزیسین رفت و آهنگ سلطان قلبها را درخواست کرد
✅ #کشکولطنازی
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
✅چرا طیف وسیعی از مردم، هرگز نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸ را نپذیرفتند؟
✍ ابوالفضل فاتح
این روزها که مباحث آمار و ارقام انتخاباتی داغ است، نه به عنوان کسی که در کمپین آقای مهندس موسوی حضور داشته ام، صرفا به عنوان یک شهروند ایرانی بار دیگر مخاطبان محترم را دعوت می کنم که انتخابات ۱۳۸۸ را صرفا از منظر آماری مورد مطالعه مجدد قرار دهند.
کل واجدین شرایط سال ۸۸؛
در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۸ وزارت کشور اعلام کرد که ۴۶ میلیون و دویست هزار تن واجد شرایط بوده اند. این افراد، مجموع واجدین شرایط داخل و خارج کشور را شامل می شد. در انتخابات سال ۱۳۸۸، سن رای دهندگان نیز از ۱۵ سال به ۱۸ سال افزایش یافت و از این روی تعداد واجدان شرایط حدود ۵۰۰ هزار تن نسبت به سال ۱۳۸۴ کاهش یافت.
مشارکت کنندگان سال ۸۸؛
انتخابات در روز ۲۲ خرداد برگزار شد و با وجود کاهش واجدان شرایط نسبت به دوره ی قبل از آن، طبق اعلام وزارت کشور آقای احمدی نژاد، بیش از ۸۵ درصد مردم یعنی ۳۹ میلیون و ۱۶۵ هزار تن در انتخابات مشارکت داشته اند که ده میلیون بیش از انتخابات سال ۱۳۸۴ بود.
مشارکت خارج از کشور؛
طبق خبر خبرگزاری ایرنا در ۱۲ فروردین سال ۱۳۸۸، در جلسه احمدی نژاد با ایرانیان خارج از کشور، تعداد ایرانیان خارج از کشور حدود ۵ میلیون عنوان شده است.
با توجه به روند مهاجرت از کشور، بین سال های ۸۸ تا کنون، و با توجه به آمار مختلف از ایرانیان خارج از کشور، تخمین زده می شود که در سال ۸۸ بین حدود ۴ تا ۶ میلیون تن از ایرانیان خارج از کشور زندگی می کرده اند که می توان تخمین زد از این تعداد حداقل ۳ میلیون تن واجد شرایط بوده اند. در سال ۱۳۸۸ طبق گزارش های رسمی تنها چیزی بیش از دویست هزار ایرانی در انتخابات ۸۸ شرکت داشته و مابقی در انتخابات حضور نداشته اند. از این میزان رای، نزدیک به ۱۱۲ هزار رای به آقای میرحسین موسوی تعلق گرفت و سهم آقای محمود احمدینژاد ۷۸ هزار رای شد.
مشارکت ۹۳ تا ۹۵ درصدی داخل کشور؛
با کسر جمعیت واجدین شرایط خارج از کشور از شمار واجدین شرایط در سال ۸۸، معلوم می شود که حدود ۴۲ تا ۴۳ میلیون واجد شرایط در داخل کشور زندگی می کرده اند و بنا به گزارش وزارت کشور آقای محصولی، از آن تعداد بیش از ۳۹ میلیون و صد و شصت هزار و پنج هزار تن در شعب سراسر کشور رای داده اند. این تعداد یعنی چیزی بیش از ۹۳ و نیم تا ۹۵ درصد واجدین شرایط که در داخل کشور زندگی می کرده اند، آری چیزی بیش از ۹۳ تا ۹۵ درصد؟
در انتخابات ۱۵ تیرماه که تا ساعت ۱۲ شب به طول انجامید، با وجود ۵۸۶۴۰ صندوق تنها امکان رای گیری از حدود ۳۰ میلیون ایرانی یعنی حدود ۵۰ درصد مردم فراهم آمد. اما تعداد صندوق های رای در سال ۱۳۸۸ تنها ۴۵۷۱۳ عدد، یعنی ۱۲ هزار شعبه کمتر بود و با همه فشردگی و طبیعتا کندی اخذ رای، شعب در مدت کوتاه تر ساعت ۸ و نهایتا ۱۰ شب بسته و ساعتی بعد (حدود ۱۱ و نیم شب) در حالی که انتخابات الکترونیکی هم نبود، خبرگزاری رسمی ایرنا خبر داد که آقای احمدی نژاد برنده انتخابات است. نهایتا اعلام شد که با حضور نزدیک به۴۰میلیون تن آری ۴۰ میلیون!، آقای احمدی نژاد با کسب بیش از ۲۴ میلیون و پانصد هزار رای، برنده انتخابات شده است و اقای مهندس موسوی که خیابان ها مملو از طرفداران ایشان بود، تنها چیزی بیش از ۱۳ میلیون رای به دست آورده است، یعنی معادل رای آقای سعید جلیلی در انتخابات این روزها؟
بیش از ۹۳ تا ۹۵ درصد مردم واجد شرایط با احتساب مناطق دور از دسترس، ناتوانان از مشارکت، بیماران صعب العلاج، سالخوردگان بالای ۸۰ و ۹۰ سال، مسافران بین جاده ای، مرزنشینان و کولبران و فقیران بی خانمان و. .... تا بی تفاوت ها و معترضان و مخالفان نظام و ... و .. طیف مختلف آسیب دیدگان اجتماعی و معتادان گرفتار و. ..... زندانیان و ..... تا مجرمان و بزهکاران، و .... و .... که به دلایل متفاوت در هیچ انتخاباتی مشارکت فعال ندارند، چگونه است که در انتخابات مشارکت داشته باشند؟ آیا شما انتخابات شفافی را در جهان می شناسید که بیش ۹۳ تا ۹۵ درصد مردم امکان مشارکت داشته باشند؟
نیاز به بازشماری تک تک صندوق ها نیست، کسی باید روشن سازد چگونه در انتخاباتی که ساعت ۸ و نهایتا ده شب به پایان رسید، و بسیاری از مردم از رای دادن محروم ماندند، بیش از ۹۳ تا ۹۵ درصد مردم مشارکت داشته اند؟
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
✅سندرُم منصوریِ بیقرار
✍محمد علی دستمالی
این یک پست انتخاباتی نیست. صرفا می خواهم به مصداق نمونه بارزی اشاره کنم که به زعم من، می تواند در فهم مسائل و مشکلات سیستمی ایران، یاری دهنده باشد. می خواهم درباره نقش «محسن منصوری» معاون اجرایی رییس جمهور و رییس ستاد سعید جلیلی حرف بزنم. چرا امثال او، برای ایران، «مساله» و «سندروم» هستند.
🔗در سال 1363 به دنیا آمده و در دانشگاه تربیت دبیر رجایی لیسانس مکانیک خوانده است. تخته پرش او عضویت در «شورای مرکزی جامعه اسلامی» دانشگاه بود و بدو ن تجربه و تخصص، در سال 89 یعنی در 26 سالگی، فرماندار ورامین شد و مدرک کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی را دریافت کرد!
🔗بنگریم به پست های بعدی منصوری جوان:
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بنیاد کرامت آستان قدس رضوی
معاونت سازمان بنیاد مستضعفان و جانبازان
مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره بنیاد علوی
عضویت در شورای عالی جمعیت هلال احمر
مشاور نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس
استاندار تهران (37 سالگی)
معاونت اجرایی رئیس جمهور (38 سالگی)
چرا روی سن تاکید کرده ام؟ واضح است. در شرایط طبیعی و در یک بروکراسی سالم، فردی که پس از اخذ مدرک لیسانس و سربازی یعنی در 24 سالگی کارمند فرمانداری و دو سال بعد از آن دهدار یا بخشدار شود، برای رسیدن به پست استانداری پایتخت، دست کم باید بیست سال تلاش کند. یا باید از نخبگان برجسته کشور باشد که بتواند در یک مسیر ده ساله، چندین پست مهم بگیرد.
🔗حالا بنگرید به برخی از اظهارات و شُوهای منصوری:
«بعضی از این کافه ها، منتسب به دشمن و استکبار جهانی هستند».
عکس گرفتن با سرُم در جریان بازدید از مناطق سیلزده
موتورسواری با موتور پلیس به منظور بازدید از مناطق سیلزده
اظهارات عجیب در پست معاونت ریاست جمهوری
به راه انداختن کارناوال دعوت از خودش برای نامزد شدن
عوض کردن چند تیم سیاسی و حزبی در عرض 5 روز و حمایت از اسماعیلی در انتخابات
پس از رد صلاحیت اسماعیلی؛ مسئول ستاد جلیلی شد
در ستاد جلیلی، هواداران پزشکیان را جبهه کفر و پسماند و زباله دانست
با توزیع صدها میلیارد تومان مواد غذایی و وجه نقد، به دنبال جذب رای فقرا و روستاییان بود
همایش های غیرقانونی برگزار کرد
در تخلفی آشکار، از برگ رای خود عکس گرفت
🔗و اما آخرین تیر او که واقعا باعث می شود خطرات سندرم منصوری بیقرار ایران را درک کنیم؛ این بود که پس از آن که مشخص شد جلیلی شکست خورده، پیامی خطاب به رهبر انقلاب منتشر کرده و گفت: «چون پرچم در دست توست، خاطرم جمع است». یعنی چه؟ دقیقا یعنی این که از دید منصوری، رییس مجریه در جمهوری اسلامی هیچکاره است و همه چیز رد دست رهبری است! یکی نیست بگوید خوب اگر چنین است؛ چرا خودت را جنحه جنحه کردی که جلیلی رییس مجریه شود؟
یک سوال: آیا «منصوری» ها، فقط در جناح راست هستند؟ اختیار دارید! تا دلت بخواهد، منصوری اصلاح طلب هم داریم! در دوران پهلوی هم تعداد آنها خیلی زیاد بود. این نورچشمی های سفارشی که خیلی زود برکشیده می شوند و پر و بال داده می شوند، در همه جناح های سیاسی ایران یافت می شوند. ویژگی های بارز آنان: پررو و جسور هستند، عجول و جاه طلبند، خود را به عنوان مطلع و موثق نظام جا می دهند، سراغ پست های خالی از رانت مالی نمی روند، بسیار تندرو و تندخو هستند و تلاش می کنند زود بار خود را ببندند.
🔗اگر نظام سیاسی و اجرایی ایران زمین، شایسته سالار نشود و از دست این منصوری های خطرناک نجات نیابد، توسعه و رستگاری در کار نخواهد بود.
@Sahamnewsorg
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
دکتر پزشکیان پیروز شد
دلار سقوط کرد
بورس سبز شد
سکه و خودرو عقب کشیدند
و....
در حالیکه دولت همچنان در اختیار مخبر هست و تنفیذ دکتر پزشکیان هنوز انجام نشده است
حالا فهمیدید افسار اقتصاد دست کیاست و کجا باهاش کار میکنن؟؟
سه سال بود با ابرازی که در دست داشتند با گران کردن به دولت رییسی فشار می آوردند تا امر بر مردم مشتبه شود که گرانی نتیجه عملکرد رییسی است .
😔😔😔دلم برای رئیسی سوخت
😡😡😡دلم برای مردم نادان سوخت
💥ایام محرمه
اول کلیپ سمت راستی رو ببینید بعد سمت چپ
بعد دعا کنید .
💥عجب صبری داره زینب سلام الله علیها
━━⊰❀🦋❀⊱━═
✅به صدای آرامش بپیوندید👇
@SeAramesh
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
رئیسجمهور فنلاند: عصر سلطۀ غرب به پایان رسیده است
🔹لحظاتی در روابط بینالملل وجود دارد که متوجه میشویم جهان در حال تغییر است اما هنوز نمیدانیم دقیقاً به کجا میرود.
🔹اگر کشورهای غربی بخواهند به این شیوه به مسیر خود ادامه دهند شکست خواهند خورد.
🔹ما شاهد تنظیم مجدد توازن بین سه محور قدرت جهان غرب، جهان شرق و جهان جنوب هستیم.
🔹غرب یک انتخاب دارد یا اینکه همچنان به این توهم باور داشته باشد که میتواند سلطه داشته باشد یا اینکه واقعیت تغییر را بپذیرد.
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
آیابرکناری زاکانی از شهرداری تهران جدیتر شده؟؟؟!!!؟
https://www.asriran.com/fa/news/980781/%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF
😊💙 #کشکولطنازی
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
برادر کوچک رهبر معظم انقلاب: صندلیهای آشپزخانه منزل رهبری پلاستیکی هست؛ ایشان مبل ندارند+ عکس
https://saednews.com/.post/bradr-kochktr-rhbr-mazm-anglab-dr-ashpzkhanh-mnzl-rhbry-az-ayn-sndly-hay-plastyky-hst-kh-mn-khrydm-hmyn-alan-khanh-ayshan-glym-o-mokth-4wf7
😊💙 #کشکولطنازی