8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این فیلم ضبط شده از یک رخداد واقعی را با دقت نگاه کنید.
در این فیلم دقیقا نشان داده می شود که همه انسانها مسئولیت اجتماعی دارند و کسی در جامعه رها، بی قید و بی تفاوت نباید باشد:
"كلكم راع وكلكم مسئول"
▪️این زن نگاه نکرد، شروع کرد و سپس از فاجعهای جلوگیری کرد
دقت کنید؛
▪️چگونه کسانی شروع کردند
▪️چگونه کسانی پیوستند
▪️و چگونه یک موقعیت پیچیده، به سامان رسید.
✔آینده یک جامعه به طرز فکر افراد جامعه بستگی دارد.
🛑 کانال #سیداحمد_معصومی_نژاد را دنبال کنید
👇👇👇
@samasouminejad1
فرقی ندارن؛ فقط رنگ کلاهشون عوض شده!
🛑باحال بود
@samasouminejad1
📌 #خبر_ویژه
🔹فرانسه هم به جبهه دلارزدایی جهانی پیوست
🔸پیوستن فرانسه به مجموعهای بزرگ از کشورها که مصمم به دلارزدایی جهانی و حذف آن از مبادلات خارجی خود هستند، آمریکا و پول آن را در تنگنای بیشتر قرار میدهد.
این تحلیل را روزنامه غربگرای سازندگی(ارگان حزب کارگزاران) ارائه کرد و با اشاره به سفر اخیر مکرون به چین نوشت: زمزمههای اتحاد کشورهای مختلف جهان برای کاستن از ارج و قرب و اعتبار دلار در مناسبات جهانی اقتصاد پررنگتر و بلندتر از پیش به گوش میرسد. در تازهترین رویداد درباره تلاش کشورهای مختلف جهان برای کاهش وابستگی به دلار آمریکا، امانوئل مکرون چهره خبرساز هفته در سطح جهانی هم پس از بازگشت از پکن به پاریس در مصاحبه با رسانه «پولیتیکو» عنوان کرد: اروپا باید وابستگیاش به دلار آمریکا را کاهش دهد.
این مقام ارشد اروپایی همچنین نسبت به وابستگی اروپا به انرژی و تسلیحات آمریکایی هشدار داد و گفت: «ما در زمینه تسلیحات و انرژی بیش از حد وابسته به آمریکا هستیم و باید تمرکز خود را بر تقویت صنایع دفاعی اروپا قرار دهیم.»
در مصاحبه اخیر مکرون «پولیتیکو» بیشتر از مسائل استقلال اروپا از تسلیحات، سیاستها و انرژی آمریکایی، مسئله و موضوع کاهش وابستگی اروپا به دلار آمریکا مورد توجه رسانهها و تحلیلگران متعدد سیاسی و اقتصادی قرار گرفت. برای فهم دقیقتر موضوع کاهش وابستگی اروپا به دلار آمریکا همچنین بررسی جوانب مختلف این دیدگاه ضرورت دارد، نگاهی به اظهارات و دیدگاههای مکرون در سفر چین داشته باشیم. امانوئل مکرون ۱۷ فروردینماه در نخستین روز سفرش به چین در توییتر نوشت: به این نتیجه رسیدهام که چین نقش بزرگی در برقراری صلح دارد. برای همین به چین آمدم که به جلو برویم. با شی درباره کسبوکار، آبوهوا، تنوع زیستی و امنیت غذایی هم گفتوگو خواهم کرد. او در حالی به چین سفر کرد که دهها مقام تجاری فرانسوی، او را در این دیدار همراهی میکردند. موضوعی که از چشم رسانهها و تحلیلگرها دور نماند و نشان از تمرکز فرانسه بر حفظ و تقویت روابط اقتصادی با چین دارد. تعامل اقتصادی فرانسه با چین و بسط و گسترش آن مسئلهای نیست که به راحتی بتواند از کنار آن بگذرد. در شرایطی که اقتصاد چین سایه به سایه در تعقیب اقتصاد آمریکاست و در بخشهایی نیز از آن پیشی گرفته است.
مقامهای فرانسوی و در راس آنها امانوئل مکرون به این جمعبندی رسیدند که با حفظ استقلال سیاسی و عدم پیروی از سیاستهای واشنگتن در قبال چین خاصه در مسئله تایوان پایشان را از دامنه تنش و منازعه پکن و واشنگتن بیرون بکشند همچنین برای تامین حداکثری استقلال اقتصادی با ارتقای سطح روابط سیاسی و اقتصادی با چین، وابستگیشان به دلار و تجارت با آمریکا را تدریجا کاهش دهند. در چنین فضایی که همپیمانهای مهم غربی آمریکا هم ساز کاهش وابستگی به دلار را کوک میکنند از همین الان میتوان صدای فروافتادن دلار از مسند مناسبات جهانی اقتصاد را شنید. سیاست جدید فرانسه در کاهش وابستگی به دلار در حالی رقم میخورد که پیشتر هم کشورهای متعددی از سیاستها و برنامههایشان مبنی بر کاهش وابستگی به دلار خبر داده بودند از جمله عراق، پاکستان و کشورهای عضو آسهآن در شمار دولتهایی هستند که ترجیح میدهند از ارزی غیر از دلار برای مبادلههای تجاری و مالی استفاده کنند. چنانچه در گزارش روز ۱۶ فروردینماه سازندگی هم به این مسئله اشاره شد و در بخشی از آن آمده بود: «ایران که سالهاست چنین آرمانی در سر دارد اما جالب است که برزیل، عراق، عربستان، سریلانکا و پاکستان هم به کشورهای طغیانگر عليه سلطه دلار پیوستهاند. چینیها در تلاشند، تا یوآن را به ارزی قدرتمند تبدیل کنند و در این راه، کشورها را تشویق به کنار گذاشتن دلار میکنند. اکنون یوآن جای دلار آمریکا را به عنوان بیشترین ارز مبادلهای در روسیه گرفته است. در همین زمینه دولتهای چین و برزیل هم اخیرا تصمیم گرفتهاند، دلار را کنار بگذارند. چین همچنین دلار را در تعاملات بازرگانی دوجانبه با پاکستان و چندین کشور دیگر حذف کرده است. اتحادیه آسهآن نیز قصد دارد برای در امان ماندن از تنشهای ژئوپلیتیک دلار، یورو، ین و پوند انگلیس را از مبادلات تجاری خود حذف کند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔸مدیرکل غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به رکوردزنی صادرات ایران به عراق گفت: صادرات به عراق در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۱۰ میلیارد دلار رسید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان توسعه تجارت ایران، فرزاد پیلتن درباره وضعیت تجارت ایران و عراق خبر داد: بر اساس آمارهای منتشر شده توسط گمرک ایران صادرات جمهوری اسلامی ایران به عراق در سال 1401 به بیش از 10 میلیارد دلار رسید که به عنوان یک حد نصاب جدید و بیسابقه محسوب میشود.
او افزود: صادرات جمهوری اسلامی ایران نسبت به سال 1400 حدود 15 درصد رشد را نشان میدهد و به 10 میلیارد دلار رسیده است که حدود هشت میلیارد و 200 میلیون دلار از این میزان مربوط به 100 قلم کالاهای عمده صادراتی از ایران به این کشور است.
مدیرکل غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: همچنین در سال 1401 محصولاتی مانند گاز طبیعی، شمشهای فولادی، محصولات لبنی و پلاستیکی، کود اوره، پرتقال، تخم مرغ، آهن اسفنجی، لوله و پروفیل، انواع ترانسفورماتور و صنایع معدنی فلزی نسبت به 1400 با افزایش صادرات روبهرو بوده است.
پیلتن با بیان اینکه کشور عراق به عنوان یکی از شرکای راهبردی ایران در حوزه تجارت خارجی و به ویژه صادرات محسوب میشود، افزود: واردات ایران از عراق نیز طی سال 1401 حدود 200 میلیون دلار بوده است.
گفتنی است، یکی از مهمترین اتفاقات رخ داده در آمار صادراتی کشور، افزایش قابل توجه صادرات به عراق به عنوان اصلیترین مقصد صادراتی ایران در میان کشورهای همسایه و دومین مقصد صادراتی کشور پس از چین است. این آمار در حالی به ثبت رسیده که در دولت قبل و حتی قبل از کرونا و ماههایی از سال قبل، صادرات به عراق با افت مواجه شده بود اما فعالان بخش خصوصی برآورد میکردند که با عملکرد ماههای پایانی سال، این روند جبران شود.
به این ترتیب پس از هدفگذاریهایی که در سالهای گذشته صورت گرفته بود، سرانجام صادرات ایران به عراق از مرز ۱۰ میلیارد دلار گذشت. نکته قابل توجه اینکه تراز تجاری ایران در تعامل با عراق نیز در حدود مثبت۱۰ میلیارد دلار شده که بالاترین عدد در میان تمام شرکای تجاری کشور به حساب میآید....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263401
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹ماکرون در پکن بایدن را دور زد مذاکره محرمانه درباره جنگ اوکراین
🔸رسانه انگلیسی تلگراف در گزارشی از دور زدن بایدن توسط ماکرون در موضوع جنگ اوکراین خبرداده و نوشته است ماکرون در حال طراحی برنامههای محرمانه با چین برای آوردن روسیه و اوکراین به میز مذاکره تا تابستان امسال است.
جنگ اوکراین در سیزدهمین ماه خود همچنان بدون هیچ روزنه امیدی از آتشبس ادامه دارد. «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در مصاحبه با نیویورک تایمز پیشبینی کرد که جنگ کنونی دستکم تا سال 2024 میلادی ادامه خواهد یافت. وی این را هم گفته است که باید واقعبین بود چرا که هیچ لحظه جادویی وجود ندارد که در این جنگ روسیه سقوط کند. کارشناسان بر این باور هستند که ادامه جنگ به نفع خود اوکراین و البته کشورهای اروپایی نیست اما آمریکا با تداوم جنگ میتواند روسیه را تضعیف و اروپا را بیشتر به خود وابسته کند. بر همین اساس طی هفتههای گذشته تلاشهای زیادی از سوی برخی سران اروپا مثل ماکرون شروع شده است تا هر چه سریعتر راهحلی برای پایان جنگ بیابند. ماکرون در سفر به چین تلاش کرد تا با استفاده از ظرفیت چین روسیه را به پذیرش آتشبس مجاب کند. وی در بازگشت از این سفر نیز ضمن اظهاراتی ضدآمریکایی خواستار استقلال اروپا از آمریکا شد اظهاراتی که با ناراحتی مقامات دولت بایدن همراه بود.
از سوی دیگر، گزارشها حاکی است ماکرون با دور زدن آمریکا در حال مذاکرات محرمانه با چین بر سر جنگ اوکراین است. بر اساس گزارش «دیلی تلگراف» امانوئل ماکرون پس از پایان سفر اخیرش به چین، از طرحی سرّی با پکن برای پایان دادن به جنگ اوکراین و بازگرداندن طرفین درگیر به میز مذاکره تا تابستان سال جاری خبر داد؛ موضوعی که شرکای اروپایی فرانسه دستکم در ابتدای کار چندان به آن خوشبین نیستند و ممکن است حتی ماکرون را بهخاطر همکاری با چین سرزنش کنند. به گزارش دیلی تلگراف،. این طرح از سوی «توبیاس الوود» رئیس کمیته دفاعی پارلمان انگلیس، طرحی خطرناک اعلام شده و «یان دونکان اسمیت» رهبر پیشین حزب محافظهکار انگلیس هم رئیسجمهوری فرانسه را دوستی نه چندان قابل اعتماد خوانده است. بر اساس این گزارش «امانوئل ماکرون» در دستوری خطاب به امانوئل بون مشاور سیاست خارجی پیشین خود گفته بود با وانگ یی دیپلمات ارشد چینی برای ایجاد چارچوبی که بتواند به عنوان اساس مذاکرات آینده درباره اوکراین مورد استفاده قرار بگیرد، همکاری کند. به گزارش ایرنا، دیلی تلگراف درحالی از وجود یک طرح سرّی میان چین و فرانسه برای خاموش کردن آتش جنگ اوکراین گزارش داده که دولت چین از وجود چنین طرح سخن به میان نیاورده و البته این موضوع را تکذیب هم نکرده است. منابع خبری معتقدند هرگونه مذاکرهای در آینده بستگی به شرایط بسیاری از جمله جهش موفقیتآمیز حملات اوکراین دارد که میتواند کیف را در موقعیتی قدرتمند طی مذاکرات قرار دهد. به گزارش بلومبرگ یک مقام رسمی دفتر ماکرون، موضوع گفتوگوی میان امانوئل بون و وانگ یی را تایید کرده است. با وجود این از ارائه جزئیات بیشتر در این خصوص خودداری کرده و افزوده متحدان فرانسه از هرگونه طرح ابتکاری از سوی فرانسه آگاه و مطلع بودند. از سوی دیگر کرملین روز سهشنبه اعلام کرد هیچ برنامهای برای توافق صلح که از سوی فرانسه ارائه شده به دستش نرسیده است. «جاستین کرامپ»، از موسسه سیبل لاین، یک نهاد اطلاعاتی و ژئوپلیتیکی درباره این طرح گفت: «بزرگترین مشکل این است که بسیاری در اروپا و در واقع غرب، با توجه به موقعیت مشکوک پکن و روابط عمیق با مسکو، هرگز نمیتوانند چین را یک واسطه صادق برای صلح بخوانند». نشریه فرانسه لوموند هم در گزارشی نوشت دیپلماتهای فرانسوی از توجیه و جمع و جور کردن تبعات بلندپروازیهای ماکرون خسته شدهاند. لوموند گزارش داد: «خستگی از عادتهای نادرست ماکرون، به تنهایی میتواند توضیح دهد که چرا «فیلیپ اررا»، مدیر مهم امور سیاسی و امنیتی وزارت خارجه فرانسه، پس از چهار سال در تابستان امسال قصد کنارهگیری از سیاست را دارد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263411
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
سرلشکر صفوی: سردار حجازی نیروی مقاومت بسیج را به اوج قدرت و شکوفایی رساند
https://kayhan.ir/fa/news/263432
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹چند میخری؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
40.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان. ۱۴۰۲/۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
-1629151487_851194198.mp3
20.01M
🎧 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان. ۱۴۰۲/۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir